18 thoughts on “Päivän video

  1. Idioottia hommaa ne on niitä kenraalivääpeleitä jotka seuraavat noita, yleä, ym. mikä on sama kuin menis lampaiden kans uimaan.

  2. Tuure Boelius, Cristal Snow… Nuo naiset taitaa, tuo lumipallo on Norman Bates eli sen pitää olla puoliksi äitinsä Riitta Väisänen kun hän kuoli kymppitonnilla. Riitan tyttökin on hevonen. Tuure ei ole Kilpeläiselle sukua, he ovat vain suvakkeja johon kuuluu myös Veitola, joka on asunut kummankin kanssa, muttei seurustele vaikka mies onkin, sillä Tuure tykkää enkeleistä ja muista energiahoidoista ja siten on aidanylittäjä karkulaisen kanssa joka rahastaa niillä ja samalla Tuurella. Veitola ei voinut alkaa Boeliuksen koska hän oli vuoden homo 15-vuotiaana ja olisi paljastunut että hän olisi 50-vuotiaana pedofiili ja hyväksynyt yleisesti islamin lain, mistä haluaa olla hyshiljaaa sillä pahaa ei saa sanoa insinööreistä jotka pelastavat vajeemme ja aina on jokin paha tapa ihmisellä.

  3. Niinpä laitappa siihen jusein poltti, mutta naisilla on ne juoksukisat korkkareilla, mitäpä ei länsi idiootit keksisi.

 1. Hei! lehden uutisoinnin piti T E R Ä Ö I Y Ä tänä vuonna, jutuista piti tulla entistä rohkeampia ja kantaaottavampia.
  Herät….tai antaa olla hyvää yötä idiootit. Ei teitä vastaan olla nostamassa syytteitä, eikä muutakaan. Tämä julkaisu on saavuttanut harmittoman huumoripläjäyksen kantaaottavuuden ja vaarallisuuden.

  1. Huumoria ja asiaa. Huumorin kautta menee viesti syvemmälle tajuntaan. Tunnereaktion saavuttaminen on tarkoitus. Kylmäksi ei jää kukaan. Vai haluatko, että kommenttipalsta on kuin A-studio? Pravda on kommunismin äänenkannattaja kuten yle.

 2. Taposen elämäntehtävä on tehdä rikosilmoituksia. Taponen on asiantuntija rikosilmoituksien tekemisessä!

 3. Heh heh…, Jari Taponen on r********* n****pelle. Sanon näin koska se on nyt sallittua Korkeimman Oikeuden päätöksellä.

   1. Päivä Räsästä vastaan valtakunnanvainoaja ja vääristelijä aloittaa vääryyskäynnin sopivasti heti aluevaalien jälkeen ma 24.1.

   2. Mitä hauskaa tapahtuu ensi viikolla? Saako sen jälkeen kertoa vapaasti näkemyksiään munattomasta nillittäjästä?

    1. Taponen ja Loimupalo syyttävät minua kunnianloukkauksesta. Nyt kuitenkin KKO on päättänyt Lokan keississä, että joka leikkiin lähtee niin leikin kestäköön. Tosin voi olla, että tätä logiikkaa Demla-tuomarit soveltavat kovin valikoivasti.

 4. Ei kannata koittaa kävellä kuin kuusi kertaa poikinut nauta. Kävelis ihan normaalisti. Siltikin, ihan nätti peppu. Luonteesta en tiedä.

  1. Ennen eu-jäsenyyttä naisetkin olivat ryhdikkäitä, hemaisevia, vehkeitä ja kauniita. Nyt vain makaavat sohvalla, juovat siideriä ja valittavat ja inhoavat kohteliaita miehiä.

   1. Joo, muistelen kaiholla naisten litteitä alavatsoja ja ryhdikkäitä rintoja. Kaikki yksinomaan ruokajuomana punaisen maidon juonnin ansiota. Rasva kertyi oikeisiin paikkoihin ja mahalaukussa maito muuttui raejuustoksi, jonka seurauksena aivot eivät huutaneet nälkään.

    Toisin on nyt. Ylenmääräinen neste veltostustuttaa ihon ja kemikaalit saavat avot huutamaan näkää koko ajan. Sokeri lievitttää sitä hetken mutta huuman ohitettuaan taas pitää napostella jotain. Rasva on se jota aivot kaipaavat. Sokeristakin sitä saa ja energiajuomista, muta sitä ennen tulee rasvamaksa. Ja elimistön aineenvaihdunnan tuhoaminen saa aikaan nykyisin niin usein nähtäviä muodottomia ja lihavia teinejä.

    Toista oli myös ennen parisuhdetoiminnassa. Silloin käytettiin kaikki yhteinen aika pääsääntöisesti seksiin. Nyt se käytetään pääsääntöisesti some:en ja nurisemiseen.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*