18 thoughts on “Tuomas Malinen: Kansalaisyhteiskunta nyt!

 1. Niitä harvoja.. Miksiköhän? Miksi vain sivistymättömät taistelevat pahaa pahaa tyranniaa vastaan?

  Ainiin. Maailmanlaajuinen salaliitto. Tottakai, kaikki haluaa teidän työttömien rahat.

  1. Todellakin, täällä j**********omisteisen megakorporaation toimistolla vaan tanssitaan menoran ympärillä ja hierotaan rasvasia käsiä kuinka nyhdetään massit pois työttömiltä. On meidän onni että vain työttömät ja pienituloiset on ainoat jotka näkee tän meidän suuren satanistisen väestönvaihto/rahat pois köyhiltä suunnitelman.

 2. Olen valmis istumaan vankilassa. En ala alistumaan kansanmurhalle ja antaa pankkiirien ja korruptoituneen maanpetturihallintomme tuhota minua ja perhettäni.

 3. Maanpetturisotilaat eivät jaa edes aseita Suomen valkoisille kansalaisille puolustaakseen itseään laillisesti. Älä missään nimessä luota siihen, että pedofiileja, huumekauppaa ja terroristeja suojelevat sotilaat olisivat puolellasi. He ovat maanpettureita.

 4. Tarvitsemme Hitlerin. Kansallissosialistit hoitavat ongelmat joissain vuosissa tai parissa kymmenessä vuodessa.

 5. Nämä vitun rikolliset ovat varastaneet minun ja kaikkien muiden elämistä ajan myötä kymmeniäkin vuosia, ovat aiheuttaneet sanoinkuvaamatonta kärsimystä miljoonille suomalaisille ja ovat lähes onnistuneet kansanmurhassamme. Ei tässä mitään kansalaisyhteiskuntaa tarvita että ongelmat ratkaistaan!

 6. Marcon hienon porukan lisäksi lisäksi on VKK, Pohjoismainen Vastarintaliike ja Sinimusta-puolue, sekä oikeita alkuperäisiä kristittyjä löytyy Espoon Kotikirkko, sekä Armon Baptistiseurakunta.

  Suomen lakikin sallii suomalaisten taistelevan ulkomailla laillisissa asevoimissa, joten hakeudu lailliseen taistelutoimintaan mukaan, opettele varautumaan, selviytymään jne. Ala nostamaan fyysistä kuntoasi.

  Maanpettureiden hallitsemaan hallintoon et voi luottaa. He tuhoavat sinut, perheesi ja kansasi. Ei ole tulossa mitään kansan puolella olevia poliiseja ja sotilaita. He ovat kaikki vihollisia ja maanpettureita.

 7. Jos joku vielä ikinä lässyttää jotain vihollisemme propagandaa jostain Hitleristä ja natseista, niin nyt alatte kokemaan mitä todellinen pahuus on kun sama vihollisemme tuhoaa nyt Saksan ja saksalaisten lisäksi suomalaiset. Älkää enää ikinä alkako lässyttämään jostain pahoista natseista ja toistako vihollisemme propagandaa joka miehittää maatamme ja joka on miljoona kertaa pahempi kuin ”natsit”! Todellisuudessa Saksa taisteli hyvä puolella ja vihollisemme on aina ollut totaalisen paha.

 8. Et sä Marco ole valmis istumaan vankilassa. Jos olisit niin olisit tuolla kaduilla miakkaroimassa ja repimässä koraaneja. Nyt vain öyhötät kotisohvalla Laittoman Lehden kautta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*