Free speech 16 tammikuun, 2022

 

Hiljainen mielenosoitus on aika hyvä miekkarikonsepti. Varsinkin silloin, kun liikkuvat ympäri kaupunkia. Näin monet ihmiset huomaavat viestin. Ehkäpä joitain – varsinkin munattomia miehiä – alkaa hävettämään.

 

Ja useinhan häpeä on eheytymisen ja ryhdistäytymisen ensimmäinen askel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tosin miekkari ei jäänytkään ihan hiljaiseksi, koska eräs häirikkö tuli riehumaan.

 

 

 

 

 

 

 

23 thoughts on “Häirikkö iski koronatyrannian vastaiseen hiljaiseen mielenosoitukseen

 1. Neitimiehet osaavat olla akkamaisempia kuin suvakkifemikistit. Siinäkin oli yksi feministisen kasvatustyön työnäyte.

 2. 😷Neuvola- ja kouluterveydenhuollon vastuulääkäri Anu Mähönen: "Nelikuiset vauvat olivat aiemmin helmi tässä työssä, kun ne aina hymyilivät, mutta eivätpä enää kaikki hymyilekään" sanoo:

  https://www.laakarilehti.fi/kliininen-tyo/neuvolalaakarin-yllattava-havainto-pandemiasta-kaikki-vauvat-eivat-enaa-hymyile/?public=edfad40fb9fdeb261f60a1e6f09485d5
  😷
  Neuvola- ja kouluterveydenhuollon vastuulääkäri Anu Mähönen: ”Nelikuiset vauvat olivat aiemmin helmi tässä työssä, kun ne aina hymyilivät, mutta eivätpä enää kaikki hymyilekään”
  😷
  https://www.yadvashem.org/yv/en/exhibitions/through-the-lens/until-the-last-jew.asp
  😷
  ”the men, the women, the children; the committed, the disinterested, the apostates; the healthy and creative, the sickly and the lazy – all were meant to suffer and die, with no reprieve, no hope, no possible amnesty, nor chance for alleviation. ”

  1. Miksi vauvojen pitäisi tuntemattomille hymyillä. Pedareillahan alkaa jöpöttää ja luulevat että vauvaa kiinnostaa.

 3. Ahaa! Suvakit alkavat radikalisoitumaan. Noh, onneksi meillä on Suomessa kokemusta yhteiskuntarauhan palauttamisessa. Esim. Hennalassa ja Tammisaaressa oli erittäin tehokkaat suljetut eheytyskeskukset ja tulokset olivat erinomaisia!

 4. Kuka tahansa saa ottaa kiinni verekseltään tai rikospaikalta pakenemasta tavatun poliisin, rajavartijan, poliitikon tai muun virkamiehen.

 5. Hakeutukaa lailliseen sotilastoimintaan, varautukaa ja opetelkaa selviytymistä, sekä nostakaa fyysistä kuntoanne. Poliisit, rajavartijat, tullimiehet, sossumafia, opettajat, poliitikot, pankkiirit ja vaikutusvaltaiset bisnesmiehet yrittävät murhata teidät kaikin tavoin. Jokainen poliisi, rajavartija, tullimies ja sossumafian ihminen on vihollinen.

 6. Aseistettuja viranomaisia on Suomessakin hyvin pieni määrä. He pitävät ihmisiä hallinnassa pelolla ja terrorilla. Heitä ei mitenkään riitä tukahduttamaan laajamittaista kansannousua.

 7. Suomalaiset miehet saavat kyllä hävetäkin. Antavat naisten hyppiä silmille, alistaa, vainota ja tuhota perheet, lapset ja kristinuskon.

 8. Mielisairaat pitää sijoittaa uudestaan hoitolaitoksiin. Nyt te näette mitä siitä seuraa kun mielisairaat vapautetaan vapaaksi yhteiskuntaan.

  1. Puhutko nyt siitä että he saattavat perustaa netti”lehden”, joka suoltaa pelkkiä valheita vai siitä että he saattavat kerääntyä valkoisissa haalareissa zombeina vaeltamaan lähes autioita katuja?

   1. Missäs semmonen on? Ite et pysty ikinä perustamaan mitään. Olet kuin aivoton natsi zombie

 9. Tulemme heti äänestämään Hitlerin valtaan. Muutama vuosi tai pari kymmentä vuotta ja suurin osa ongelmista on poissa. Hyvin yksinkertaista. Kuten Saksa osoitti, kyse on vain ihmisten omasta tahdosta.

 10. Kansanmurhasta selvinneet jälkeläisemme eivät ainakaan joudu enää koskaan kuuntelemaan jotain valheellista paskaa jostain Holohoaxista. Se on loppu nyt.

 11. Muistatteko kun Saksassa oikeuteen raahattiin joka ikinen sihteeri ja kirjanpitäjäkin? Pitäkää mielessä. Teistä tullaan joka ikinen raahaamaan tuomiolle.

 12. Israelin valtiolle niin valtavat talouspakotteet joka maalta että kaatuu lopullisesti. Tämä loppuu nyt.

  1. Mitäs se Israel tuottaa? Appelsiineja, jotka ovat kyllä hyviä? Mitä nämä Lähi-Idän valtiot tuottavat? Öljyä. Mitäs sitten kun öljyä ei käytetä?

   1. Israelin valtion pyörittää ainakin lapsi ja ihmiskauppaa, terrorijärjestöjä ja pedofiilirinkejä. Onhan siinä jo jotain. Israelin valtio hallitsee myös Naton sotakonetta ja sen suojelemaa rahakonetta. Onhan siinä jo melko paljon mitä Israelin valtio tuottaa.

Comments are closed.