Marco de Wit 16 tammikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

🙄 Pääministeri totesi vallan julkisestikin että Sote-uudistuksen tarkoitus on saada aikaiseksi suurten puolueiden palkintoporsaille 200-300 isopalkkaisia virkaa joita ei ennen ole tarvittu. Hän oli tosin varsin pahentunut siitä että asiasta keskustellaan. Maan tapa on että lahjusviroista ei äänestäjille mainita.

 

🇫🇮 Yksi valtuutettu ei voi estää isoja puolueita ryöstämästä terveydenhoitoon tarkoitettuja resursseja mutta valtuustossa voi tuoda julki tekeillä olevat päätökset jotka muuten salattaisiin yleisöltä.

 

🇫🇮 Jos jätät äänestämättä näissä aluevaaleissa koska politiikka on korruptoitunutta eikä asioihin voi mielestäsi vaikuttaa ollenkaan äänestät saman tilanteen jatkumisen puolesta. Käyttämättä jätetty ääni on ääni nykyisen tilanteen puolesta.

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

1 thought on “Päivän Jenni Uotila (Kanta-Häme 477)

  1. Pääministeri ei pidä, että poliittisista virkasuojatyöpalkkiopaikoista keskustellaan. Siis yrittää kaventaa sananvapautta. Vastavetona olen lopettanut seuraamasta pääministerin puheita. En kestä katsoa enkä kuunnella epäpätevää bilettäjää. Taitaa olla tervejärkisin hallituksen feministiministereistä, joita siellä ovat kaikki. Eihän hallituksessa ole yhtään Rohkeaa Kunnon Miestä eikä Naista. Poliittisia broilereita vain ja eivät olisi missään vastuupaikalla ilman valtamedian ja rahavallan tukea.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*