2 thoughts on “Päivän video: Mies vai neiti?

  1. Siinä on tulos, kun miehen malli canceloidaan pojilta suvakkifeministien toimesta. KYSYKÄÄ VAIKKA PUOLUSTUSVOIMIEN KOULUTTAJILTA TAI KENTTÄPOLIISEILTA.

    Oikeasti suvakkifeministit vihaavat kaikilla tasoilla Terveitä Kunnollisia Rohkeita Kohteliaita Alfauroita, joita on kuitenkin olemassa, vaikka ei uskoisi, ja joista feministimediat vaikenevat.

  2. Ilmiöhän on tosiasia mutta Laiton Lehti sortuu vähän turhan usein päivittelmään seuraamuksia menemättä syihin, iso kuva kateissa. Pitäisi kysyä mistä feminismi ilmiönä yleensäkin tuli ja miten sen varjolla on onnistuttu lietsomaan miesvihaa melkoisiin mittasuhteisiin? Miksi miehistä on tullut pullamössöä? Ei nämä ilmiöt ole mitään sattumia vaan vuosikymmenien systemaattisen aivopesun tulosta, asialla samat Think Tankit ja toimijat jotka tätä maailmaa käytännössä ohjaavat.

    Tästä vinkkelistä vähän kaikki ihmiset ovat massiivisen aivopesun ja ohjelmoinnin uhreja eikä tämä toistensa haukkuminen johda mihinkään muuhun kuin hajota-ja-hallitse strategian mukaiseen kahtiajakoon. Joka on tietysti tavoitekin.
    Edesmennyt Aaron Russo lyhyesti avasi asiaa: Feminismi lanseerattiin aikanaan kahdesta syystä: Äidit piti saada töihin jotta lapset saadaan valtion aivopesulaitoksiin pois kodin vaikutuspiiristä sekä verotuksen piiriin ja verot valuvat puolestaan suoraan eliitin taskuun. Kummasti aikoinaan riitti että vain isä käy töissä ja elettiin silti ihan hyvin, nyt pahimmassa tapauksessa molemmilla vanhemmilla on montakin työtä ja silti kidutellaan. Nyt feminismiin on ujutettu aivan sairaita lisämausteita ja loppupeleissähän kyse on itsevihasta ja itsekunnioituksen puutteesta ja se näistä feministeistä paistaa kilometrin päähän. Sama koskee mekkomiehiä.

    Kaikki tämä liittyy YK:n Agenda 21/2030:een (=The Great Reset): Perheyksikkö täytyy tuhota, sukupuolet häivyttää joka puolestaan johtaa syntyvyyden rajuun laskuun ja lopulta näivettyy kokonaan. Synnyttäminen tulee luvanvaraiseksi, vain harvat ja valitut saavat lisääntyä. Loput orjat kasvaa keinokohduissa (se max 500 miljoonaa joka on hakattu Georgia Guidestoneen), aivan kuten Matrix elokuvassa.

Comments are closed.