Marco de Wit 16 tammikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ainoana mediana Laiton Lehti on paljastanut koronahuijauksen moneltakin kannalta.

 

1. Mitään koronavirusta ei ole edes olemassa, vaan valtaeliitti käyttää kuviteltua koronavirusta alibina väistämättömälle pörssi- ja talousromahdukselle ja tekosyynä poliisivaltion luomiseen. Vain näin pankkiireista ja sionisteista koostuva valtaeliitti pystyy säilyttämään valtansa eli rahakoneensa. (Vähimmäisvarantopankkijärjestelmä.)

 

2. Ihmiset eivät tätä tajua, koska heidät on aivopesty viranomaisten (koulut, yliopistot, Yle) ja valtamedian toimesta. Toisaalta aivopesu ei tehoaisi näin voimakkaasti ellei keskimääräinen älykkyysosamäärä olisi romahtanut ja toisaalta mutaatiot, kuten mielisairaudet lisääntyneet eksponentiaalisesti.

 

3. Koronahysteriaa levittävät eniten naiset, koska keskimäärin naiset on paljon helpompi aivopestä satanististisen poliisivaltion innokkaiksi orjiksi.

 

 

Tässä yksi karmea esimerkki koronatyranniaa hysteerisen innokkaasti kannattavasta naisesta. Näitä videoita leviää paljon netissä ja niillä on yksi yhteinen tekijä: Pahimmat sadistiset koronahysteerikot ovat aina naisia.

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

9 thoughts on “Video: Koronahysteerinen äiti kiduttaa poikaansa (K21)

 1. Poikia ei pidä naisten päästä kasvattamaan. Lähes aina tulos on huono. Kysykääpä vaikka puolustusvoimien kouluttajilta tai poliisilta. Venäjällä avioeroissa tytöt annetaan äideille ja pojat isille. Sama pitäisi olla Suomessakin ja ainakin lopettaa naisten yksipuolinen suosiminen. Miehille samat oikeudet avioerossa lasten suhteen. Nainen ei ole lähtökohtaisesti parempi vanhempi.

 2. Naiset pitää monessa mielessä pistää totaaliseen kuriin. Yhteiskunta ja maailma ei toimi sillä, että naiset ovat vallassa ja päättävät ihmisten tai lasten asioista. Nyt näette itse mihin se johtaa ja mihin se on aina historiallisesti johtanut, yhä uudestaan ja uudestaan.

 3. Kyllä tässä on jonkun aikaa huomannu että ihmiset on oikeasti melko tyhmiä, 2-vuoden pelottelu niin kukaan ei enää osaa ajatella omilla aivoillaan loogisesti.

  1. Eivät ne useimmat osaakaan ajatella. Ne vain seuraavat valtamediaa vain siksi, että osaavat miellyttää ns, johtajia. Mitä minun pitää olla mieltä? Laumasieluja melkein kaikki. Kun tunnet yhden sellaisen, tunnet kaikki.

   Maskista tunnistaa. Lännessä maskit, muslimaissa burkhat. Lyödäänkö vetoa, että muutamassa viikossa useimmilla naisilla on burhkat ja huivit, kun vain hallitus suosittaa, huom. suositus riittää lampaille, sellaisen käyttöä. Sitten aletaan huudella poikkeaville. Tuollaisten takiako meidän miesten pitäisi uhrautua sotatilanteessa? Ei kiinnosta.

 4. Millään tavalla tämä ei liity naisiin!! Ihan samallai tuolla on miehiä innokkaana kannattamassa rokotteita ja huutelee foliohatuksi jos pistää vastaan! Aika seksististä keskustelua täällä. Minäkin voisin alkaa miehiä sanomaan kansanmurhaakiksi ja lastenhyväksikäyttäjiksi yms paskaa vaan Hitlerin, bill gatesin, jeffery epsteinin yms takia!! T. Nainen täällä joka on kyllä hyvin tietonen tästä kusetuksesta ja ei millään tavalla hyväksy tätä koronatyranniaa ja piikkejä eikä myöskään teitä naisia syyllistäviä keskenkasvusia pikkupoikia!!

  1. Miehet toteuttavat kansanmurhia, mutta ketkä ne aina siellä taustalla yllyttää. Katoppa vaikka näitä Isis-vaimoja. Jos ei olisi puuronkeittäjiä ja lasten kasvattajia terroristeiksi koko järjestöä ei olisi. Sitä et voi kiistää. Miehen takana on nainen takapiruna aina. Yksin mies ei tee mitään. Kyllä se nainen siellä taustalla. Älä edes yritä kiistää tosiasiaa.

 5. Hallitus jakaa edelleen samat arvot maanpetturi, valtiopetturi, pedosatanisti-Kiurun kanssa.
  Muutenhan GMO-kansanmurhaaja, pedosatanistien huostalapsitrokausta johtava Kiuru olisi painostettu eroamaan antifaterroristi-hallituksesta, eikös vain?
  Samat arvot mitä ilmeisimmin jakaa myös STM:n johtaja GMO-kansanmurhaaja, maskipainostaja, Nurembergin sääntöjen rikkoja Kirsi Varhila, jolla edelleen on ammattioikeudet, vaikka hänen maanpetoksellinen, valtiopetoksellinen ja GMO-kansanmurhainen toimintansa on ollut -tai olisi kuulunut julkisuuden, selonottovelvollisuuden, koulutustadon ja virkavastuun perusteella olla – jo pitkään tiedossa abortti- ja eutanasiakansanmurhaajien kontrolloimalla politisoituneella, antikristillisellä ja suomalaisvastaisella Antifa-Valviralla.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*