9 thoughts on “Demarilogiikka-sarjakuva

 1. Suomella on erikseen myös sosiaali ja terveysministeri, mutta satanistinen zerocovid-Kiuru hoitaa senkin tontin. Koskahan se armeija tulee Kiurun avuksi tukemaan hänen harhojs?

 2. Tavallisesti näkyvästi korruptoituneita poliitikkoja on tarkotus siirtää sivuun ministeriviroista ja korvata puhtosemman näkösillä, mutta Suomessa vaan vaihdetaan entistä likasempaan kaveriin. On tämä aikamoinen suo!

 3. Tietyllä tapaa täytyy arvostaa Kiurua että hänellä on vahva ideologia, jota ajaa täysillä eikä suostu juuri antamaan periksi vaikka se onkin sairas ja väärä, mutta ei ole sentään pelkästään flegmaattinen sätkynukke niinkun tyttöhallituksen nuorempi kaarti.

 4. Ei ole parempaa siitä näkökulmastasta, että demarit jatkavat kauan sitten valitsemallaan linjalla. Ja muut feministiorjapuolueet peesaavat. Emme me halua tuollaista peliä, mutta onko Suomi demokratia ollut ikinä? Ei ole. Puoluelaitos on mafia Suomessa. Kansasta riippumaton.

 5. Tiesittekö muuten, että Suomessakin toimii KKK?
  Kuseta Kansaa Kunnolla.

  Sen kerhon muodostavat mm. poliittiset puolueet, poliittiset virkamiehet, media ja rahaeliitti. Kaikki, jotka imevät itselleen etuja ja vaikutusvaltaa kansan kustannuksella.

  1. Puolueet ovat kuin mafiaperheitä. Sanotaan silti valtavalhemedioissa, että Suomessa ei ole mafiaa eikä korruptiota. & Koko valtaeliitti on keskenään korruptoitunut ja kansa maksaa kaiken. KKK=KUSETA KANSAA KUNNOLLA.

  2. Lisättäköön vielä, että kansanedustajilla on korkea syytesuoja. Siis sehän on sopiva ammatti rikollisille. Saa touhuta vapaasti rötöksiä, valtamedia peittelee pahimmat kuprut.

   Ainoa vastuu Mihin poliitikko joutuu on poliittinen vastuu. Mitä tarkoittaa tuo poliittinen vastuu? Sitä vain, että kannatus mitataan seuraavissa vaaleissa. Rötöstellessä vain yksi riski on ja se että ei saa tarpeeksi ääniä vaaleissa ja tippuu eduskunnasta.

   Mutta nyt sekään ei haittaa, kun 300 uutta suojatyöpaikka perustetaan aluehallintoon. Siellä on turvattu ja riskitön palkkiovirka eläkkeelle asti.

   Korostettakoon vielä, että Suomessa ei ole näkyvää korruptiota. Se on rakenteellista.

   Minne on kadonnut tutkiva journalismi valtamediasta? Vastaus: Mediapooli. Tutkikaa itse lisää.

 6. Taas yksi rehti demari lisää!

  Demareissa on hienoa porukkaa, kuten jihadistinen hussein al-Taee, raakalaismainen neekeri insesti-isä Oulusta ja tietenkin mustalaispedofiili Baltzaar!

  Entäs pyllyttävä bile-ilmari?!! Hyh hyh! Yääk!!!

  Entäs Naziman mahdolliset bacha bazi-yhteydet?!!

Comments are closed.