Marco de Wit 17 tammikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti ihmetteli miksei valtamedia fanita kaikkien aikojen parhainta shakin pelaajaa, Magnus Carlsenia?

 

(Tai siis toiseksi parasta, koska Fischer on tietysti kaikkien aikojan paras. Capablanca ja Alekhine olivat myös loistavia, vaikka tietty porukka heitä kaikkia dissaakin antisemiiteiksi.)

 

Miksi valtamedia ei fanita shakin supertähti Magnus Carlsenia?

 

 

Tilanne on kuitenkin vielä pahempi. Shakkiakin nimittäin yritetään mädättää.

 

Se on todella uskomatonta, koska luulisi shakilla olevan niin selvät säännöt, ettei sitä voi mädättää.

 

Hahaa.

 

Huijaus on aina mahdollista. Ensinnäkin tietty porukka on pitkään yrittänyt dominoida shakkia syyttämällä parhaita pelaajia antisemiiteiksi. Alekhineä ja Fischeriä yritettiin jopa estää pelaamasta, koska ovat kuulemma liian ”antisemiittisiä”. Fischerandom-peliäkin yritettiin kampittaa, koska siinä on niin vaikea huijata. Tästä kaikesta olisi paljonkin kerrottavaa, mutta tietty porukka järjestäisi taas syytteen.

 

Toinen mädätyskeino on tietysti feminismi. Tosiasia on nimittäin, että noin 99% huippupelaajista on miehiä.

 

 

 

Feministien mielestä tämä vain todistaa, että naisia syrjitään. Todellisuudessa asia on päinvastoin. Naisia suositaan. Naiset nimittäin jopa saavat suurmestarin arvon ALHAISEMMILLA pisteillä kuin miehet!!

 

Mietippä sitä. Jos maailmassa olisi rehellinen media (ja selkärankaisia miehiä), niin kyseessä olisi suuren luokan skandaali.

 

 

Naiset ovat KESKIMÄÄRIN valtavan paljon huonompia shakissa biologisista syistä. Lisäksi heillä ei kerta kaikkiaan ole kykyä päästä maailman parhaaksi pelaajaksi, koska miehiä on enemmän sekä idiooteissa että superlahjakkuuksissa. Evoluutio on tehnyt naisista keskinkertaisia, koska lasta ei idiootti pidä hengissä varsinkaan kivikaudella, mutta toisaalta ei tarvitse olla kovin älykäskään lapsen hengissä pitämiseksi.

 

Naisilla on äärimmäisiä vaikeuksia nousta terävimmälle huipulle juuri missään alalla. Tämän takia heillä on suuria vaikeuksia saada edes yhtä naista sadan parhaimman shakkipelaajan joukkoon puhumattakan 10 parhaimman joukkoon.

 

 

Tässä vaiheessa joku tietysti kirkuu: On olemassa YKSI poikkeus. Nimittäin Polgarin siskot ja varsinkin Judit Polgar.

 

Niinpä. Sisäsiittoisen juutalaisen eugenistiikan tuote, jota epäinhimillisesti kommunistiset vanhemmat kouluttivat ympäri vuorokauden shakkipelaajaksi. Näin Judit Polgarista hänestä tuli supertähti jo hyvin nuorena teininä.

 

Monet olivat vakuuttuneita, että hänestä tulee maailmanmestari. He unohtivat, että tytöthän kehittyvät nopeammin.

 

Toki Polgar käväisi lyhyesti 10 parhaan pelaajan joukossa, mutta ei koskaan ollut lähelläkään maailmanmestaruutta, vaikka sai kirjaimellisesti kaiken mahdollisen tuen syntymästään asti. Tästä huolimatta hän ja siskonsa valittivat olevansa syrjittyjä ja pilkkasivat jatkuvasti vastapelaajiaan. (Ajatteleppa millainen meteli olisi syntynyt, jos miehet pilkkaisivat naisia samalla tavalla esim. puhumalla kuukautisista.)

 

 

 

 

Tosin Polgarin siskot ovat tehneet todella hyvää shakille, koska häikäilemättä käyttivät hyväkseen psykologista sodankäyntiä. Miehet nimittäin oikeasti pelkäävät häviävänsä naiselle ja näin alkavat hermostumaan liikaa pelin aikana. Polgarit sitten vielä provosoivat ja käyttivät monenlaisia kikkoja hermostuttaakseen miesvastustajiaan vielä enemmän, jolloin nämä menivät vieläkin enemmän sekaisin. Naiseudesta oli tässä mielessä suurta hyötyä Polgareille, mutta ei se tietysti auttanut lähellekään maailmanmestaruutta.

 

Judit Polgarkin romahti nopeasti ja nyt vuosiin yksikään nainen ei ole päässyt lähellekään huippua. Tätä valtamedia ei tietysti voi antaa anteeksi.

 

Eikä myöskään sitä, että yksikään neekeri ei ole ollut lähelläkään shakin huippua. Itse asiassa vain yksi ainoa on edes päässyt suurmestariksi ja senkin vain niukin naukin eli 2504 pistettä. Tämäkin tietysti vain sen jälkeen, kun tietty porukka on järkännyt shakkiin mielettömän pisteinflaation.

 

Ennenhän suurmestari merkitsi jotain, mutta nyt 2500 pistettä on suhteellisen helppo saavutus. Niinpä epävirallisesti puhutaan supersuurmestareista, jotka ovat siis oikeita suurmestareita vähintään 2700 pisteellä.

 

Valtamedia on kuitenkin ratkaissut neekerien vähäisyysongelman: Selostajaksi on hankittu neekeri! Näin maailmanmestaruusotteluiden jälkeisten TV-haastattelujen aikana valkoisten miesten keskellä on aina kiintiöneekeri!

 

 

 

 

Eipä silti. Ei valtamedian kannattaisi vaivautua. Harva nykyihmisistä on enää kiinnostunut shakista. Maailman ykkösshakkisaitilla Chess.comillakaan ei ole edes miljoonaa tilaajaa. Monien mestaruusotteluiden haastatteluosuuksia ei katso kuin muutama kymmentä tuhatta katsojaa!

 

Kaiken kukkuraksi pelaajat saavat hyvin pieniä korvauksia muihin urheilualoihin verrattuna. Edes maailmanmestari ei saa kuin noin miljoonan palkintorahan, jos sitäkään. Edes sponsorisopimukset eivät tuo kuin ehkä toisen miljoonan. Ei varsinkaan, jos mestarina on valkoinen heteromies!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

12 thoughts on “Onko myös shakki mädätetty?

  1. Nazimakin vähän järkevää kun puhui lisää löylyä hjallis, mutta olisi voinut kuitenkin mennä puita hakeen saunan takaa ja jauhoi itämeren sotkusta, jallis samaa mieltä, mutta naimakillelle se on Suomen teema. Minkäs sille voi jos kaikki muut tekee sitä, Suomi ei päätä yhtään mitään, rajat kiinni helsingin yläosasta ja pidämme kunnossa vain omia vesiä mitä haitat ei pilaa eivätkä tietenkään käytä, eikä paskat yllä. Ilmasto meillä on täydellisessä kunnossa, voimme huoletta ajella autolla pitkää maatamme tarpeita vieden. Venäläisten kanssa suhteet hyvät ja pidettävä, koska tärkeä vientikumppani ja sijoittaa mereltä pyydettävään kalaan ja norjan saasteen osto lopetettava, onneksi eivät silti meitä muuten haittaa. Saksasta tuotava autoja ym. vaikka pska paikka onkin, onneksin metkeli joutui sairaana pois parantolaan loppuiäksi ja varmaan vapisee niin kauan kunnes myöntää antaneen kansansa. Nainen tai ”haavistolainen” johdossa ei sovi kysy vaikka luonnolta. Ei kun mies on valinnut testot ja naiset estrot kun annettiin vene ja katiska ja toisaalta kotileikit valinnaksi. Täällä osastolla on n. 5-10 kalevaa, aina kun tsippailee käytäviä tulee vastaan sitten päivä salissa luin muutamassa minuutissa ajan kuluksi kun ei kuntosalia tai muuta , että voisi kuntoutua muuta kuin kävellä päästä päähän, sitähän huvittaa tehdä, sitten oli samassa 2 samaa kalevaa, luulin että osa 2 muutaman sivun luettua jaa sama kun eihän nuissa asiaa että hokais kun luin piirrettyjä niin hokasin nekin ihan nössöpaskoja fingerpers€€ssä suvakki ja perusnöthää. Makoilla saa jos huvittaa ei täällä kukaan mitään ole tekemässä kanssasi fyssa on kyllä, turhaan ja kaikki laitteet nurkassa muttei sitä mitä tarvin eli kyynärsauvoja, voi jeesus, tilattavana on viikon jo, hah. Maksaa vtusti jos ostaa kun itselläkin varastossa, ei muutakuin eevan rotiskolla eestaas. Priorisointia pitäs ja kalevia ei yhtään tai yksi, lojuu kaiken aikaa vapaana monta. Kuntosali perusohjeet laitteen kohdalle.

 1. On hyvin kyseenalasta voidaanko shakkia edes määritellä urheilulajiksi. Se on paremminkin vain lautapelaamista samoin kun vaikka pokeri on korttipelaamista.

 2. Siksi naisille on omat sarjat. Suojellaksemme heitä pettymyksiltä , me Herrasmiehet jalomielisesti toimimme niin.

 3. Shakin säännöt ovat yksinkertaiset ja ne oppii helposti. Shakkimestariksi pääsyyn vaaditaankin sitten jo tavallista suurempaa lahjakkuutta eli älyä. Sitä ei naisilla ja neekereillä ole riittävästi kuten artikkelissa aivan oikein todetaan.

  Tämän huomaaminen on kauhistus kommunistisuvakkidemokraateille jotka haluavat tasapäistää aivan kaiken.

  Itse pelaan chess.comissa n. 1600:n rankkipisteen molemmin puolin joka riittää n. 100 000:n parhaimman joukkoon. Maailmanmestaruus on siis vielä muutamankin voiton päässä…. :-)

 4. Tarkennus tuohon että ainoastaan yksi neekeri olisi saavuttanut suurmestarin arvon: Itselle tulee heti mieleen Maurice Ashley (USA), Pontus Carlsson (SWE), Kenny Solomon (ZA) ja Zambian Amon Simutowe. Aika harvassa silti.

  1. Niin eivät siksi pärjää edes poliittisessa Shakissa Suomalaiset kun on ylet ym. Haavistot haavoittamassa itseä pesäpallossakin ja polttaa vasurit Suomalaiset roviossa.

 5. Sitä en tiedä mitä naiseutta nuo Polgarin naiset käyttävät, mutta aina kun näe tuollaisen blondin niin tulee mieleen että ”Eiks ole hirveä työ värjätä juuret ruskeiksi/harmaiksi”. Oli naturaali vaan.

 6. Niin eivät siksi pärjää edes poliittisessa Shakissa Suomalaiset kun on ylet ym. HHaavistot. https//yle.fi/aihe/artikkeli/2007/10/04/lapiveto-shakki
  Ja haavoittamassa itseä pesäpallossakin ja polttaa vasurit Suomalaiset roviossa. Markoissa ennen pysyttiin nyt ei tiedetä mistään mitään, kaikki vasut salaa päättää eikä anna valita niin turha tietääkään https://m.youtube.com/watch?v=bqXk_tszs6I kuolema tulossa jos ei meitä kuunnella.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*