6 thoughts on “Päivän kuva

  1. Miten raukkamainen nynny miehen pitää olla, että menee rahasta kantamaan jotain myrkkypiikkimainoksia?

  2. Jos joku femakkonainen tai betamies edes yrittää myrkyttää minut, perheeni, vaimoni ja lapseni, niin voitte olla varmoja, että tuhoan viholliseni, tietysti vain laillisesti. Tu tulette joutumaan ankaraan vastuuseen, tietysti laillisesti.

  3. Nämä tyypit ovat tykinruoka-ainesta armeijoille. ”Meille saatte tehdä mitä tahansa, ollaan valmiita kärsimään ja kuolemaan kuningattaren puolesta”. Nämä tyypit pitävät yllä totalitaristisia hallintoja. Hyödyllisiä idiootteja auktoriteeteille. Maskiorjia.

  4. Tuolla on sentään vastarintaliikkeen merkki ilman turhaa kuljetusta. Vasta rinta liike tulee siitä kun ei suojata kädellä rintaa vaan tehdään lyöntiliike rinnan lähettyviltä nokkaan vasenpaa tai muutahaittaajaa tai marssitaan nyrkki ojossa. Käsi on myös vasemmassa muussakin tapauksessa, mitä vasemmat eivät tiedä.

Comments are closed.