22 thoughts on “Vihdoinkin totuudenmukaisia vaalimainoksia!

 1. Melko nopeaa toimintaa. Valtamedia tai siis anteeksi.. Salaliittolaisten valhemedia uutisoi tästä jo viisi päivää sitten. Kestikö teiltä tosiaan viisi päivää tajuta uutisen sisältö?

  1. Siis korjataan. Salaliittolaisten valhemedia on Hesari. Vääriä ja huonoja sijoitusneuvoja ilmaiseksi ilman valtuuksia naminamipusipusi – Oikea nimetönkin on herännyt suojatyöpaikallaan Ehkä hän saa vielä kaksi lyhyttä twiittiä tänne aikaiseksi tänään lainmukaista taukojen jälkeen eli ne. työajan puitteissa. Ei voi kauhakuormaajalla vaatia, kun pipetillä on annettu.

  2. No onko sydämesi oikealla, et sitä huomannut että sun pitää mennä hoitoon, kun sulla ei taida olla ja olet sattunut huomaamaan idolisi, ei sitä kaikki voi huomata jos ei kiinnosta hesari.

 2. Mitä ihmettä Turan Kadir tekee SUOMEN vaaleissa???

  (((Simon Elo)))…vesseli joka ei suuremmin esittelyitä kaipaa.

  Surullista että maamme on näin vakavassa kriisissä.

 3. Huomaatteko kuinka lähes kaikki kansanpetturit ja mädättäjät ovat korkeasti koulutettuja?

 4. Mitä teet rikollisille joilla on rajaton valta ja aseet ja jotka pyrkivät kaikin tavoin murhaamaan sinut ja perheesi?

  1. Ovat menneet🐑🇹🇷🔐🤰lammas turkissa(burka), siveyslukko, avain miehellä joka pan€€ lapsia tulemaan kunhan on sut leikellyt.

 5. Uskomattoman limaisia ja selkärangattomia valehtelijoita kaikki poliitikot ja virkamiehet. Pelkkiä valehtelijoita ja pettureita joka ikinen.

 6. Aitokansallismielisten ja aitokonservatiivien pitää saada alueita sekä länsi, että itärajalta hallintaan, tietysti laillisesti. Samoin aseita ihmisille, tietysti vain laillisesti.

 7. Satanistit eivät olisi koskaan saaneet näin totaalista valtaa Suomessa ilman hallittua valeoppositiota Perussuomalaisia ja CIA:n operaattoria Matti Putkosta, jotka ovat koko ajan edistäneet rahaeliitin tavoitteita, elimoineet todellista oppositiota, sekä neutraloineet tyytymättömiä ääniä. Poliittinen poliisi ei tule koskaan tutkimaan valtioterrorismia ja valtioiden hallitsemaa huume ja muuta kauppaa. Kyse on rikollisesta mafiasta ja järjestäytyneestä rikollisuudesta, jota hallitsevat valtiot ja pankkiirit.

 8. Tarvitaan uusi Hitler. Hitler korjaa ongelmat muutamassa vuodessa tai muutamassa kymmenessä vuodessa. Tämä ei ole mitään monimutkaista rakettitiedettä. Äänestämme heti Hitlerin valtaan!

  Suvakit ovat siinä aivan oikeassa, että Hitler tulee kohta takaisin.

   1. Oho.. ”Päätoimittaja” vahvasti kiinni päivän politiikassa, vaikka jaksaa siitä päivittäin kirjoittaa. Ammattitaito.. Ja näköjään korjasi sinisen tulevaisuuden jutusta pois taas ilman merkintöjä.

 9. Uusia mainoslauseita. Entiset ovatkin kuluneet. Väriä kampanjoihin saataisiin, kun ehdokkaat ryhtyisivät kunnolla haukkumaan toisiaan.

 10. Turan Kadir on impulssiivinen väkivaltarikollinen ja tästä löytyy tuomio!

  Ettei vaan Turanin ******* taas laittaneet matuveren kuohumaan?!!

  Näyttää siltä, että esinahaton Elo ei tule koskaan lopettamaan Suomen mädättämistä!

 11. Simon Jakob Benjamin Elo on Espoon juutalaisin poliitikko, koska Halla-aho asuu Helsingissä, Pirkko Ruohonen-Lerner Hyvinkäällä ja Riikka Slunga-Poutsalo Lohjalla. Puolueen nimen pitäisi olla oikeasti Peruskasaarit. Donner ja Enbuskekin voisivat liittyä siihen. Ei mulla muuta.

  [Elo sanoi kunnallisvaaleissa 2015 olevansa ”Espoon konservatiivisin poliitikko”.]

 12. On se nyt helvetti kun kenestäkään ei saa sanoa enää yhtään mitään. Suomalaiset ovat täysin lainsuojattomia omassa maassaan. Tätäkö se perkele nyt sitten on? Täältä lähtee vielä joka ikinen, tietysti täysin laillisesti.

 13. Suomi on ehkä koko länsi-Euroopan korruptoitunein ja läpeensä mädin maa ja tämä ei ole mikään vitsi. Tämä johtuu orjamaisista suomalaisista jotka sallivat korruption ja alistuvat.

Comments are closed.