Marco de Wit 18 tammikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ano Turtiainen keskusteli 14.1.2022 YLE toimittaja Satu Miettisen kanssa VKK:hon liittyen.

 

Miettinen ei ole tunnettu järjen jättiläisenä eikä selvästikään ymmärrä yhtään mitään vaaleista ja ehdokasasetteluista. Tosin Miettinen ei siitä ollutkaan kovin kiinnostunut, vaan siitä, että monille hoitajille on noussut kapinamieliala. Monet näkevät jopa VKK:n mahdollisena pelastajana.

 

Ano vastaa hyvin, mutta ikävä kyllä ei ole johtamassa kapinajoukkoja aluevaaliehdokkaana. Ano jopa sanoo, ettei ollut edes kovin innokas lähtemään kunnallisvaaleihinkaan. Hän kuitenkin sentään lupaa lähteä ehdokkaaksi 2023 eduskuntavaaleihin.

 

Laiton Lehti ei enempää tässä vaiheessa kommentoi, mutta politiikassa olisi tärkeätä, että vaalityötä tehdään täydet 4 vuotta osallistuen täysillä kaikkiin vaaleihin. Siis varsinkin, jos on kyse uudesta puolueesta.

 

Toinen mielenkiintoinen asia haastattelussa on, että Ano kertoo välien jäätyneen persuihin jo aikaisessa vaiheessa yrittäjäohjelmaa tehtäessä. Ano jopa paljastaa, että hän yritti ajaa eteenpäin Pauli Vahteran ideoita. Käytännössä tämä tarkoittisi byrokratian karsimista, nerokasta perustiliä sekä alv-rajan suurta nostamista.

 

Monet ovat ihmetelleet miksei persujohto suostu ajamaan legendaarisen Pauli Vahteran ideoita ja varsinkin supernerokasta perustiliä. Ano ei ikävä kyllä asiaa haastattelussa selvittänyt, mutta on kyllä aiemmin kertonut todellisen syyllisen. Laittoman Lehden lukijoille tuskin tulee shokkina, että syyllinen on tietysti suurpääoman kätyri Matti Putkonen.

 

Kuvassa linkki Demokraattiin

 

 

Laiton Lehti toivoo edelleen, että Turtiainen palaisi vanhalle persukriittiselle linjalleen ja kertoisi suorat sanat Putkosesta.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

9 thoughts on “Ano Turtiainen vs. Ylen toimittaja Satu Miettinen. Takapiruna Matti Putkonen?

  1. Matti Putkonen tullaan muistamaan yhtenä Suomen limaisimmista CIA:n operaattoreista, joka Juudaksena petti oman geneettisen kansansa rahasta saadakseen itselleen etuja, koska muuten on ihmisenä täysi nolla, joka ei koskaan pystyisi itse yhtään mihinkään. Juuri tällaiset täydelliset nollaihmiset ovat nyt rahaeliitin kätyreitä.

  2. Aidot kansallismieliset ovat uskollisia Suomen valkoiselle kansalle, ei Natolle. Nato on maatamme miehittävä ja tuhoava vihollinen. Amerikkalaiset ja britit helvettiin Suomesta ja vähän äkkiä! Tulemme vielä murskaamaan vihollisemme.

  3. Taas jäi kiinni… Korkea hiusraja, ei korvanlehtiä, leveä ja tasainen nenänvarsi, koukkunokka, suu normaalia alempana, simät leveämmällä kuin normaalisti eikä poskipäitä. Check.

  4. Tyhmät persut eivät tajua yhtään vaikka puoluetoimistossa häärää yksi maailman kovapalkkaisimmista ihmisistä ja kukaan ei tiedä mitä hän edes tekee siellä. Samoin vaikka hän hankki persuille äänestyskoneet betonoidakseen pankkiirien ja Naton vallan Perussuomalaisissa.

  5. Onhan Suomessa reservijohtajakoulutuksen saaneita miehiä laillista toimintaa varten, vai ovatko kaikki suomalaiset miehet täydellisiä nynnyjä?

  6. Suomen vaalien ääntenlaskukoneet toimivat sillä periaatteella, että tulee aina cabalin toivoma tulos. Ehkä niistä on suora 4G yhteys BIS:n päämajaan, jotta tulosta voidaan muokata tarpeen mukaan? Hyvin on se ex-Tietoenator ne asiat järjestänyt, kun tulee aina galluppien mukainen tulos.
    Eduskuntavaaleissa Marco De Witin ja Maria Ohisalon äänestysnumero oli sama, mutta eri vaalipiiri. Keneltä mahtoi muutama ääni lipsahtaa Marialle? Arvauksia?

  7. Matti Putkosen pitäisi pelätä Ano Turtiaista eikä toisin päin. Vai onko Turtiaista jo uhkailtu ylemmältä taholta?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*