Free speech 18 tammikuun, 2022

 

Kiinassa kommunistisella puolueella on totaalinen valta. Ei siis ihme, että yksilö on täysin alistettu valtiolle.

 

Niinpä sinulla ei ole mitään oikeuksia.

 

Tosin ei Kiina ole mitenkään poikkeuksellinen. Ihan samaan suuntaan mennään myös Euroopassa.

 

Suomessakin monet vaativat rokottamattomien kaikkien kansalaisoikeuksien poistamista.

 

 

Ei aikaakaan, kun ollaan tässä Kiinan tilanteessa.

 

 

 

 

 

 

12 thoughts on “Kiinan koronaleirit laajenevat

 1. Mitenköhän lehden ”toimittaminen” onnistuisi tuolta? Alkaa kuulostaa jo varteenotettavalta idealta. Voisiko tästä äänestää kunnallisvaalien yhteydessä?

  1. Paremmin kuin sinulta. ”Sijoitusneuvoja” ”Guru” väärämielinen Oikea nimetön.

   1. Sori Aimo, en pysty vastaamaan sinulle kun mestarinne sensuroi vastoin omia ohjeitaan kaikki kommenttini. Pahoittelut ja kaunista talven jatkoa.

 2. Israelin valtio ei kelpaa mihinkään muuhun kuin virtsaamisen kohteeksi. Satanistinen ja paha valtio. Hyi helvetti mikä valtio.

 3. Sinä oletkin Hesarin toimittajatrolli valeasussa. Siksi mietit lehden toimittamista. Et pysty kirjoittamaan pitkää proosaa. Yrität häiriköidä kilpailevaa vastamediaa.

 4. Suomen koronatyranniassa on se ongelma, että hallinnon joukot eivät uskalla ampua tyranniaan kyllästyneitä suomalaisia. Feministinen polpo ei uskalla edes purettaa koirillansa tyranniaa vastustavia tavallisia suomalaisia. Kiinassa taas murhaaminen tapahtuu silmää räpäyttämättä.

  Kiinassa on jopa tehty pyllyn kautta koronatestejä! Jos tämä ei ole häpäisemistä, niin mikä sitten on?

  Toki Pekka Haavisto ja Bile-ilmari tuskin näkevät mitään väärää pyllytestissä! En ihmettelisi jos he tekevät jatkuvasti näitä testejä toisillensa kesärannan homosaunassa!

  Kohta on olympialaiset ja voi olla, että korona leviää kilpailijoihin ja kaikki olympialaisiin lähteneet joutuvat kiinalaiselle keskitysleirille!

  1. Haha. Kyllä muuten uskaltavat ampua ”omia”. He vihaavat omaa kansaansa. Voit olla suomalaisista maanpettureista täysin varma.

  2. Suomessa on onneksi vain yksi poliisi 800 kansalaista kohden. Mikä lienee armeijan resurssien tilanne? Ehkä kaikki reserviläiset eivät lähde harjoittamaan poliisivaltiota omassa maassaan omia kansalaisiamme kohtaan?
   En minä ainakaan. Tai no, voin lähteä sabotoimaan sitä toimintaa, jos kutsu tulee.

   1. Ehkä sinä et lähde, mutta voit olla varma, että muut suomalaiset tulevat vainoamaan sinua.

Comments are closed.