Free speech 18 tammikuun, 2022

 

Laittoman Lehden toimitus ei väitä omaavansa mitään erikoista asiantuntemusta shakissa. Päinvastoin. Toisaalta ei sitä tarvitakaan silloin, kun puhutaan pelaajien sukupuolista ja roduista sekä heidän saamistaan pistemääristä. Onhan nimittäin päivänselvää, että miehiä ja valkoisia syrjitään, jos naiset ja mustat saavat lisäpisteitä ja pääsevät helpommin suurmestareiksi.

 

Laiton Lehti siis hieman tutki kansainvälisen shakkiliiton myöntämien suurmestariarvojen kriteerejä ja huomasi kauhukseen massiivista huijausta, jolla naiset ja neekerit saavat kiintiöpisteitä.

 

Onko myös shakki mädätetty?

 

 

Tosin massiivisesta huijaamisesta huolimatta naiset ja mustat eivät silti pärjää shakissa. Laiton Lehti esimerkiksi huomautti, että vain YKSI neekeri on koskaan noussut suurmestariksi:

 

Eikä myöskään sitä, että yksikään neekeri ei ole ollut lähelläkään shakin huippua. Itse asiassa vain yksi ainoa on edes päässyt suurmestariksi ja senkin vain niukin naukin eli 2504 pistettä. Tämäkin tietysti vain sen jälkeen, kun tietty porukka on järkännyt shakkiin mielettömän pisteinflaation.

 

Laiton Lehti viittasi siis Maurice Ashleyyn, joka on toiminut shakin maailmanmestaruusotteluiden tuomarina. Jutussaan Laiton Lehti julkaisi hänestä myös kuvan.

 

 

 

Nyt on kuitenkin käynyt niin, että Laiton Lehti on levittänyt väärää tietoa. Maurice Ashley ei todellakaan ole neekeri eli negridi, vaan amerikkalainen mulatti. Eli hänellä on paljon valkoista verta/geenistöä.

 

On siis tärkeä huomata, että Amerikan mustilla on KESKIMÄÄRIN valkoista geenistöä noin 20-25%. Amerikan etelävaltioiden mustilla sitä on vähemmän ja pohjoisvaltioissa huomattavasti enemmän. Tämä myös näkyy siinä, että pohjoisvaltioiden mustat ovat enemmänkin vaaleanruskean kuin mustan värisiä. Ashleyta voi tietysti kutsua mustaksi, koska se on epämääräinen sana, mutta hän EI ole neekeri eli NEGRIDI.

 

 

Tässä ei ole kuitenkaan kaikki. Lisäksi on väitetty, että Laittoman Lehden shakkijuttu oli väärässä toisellakin tavalla. Wikipedia väittää, että Ashleyn lisäksi on kuulemma olemassa muitakin mustia – ja jopa täysin selviä negridejä – joilla on shakin suurmestarin arvo.

 

Pontus Carlsson (2531)

Hänet on adoptoitu KOLUMBIASTA eli taatusti kyse mulatista EIKÄ negridistä eli neekeristä. Carlsson on tietysti mustan näköinen, mutta se vain johtuu siitä, että mustat geenit ovat vallitsevia. Geenitesti varmasti paljastaisi hänellä olevan paljon valkoisia geenejä.

 

 

Kaiken kukkuraksi Carlsonin isäpuoli oli Ruotsin shakkiliiton entinen puheenjohtaja, jonka elämäntehtävänä näyttää olleen ”ennakkoluulojen” murskaaminen tekemällä tummahipiäisestä adoptiopojastaan väkisin shakin suurmestari. Niinpä hänen pisteetkin näyttävät epäilyttäviltä. Tosin vaikka hän olisikin saanut rehellisesti 2531 ELO-pistettä, niin sillä pääsee juuri ja juuri (inflatoituneeksi) suurmestariksi.

 

 

 

Kenny Solomon (2461)

Solomon on Etelä-Afrikasta mulattien asuinalueelta eli varmasti kyse on taas mulatista. (Sukunimen perusteella herää myös epäilys, että tietyllä porukalla on taas sormensa pelissä.) Tosin joka tapauksessa Solomon ei ole saavuttanut suurmestarin arvoon vaadittavaa 2500 pistettä.

 

 

 

Mutta Wikipedianhan mukaan Solomon on suurmestari. Miten tämä on selitettävissä? Yksinkertaista: Kiintiöillä ja huijauksella! Katsotaanpas mitä Wikipedia selittää:

 

Although Solomon has never reached the required rating of 2500, he earned the Grandmaster title by winning the African Chess Championship in December 2014, thereby becoming the first chess grandmaster from South Africa[5]

 

Afrikalla on siis tietynlainen kiintiö, koska sen mestaruuskisat arvioidaan yhtä arvokkaiksi kuin esimerkiksi Euroopan mestaruuskisat! Tämä on tietysti täysin naurettavaa ja suorastaan sairasta. Kertoo aika paljon shakkia pelaavista miehistä, etteivät ole asiasta nostaneet meteliä. Ehkäpä stereotypia onkin oikea eli suuri osa shakin pelaajista on säälittäviä pelokkaita nörttejä, jotka on helppo aivopestä suvakismiin. Vai miten muuten selittää, ettei kukaan protestoi naisten ja neekerien kiintiöitä??

 

Niinpä valtamedian on ollut helppo esittää Solomon aitona suurmestarina.

 

Kuvassa linkki Guardianin juttuun

 

 

 

 

Amun Simutowe (2486)

No niin. Tässä näyttäisi ehkä vihdoin olevan ihan ihka aito neekeri. Tosin ei hänkään ole saavuttanut suurmestarin minitasoa eli 2500 pistettä. Ei kuitenkaan hätää. Onhan hänkin voittanut Afrikan mestaruuden, joten tietysti hänellekin annettiin suurmestarin arvo.

 

 

Simotuwe todistaa, että mitä tummempi tyyppi, niin sitä enemmän aiheetonta suitsutusta. Katsoppas mitä Wikipedia selittää:

 

He earned the IM title at the 1998 African Zonal (zone 4.3) with the required 66% score and later went on to win the first of his two African Junior Championships in 1999 by 12/13 followed by an 11/11 score in 2000 during which he earned the moniker, ”The Zambezi Shark” and became famous for repeatedly defeating his competition in Fischer-like fashion, winning tournaments by large margins.

 

 

Eipä silti. Onhan 2400 pistettäkin kova saavutus eli ei kaikki negridit välttämättä mitään ääliöitä ole. Eikä kukaan sellaista ole väittänytkään. Kysehän on KESKIARVOISTA. Faktahan nyt vaan on, että Richard Lynnin, Tatu Vanhasen, Philippe Rushtonin ja lukuisten muiden tutkijoiden mukaan negridien kesimääräinen älykkyysosamäärä on jossain 70 – 75 pisteen tietämissä eli kovin alhainen verrattuna valkoisten noin 100 pisteeseen.

 

Keskiarvolla on merkitystä myös lahjakkuuksien syntymisessä. Eli jos rodun keskiarvo on kovin alhainen, niin tietystikin huippulahjakkuuksia voi syntyä vain vähän. Eikä superhuippulahjakkuuksia välttämättä yhtään. Tämä on negridien suuri ongelma, joskin osittain tästä voi ihan oikeasti syyttää valkoisia tai pitäisikö sanoa erästä porukkaa, jotka ovat demonisoineet eugeniikan.

 

Laittoman Lehden päätoimittaja saikin syytteen, koska julkaisi jutun, jossa PUOLUSTETTIIN neekereitä huomauttamalla, että heidän alhainen keskimääräinen älykkyysosamääränsä ei ole väistämätön, vaan johtuu osin tyhmimpien neekerien valtavan nopeasta lisääntymisestä verrattuna älykkäisiin neekereihin. Mielenkiintoista nähdä mitä hovioikeus sanoo.

 

 

Tuleekohan taas uusi syyte, kun tarjoaa neekereille pelastussuunnitelman: Älykkäät neekerit alkaisivat harjoittaa moniavioisuutta ja lisääntyä vain toisten älykkäiden neekerien kanssa. Näin olisi mahdollista luoda hyvinkin älykäs neekerikansa. Itse asiassa tätä Igbo-neekerit ovatkin osittain tehneet vuosisatojen ajan! Tuleekohan Igboillekin nyt syyte?

 

Itse asiassa Igboilla olisi hyvät perusteet syyttää valkoisia kansansa tuhoamisesta. Ensinnäkin britit valloittivat Igbomaan ja tuhosivat Igbojen Sveitsin mallisen desentralistisen yhteiskuntamuodon. Toiseksi britit kielsivät varakkaimpien moniavioisuuden samalla, kun toivat modernin lääketieteen, joka moninkertaisti tyhmempien Igbojen lisääntymisen. Kolmanneksi tietty valkoiselta näyttävä porukka sitten vielä käytännössä kielsi eugeniikan. (Tosin tietysti sillä pienellä poikkeuksella, että salli sen kuitenkin itselleen.)

 

Kaiken kukkuraksi länsimaat Amerikan johdolla sitten vielä tukivat Nigeriaa sen tuhotessa Igbomaa Biafran itsenäisyyspyrkimykset.

 

 

 

Tämän jälkeen monet rikkaimmat eli LAHJAKKAIMMAT Igbot sitten muuttivat pakolaisina Amerikkaan, jossa menivät naimisiin keskenään ja synnyttivät älykkäitä lapsia.

 

Monet suvakit ovat haltioissaan Igboista, koska kuvittelevat vihdoin löytäneensä superälykkään neekerikansan. Tällöin he kuitenkin unohtavat kyseessä olevan vain Igbojen lähes sisäsiittoinen eliitti. Ei Igboja ole turhaan kutsuttu neekerien juutalaisiksi. Tosin päinvastoin kuin juutalaiset, niin Igbot eivät suosi serkkuavioliittoja ja lisäksi heidän kansansa on paljon suurempi eli yli 30 miljoonaa henkeä, joista Amerikkaan on muuttanut satoja tuhansia.

 

Tämän Amerikassa tapahtuneen optimaalisen eugenistisen prosessin ansiosta Igbot ovat suuresti hyöytyneet Amerikan neekerikiintiöistä, koska helposti voittavat kaikki muut neekerit. Näin Igboista on tullut nopeasti rikkaita, jolloin he pystyvät antamaan lapsilleen parhaat eli yksityiset huippukoulut, yksityiskopettajat ja erikoiskurssit.

 

Onkin vain ajan kysymys milloin saamme ensimmäisen aidon shakin neekerisuurmestarin. Hän tulee taatusti tulee olemaan Amerikassa syntynyt igbo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

19 thoughts on “Onko yksikään musta tullut shakin suurmestariksi? Missä igbot??

 1. Pontus Carlssonista näkee nopeasti, että hän on mulatti jossa on paljon valkoisia geenejä.

 2. Mustat ei ainakaan osaa uida https://www.bbc.com/news/world-us-canada-11172054

  Tietenkin on poikkeuksia jotka pääsevät kun sovitusti vene jättää ei ihmisten näkyville, 10 metriä vahingossa jossa uiden pitää ennen jalkapohjaa eli uimaan muka rantaan rantaleluineen kuin olisi venepakolaisia pitkältä uineet hajonneen veneen vuoksi.

  https://m.youtube.com/watch?v=OOXjH9KICHk
  Ainoa todistanut tumma mies että osaa uida ja VOITTI, KYLLÄ SUVAKIT JA MUSTAT YMS. TIETÄÄ… keksiä kaikesta valehtelevan totuuden ja tässä yksi niistä. Nevö föget ps. Niko Saarinen oli heteromies leidi saarella.

 3. Voitin chess.comissa Kiribatin mestarin 2-0. Jätän toki mainitsematta että valtiolla on vain 22 rekisteröityä pelaajaa…..

 4. jatkoa….. jäi mainitsematta että samoin lukemin kukistin Kalle Iivarin eli Carloksen…:-)

 5. Emme voi rasistisesti riistää neekerimailta heidän älykkäimpiä yksilöitään, vaan heidän pitää auttaa muita neekereitä omissa kotimaissaan.

 6. Kekkereiden pitäisi olla paljon meitä parempia lapsina, teineinä, kun kasvavat aiemmin, mutta ovat silti aika* tyhmiä. Ei pahalla, fakta.

 7. Eli igbot ovat kunnon neekereitä!

  Suomessa kaikkien aikojen shakkiottelu olisi Husu vastaan Suldaan. Tämä jännitysnäytelmä näytettäisiin tietenkin ylen kanavilla suorana lähetyksenä. Toki riskinä olisi, että tämä ottelu ei koskaan päättyisi ja shakkinappuloita siirreltäisiin toistuvasti sääntöjen vastaisesti!

 8. Tietysti joku valkoiselta näyttävä porukka kielsi eugeniikan, mutta salli sen itselleen. Kuuluu joidenkin taktiikkaa. Jotkut ryhmät ovat erittäin huonoja suorassa sotimisessa ja konfliktissa, mutta saattavat olla riittävän älykkäitä tuhotakseen kilpailevia rotuja ja kansoja naisellisilla taktiikoilla. Jotkut ovatkin täysin surkeita kun joutuvat oikeisiin konflikteihin.

 9. Valkoisista on tulossa niin tyhmiä, että älykkäät neekerit voittavat degeneroituvat valkoiset.

 10. Valkoisille on annettava yleisurheilun juoksulajeissa aikatasoitus, samoin ammattilaiskoripalloilussa. Sekä mieskiintiöt johtotehtäviin ja miesten palkkoihin naisen elatuslisät.

 11. Maurice Ashley unohtui. Tulee myös huomata, miten alhainen on de wittin oma ÄO, mikä johtuu sisäsiitoksesta. #Sananvapaus

 12. Entä afrikkalaisten saavutukset tieteen ja teknologian saralla? Minkälaisia huipputeknologian keksintöjä / uusia tuotteita sieltä on tullut?:):):)

  1. Esimerkiksi perusnalastu, kolmilamppuinen liikennevalo, induktio telegrafi, kortisonin massatuotanto, kylmäauto, valvontakamera, IBMn ensimmäinen PC, Super Soaker, automaattiset hissinovet. Räjähtikö pää harmista?

   1. Kaikki noi todistettu feikki saavutuksiksi. Esim liikennevalo oli keksitty joku 50v ennen tota ja vaikka minkälaisessa muodossa, ibm ensimmäinen pc vähän liioittelua jos vain jotain spesifiä porttia varten oli kymmen tieteilijän ryhmä ja yksi näistä oli tummaihoinen. Porttia jolla ei tehty erityisesti mitään ja mitä ei sittemmin tarvittu mihinkään. Tietenkin suvakki vetää johtopäätökset että ”se keksi koko pcn”.

    1. Selittelyn makua. Varsinkin kun suomalaisten suurin keksintö on astiakuivauskaappi…

Comments are closed.