10 thoughts on “Päivän kuva

 1. 🪙January 17, 2022 "Musk and Bezos among world's 10 richest men who doubled their wealth in pandemic"🩸 sanoo:

  https://finance.yahoo.com/news/musk-bezos-worlds-10-richest-men-doubled-wealth-in-pandemic-120934312.html?guccounter=1&guce_referrer=aHR0cHM6Ly9kdWNrZHVja2dvLmNvbS8&guce_referrer_sig=AQAAAAzoWFszCDXKeBIF_kSXWu_DaKPkdDK2DuA8z97pfARKrqvN8WoHafBIpKCixek_X-s5IgPYiu4aOEBY0ToNEMFXEkyVNpmyZuft0U1v1KC0wx2D0fUwOGGCOW7gq9b6dp0x07i99FR6yRWNNjnRNrOBavhox9148irTLQbeXy_u
  🪙
  “Billionaires have had a terrific pandemic. Central banks pumped trillions of dollars into financial markets to save the economy, yet much of that has ended up lining the pockets of billionaires riding a stock market boom,”
  🪙
  ”Second richest man in the world, Jeff Bezos, benefitted from the pandemic, with Amazon revenues growing 38% in 2020.”
  🪙
  ”Vaccines were meant to end this pandemic, yet rich governments allowed pharma billionaires and monopolies to cut off the supply to billions of people. The result is that every kind of inequality imaginable risks rising.”
  🪙
  https://finance.yahoo.com/m/a74af2d2-7ffd-3e1b-b7ed-6a479235e227/the-world%E2%80%99s-richest-10-men.html
  🪙
  ”The world’s richest 10 men doubled their fortunes to $1.5 trillion during the pandemic”

 2. https://www.magneettimedia.com/koiviston-konklaavin-vallankaappaus-uusiutuu-modernina-koronaversiona/
  🇫🇮🪙🧖🏻
  ”1990-luvulla pankkikriisiä hyväksi käyttäen Suomessa toteutettiin vallankaappaus, jossa pankeille luovutettiin valtuudet jakaa kansalaisten varallisuus haluamallaan tavalla.”
  🇫🇮🪙🧖🏻
  ”järjestetyn laman uhreiksi syöstiin noin 65 000 yrittäjää, joista itsemurhaan päätyi 14 500 ihmistä. Silloinen Suomen poliittinen johto syyllistyi kansanmurhaan!”
  🇫🇮🪙🧖🏻
  ”vasemmistolainen Tradeka -konserniin kuuluva Restel poimii nyt parhaimmat ravintola-alan liiketilat pilkkahintaan.”
  🇫🇮🪙🧖🏻
  ”Tradeka lahjoo tiettyjä puolueita ja niiden säätiöitä merkittävillä summilla ja vastalahjaksi puolueet järjestävät suhteillaan ylilietsotun koronakriisin eli pelkopandemian. Poliitikot ja terveysviranomaiset saavat aikaan esimerkiksi ravintoloiden täyssulkuja. Tällaisesta tilanteesta seuraa ennen pitkää vararikko ja konkurssit yleistyvät. Tässä tilanteessa esim. vasemmistolainen Tradeka –konserni ja siihen kuuluva Restel hyökkää paikalle ja ostaa halvalla konkurssin tehneitä ravintoloita sekä kokonaisia ravintola ketjuja.”
  🪙🧖🏻
  https://www.weforum.org/about/the-fourth-industrial-revolution-by-klaus-schwab
  🪙🧖🏻
  ”mobile supercomputing. Intelligent robots. Self-driving cars. Neuro-technological brain enhancements. Genetic editing”
  🪙🧖🏻
  ”This Fourth Industrial Revolution is, however, fundamentally different. It is characterized by a range of new technologies that are fusing the physical, digital and biological worlds, impacting all disciplines, economies and industries, and even challenging ideas about what it means to be human.”
  🪙🧖🏻
  https://www.academia.edu/35846430/The_Fourth_Industrial_Revolution_Klaus_Schwab
  🪙🧖🏻
  ”the digital revolution and combinesmultiple technologies that are leading to unprecedented paradigm shifts inthe economy, business, society, and individually. It is not only changing the“what” and the “how” of doing things but also “who” we are.”
  🪙🧖🏻
  https://www.weforum.org/events/the-davos-agenda-2022
  🪙🧖🏻
  January 17, 2022 ”Special Address by António Guterres, Secretary-General, United Nations”
  🪙🧖🏻
  https://summit.news/2020/11/16/klaus-schwab-great-reset-will-lead-to-a-fusion-of-our-physical-digital-and-biological-identity/
  🪙🧖🏻
  16 November, 2020 ”Globalist Klaus Schwab made it clear that transhumanism is an integral part of “The Great Reset””
  🪙
  https://imgix.ranker.com/user_node_img/50049/1000964490/original/unnamed-asian-country-in-and-quot-you-only-live-twice-and-quot-photo-u1?auto=format&q=60&fit=crop&fm=pjpg&dpr=2&w=650
  🇫🇮🪙
  https://nykysuomi.com/2018/12/30/arto-luukkanen-maanviljelijat-ahdingossa-peukuta-puimuria/
  🇫🇮🪙
  30.12.2018 Arto Luukkanen. ”EU:n kannalta Suomen maatalous on ihan turha” ”Missä EU-tuki suomalaisille viljelijöille? Vastauksen jo tiedämme: rahaa ei tipu ja apua ei heru. Siitäkin huolimatta, että Suomi on EU:n nettomaksaja.”
  🇫🇮🪙
  ”Meidän pitää suosia suomalaista ja ostaa suomalaisia elintarvikkeita, sillä tuetaan suomalaisia viljelijöitä. Se on paras tapa tukea suomalaista työtä ja pitää maaseutu asuttuna ja hoidettuna”
  🇫🇮➰
  https://findikaattori.fi/fi/10

  10.12.2021 ”Vuonna 2020 itsemurhia tehtiin 717”

  https://thl.fi/fi/tutkimus-ja-kehittaminen/tutkimukset-ja-hankkeet/itsemurhien-ehkaisyohjelma

  ”Itsemurhien ehkäisy vaatii nyt tehostamista ja lisää uusia keinoja. Itsemurhien ehkäisyohjelma vuosille 2020–2030 sisältää 36 ehdotusta toimenpiteiksi itsemurhakuolemien estämiseksi maassamme.”
  🇫🇮
  https://thl.fi/fi/tilastot-ja-data/tilastot-aiheittain/lapset-nuoret-ja-perheet

  1. Itsetehty lama kuten 1990- luvun alussa. Pienyritykset tapetaan rajoituksilla jne. Omaisuuksien uusjako. Seuraavaksi tullee korkojen nousu ja omaisuusarvojen tippuminen. Paljon työttömyyttä ja konkursseja. 1990-lama toistuu nyt.

  1. Lampaalla on p€rseessä tukos ettei huku kun ui, mutta ********* ei ymmärrä, että vaikka on kaksi ei mene persiistä vesi vaan toisesta päästä(ei ihme kun kuolee ripuliin) ja siellä on vaippa vaikka se pitää olla toisessa päässä kun ripuli etteivät kärpäset tule, ainiin sitten ei ole mitä syödä jos elää omavaraisesti.

 3. Eise testo piikki auta kädessä kun ei ole ravintoa palautukseen sillä olet harvinainen ******* joka ei saa meiltä mitä haluaa, taidat olla laumastasi eksynyt mustalammas, mene veteen testaamaan hyrppääkö peräreikä vettä niin voit kulettaa kotijo ja puhistaa bakteerit valkoisten antamilla veen puhistustableteilla kunhan tunget lähdessä vaippas tukoksi(kasvatta nopeampaa alussa niin vaipoissa vielä vaikka tuonkin kokoinen (kumpa järkikin kasvais).

 4. Saatavana rikolliset runkkarit olette varastaneet kohta kolme vuotta, kolme vuotta ihmisten elämistä ja olette tahallaan ja suunnitelmallisesti tuhonneet Suomen talouden kivikaudelle. Välittömästi Suomen valkoinen kansa vapaaksi! Kansantuomioistuin käyntiin ja maanpetturi erittäin ankarille tuomioille.

  Suomalaisten pitää perustaa paikalliset joukot, tietysti laillisesti ja lähteä marssimaan kohti Tamperetta ja Helsinkiä, tietenkin laillisesti!

  1. http://digi.narc.fi/digi/slistaus.ka?ay=483660
   🇫🇮
   ”otteita rangaistavaksi tuomituista, lomakkeita ja asiakirjoja liittyen Viaporin kapinan vangittuihin osallistujiin. Algren-Renström 1900-1917 (2:1)”
   🇫🇮
   https://fi.wikipedia.org/wiki/Viaporin_kapina
   🇫🇮
   ”Viaporin kapinan oli tarkoitus olla lähtölaukaus koko maan laajuiselle vallankumoukselle, mutta se kuitenkin epäonnistui tapahtumien käynnistyttyä yli viikkoa suunniteltua aikaisemmin.”
   🇫🇮
   ”Kapinalliset uskoivat saavansa tukea toisilta Helsinkiin sijoitetuilta joukko-osastoilta”
   🇫🇮
   ”Tappiot: 43 kapinallista teloitettiin, 127 tuomittiin pakkotyöhön ja 735 vankilaan.”
   🇫🇮
   https://fi.wikipedia.org/wiki/Hakaniemen_mellakka
   🇫🇮
   ”Hakaniemen mellakkaa pidetään ensimmäisenä suojeluskuntien ja punakaartien välisistä yhteenotoista. Suomalaisten punaisten osallistuminen Viaporin kapinan tukemiseen lakolla johti Suomen työväenliikkeen ja Venäjän vallankumouksellisten kietoutumiseen aiempaa syvällisemmin toisiinsa sekä aiempaa selvempään vastakkainasetteluun porvariston kanssa.”
   🇫🇮
   https://fi.wikipedia.org/wiki/Hakaniemen_mellakka#/media/Tiedosto:Red_guard_arrest_1906.jpg
   🇫🇮
   ”Vangittuja punakaartilaisia ollaan saattamassa poliisilaitokselle.”
   🇫🇮
   https://fi.wikipedia.org/wiki/Ruotsalainen_prikaati
   🇫🇮
   ”Ruotsalainen prikaati oli valkoisten länsiarmeijaan kuuluva joukko-osasto Suomen sisällissodassa.”
   🇫🇮
   https://fi.wikipedia.org/wiki/Ruotsalainen_prikaati#/media/Tiedosto:Svenska_Brigaden_in_Oulu.jpg
   🇫🇮
   ”Ruotsalaisen prikaatin joukot koulutuksessa Oulussa maaliskuussa 1918”
   🇫🇮
   https://fi.wikipedia.org/wiki/Ruotsalainen_prikaati#/media/Tiedosto:Flag_of_the_Swedish_Brigade_(Ruotsalainen_prikaati).svg
   🇫🇮
   ”Ruotsalaisen prikaatin toinen lippu” ”Lagen är frihetens form” Bing translator: Laki on vapauden muoto.
   🇫🇮
   https://www.tampere.fi/ekstrat/taidemuseo/muistomerkit/prikaati.html
   🇫🇮
   ”Kaatuneiden ruotsalaisten muistomerkki paljastettiin 30.11.1918.” ”TÄÄLLÄ KAATUIVAT URHEAT RUOTSALAISET MIEHET PUOLUSTAESSAAN SUOMEN VAPAUTTA”
   🇫🇮
   https://digi.kansalliskirjasto.fi/sanomalehti/binding/1801948?term=Ruotsalaisen&term=prikaatin&term=ruotsalaisen&term=prikaatille&term=Oulun&term=prikaati&term=joukossa&term=Ruotsalaisessa&term=prikaatissa&term=1918&term=Ruotsalainen&term=prikaatia&term=ruotsalaista&term=ruotsalaisia&term=joukoissa&term=ruotsalaisten&term=koulutusta&term=joukkojen&term=joukoille&term=Ruotsalaisten&term=ruotsalainen&term=prikaatiin&term=Ruotsalaiset&term=maaliskuun&term=ruotsalaisille&page=27
   🇫🇮
   ”Uusi Suomi193816.05.1938 no 130”
   🇫🇮
   https://digi.kansalliskirjasto.fi/sanomalehti/binding/1965188?term=Ruotsalaisesta&term=prikaatista&term=joukoista&term=joukko&term=1918&term=Koulutus&term=joukkoja&term=Oulun&term=joukkoaan&term=joukkoihin&term=ruotsalaisia&term=joukolle&term=joukkonsa&term=ruotsalaisilla&term=koulutuksella&term=maaliskuun&term=joukkojen&term=Koulutuksessa&term=joukoilla&term=koulutuksen&page=3
   🇫🇮
   ”Etelä-Savo193806.09.1938 no 133”
   🇫🇮
   https://digi.kansalliskirjasto.fi/search?query=Ruotsalaisen%20prikaatin%20joukot%20koulutuksessa%20Oulussa%20maaliskuussa%201918&orderBy=RELEVANCE
   🇫🇮
   ”Ruotsalaisen prikaatin joukot koulutuksessa Oulussa maaliskuussa 1918”
   🇫🇮
   https://fi.wikipedia.org/wiki/Uudenmaan_rakuunarykmentti
   🇫🇮
   ”Uudenmaan rakuunarykmentti (URR) oli suomalainen ratsuväkirykmetti, joka osallistui Suomen sisällissotaan osana länsiarmeijaa, talvisotaan ja jatkosotaan.”
   🇫🇮
   https://fi.wikipedia.org/wiki/V%C3%B6yrin_marssi
   🇫🇮
   ”Vöyrin marssi (myös Suojeluskunnat Suomenmaassa) on Suomen sisällissodan alkuvaiheessa syntynyt valkoisten marssilaulu.”
   🇫🇮
   ”Venäjä on rajamaa ja Suomi valtakunta. Hei! Saksanniemi, Jääkärijoukko, Lapuan ja Härmän loukko, Vöyri, Kauhava ja muut. Eespäin veikot, pelko pois ja rivakasti tahti, suojeluskunnat Suomenmaan on vapauden vahti.”
   🇫🇮
   https://fi.wikipedia.org/wiki/Saksanniemen_marssi
   🇫🇮
   ”Senaattori Allan Serlachius perusti Saksanniemen järjestyslipuston vuonna 1917 kouluttamaan Suomeen omia poliisijoukkoja, koska maassa vallitsi sekasorto.”
   🇫🇮
   ”17. Korkein johto Helsingissä olojamme pohti Käsky tuli johtajalle Pohjanmaata kohti.” ”18. Lappajärven kirkonkylään meidät majoitettiin siellä vasta kivääreillä joukot aseistettiin.”
   🇫🇮
   https://yle.fi/aihe/artikkeli/2016/06/14/arkistoloydos-valaisee-suomen-itsenaistymista
   🇫🇮🇷🇺
   14.06.2016 ”Suomen kenraalikuvernööri, todellinen salaneuvos Nikolai Nikolajevitsh Gerard” ”Millainen oli Esplanadi? Millainen Kauppatori? Miltä näytti Korkeasaaren karhulinna 1900-luvun alussa?”
   🇫🇮🇷🇺
   https://kansallisbiografia.fi/kansallisbiografia/henkilo/3255
   🇫🇮🇷🇺
   20.11.2017 ”Liberaalin Gerardin mielestä Venäjän etu vaati Suomen erioikeuksien säilyttämistä ja laillisuuden noudattamista. Samoin asiasta ajattelevan pääministeri Sergei Witten jouduttua eroamaan 1906 myös Gerardin asema alkoi horjua.”
   🇷🇺
   https://clever-geek.imtqy.com/articles/1434013/index.html
   🇷🇺
   ”Born in the village of Demyanka, Belitsky district of the Mogilev province of the Russian Empire”
   🇫🇮🇷🇺
   https://www.geni.com/people/Nikolai-Nikolaevich-Gerard/6000000029407458866
   🇫🇮🇷🇺
   ”Death: December 09, 1929 (91) Hallila, Finland”
   🖕🏻
   https://oranssi.net/pienlehdet/haista_vittu_1981_3.html

Comments are closed.