31 thoughts on “Päivän kuva: Nato-kenraali

  1. En mää tommosta itärajan takaa tulevaa propagandaa tosissaan ota.

   1. Älkää uskoko Yleä. Se on puoluemafian hallinnassa. Pelkkää punaviherglobalistifeministä mädätystä. Ei siellä oikeiden suomalaisten ääni tule esiin.

  1. Urheilun ja liikunnan vihollisia on paljon, jopa päättävissä elimissä kuten hallituksessa Katsokaapa vaikka Kiurua ja Saarikkoa. Ensimmäiseksi aina laittavat rajoitukset liikuntaan ja lasten harrastuksiin. Juuri heihin kohdistetaan rajoitukset, jotka hoitavat terveyttään ja kuntoaan. Hullu maailma!

   1. Tarkoittanet sitä keho-positiivista Krista Kiurua. Paulin en tiedä olevan liikunnan vihollinen.

    1. Juuri näin. Krista Kiuru. Ihmeen hiljaa nämä urheilumiehet ovat olleet. Heidän pitäisi puolustaa liikuntaa ja kannustaa siihen, tarkoitan esim. Pauli Kiurua ja Sinuhe Wallinheimoa.

   2. Liikunta on määrätty kiellettäväksi, koska rokotteessa olevat nanopartikkelit (jokin -hyrdoksiini se oli) leikkaavat verisuonet auki raskaassa rasituksessa. Samoin laulaminen ja huutaminen aiheuttaa painetta äänihuulten verisuonissa, jolloin ne leikkautuvat auki.
    – Esimerkiksi huutaminen mielenosoituksessa aiheuttaa paljon äkillisiä «luonnollisia kuolemia».
    – Jalkapallon pelaaminen on tyypillinen urheilusuoritus, jossa tehdään äkillisiä voimakkaita fyysisiä suorituksia.

    Miksi jääkiekkoilijoiden kuolemista ei uutisoida?

    Miksi ihmisten ei sitten anneta kuolla aivan miten itse haluavat? Ovathan he ottaneet vapaaehtoisesti rokotteen sen jälkeen, kun heille on selitetty tarkoin kokeilun vapaaehtoisuus ja siitä mahdollisesti aiheutuvat sivuvaikutukset.
    – En ymmärrä.

    Yritetäänkö tässä salata jotain?

    1. Ja siksi on myös konsertit ja festarit kielletty. Sekä urheilutapahtumat, joissa yleisö kannustaa huutamalla. Loogista, mutta liekö totta?

 1. Eihän tuo äijä osaa kuin yhtä kieltä. Natokenraalit ovat muutenkin maskiorjia ja kana-aivoja. Englannin kieli pitäisi upottaa Mariaanien hautaan. Muistakaa asevelvolliset, että ette palvele Puolustusvoimia, vaan Natoa. Puolustusvoimien komentokieli on englanti. Mitä helvettiä?

 2. Neuvostoliitto-ilmiö Washingtonissa: Korkeat päättäjät elävät illuusiossa, jonka virkamiehet tuovat heidän eteensä.

  Former US official: «Washington is going to be bitten very hard by the real world»

  Neuvostoliitossa Kreml eli sen tiedon varassa, minkä virkamiehet heille kertoivat.
  – Viisivuostis-suunnitelmat ylitettiin kerta toisensa jälkeen, koska
  – totuuden kertominen olisi johtanut alemman virkamiehen viran, kunnian ja pään menettämiseen.

 3. Suomen ja Ruotsin äkillinen NATO jäsenyys on integroitu sen kanssa, että Ukrainan hyökkää Donbassiin.

  – Venäjän voimat hajautetaan etelään ja pohjoiseen
  – ja samalla Valko-Venäjä «liitetään» NATO:on.

  Edessä on uusi NATO:n ja EU:n laajentumisen kausi:
  – väkivaltainen laajeneminen.
  – Siinä juonitteluja, värivallankumouksia ja sotilasvoimaa käyttäen liitetään uusia maita USA:n omistajien imperiumiin.

  Nyt on Suomen ja Ruotsin vuoro.
  – Joko liitytte NATO:n tai me liitämme teidät ja silloin vaihtuu myös päättävä eliitti.

  1. En usko, että Valko-Venäjää liitetään Natoon, enkä sitä että Suomen eliitti vaihtuu. Poliitikot ovat jo nyt Naton ym lännen imperialistien koiria. Älkää uskoko valtamedian pelon lietsontaa Venäjää kohtaan. Samat fanaatikot sen takana kuin koronan lietsonnassa. Kokonaan piikit ja Venäjää vastaan Naton täysjäsenyys. Siinä on korona – ja
   Natouskovaisten agenda. Sama älytöntä paskaa molemmat.

 4. Tulemme välittömästi nostamaan Hitlerin valtaan. Hitler korjaa ongelmat vain muutamassa vuodessa tai muutamassa kymmenessä vuodessa. Ei tämä ole millään lailla vaikea asia. Kyse on vain ihmisten tahdosta.

 5. Kuvassa Pride-joulukuusi. En vuodata kenenkään verta tuollaisten matojen takia, enkä omaanikaan. Sota on vanhentunut keino. Sodat ovat tekemällä tehtyjä, rahantekokoneen omistajat armeijoita varustavat.

 6. Milloin Iiris Suomela ja vihreät esittävät panssarivaunuihin voimanlähteeksi sähkömoottoria?

 7. Jussi Halla-aho on ruotsalaista sukua. Onko hän osittain juutalainen Ruotsin kuninkaallisten puolelta?

 8. Samalla kun tuo kuva kuvaa USA:n nykyistä johtoa, kuvaa se automaattisesti myös Naton johtoa. Näiden BLM vetoisten WOKE-sankareiden näytöt Afganistanissa kertoo enemmän kuin tuhannet sanat.

  Tosi järkevä idea pistää natsina tunnettu hölmölä ja hölmölän väki tuommoisten WOKE-moniosaajien ulos työnnetyksi keppihevoseksi ärsyttämään Venäjää.

 9. Miksi kukaan ei kirjoita historiassa olleista juutalaisista terrorijärjestöistä ja siitä miten monet juutalaiset terroristit olivat mukana perustamassa Israelia?

  1. Jos haluat lukea äärijuutalaisista, niin missään muualla niistä ei kirjoiteta yhtä paljastavasti kuin Laittoman Lehden sisarjulkaisussa Holy Crusade News-julkaisussa. Edes Unz ja MacDonald eivät uskalla tutkia yhtä syvällisesti.

Comments are closed.