Free speech 19 tammikuun, 2022

 

Kappas. Tämä video unohtui julkaista muutama päivä sitten.

 

Mielenkiintoista, että Puopolo uskalsi haastatella Lokkaa. Tosi harvinaista. Uskaltaisko myös Laittoman Lehden päätoimittajaa varsinkin, kun tämä on kuulemma vaara valtion turvallisuudelle?

 

No, ei taatusti uskalla haastatella. Lokkaakin uskalsi vasta kun tämä hävisi Puopolon kollegalle KKO-mafiassa.

 

Puopolo:

Johanna Vehkoo vapautettiin tänään kunnianloukkaussyytteestä, jonka hän sai vuonna 2016 kutsuttuaan Junes Lokkaa natsipelleksi Facebookin suljetussa keskusteluryhmässä. Junes Lokka teki kirjoituksesta rikosilmoituksen, ja Vehkoo sai langettavat tuomiot sekä käräjä- että hovioikeudessa. Korkein oikeus siis kumosi nyt alempien oikeusasteiden tuomiot. Videolla Junes Lokka kommentoi tuoretta päätöstä ja sananvapautta Suomessa yleisesti.

 

 

8 thoughts on “Puopolo uskalsi sittenkin haastatella Junes Lokkaa!

 1. https://vk.com/e.suoanttila?z=photo356221587_457240704%2Falbum356221587_00%2Frev

  https://www.ossitiihonen.com/2021/10/31/hameenlinnan-sairaala-kidutti-sydankohtauksen-saanutta/

  ”infarkti puolen yön maissa keskiviikkona 27.10.2021.”

  Esa Suoanttila: ”hoitava lääkäri koetti saada minut suostumaan tikulla otettavaan PCR-testiin. En suostunut. Minulle kerrottiin useasti suostumukseni olevan hoidon saamisen edellytys.” ”Lisäksi muistutin häntä Nurnbergin säännöistä”

  1. Olin itse niin huonossa kunnossa muistan ettei kysytty haluanko, koska se sammakkosilmälääkärismies tonnin ihmettelysetelinä oli kysynyt etkö ole ottanut vaginapiikkejä, en. Myöhemmin kävi nainen(ja nyt tietää että sen takia) ja testasi röörin kautta ja muistan perusmiehenä automaattisesti että olisin halunnut panna omaa tikkua häneen, mutta olisi nauranut ja tehnyt sadomasokismia niin olisin vielä isomman hospital tuomion saanut.

 2. Puopolo on uskomaton selkärangaton nynny joka haastattelee kyllä maanpetturia Penttilää jne. establishmenttiä, mutta muita ihmisiä ei kyllä uskalla haastatella, jotka vastustavat näitä hallitsijoita.

  1. Puopolo (”Toinen näkökulma”) on yliarvostettu ja taitaa olla itse mukana establishmentissä varsinkin vierasvalintojen perusteella.

   1. Kustetustahan tämä on, kuten MV-lehti, Leveli jne. Vähän aikaa kun katsot ja kuuntelet, niin nämä paljastavat todellisen karvansa. Puopolo alkoi vinkua ”holokaustista” ja seitsemästä miljardista kuolleesta melko nopeasti ja siihen loppui klipin katsominen täällä. Nämä ovat Voitonpäivää juhlivia kommunisteja, ”holokausti”-uskovaisia ja muita Suomenvihaajia. ”Isänmaallinen” vöyhöttäminen nyt vain sattuu olemaan muodissa: sillä voi tehdä rahaa ja saada julkisuutta. Nuhasta paasaaminen on se toinen kuuma aihe, joka on jyrännytkin maahantunkeutujien yli.

   2. Hello fox i’m Blonde aka Rebecca. Todi tidi tidittidittidittidittidii didididitin laala laala laala laalaalaalaalaalaalalalan. Hellou hellou se on Puopolo Iivana julma, maksa näkymätön kuuntelu, toinen isompi maksu, jos arvostat enemmän on överi piupaupox ja isoin maksu jos mielestäsi super äveriöverit dilledallihou jackpottia pukkaa. Näillä tuette toimintaamme sillä mikään ei ole ilmaista, saan piirtoheittimen heittämää psykedeliaa keskustelunurkkaan ensi viikolla. Me olemme aina oikeassa ja kaikki vieraammekin on. Osta kahvikuppi: Sananvapautta, Perkele! Jos tilaat kaksi tai jos 1+1=2 saat edulliseen hintaan kympin per kuppi eli vain 20€ sisältäen postikulut ja tuet sananvapautta.

 3. Puopolon aika todistaa miehisyytensä ja laittaa Enbuske koville Lokan sensuroinnista!

  Olisi syytä selvittää, että oliko Lokan känselöinnin taustalla esinahattomat?!!

 4. Ei tietenkään uskalla. Katsokaa vaikka Puopolon vierasvalintoja. Nämä ovat kaikki jollain tavalla turvallisia valintoja. Tarkoitus on vähän keinuttaa venettä, mutta ei koskaan liikaa.

Comments are closed.