Free speech 20 tammikuun, 2022

 

Uskomatonta kylläkin: Laiton Lehti on ainoa media, joka uskaltaa kritisoida kehorauhanturvaajien läskisotaa.

 

Monet Laittoman Lehden lukijat – siis myös neitikansallismieliset – ovat raivostuneet. Ylipainoisia ei kuulemma saa pilkata.

 

Haloo. Kyse on vastuuttomista valaista, jotka ihan tosissaan KIISTÄVÄT ylipainoisuuden suuret riskit!

 

 

Feministien sota “läskivihaa” vastaan kiihtyy!

 

 

Ihan oikeasti feministeillä on käynnissä ”läskisota”. Kyllä. Se ei ole Laittoman Lehden keksimä termi. Ei myöskään ”kehorauhanturvaaja”, joka taistelee ”läskivihaa” vastaan.

 

Aivan liian monet sairaalloisen lihavat naiset ihan oikeasti käyttävät noita sanoja. Heillä oikeasti on käynnissä ”vaakakapina”, jota he kaiken kukkuraksi yrittävät levittää Ylen eli veronmaksajien tuella! Tämä on täysin älytöntä ja suorastaan sairasta.

 

Lueppa tästä, jos et usko.

 

 

 

Kuvassa linkki Ylen juttuun

 

 

Linkki Ylen juttuun

 

 

 

7 thoughts on “Kehorauhanturvaajien vaakakapina kiihtyy!

 1. Joka ikinen läski polkemaan sähköä tuottavaa kuntopyörää suljettuun eheytyskeskukseen!

  Tulevaan eheytyskeskukseen tarvitaan myös sähköä tuottavia soutulaitteita!

 2. Luin nuo pari artikkelia ja mietin miten tuo näkee itsensä kokona 46? Oma kroppani on paljon hoikempi ja käytän vaatteita 52. Ja jos haluaa että yläosassa on vähän väjyyttä nin 56. Kainaloittteni alta kapenee lantiolle eikä roikkomahaa ole. Ja epäilen että kolme reittäni on samankokoinen kuin tuolla yksi.

  Mutta hänkin riittää sellaisenaan kuin on. Palataan asiaan terveydestä vaikka 20 vuoden päästä. Tai vaikka kymmenen kun rustot on kuluneet nivelistä pois. Ne kun eivät uusiudu.

 3. Neitikansallismieliset😂
  Vastuuttomat valaat🤣
  Kiitos.
  Parhaita ilmaisuja vähään aikaan.
  Onhan nuo vyötäröläskit kyllä karmeita noissa kuvissa😬

 4. Shemeikan uhriutumistarina lyhennettynä:”Hän on näyttävä ja valovoimainen nainen, joka tekee, mitä haluaa. Ja hän on lihava. Muiden mielipiteet eivät jarruta Shemeikan menoa.

  Shemeikka oli 8-vuotias, kun kouluterveydenhoitaja katsoi painokäyrää ja käski jättää hillosilmäkeksit syömättä. Hieman pyöristyneen lapsen vanhemmatkin valpastuivat terkkarin auktoriteetin vaikutuksesta. Syömisiä alettiin tarkkailla kotona, ja samalla ruokasuhde vinksahti.

  – Minulle ISTUTETTIIN lihavan identiteetti jo lapsena, ja jouduin kantamaan sitä taakkana tosi monia vuosia. Aloin syödä salaa herkkuja, ja se loi vääristyneen suhteen ruokaan ja herkutteluun.

  Koulutoveritkin kiusasivat Shemeikkaa isosta koosta vuosikausia. Minäkuva muodostui sen mukaiseksi: lihava, ruma, epäsopiva.

  Matka vahvan itsetunnon kehittymiseen on ollut pitkä. Pelkästään omalla päättäväisyydellä nykytilanteeseen ei ole tultu, vaan se vaati hyväksyntää myös ulkopuolelta. Ensimmäinen käänne tapahtui vaihto-oppilasaikana Namibiassa vuonna 2010.
  – Aloin pikkuhiljaa miettiä, että voi olla toinenkin todellisuus. Ehkä en sittenkään ole maailman rumin, läskein ja hirvein. NAMIBIASSA minua pidettiin hyvin viehättävänä.

  Toinen tärkeä askel oli burleskitanssiharrastuksen aloittaminen muutamaa vuotta myöhemmin.

  Shemeikka aloitti kehopositiivisuustyönsä Ylen Vaakakapinan verkkovideotoimittajana vuonna 2017.

  Yleisön reaktioita analysoiva opinnäytetyö valmistui loppuvuodesta 2018. Tutkimuksen otsikko on suora sitaatti kommenteista: “Vitun läski! Tapa ittes!”

  Tutkimustaan varten Shemeikka seuloi ja teemoitti kommentit kolmen eniten katsotun videonsa joukosta. Johtopäätösten perusteella vihaisen puheen tarkoituksena oli hiljentää videoiden tekijä, eli hänet, solvauksin tai jopa itsemurhakehotuksin. Lisäksi lihavuus ylipäätään herätti paljon vastustusta. Se nähtiin välitilana, josta olisi syytä pyrkiä pois laihduttamalla.
  Yhdessä uudemmassa videossa mukana on Shemeikan muunsukupuolinen sisarus.
  -Sisarukseeni kohdistuvat solvaukset tuntuivat todella pahalta. Lisäksi kommenteista löytyi perheeni analysointia, kuinka vanhempani ovat selvästi olleet huonoja kasvattajia. Sekin tuntui paskalta.

  Vihaiseen puheeseen pitäisi Shemeikan mukaan puuttua järeämmin.

  – Niin kauan kuin esimerkiksi minua pidetään kävelevänä terveysriskinä, työlle on tarvetta. Koska en vittu ole mikään kävelevä terveysriski. Minä olen ihminen.

  Vaikka Shemeikka mielellään sanoisi, ettei muiden mielipiteillä ole mitään väliä, omassa kasvuprosessissa ulkoapäin tullut ihailu on auttanut.

  – Kyllä jokainen haluaa hyväksyntää ja olla rakastettu.

  Siksi hän jatkaa tärkeäksi kokemaansa työtä kehopositiivisuuden sanansaattajana.

  >>>eli kun vanhemmat kasvattavat kaksi ”epänormi” lasta, siitä puhuminen on väärin.
  Ne ketkä tavalla tai toisella ilmaisee että jokin on epätervettä tekevät kategorisesti väärin.

  Kun huomasi että kaipaa hyväksyntää, oli onnenpotkuna että on ihmisiä ketkä sanomatta kaikkea, kuitenkin ilmaisevat jotain positiivista hänelle, mikä johtaa siihen, että noteeraamisen arvoiset sanat ovat niitä kehuvia ja Shemeikan omaa tarinaa tukevia, muunlaiset kommentit kumpuavat PELKÄSTÄÄN kieroutuneista ja pahoista asenteista.
  Namibialaisten kokemukset, niin kuin Shemeikka niitä tulkitsee vertautetaan sellaisenaan ja suoraan suomalaisiin tapahtumiin. Kuullostaako älykkäältä? Namibiassa on muuten kolmannes työttömiä ja odotettu elinikä 62v. Olisi kirjaimellisesti namibialainen lottovoitto ”kuolla koronaan” (sarkasmia) Suomessa sen keski-iässä 84 vuotiaana.

  Shemeikka ei koskaan saanut hyväksyntää lihavuudelle ja ylensyönnille, mutta haki julkisuuteen promoamaan elintapojaan terveellisinä. Kun siitä syntyi vastareaktioita, törkeitäkin, niin ne törkeät poimitaan kuvaamaan mistä on hänen ja Ylen mielestä kyse: Yksipuolinen asennevamma. Pitäisi rakastaa läskiyttä. Jos ei, niin ongelma on trollien vihaisuudessa. Jos ylipäätään arvostelet, olet luultavasti vihapuhetrolli. Lääkkeet siihen tiedetään jo: sensuuri ja cäncelöinti.

  Huvittava asia on muuten kun rasismia ja ennakkoasenteita vastaan työskentelevä läheiseni ihmettelee ääneen joka kerta kun näkee lihavan ihmisen, että miten tuokin on päästänyt itsensä noin lihavaksi, kuinka elämänlaatu siitä romahtaa ja kaikkea muuta asiaan liittyvää.
  Myös eräs aikaisemmin erittäin lihava ystävä on sanonut että lähtökohtaisesti oletusarvo kaikkien läskien suhteen on se, että ovat itse syypäitä olotiloihinsa ja että hänkin saavutti terveen olotilan vasta kun vihdoin otti vastuun omasta kehostaan ja päätti mitä todella haluaa pitkällä tähtäimellä. Se ei ole helppo tie kun keho on sokeririippuvainen jne. Pitää olla pitkä suunnitelma, jolloin onnistumisen todennäköisyys moninkertaistuu. YouTubessakin on hyviä lääkäreitä selittämässä kuinka keho (hormonaalisesti) reagoi eri ruoka-aineisiin ja niiden kanssa ”ohjelmoituu”. Siitä se lähtee.

 5. Aivan sama jos joku on lihava, en arvostele ihmisiä ulkonäön perusteella.
  Mutta lihavuuden ihannoinnissa ja edistämisessä ei ole järkeä..
  Ja kun ”rokottamattomia” koko ajan syyllistetään että täyttää sairaalat, niin suurin riskihän koronassakin vanhuuden ja monisairauden lisäksi on lihavuus.
  Ihan ymmärrettävää kun selkeästi ylipainoisten on vaikea hengittää muutenkin.

  1. Nämä jotka ovat +- 30v niin niillä on vielä rustoja jäljellä. Mutta kun paino kuluttaa ne pois, niin 40v niiden luunpäät hankaa jo toisiaan ja jokainen askel sattuu kuin naskalilla pistettäisiin.

   Tämä on viheliäs kierre, likkua ei voi koska on painoa. Ja koska ei voi liikkua, lihoaa.

   En ymmärrä miksi lääkärit eivät sano tätä asiaa suoraan. Kaikita muista puhutaan suoraan tai melko suoraan mutta tässä kohtaa todetaan vain että ”vanhemmiten VOI ilmantua painosta johtuvia ongelmia”. Sanoisivat edes saman verran kuin miehille joille aina toitotetaan keskivartalolihavuudesta. Vaikka pöydän takana istuvalla lääkärillä on kaksi kertaa suurempi maha ja joka niistää koko ajan nenäliinaansa.

Comments are closed.