Free speech 20 tammikuun, 2022

 

Laiton Lehti on kertonut kuinka sitä vastaan on tehty noin sata rikosilmoitusta.

 

Suvakit nimittäin kiimaisena lukevat Laitonta Lehteä, pöyristyvät ja tehtailevat rikosilmoituksia. Juuri koskaan nämä eivät kuitenkaan mene läpi, koska ovat niin naurettavia. Feministien, pridettäjien ja purrapersujen kritisoiminen ei ole ainakaan vielä laitonta.

 

Käytännössä ainoastaan polpon ja sen erityissuojeluksessa olevien rikosilmoitukset menevät läpi. Ykkösenä tietysti kaikkien suvakkien sankari ylikomisario Jari Taponen ja kansallismielisiä järjestöjä sabotoiva Matti Loimupalo.

 

Tietysti nämäkin rikosilmoitukset ovat taattua farssitasoa.

 

Uusi vääryyskäynti: Jari Taponen ja Matti Loimupalo vs. Laiton Lehti

 

 

Vääryyskäynti oli sitten eilen Tampereella ja siitä kehittyi todellinen farssi. Punapääkaupungin vääryysistuin näytti jälleen väriä. Tällä kertaa vieläpä maskifanaattisten kehorauhanturvaajien, kuten syyttäjä Antti Virtasen toimesta.

 

 

Tampereen käräjäoikeuden maskifanaattiset kehorauhanturvaajat vs. Laiton Lehti

 

 

Nauhoitukset ovat tulossa, joten tämä vasta juttusarjan toinen osa.

 

 

Ensimmäiseksi vääryysistunnossa käsiteltiin ylikomissari Jari Taposta, josta Marco oli levittänyt humoristista Matulenkki-meemiä. Samanlaisen rikosilmoituksen meemistä oli tehnyt myös Tapola Oy, mutta se ei sentään mennyt läpi. Syyttäjä siis puolusti vain Taposen ”kunniaa”.

 

 

Tapolan makkarafirma teki rikosilmoituksen m***lenkki-meemistä. Syyttäjä ei syytä de Witiä!

 

 

Taposta ärsytti erityisesti, että hänet oli meemissä kuvattu turbaani päässä. Tähän sitten Marco vastasi, että kyseinen turbaani-meemi on levinnyt netissä jo vuosien ajan. Miksi siitä tulee rikollinen vasta, kun Laiton Lehtikin sen julkaisee? Taposella ja syyttäjällä ei ollut vastausta.

 

Huvittavaa on, että tämä turbaanimeemi on PAKOLAISEN tekemä. Kyseinen kurdipakolainen suuttui Taposelle, koska tämä niin usein vähättelee jihadismia.

 

Arvaatte varmaan mitä Taponen teki? Tietysti rikosilmoituksen! Se ei kuitenkaan mennyt läpi, joten Taponen teki sitten rikosilmoituksen Laittoman Lehden päätoimittajasta!

 

 

Marcon asianajaja sitten vielä kysyi, että miksi Taponen pitää meemiä halventavana? Taponenhan on itse puolustanut jihadismia!

 

Kyllä. Taponen on nimenomaan pitänyt ongelmana, että jihadismia ”demonisoidaan”.

 

Jos et usko, niin tässä Taposen twiitti. Huom! Taponen myönsi tuomarille, että kuvakaappaus twiitistä on aito.

 

 

 

 

Tämä twiitti aikanaan järkytti monia ihmisiä, mutta nykyään Taposen jihadismi-myönteisyys on yleisesti tunnettua.

 

Yllättävää sen sijaan oli syyttäjä Antti Virtasen asenne. Hän PUOLUSTI Taposta korostamalla, että Taposen twiitit ovat kuulemma ihan asiallisia ja neutraaleja. Virtanen tosiaan käytti sanaa NEUTRAALI.

 

Mietippä sitä.

 

Tällä tasolla on nykyään syyttäjänlaitos. Ensinnäkin Virtanen oli tosi tyhmä ottaessaan suoraan kantaa Taposen twiittien sisältöön. Hän olisi ihan hyvin voinut olla puolustamatta niitä ja puhua vain yleisellä tasolla. Mutta ei. Virtanen on niin politisoitunut äärisuvakki syyttäjä, että alkoi puolustelemaan Taposen täysin älyttömiä ja kansalaisten turvallisuudesta piittaamattomia twiittejä.

 

 

Ja tämä oli vasta alkua.

 

Kolmannessa osassa käsittelemme Taposen twiittiä: ”Suomi on Euroopan rasistisin kansa.” Arvatkaapas mitä syyttäjä Antti Virtanen siitä sanoi?

 

 

 

 

 

 

 

17 thoughts on “Syyttäjä Antti Virtanen puolustaa Jari Taposen ”Jihadismia demonisoidaan” -twiittiä!

 1. Myrkyllisillä mutanteilla on hyvin usein monella tapaa erittäin huonot hermot, jolloin he eivät pysty hillitsemään itseään. Tämän takia he usein tekevät jotain harkitsematonta.

 2. Tämä on poliittista vainoa ja vihaa Laitonta Lehteä ja sen päätoimittajaa kohtaan. Mitä tapahtui länsimaiselle lehdistönvapaudelle?

  Meemejä on netti täynnä, mutta vain LL:n meemit ovat ongelma virkakoneistoon pesiytyneille uuskommunistelle. Tämä kertoo paljon!

  Kiistatonta on, että Taponen on julkisesti kannattanut jihadismia, raavaitten muslimiterroristien istuttamista koulunpenkille pienten suomalaisten joukkoon, sharia-lakia ja tietenkin Taponen on viranomaisena vuosikausia erehdyttänyt tavallisia suomalaisia ja peitellyt matujen sikailuja, jotka on kohdistunut valkoisiin kantasuomalaisiin.

  Herää kysymys, miksi yhdenkään tavallisen suomalaisen pitäisi kunnioittaa Jari Taposta?!! Tätä kannattaa kysyä ensi kerralla syyttäjältä ja tuomarilta!

  Jopa Taposen alaiset ovat nauraneet hänelle vuosien ajan!

  Halla-aho on muuten kutsunut tätä erityisherkkää supersankaripoliisia ”viherpoliisiksi”. Miksi Taponen ei ole kommunistikavereittensa kanssa vienyt Halla-ahoa oikeuteen? Pelkääkö Taponen kenties Halla-ahoa?!!

  Ps. On hienoa, että Taponen ja Loimupalo ovat viimein löytäneet toisensa. Onnea ja rauhallista kuherruskuukautta molemmile!

 3. Jaa että olisiko noin? Eikö se täytäkkään terrorismin tunnusmerkistöä kristittyjä kohtaan?

 4. Kuuluuko poliisin virkatehtäviin virka-ajalla eli veronmaksajien kustannuksella tehdä politiikkaa?

  1. Kyllä nykyisin kuuluu tehdä virka-ajalla politiikkaa ja tuhota omien poliittisia vastustajia omalla virka-asemalla.

   1. Nerokasta yksilön ja oman edun maksimoinnin kannalta. Pitäisi vaan ekaks päästä johonkin virkaan… Ei pääse enää, eipä oikeasti kiinnostakaan tuollainen ketkuilu. Työaika kuuluu työnantajan palvelukseen eikä vapaa-ajan harrastuksiin. Valtion viroissa ei ole mitään väliä.

 5. Jussi Halla-aho on itsekin valehteleva, epärehellinen ja suomalaiset rahasta myyvä äärisuvakki. On aika lopettaa tämän äärisuvakin fanittaminen. Hän ei ole millään lailla kansallismielinen tai edes konservatiivi!

 6. Ilta-Sanomien disinformaatiopropagandan perusteella helsinkiläisiä pakkovallalla ja illegitiimilla väkivallalla pitkään sortanut ja mm. uhriensa varoja kavaltanut ja varastanut, politisoitunut vihavasemmistolainen transpedo-LGBT-jne. poliisilaitos on irtisanonut kolmannenkin poliisin ”äärioikeistolaiseen” eli mitä ilmeisimmin virheellisesti ja suomalaisvastaisen, antikristillisen black propagandistisesti mustamaalaten ja kansanryhmän perusteella maalittavasti polpo-johtajien tulkitsemaan
  ideologiaan liittyvän tutkinnan myötä.
  Kaksi irtisanomista tehtiin viime vuoden puolella ja uusin tämän vuoden alussa.

  Nyt 18. tammikuuta 2022 irtisanottu ylikonstaapeli työskenteli Helsingin poliisin hälytys- ja valvontayksikössä. Häntä ei esiselvityksen jälkeen epäilty rikoksista, mutta hän kävi aiemmin irtisanotun kollegansa kanssa vuosien ajan keskustelua, jonka ”sisältö ei ole poliisin arvojen mukaista”, kertoo Helsingin politisoitunut transpedo-LGBT-jne. -poliisi tiedotteessaan.
  Irtisanomisista kaksi oli julkisuudessa jo viime vuonna, kun politisoitunut vihavasemmistolainen transpedo-LGBT-jne. demla-poliisilaitos irtisanoi rikostutkintayksikössä työskennelleen vanhemman rikoskonstaapelin ja hälytys- ja valvontayksikössä työskennelleen ylikonstaapelin.
  – Virkamiesoikeudelliset ratkaisut perustuvat [ns. politisoituneen, anti-Suomiittisen ja antikristillisen kansanmurhajohtaja valtakunnanvainoajan kontrolloiman] syyttäjän arvioon esitutkinnan aiheellisuudesta. Lisäksi arvioimme henkilöiden aktiivisuutta sekä viestien sävyä ja määrää esitutkintamateriaalin perusteella. Henkilöiden toiminta on eronnut toisistaan merkittävästi, kertoo vihavasemmistolaisen transpedo-LGBT-jne. putkakiduttaja-polpon apulaispoliisipäällikkö Heikki Kopperoinen tiedotteessa.

  Vihavasemmistolaisen transpedo-LGBT-jne. putkakiduttaja-polpon
  komentaja Lasse Aapio korostaa, että poliisin on käytännön teoilla osoitettava, missä menee sopivan toiminnan rajat. Poliisilta odotetaan lainmukaista ja yhteiskunnan arvoja vastaavaa sekä eettisesti kestävää toimintaa ja käyttäytymisvelvollisuus ulottuu myös vapaa-ajalle.
  – Meidän täytyy osoittaa teoilla, minkälaista toimintaa emme hyväksy, vihavasemmistolaisen, anti-Suomiittisen ja antikristillisen transpedo-LGBT-jne. putkakiduttaja-polpon komentaja
  Aapio sanoo.

 7. Siis ymmärsinkö nyt tosissani oikein että siellä istutaan oikeudessa pohtimassa että kuka piirsi julkisuudessa esiintyvälle , jostain syystä kansaa valistavalle poliitikko ”poliisille”, turbaanin päähän.

Comments are closed.