Free speech 20 tammikuun, 2022

 

Laiton Lehti on kertonut kuinka Polpon erityissuojeluksessa oleva kaikkien suvakkien sankari ylikomisario Jari Taponen ja kansallismielisissä järjestöissä myyräilevä Matti Loimupalo ovat tehneet rikosilmoituksen Laittomasta Lehdestä ja sen päätoimittajasta, Marco de Witistä.

 

Nämä rikosilmoitukset ovat taattua farssitasoa.

 

Uusi vääryyskäynti: Jari Taponen ja Matti Loimupalo vs. Laiton Lehti

 

 

Vääryyskäynti oli sitten eilen Tampereella ja siitä kehittyi todellinen farssien farssi. Punapääkaupungin vääryysistuin näytti jälleen väriä. Nauhoitukset ovat tulossa, joten tässä vasta johdanto.

 

 

Vääryyskäynti alkoi tutulla kaavalla: Naistuomari alkoi vaatimaan, että kunnianloukkauksista syytettynä oleva vastaaja, Laittoman Lehden päätoimittaja Marco de Wit pistäisi maskin naamalleen.

 

Miksiköhän nimenomaan naistuomareilla näyttää olevan niin voimakas maskifetisismi? Marco on ollut useissa vääryyskäynneissä ja se on ollut nimenomaan naistuomarit, jotka jatkuvasti vaativat Marcoa käyttämään maskia.

 

 

Saavatko monet naiset kiksejä, kun koronatyrannit orjuuttavat heitä maskeilla?

 

 

Marco tietysti kieltäytyi vedoten perustuslailliseen oikeuteen hengittää vapaasti. Marco myös huomautti kannattavansa asiantuntijoiden ja hallituksen 2020 linjausta, jonka mukaan maskeista on enemmän haittaa kuin hyötyä. (Espanjantautikin tappoi lisämiljoonia nimenomaan maskien takia.)

 

 

Varsinkin ylipainoiset vaarantavat terveytensä kuukausia ja vuosia jatkuvalla maskin käytöllä. Marcoa huolestuttikin suuresti, että Tampereen käräjäoikeudessa oleva naistuomari, naissihteeri ja miessyyttäjä Antti Virtanen olivat kaikki selvästi ylipainoisia!

 

 

[Kuva sensuroitu, koska taatusti tulisi syyte kehorauhanturvaajiin kohdistetusta vihakuvasta. Nykyäänhän feministit vaativat jopa BMI-indeksin rajojen muuttamista ja monissa maissa viranomaiset ovat lähteneet mukaan tähänkin hengenvaaralliseen farssiin.

 

 

Feministien sota “läskivihaa” vastaan kiihtyy!

 

 

Marcoa pelottikin ihan hurjasti, ettei myös selvästi ylipainoinen syyttäjä Antti Virtanen vaan saa sydäriä yrittäessään epätoivoisesti hengittää ja puhua maskin läpi. Marco ei usein edes saanut selvää hänen puheestaan, mutta oli niin huolestunut hänen terveydestään, ettei uskaltanut asiasta kovin montaa kertaa huomauttaa.

 

 

Sitten tapahtui kuitenkin jotain todella yllättävää. Tällä kerralla ei nimittäin tullutkaan tuomarin kanssa huutomatsia, kuten pari viikkoa sitten Helsingin käräjäoikeudessa, jossa nuori naistuomari tuloksetta vaatimalla vaati Marcon pistävän orjamaskin naamalleen. Hysteerinen helsinkiläinen naistuomari ihan tosissaan kieltäytyi aloittamasta istuntoa, jos Marco ei laita maskia kasvoilleen. Lopulta asia ratkaistiin ”kompromissilla” eli pakottamalla Marco johonkin erikoistodistajan koppiin eli erotettiin asianajajastaan!

 

 

Samanlaista sadistista episodia ei kuitenkaan tullut eilen Tampereella, koska yllättäen naistuomari myönsi nopeasti, ettei hänellä ole oikeutta pakottaa Marcoa pitämään orjamaskia.

 

Istunnon lopussa Marco vielä kysyi Tampereen naistuomarilta miksi Helsingin naistuomarit yrittävät ylläpitää maskipakkoa. Naistuomari alkoi selittämään, että kuulemma tuomareilla on eri linjoja. Tämä paljastus järkytti Marcoa, koska eihän yksittäiset tuomarit voi asiasta päättää oman mielensä mukaan. Eihän yksilöltä voi mielivaltaisesti riistää oikeutta puolustaa itseään vain, koska ei suostu käyttämään maskia.

 

Mietippä: Ensin tuhotaan länsimaisen oikeusjärjestelmän peruskivi poistamalla vala/lautamiehet, jolloin jäät tuomarin armoille. (Poliittinen prosessi tietysti vaikuttaa tuomarivalintoihin mikä selittää myös Demla- ja feministituomarien yleisyyden.)

 

Sitten vielä rajoitetaan valitusoikeutta. Lopputuloksena on, että olet yhden ainoan poliittisen tuomarin armoilla.

 

Kaupan päälle sitten vielä tuomari yrittää estää sinua hengittämästä!

 

 

Onneksi lopulta Tampereen naistuomari joutui myöntämään, että kyse on vain ”voimakkaasta suosituksesta”, koska mitään maskipakkoa EI ole olemassa.

 

 

 

 

Istuntoa päästiin siis jatkamaan, mutta pian tapahtui jotain todella pelottavaa!

 

Naistuomari oli hyvin aggressiivisen oloinen. Hän jatkuvasti tiuski ja huusi kaikille. Siis varsinkin silloin, kun Jari Taposta kritisoitiin. Naistuomari oli todella hysteerinen ja vaikutti erittäin rasittuneelta.

 

Sitten tapahtui jotain todella yllättävää: Naistuomari ilmoitti tauosta. Siis vaikka istunto oli kestänyt vasta vähän yli tunnin ajan!

 

Marco järkyttyi, kun kuuli tuomarin perustelut: Hengitysilma oli kuulemma niin huono, että on pidettävä tauko.

 

No varmaan, jos jo muutenkin iäkäs ylipainoinen naistuomari raivoten puuskuttaa maskiinsa!

 

 

Syyttäjä oli tietysti innoissaan tauon kannalla. Kukaan ei kysynyt mitään syytetyltä eli Marcolta. Ei vaikka tauon takia tuomari myöhemmin yritti entisestään nopeuttaa asioiden käsittelyä ja vähentää Marcon puheaikoja.

 

Herää epäilys, että ehkä tämä oli tarkoituskin!

 

 

Ja tämä oli vasta vääryysfarssin alku!

 

Jatkuu osassa 2: Syyttäjä Antti Virtanen puolustaa Jari Taposen ”Jihadismi demonisoitu” -väitettä.

 

 

 

24 thoughts on “Tampereen käräjäoikeuden maskifanaattiset kehorauhanturvaajat vs. Laiton Lehti

 1. Vallankumouksen jälkeen tullaan paljastamaan koko kansalle ketkä kaikki olivat poliisien ja Naton vasikoita ja maanpettureita. Näin tehtiin myös DDR:n ja Neuvostoliiton kaaduttua. Suomessa vasikoita ei koskaan tutkittu ja paljastettu, vaan he vain jatkoivat vasikointia! Ei mikään ihme, että Suomi on Euroopan ehkä kaikkein eniten mätä maa.

 2. Kansallismielisten pitää koota joukkoja, tietysti täysin laillisesti ja lähteä marssimaan kohti Tamperetta ja Helsinkiä, tietysti täysin laillisesti. Tiedustelupalvelut johtavat pedofiilikiristysrinkejä ja korruptiota lähinnä Tampereelta, Helsingistä, sekä Turusta käsin. Naton informaatiosotakeskus ja Naton lentokenttävarasto Malmin lentokentällä ovat niin ikään Helsingissä.

 3. Juutalainen Ghislaine Maxwell ja juutalainen Jeffrey Epstein pyörittivät Israelin tiedustelupalvelu Mossadin pedofiilikiristysrinkiä, jolla kiristettiin korkeimpia poliitikkoja, virkamiehiä, tiedemiehiä ja lääkäreitä.

  1. Mitä tuotteita Israel tuottaa ja myy ulkomaille? Vai perustuuko sen vauraus johonkin muuhun? Aineettomiin hyödykkeisiin?

 4. Idioluutio on totta. Jo se, että menee poliittisiin muotiliikkeisiin mukaan todistaa, etteivät kaikki muumit ole laaksossa. Pätee näihin suvakkipunaviherfeministivirkamiehiin.

  MdW on sananvapauden kuningas Suomessa. Aikoinaan juoksuttivat Hannu Karpoa turhissa oikeudenkäynneissä. Sama tapahtuu nyt. EU-Suomi vihaa sananvapautta.

 5. Tämä on se hinta mitä me maksamme siitä, että kommunismi on taas sallittua Suomessa!

  Viranomaismielivalta on perinteistä ja paatunutta kommunismia. Moni suomalainen syyttäjä ja tuomari olisivat olleet ekstaasissa, jos olisivat eläneet 30-luvun neuvostoliitossa.

  Jos käsittely jatkuu, niin suosittelen, että syyttäjälle, sihteerille ja tuomarille luovutetaan esim. painovartijoiden esite ja muistutetaan, että on kaikkien etujen mukaista pudottaa ainakin 10 kiloa pois vyötäröstä mm. 2-tyypin diabetesriski vähenee, peilistä tuijottaa taas ihminen takaisin, kengännauhat on helpompi sitoa, jaksaa taas kävellä portaita ylös jne… ja myös Suomen valtion hiilijalanjälki pienenee tämän toimenpiteen jälkeen!

  Yleisellä tasolla agressiiviset läskit kommunistit ovat aivan kammottavia! Hyi yääk!!!

   1. Pieni vinkki! Kukas aloitti punakapinan ja suomalaisten naisten lasten ja rehellisten maatilan isäntien kansanmurhaamisen? Ettei vaan demarit?!!

    Kukas yllytti Demarit verimurhaamiseen? Ettei vaan Stalin? Entäs esinahaton Trotski? Luojan kiitos silloin tuli luotettavat saksalaiset palauttamaan kurin ja järjestyksen rakkaaseen isänmaahamme. Ei pidä myöskään koskaan unohtaa nerokkaita eheytyskeskuksia Tammisaaressa ja Hennalassa. Tulevien sukupolvien pitää oppia tämä kansallinen uroteko ennen kuin peruskoulu alkaa!

    Samat verenhimoiset kommunistit on taas uudella kierroksella. Tällä kertaa mukana on myös suvakit ja matut tykinruokana. Rahoitus kansanmurhan yritykseen tulee esinahattomilta.

    Luojan kiitos, että jumala lähettää suomalaiset sukujuuret omaavan Jeesuksen järjestelemään asioita maan päälle ja avuksi terveen yhteiskunnan rakentamiseksi on tulossa myös huhujen mukaan uusi Hitler, joka on jo syntynyt ja hän tulee olemaan huomattavasti tehokkaampi kuin pyhä Adolf!

    Ai jai! Kohta on jo kultainen 30-luku ja silloin on taas Hitler-viikset muotia! Ihanaa!!!

   2. Kommunistisen liikehdinnän tuotteita ovat Frankfurtin koulukunta, toiselta nimeltään Kriittinen Teoria tai kritisoimisen ideologia, Kriittinen Rotuteoria, Feminismi, Pseudoenvironmentalismi eli punavihreä valheellinen ympäristöideologia, kaikki talousmarxistiset ajatustavat, kuten esim. sosialismi joka Suomessa on samalla korporatiivista interventionismia ja väkivaltamonopolilla laillistettua mafia toimintaa ym. Jos sinä olet äänestänyt puolueita joita ohjaa yllämainitut ideologiat olet de facto, eli käytännön marxisti, vaikka pitäisit itseäsi jonain aivan muuna, eli olet limainen kommari.

    Siinä aika kattava vastaus, ole hyvä.

 6. Se, et­tä tuo­ma­ri vaa­tii mas­kin käyt­tä­mis­tä si­säl­tää vies­tin kai­kil­le asi­ano­sai­sil­le: täs­sä sa­lis­sa ei la­kia nou­da­te­ta. Ja vies­tin syy­te­tyl­le: olet syyl­li­nen, sa­noi­pa la­ki mi­tä ta­han­sa.

  La­ki­mie­het tie­tä­vät, et­tä hei­dän li­sens­sin­sä ja an­sain­ta­mah­dol­li­suu­ten­sa ei­vät ole si­dok­sis­sa val­lit­se­vaan la­kiin vaan eh­dot­to­maan tot­te­le­mi­seen.

  Pa­hin­ta on, et­tä jo­kai­nen pi­tää ai­van nor­maa­li­na ja luon­nol­li­se­na, et­tä tuo­mi­ois­tui­met nou­dat­ta­vat «po­liit­tis­ta tah­toa» lain si­jas­ta. Mut­ta on­han jo­kai­sen tuo­ma­rin palk­ka ja yle­ne­mis­mah­dol­li­suu­det täy­sin riip­pu­vai­sia vir­ka­ko­neis­ton ja po­lii­tik­ko­jen pää­tök­sis­tä.

  Ly­hy­es­ti sa­not­tu­na:
  Tuo­mi­ot an­ne­taan sen mu­kaan mis­tä tuo­ma­ril­le mak­se­taan par­hai­ten;
  – ei vain ra­ha­na vaan ylen­nyk­si­nä ja ka­ve­ruuk­si­na «oi­keis­sa pii­reis­sä».

  Muu­tos­ta ei tu­le niin kau­an kuin kan­sa, si­nä­kin Mar­co, alis­tuu lait­to­muu­den edes­sä.
  – Ta­paus Hel­sin­ki — mik­si et vaa­ti­nut tuo­ma­ril­ta va­li­tus­kel­pois­ta pää­tös­tä (vir­ka­vir­heen uhal­la) sii­tä, et­tä si­nul­ta kiel­le­tään mah­dol­li­suus puo­lus­tau­tu­mi­seen.

  Jos me kan­sa em­me vaa­di hal­lin­nol­ta ja po­lii­ti­koil­ta lain nou­dat­ta­mis­ta, niin ku­ka sit­ten.

  1. Erittäin hyvä pointti. Sen ehtii vielä pyytää. Kannattaa muistaa, että kyseistä Narikkatorin juttua oli siirretty jo vuosien ajan. Ehkäpä, jotta poliisit eivät joutuisi syytteeseen.

   1. Kyl­lä asi­ana­ja­ja­kin ym­mär­tää lain pääl­le, mut­ta on oi­keus­jär­jes­tel­män nok­ki­mis­jär­jes­tyk­sen uh­ri: hä­nel­le on tär­ke­äm­pää py­syä ruo­dis­sa kuin puo­lus­taa la­kia tai asi­akas­ta, pt­hyi.

    Huo­maat­ko muu­ten, et­tä näi­den kom­ment­tien CSS-tyy­li te­kee ai­ka mu­ka­van pit­kät vä­lit kap­pa­lei­den vä­lil­le.
    – <div class=”comment-content”>

  2. Sit­ten vie­lä.

   Pää­tös van­gi­ta si­nut «kuu­lus­te­lu­kop­piin» on tuo­ma­rin vas­tuul­la.
   – Mis­sään lais­sa ei an­ne­ta tuo­ma­ril­le val­tuuk­sia «neu­vo­tel­la oi­keu­den­käyn­ti­kaa­ren tar­koit­ta­mis­ta me­net­te­ly­ta­vois­ta».

   Jos jos­tain neu­vo­tel­laan, on se syyt­tä­jän ja puo­lus­ta­jan vä­li­nen ta­pah­tu­ma. Tuo­ma­rin roo­li on vain sit­ten vah­vis­taa neu­vot­te­lun tu­los.

   Neu­vot­te­le­mi­nen ja komp­ro­mis­sien te­ke­mi­nen on 100% po­liit­tis­ta toi­min­taa.
   – Juu­ri sen ta­kia meil­lä pe­rus­tus­lais­sa on ero­tet­tu tuo­mi­oval­ta muus­ta val­lan­käy­tös­tä, et­tä tuo­ma­rit ei­vät al­kai­si «neu­vot­te­le­maan» osa­puol­ten kes­ken
   – ja si­ten ot­tai­si la­kia omiin kä­siin­sä.

  3. Jot­ta tuo­ma­ri voi­si sul­kea hen­ki­lön nor­maa­lin oi­keu­den­käyn­ti­me­net­te­lyn ul­ko­puo­lel­le, edus­kun­nan pi­täi­si sää­tää sii­tä la­ki.
   – La­ki us­kon­non, ihon­vä­rin, su­ku­puo­len, ro­ko­te­ko­kei­luun osal­lis­tu­mi­sen ja mas­kin­käy­tön vai­ku­tuk­ses­ta oi­keu­den­käyn­ti­me­net­te­lyyn ja tuo­mi­oi­den suu­ruu­teen.

   Täl­lai­ses­sa lais­sa sit­ten edus­kun­nan pää­tök­sen mu­kai­ses­ti mää­ri­tel­lään
   – Erik­seen so­vel­let­ta­vat las­ten suo­jai­kä­ra­jat sil­loin, kun syy­tet­ty tun­nus­taa Mu­ham­me­din us­kon­toa.
   – Ran­gais­tus­ten in­ter­sek­ti­onaa­li­set ko­ven­nus tai alen­nus­pe­rus­teet sil­loin, kun syy­tet­ty ei kuu­lu val­koi­seen ro­tuun; kul­le­kin ro­dul­le erik­seen. TAU­LUK­KO.
   – Muun su­ku­puo­len vai­ku­tus mää­rät­tä­es­sä ran­gais­tus­ta LGTB-ry­mään kuu­lu­val­le ja jo­kai­sen kir­jai­men eril­lis­ker­toi­men yh­teis­vai­ku­tuk­sen mää­rit­tä­mi­nen.
   – On­ko ro­ko­tus­ko­kei­luun osal­lis­tu­mi­nen alen­ta­va te­ki­jä ran­gais­tus­ta mää­rät­tä­es­sä ot­ta­en huo­mi­oon, et­tä jo­kai­nen ro­ko­tet­tu tu­lee en­nen pit­kää kuo­le­maan. Mik­si siis es­tää ih­mi­sar­voi­nen elä­mä kuo­le­val­ta ih­mis­po­loi­sel­ta.
   – Mas­kia käyt­tä­mät­tö­män hen­ki­lön tuo­mit­se­mi­nen ri­kok­ses­ta tot­te­le­mat­to­muu­des­ta il­man syy­te­tyn kuu­le­mis­ta tai to­dis­tei­ta.

   Tuo­mi­ois­tui­mis­ta on tul­lut puo­lu­eel­li­sia hal­lin­to­vi­ra­no­mai­sia, joi­den teh­tä­vä on naa­mi­oi­da hal­lin­to­pää­tök­set tuo­mi­oi­den kaa­puun. Täl­lä ta­voin sel­ke­äs­ti lait­to­mas­ta me­net­te­lys­tä ei voi­da tuo­mi­ta yh­tä­kään vir­ka­mies­tä. Tuo­ma­ri­han on kos­ke­ma­ton.

   Kaik­ki «tuo­mi­ot», jois­sa ei ole vas­ta­puol­ta tai vas­ta­puo­li on ju­ma­la tai vas­taa­va olen­to pi­täi­si an­taa hal­lin­to­pää­tök­se­nä.
   – Täl­lä ta­voin jo­kai­sen tuo­mi­on ta­kaa löy­tyy sel­väs­ti ni­met­tä­vis­sä ole­va vir­ka­mies, jo­ta vas­taan voi nos­taa syyt­teen.
   – Poik­keuk­se­na tie­ten­kin ti­lan­ne, et­tä ju­ma­la tu­lee hen­ki­lö­koh­tai­ses­ti

   Ih­mi­soi­keus­so­pi­muk­sis­sa kiel­le­tään tuo­mit­se­mas­ta sa­mas­ta ri­kok­ses­ta use­aan ker­taan. Sa­mai­sis­sa so­pi­muk­sis­sa sel­ke­äs­ti sa­no­taan, et­tä hal­lin­to­pää­tök­set ovat tuo­mi­oi­ta (so­pi­muk­sen tar­koit­ta­mas­sa mer­ki­tyk­ses­sä).

 7. Heroiinikeskus hölsingin tuomarista Haagiin samantein rikosilmoitus jos nauhoite tallella. Se o kattokaas loppu lammastelu. No,Töpönen nyt on esimerkki poliiseista .koulukiusattu reppana,narsisti noin lääketieteellisesti. Hei kommarihallinto…ottakaas kiinni. höhöö maanpetturit ei unohdu. Naistuomarille olisin esittänyt monikulttuurisen ohjeistuksen pakottavasta tarpeesta miestuomarin antamasta tuomiosta. Kuka nyt akkojen tuomioita kuuntelee. Toisena vaihtoehtona voisit kiistää oikeuden tuomion ja vetoamalla pääministerin lausuntoon ”eu lait ovat suomen lakien yläpuolella” ja tästä johtuen päätöksen pitää tulla eu tuomioistuimesta. Eli koko oikeusistunto on turha.

 8. Vai että kehopositiivinen tuomariakka ei jaksanut kuin tunnin läähättää vaippaansa ?
  Oven takana varmasti poisti heti rätin naamaltaan ja veti syvään henkeä….
  Odotamme innolla raportteja jatkosta…..

Comments are closed.