Free speech 21 tammikuun, 2022

 

Laiton Lehti julkaisi eilen jutun läskisodasta.

 

Kehorauhanturvaajien vaakakapina kiihtyy!

 

 

Juttu sisälsi linkin tähän Ylen kuvottavaan juttuun.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Ylen juttu on kommenteissa herättänyt sen verran hämmästystä, että katsotaanpa sitä hieman tarkemmin. Tässä siis parhaat eli pahimmat palat:

 

Hän on näyttävä ja valovoimainen nainen, joka tekee, mitä haluaa. Ja hän on lihava. Muiden mielipiteet eivät jarruta Shemeikan menoa.

 

Huomatkaa miten Ylen toimittaja kutsuu erittäin lihavaa naista ”näyttäväksi” ja ”valovaoimaiseksi”. Nämä ovat näitä lihavien koodisanoja. Jos ennen treffejä nainen puhelimessa ilmoittaa sinulle olevansa ”näyttävä”, niin juokse heti karkuun.

 

 

Shemeikka oli 8-vuotias, kun kouluterveydenhoitaja katsoi painokäyrää ja käski jättää hillosilmäkeksit syömättä. Hieman pyöristyneen lapsen vanhemmatkin valpastuivat terkkarin auktoriteetin vaikutuksesta. Syömisiä alettiin tarkkailla kotona, ja samalla ruokasuhde vinksahti.

– Minulle ISTUTETTIIN lihavan identiteetti jo lapsena, ja jouduin kantamaan sitä taakkana tosi monia vuosia. Aloin syödä salaa herkkuja, ja se loi vääristyneen suhteen ruokaan ja herkutteluun.

 

Tässä Yle alkaa jo tuhoamaan kansanterveyttä demonisoimalla kouluterveydenhoitajaa. Feministit nimittäin ihan tosissaan väittävät kouluterveydenhoitajien ”istuttavan vääriä identiteettejä” eli käytännössä pahoinpitelevän nuoria tyttöjä. Siis kun esimerkiksi kehottavat jättää hillosilmäkeksit syömättä. Ihan oikeasti feministit nykyään järjestävät kouluterveydenhoitajille ”sensitiivisyyskursseja”.

 

 

Matka vahvan itsetunnon kehittymiseen on ollut pitkä. Pelkästään omalla päättäväisyydellä nykytilanteeseen ei ole tultu, vaan se vaati hyväksyntää myös ulkopuolelta. Ensimmäinen käänne tapahtui vaihto-oppilasaikana Namibiassa vuonna 2010.

– Aloin pikkuhiljaa miettiä, että voi olla toinenkin todellisuus. Ehkä en sittenkään ole maailman rumin, läskein ja hirvein. NAMIBIASSA minua pidettiin hyvin viehättävänä. …

 

Namibiassa suuri osa naisista on todellakin hyvin lihavia. Tämä on kuitenkin erittäin haitallista ja keski-ikä onkin katastrofaalisen alhainen. Tämä tosiasia ei kuitenkaan Yleä kiinnosta, vaan se antaa Shemeikan kritiikittömästi fanittaa Namibian läskikulttuuria.

 

Tässä on muuten myös se syy miksi niin monet naiset ovat taipuvaisia aikaisemaan rajat: Naiset tietävät ikääntyessään tulevansa yhä lihavammaksi. He haluavat maahan miehiä, jotka haluavat heitä lihavanakin. Toisin sanoen he haluavat lisätä omaa markkina-arvoaan.

 

Feministit haluavat nimenomaan maahanmuuttajia Afrikasta, koska siellä todellakin miehet ovat tottuneet lihaviin naisiin eivätkä vierasta naisen lihavuutta yhtä paljon kuin esimerkiksi ukrainalaiset tai thaimaalaiset. Itse asiassa tulisi välittömästi naiskapina, jos ukrainasta tai thaimaasta alkaisi Suomeen tulla kymmeniä tuhansia naisia.

 

Btw, keskustelu Afrikasta ja varsinkin afrikkalaisten miesten muutosta Suomeen on myös monelle viranomaiselle tosi kova paikka. Esimerkiksi tuomari Mitja Korjakoff hysteerisesti VAATI käräjäoikeudessa Laittoman Lehden päätoimittajalle EHDOTONTA VANKEUTTA, koska oli maininnut tällä olevan 1. omituinen kampaus 2. mustia miehiä ystävinä sekä 3. tämän joidenkin Rajat auki -suvakkikaveriensa fanittavan Gambia-matkoja. (Viitteenä oli FB-kuvakaappauksia.)

 

Jopa punakaupunki Tampereen Demla-tuomarit ihmettelivät huuli pyöreänä, kun Korjakoff hysteerinä raivosi todistaja-aitiossa vaatien Marcolle välitöntä ehdotonta vankeutta. (Olisi varmaan vielä vaatinut kuritushuonettakin, jos Marco olisi kysynyt kuuluuko Korjakoff painonvartijoihin.)

 

Asia on menossa hovivääryyteen. Tai sitten ei, jos sekin on täynnä kehorauhanturvaavia Demla-tuomareita.

 

 

 

 

Tutkimustaan varten Shemeikka seuloi ja teemoitti kommentit kolmen eniten katsotun videonsa joukosta. Johtopäätösten perusteella vihaisen puheen tarkoituksena oli hiljentää videoiden tekijä, eli hänet, solvauksin tai jopa itsemurhakehotuksin. Lisäksi lihavuus ylipäätään herätti paljon vastustusta. Se nähtiin välitilana, josta olisi syytä pyrkiä pois laihduttamalla.

 

Tämä Shemeikka on kyllä erinomainen esimerkki todellisesta kehorauhanturvaajasta, joka ihan tosissaan fanittaa lihavuutta. Hän ihan suoraan sanoo, ettei EDES pidä YRITTÄÄ päästä pois lihavuudesta.

Mielenkiintoista muuten, että nämä kovimmat kehorauhanturvaajat ovat suhteellisen nuoria. He eivät tajua, että lihavuus kostautuu sitä enemmän mitä vanhemmaksi tulee. Ensin on vaikeuksia saada vaatteita mahtumaan ja kengännauhoja kiinni. Se ei tunnu niin vakavalta, mutta ääni kyllä muuttuu kellossa, kun diabetes ja muut sairaudet iskevät.

 

 

 

Yhdessä uudemmassa videossa mukana on Shemeikan muunsukupuolinen sisarus.

 

No niin. Tämäkin vielä. Ja sekin on varmaan joku kehorauhanturvaaja tai muu feministinen suvakkiaktivisti. Mahtaa isä olla ylpeä lapsistaan.

 

 

 

Vihaiseen puheeseen pitäisi Shemeikan mukaan puuttua järeämmin.

– Niin kauan kuin esimerkiksi minua pidetään kävelevänä terveysriskinä, työlle on tarvetta. Koska en vittu ole mikään kävelevä terveysriski. Minä olen ihminen.

 

Oh, hoh. Sinänsä upeaa, ettei tämä rohkea Shemeika häpeä älyttömiä mielipiteitään. Luulisi tämän Ylen jutun herättävän moniakin miehiä ja myös naisia feminismin älyttömyyteen, mutta toisaalta suomalaiset ovat kuitenkin niin lampaita, että antavat tämän Shemaikan jyrätä muutenkin kuin ruhollaan.

 

 

 

 

Vaikka Shemeikka mielellään sanoisi, ettei muiden mielipiteillä ole mitään väliä, omassa kasvuprosessissa ulkoapäin tullut ihailu on auttanut.

– Kyllä jokainen haluaa hyväksyntää ja olla rakastettu.

 

Niinpä. Ehkä juuri tämän takia laiskat feministit haluavat laihdutuksen sijasta PAKOLLA muuttaa kauneus- ja jopa terveysstandardeja vaaralliseen suuntaan. Projektiin kuuluu toisaalta sensuuri, kun järkipuhe kielletään vihapuheena koulukirjoista alkaen sekä toisaalta kiintiöillä, kun yritysten on pakko palkata ja pitää sairaalloisen lihavia ihmisiä, vaikka nämä eivät pysty kunnolla tekemään työtään.

 

Huvittavaa, että Amerikassa armeijankin standardeja lievennetään, jotta lihovat feministinaiset voidaan pitää armeijassa. (Monilla miehille tämä käy, koska hekin haluavat lihota. Miehet eivät vaan kehtaa vaatia standardien alentamista yhtä innokkaasti kuin feministit.)

 

Kaiken kukkuraksi myös Hollywoodia painostetaan ottamaan käyttöön juutalais-, neekeri-, nais-, homo-, transu-, jne. kiintiöiden lisäksi myös läskikiintiöt. Uskomatonta miten televisiota jatkuvasti tuijottavat heteromiehet eivät tästä juuri välitä tai edes huomaa, vaikka muutos on ollut massiivinen viimeisen 10 vuoden aikana eli Obaman kakkoskaudesta alkaen. Tämäkin kertoo siitä, että ongelmana eivät ole feministit, suvakit tai edes juutalaiset, vaan halveksittavat valkoiset heteromiehet, joita kiinnostaa vain litkiä kaljaa sohvalla samalla, kun saastuttavat itsensä Hollywood-oksennuksella.

 

Feministitkin haluavat vain olla haluttuja ja rakastettuja. He tarvitsevat kunnon miehen, joka pistää heidät ojennukseen samalla, kun oikeasti sekä tukevat että rakastavat. Ennen vanhaan feminismiin kallellaankin olevat naiset olisivat sellaisen miehen helposti löytäneet, mutta nykyään miehet ymmärrettävästi pelkäävät femakkoja. Tämäkään ei ole kuitenkaan femakkojen syy, vaan tietyn porukan, joka on rahakoneensa rahoittamana systemaattisesti mädättänyt tieteen ja kaksoisstandardillaan estänyt eugeniikan.

 

Fat pride on siis vain oire länsimaiden kiihtyvästä romahduksesta. Lopun ajat ovat saapuneet!

 

 

Tohtori Dutton: Idiocracy-elokuva liian optimistinen. Romahdus jo muutamassa vuosikymmenessä!

 

 

 

16 thoughts on “Afrikka pelasti kehorauhanturvaaja Shemeikan. Yle ja tuomari Mitja Korjakoff myös Afrikka-faneja?

 1. Gambia on yleisesti tunnettu maana jonne yleisellä tasolla monet läskit, vanhat ja rumat valkoiset naiset menevät seksiturismimatkoille.

 2. Nykyisin koko talousjärjestelmä, media, vääryyslaitos, hallinto, aivan kaikki ovat aivan läpeensä mätä ja läpeensä korruptoitunut. Emme voi elää tässä järjestelmässä ja näiden ihmisten kanssa. Meidän pitää alkaa jakamaan itse oikeutta, tietenkin vain laillisesti.

 3. Thai-naiset kuitenkin kelpuuttavat itselleen suhteeseen mm. yleensä hyljeksittyjä, rumia, vanhahkoja ja lihavia valkosia länsimaisia miehiä. Monien persujen kohdalla tämä on suorastaan epidemia.

 4. Pahoin pelkään että naisten hoikkuus/normaalipaino tulee olemaan paheksuttavaa ja jopa kiellettyä ( sen näkyminen julkisuudessa).

  Samoin kuin jo kauan on paheksuttu perheinstituutiota ja hyökätty sitä vastaan homo- ja transusaatiolla.

 5. Kun katson tuota Mitjan kuvaa niin sen perusteella en pysty sanomaan onko se mies vai nainen. Tarkistetaan wikipediasta… Joo-o, lisävalokuvien ja toisen nimen (Maria) pohjalta tulin tulokseen että se on nainen.

 6. ”Minulle ISTUTETTIIN lihavan identiteetti jo lapsena”

  Ei ole tuollaista asiaa olemassa, kuten ei myöskään ”sukupuoli-identiteettiä” tai ”trans-miehiä/trans-naisia”. Trans-mies on nainen, trans-nainen on mies, CIS-mies on mies ja CIS-nainen on nainen. Vihapuhe on fakta ja fakta on valhe. Nyt on ollut myös tapetilla se eräs mies uimassa naisten sarjassa, rikkomassa ennätyksiä. Jo termi ”transgender” kertoo kaiken: trans=yli, gender=sukupuoli. Osallistuminen kilpailuun yli sukupuolirajan ei tietenkään voi olla mitenkään reilua tai edes järkevää.

  ”NAMIBIASSA minua pidettiin hyvin viehättävänä”

  Maan keskimääräinen ÄO on 74. Downinsyndroomaisella lukema on 70.

  ”Tässä on muuten myös se syy miksi niin monet naiset ovat taipuvaisia aikaisemaan rajat: Naiset tietävät ikääntyessään tulevansa yhä lihavammaksi. He haluavat maahan miehiä, jotka haluavat heitä lihavanakin. Toisin sanoen he haluavat lisätä omaa markkina-arvoaan.”

  Kyllä tämänkin jutun naisella on onnettoman pieni kilohinta!

 7. Amerikkalaiset ovatkin jo niin läskejä etteivät mahdu hävittäjän ohjaamoon. Vaikuttaa myös koneen kiihtyvyyteen ja kaarreominaisuuksiin.

  Ihme jos normaali mies saa itsensä juhlakuntoon feministin kanssa. Miten helevetissä se onnistuu gambialaisilta?

 8. Hollywoodin saastateollisuuden tuotoksissa ei ole yhtään valkoista heteromiestä. Edistävät islampedolfiliaa. Tyypillinen pääosapari on partainen muslimimies ja pieni valkoinen tyttö, jota muslimimies”suojelee”.

  Vieläkö seuraatte tuota aivopesu pashaa? Lopettakaa se ja kieltäkää lapsiltanne tuollaisen aivopesun seuraaminen. Vai oletteko munattomia ja aivottomia nössöjä?

 9. Mitja on pojan nimi ja vetäytyvä hiusraja herättää kysymyksiä!

  Huom. Kukaan ei väitä, että ylhäisellä tuomari Korjakoffilla olisi aataminomena.

Comments are closed.