6 thoughts on “Päivän video: Poikaystävä

 1. Tuossa maassa kaikki naiset ovat feministejä. Muuta ei ole tarjolla. Feministikartelli ja monopoli.

 2. Marco:

  onko ivermektiini mielestäsi oikeasti lääke koronaan vai voisiko kyseessä kuitenkin olla kontrolloidun osaston valjastama ”kielletty lääke”, jolla ainoastaan haetaan uskottavuutta tälle pelle-nuhalle?

  Kysymyksen johdattelevuus tietysti paljastaa jo kysyjän asenteen. Nähdäkseni kyseessä hyvinkin on ainoastaan eliitin lanseeraama honeytrap. Tietenkään tätä ei voi noin vaan tuomita, mutta asian yleinen hyväksyntä koronakriittisissä hämmentää enemmän kuin vain vähän.

  1. Hyvä kysymys, josta olisi pitänyt kirjoittaa oma juttunsa, mutta kun se on liian monimutkainen juttu monille. Mitään koronaahan ei ole olemassa aivan kuten mitään AIDSiakaan. Kyse on siitä, että tavalliset taudit on vain nimetty uudestaan. Tämä on tätä diabolista määrittelyleikkiä, joka uppoaa tyhmiin ihmisiin kuin kuuma veitsi voihin, koska heillä on geneettinen taipumus lasten tavoin uskoa tiettyihin taikasanoihin ja valkoisiin taikatakkeihin. Koronan piikkiin laitetaan siis monenlaisia tauteja ihan tavallisesta flunssasta alkaen. Näinollen voihan ivermektiini auttaa, jos sattuu olemaan juuri sellainen tauti, johon se auttaa ainakin oiretasolla.

   1. Hienoa, ollaan kutakuinkin samoilla linjoilla.

    Yllättävän intensiivisellä tavalla mm Levelin Junnu ja VKK:n uutistoimituskin lobbaa koronan olevaisuutta – nimenomaan sillä että mainostavat ivermektiinin toimivuutta. https://positv.fi/videot/uutiset-jakso-18/

    Tiedä sitten mikä kunkin kohdalla onkaan kyseessä; epävarmuus, tietämättömyys vai tarkoituksellisuus. Syvällisempää pohdintaa tämä aihe kuitenkin kaipaisi.

 3. Long covid tunnettiin ennen nimellä ”burnout”. Mykoplasma oli jokunen vuosi sitten mihin useat huippu-urheilijat sairastuivat. Samat taudit, nimet vain muuttuvat. Sama pasha kiertää, mutta kääritty eri nimiseen kääreeseen. MUTTA NYT KORONAPIIKKI TAPPAA HUIPPU-URHEILIJOITA SATAMÄÄRIN.

Comments are closed.