4 thoughts on “Suomen suvereniteetin uhat, vieraana Olli Kotro

  1. Jokainen poliitikko on pelkkä törkeä valehtelija. Joka ikinen. Älkää Laittomassa Lehdessä erehtykö. Myös Laura Huhtasaari on valehtelija ja takinkääntäjä.

  2. Marco on taas liian naiivi. Käytännössä jokaisen ikinen poliitikko on valehtelija, teeskentelijä ja petturi. Aivan samaan tapaan Laura Huhtasaari on törkeä valehtelija, opportunisti ja takinkääntäjä.

  3. Jos Suomi olisi ollut Natossa 90-luvulta lähtien niin nyt jankattaisiin kaikille siitä eroa haluaville kuinka Suomi sitten joutuisi Venäjän syliin ja meille kävisi sama kuin Ukrainalle eikä Suomi voisi mitenkään pärjätä ilman Natoa. Sitä samaa paskanjauhantaa jolla puolustavat EU-jäsenyyttäkin.

    1. Täysin totta. Nyt helvettiin nämä amerikkalaiset, britit, ranskalaiset ja Israelin valtio Suomesta ja Suomi täysin vapaaksi ja itsenäiseksi!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*