Marco de Wit 22 tammikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti on paljastanut kuinka myös shakki on mädätetty.

 

Onko myös shakki mädätetty?

 

 

Pääsyyllisenä mädätykseen tietysti kansainvälistä shakkiliittoa, FIDE:ä pitkään dominoineet äärijuutalaiset. Heitä ärsyttää, että valkoiset heteromiehet ovat yhä enemmän alkaneet dominoimaan shakkia.

 

Legendaarinen maailman kaikkien aikojen ylivoimaisesti paras shakkipelaaja Bobby Fischer järkytti aikanaan maailmaa väittämällä shakin olevan täysin huijareiden mädättämä. Fischer syytti kommunisteja ja äärijuutalaisia huippupelaajia, jotka varsinkin Neuvostoliitossa olivat kehittäneet lukemattomia huijaustapoja.

 

Äärijuutalaisten dominoima valtamedia tietysti leimasi Fischerin hulluksi. Mitään huijaamista ei kuulemma tapahdu, vaan kyse on vain Fischerin mielisairaasta salaliittoteoriasta.

 

Amerikkalaiset ja sionistit sitten vielä jahtasivat Fischeriä ympäri maailmaa kostaakseen tälle totuuden puhumisen.

 

 

 

 

 

Sensuurilla kansat on pidetty pimennossa. Niinpä yhä edelleen tyhmät massat kuvittelevat shakin olevan rehellinen peli. Tämä valhe sitten mahdollisti shakkihuijauksen nostamisen aivan uudelle sikamaiselle tasolle. Tosiasia nimittäin on, että shakki on nykyään yksi maailman huijatuimpia pelejä!

 

 

Huvittavaa on, että suomalaiset eivät ihan oikeasti tätä tajua. Monet jopa kieltäytyvät ymmärtämästä rumia faktoja. Niinpä tässä on taas hyvä esimerkki miten pohjoisissa oloissa kehittynyt kansa on sosiaalisesti äärimmäisen tyhmä. Suomalaisten geenit nimittäin kehittyivät oloissa, joissa vihollinen oli ankara luonto eikä niinkään naapuri. Näin suomalaisilta puuttuvat geenit, jotka auttavat huijausten huomaamisessa.

 

Tosin voi vain ihmetellä mikseivät suomalaiset huippupelaajat ole huomanneet huijausta. Tai siis taatusti ovat, mutta pysyvät hiljaa. Tämäkin johtuu geneettisestä sairaudesta eli suomalaiset geenit alistuvat sosiaalisesta paineesta paljon helpommin kuin muut kansat. Suomalaiset eivät halua keikuttaa venettä varoitussignaaleja tekemällä, vaikka se johtaisi heidän ja kaikkien muidenkin uppoamiseen.

 

Koska Laitonta Lehteäkin lukevat suomalaiset, niin tässä teille sairaille muutama päivänselvä aakkostason esimerkki YLEISISTÄ huijaustavoista:

 

1. Osta peli

Maksa vastustajalle, että tämä häviää sinulle. Tai osta tasapeli, jolloin molemmat saavat pisteitä! Yksi tasapeli ei monille paljon merkitse, joten moni on valmis ottamaan rahat. Tämä on erittäin helppoa useimmissa maailman maissa ja suorastaan sääntö esimerkiksi Afrikassa ja Venäjällä.

Tai jos olette ovelampia, niin sopikaa häviävänne toisillenne vuorotellen. Esimerkiksi sen jälkeen, kun toinen on jo päässyt suurmestariksi. Arvohan nimittäin säilyy eliniän, joten huijauksella 2500 pistettä saanut voi sitten auttaa vastavuoroisesti kavereitaan pääsemään suurmestariksi.

Kumma, ettei kukaan ole tehnyt tilastollista analyysiä suurmestareiden pistemäärien kehittymisestä. Voisi lyödä vetoa, että useilla suurmestariksi tulleilla pisteet alkavat mysteerimäisesti alenemaan. Varsinkin, kun huijareiden on helppo keksiä hätäselitys:

 

Suurmestariksi pääseminen oli niin vaikeaa, että sen jälkeen olin pari vuotta tosi loppuunpalanut ja näin turnaustaitonikin väliaikaisesti heikentyivät. Olin niin väsynyt, että motivaationikin oli väliaikaisesti heikko. Oli niin hurjan vaikea keskittyä kunnolla.

 

Kertoo tosi paljon shakin pelaajien tyhmyydestä ja raukkamaisuudesta sekä yleensäkin mädätetystä shakkikulttuurista, ettei kukaan ole tarkkaan analysoinut esim. afrikkalaisten ja juutalaisten suurmestareiden pelien kehitystä ja varsinkin sitä keiden kanssa ovat pelanneet. Tosin nämä suurmestarit varmaan tekisivät ns. klassiset loimupalot eli uhkaisivat nostaa kunnianloukkauskanteen, jos yritetään todistaa heidän olleen mukana ns. rinkihuijauksessa.

 

 

2. Osta turnaus

Maksa turnauksen järjestäjälle, että järjestää sinua suosivan turnauksen. Tämäkin on helppoa varsinkin kehitysmaissa, koska monissa maissa turnauksia saa järjestää hyvinkin epäpätevät ja hämäräperäiset henkilöt.

 

 

3. Keksi turnaus

Jos pokka riittää, niin saman tien voit myös kehittää kuvitteellisen turnauksen. Eli järjestätte kavereiden kanssa turnauksen vain paperilla ja keksitte loistavat tulokset omasta päästänne. Maksamalla saatte mukaan myös jonkun FIDE:n hyväksymän järjestäjän. Tämäkin on äärimmäisen helppoa useimmissa maailman maissa.

Huvittavaa on, että varsinkin suomalaiset ovat geneettisesti niin tyhmän naiveja, etteivät pysty edes kuvittelemaan tämän tason huijauksia. He ajattelevat, että tämän tason huijaus edellyttäisi kymmeniä huijaavia pelaajia. Eihän niin laaja huijaus ole mahdollista. Vain Fischeriä kuunnelleet mielisairaat salaliittoteoretikot kuvitelevat, että koko turnaus voisi olla huijausta alusta loppuun!

 

 

4. Käytä tietokonetta

Nykyään tietokoneet ovat paljon parempia pelaajia kuin ihmiset. Ei tarvita muuta kuin pari kaveria tai vaikkapa vanhemmat, jotka reaaliajassa tsekkaavat tietokoneesta optimaalisimman siirron ja sitten kertovat siitä pelaajalle. Useimmissa turnauksissa ei tarkisteta esim. korvia ja vaikka tarkistettaisiinkiin, niin ainahan voi käyttää jotain signaaleja eli esim. joku seisoo tietyllä tavalla tai liikahtaa tiettyyn asentoon, jne.

 

 

5. Vaadi kiintiöitä
Jos edelliset huijaukset ovat liian vaikeita, niin selitä olevasi patriarkaatin uhri ja vaadi kiintiöpisteitä. Näin onkin tapahtunut jo naisten ja neekerien kohdalla. Tässä on se hyvä puoli, että tämä on sentään rehellistä eli avointa huijausta. Tosin ei tästäkään kukaan puhu mitään. Paitsi tietysti Laiton Lehti.

 

Onko yksikään musta tullut shakin suurmestariksi? Missä igbot??

 

 

FIDE ihan avoimesti selittää pyrkivänsä monikulttuuriseen shakkiin eli saamaan suurmestarin JOKA MAAHAN. Roturealistit tietysti heti tajuavat tämän olevan mahdotonta. Ellei sitten:

 

1. Teeskennellään sukupuolien ja rotujen olevan samanlaisia

 

2. Käytetään juutalaisen kehittämää ELO-pistesysteemiä täysin sokeasti

 

3. Katsotaan järjestettyjä pelejä sormien läpi

 

4. Lasketaan standardeja

 

Suurmestarin raja on vaivaisessa 2500 pisteessä, vaikka sen pitäisi olla jossain 2700-2750 väissä. Raja oli kuitenkin pakko pistää kovin alas, koska kaikesta massiivisesta huijaamisesta huolimatta lähes kaikki nais- ja neekeripelaajat ovat niin huonoja, etteivät silti meinaa mitenkään päästä suurmestariksi. Tämän takia FIDE ei koskaan uskalla nostaa suurmestarin pisterajaa, vaikka tilanne on jo muuttunut farssiksi.

 

FIDE siis sallii massiivisen huijauksen tasa-arvon nimissä. Niinpä SADAT suurmestarit ovat pelkkiä huijareita ja vitsejä.

 

Ihan oikeasti koirat ja kissatkin saisi suurmestariksi.

 

 

Ai, Laiton Lehti liioittelee taas? Missä todisteet?

 

Ensinnäkin päätodiste on ihmisluonto. Jos säännöissä on valtavasti suuria porsaanreikiä eli käytännössä sallivat huijauksen, niin TOTTA KAI valtavasti ihmisiä tulee huijaamaan varsinkin, kun suurmestarin tittelillä on valtavasti psyykkistä arvoa ja usein myös merkittävää taloudellista arvoa.

 

Toinen todiste on suvakeille suorastaan jumalan sanaa. Eli juutalaisten dominoima New York Times on MYÖNTÄNYT huijauksen olevan shakissa yleistä. Tässä muutama sitaatti erittäin pitkästä artikkelista:

 

To pursue its goal of having at least one grandmaster in each country, FIDE relaxed its requirements. …

 

It is an open secret in chess that many players cut side deals with tournament organizers and other top competitors that help them achieve norms they might have struggled to get legitimately.

 

This culture touched the Momot club. Many of its members acquired their grandmaster credentials in Crimea, at tournaments in places like Sudak and Alushta that were known as “norm factories” — where, for as little as $1,000, organizers would make sure players accumulated enough points for a norm.

 

But there were other, more subtle, ways to succeed, too. Far from prying eyes, secret agreements and cash exchanges to arrange results were not uncommon, according to interviews with chess players and FIDE officials. In a sport so wholly obsessed with status, title and rank, even selling a game could be accomplished for the right price.

 

Mikhail Zaitsev, who achieved the rank of International Master and is now a chess coach, estimated that of the world’s roughly 1,900 living grandmasters, at least 10 percent have cheated one way or another to acquire the title. Shohreh Bayat, one of the leading arbiters in chess, describes such arrangements in the plainest terms. “Match fixing,” she said, “is cheating.” Some hopefuls didn’t even have to play a game of chess to get the points they needed: Some tournaments, she said, took place only on paper.

 

None of this is lost on the sport’s frustrated leaders.

 

“We have a dog called Pasquales,” said Nigel Short, the vice president of FIDE. “I believe it is possible that if I went to the effort, I think I could get my dog a grandmaster’s title.” …

 

Aleksandr Areshchenko, a young player at the time, said Malinin paid Areshchenko’s mother in exchange for a draw in their match. Another player, Nazar Firman, said he was also paid.

 

With Karjakin’s title as the world’s youngest grandmaster slipping away after his unexpected draw with Semyonova, Karjakin’s father, Aleksandr, approached several players to whom his son had lost points and offered them money to replay their games. …

 

The stain of what had happened in the Sudak tournament, however, has lingered. There were rumors about the event in the chess world, but no one seemed interested in pursuing them. Several participants in the tournament said that Karjakin had not achieved his grandmaster’s title by the book, but that, for them, it was just a fact of chess life. …

 

In an interview, Arkady Dvorkovich, the president of FIDE, said that there is little sportsmanship at such tournaments. That is partly because the grandmasters, often aging players long past their prime, often lack the motivation to work hard to beat their opponents. “The motivation was quite low for me,” said Vojtech Plat, one of the grandmasters who played.

 

At the Budapest tournaments, Mishra had the added advantage of playing against the same group of grandmasters again and again, which allowed him to learn their tactics and styles.

 

Gabor Nagy, a Hungarian grandmaster, played against Mishra in six of the tournaments in Budapest. (In Charlotte, no grandmaster played in more than three tournaments.) In one match, they agreed on a draw after 13 moves, and in another, after only six. To chess experts, this was an indication that the matches were not seriously contested. But in playing them, Mishra accumulated a precious half-point toward his goal in a matter of minutes.

 

Mutta hetkinen, hetkinen? Miksi sitten Laiton Lehti on väittänyt tietyn ryhmän tahallaan sabotoivan shakin tasoa, jos kerran juutalainen New York Times on nyt vihdoin paljastanut massiivisen huijauksen?

 

Yksinkertaista. Huijauksesta eivät enää hyödy niin paljon naiset ja neekerit sekä älykkään ovelasti verkostoituneet juutalaiset pelaajat, vaan vieläkin älykkäämmät ja ovelammat aitovenäläiset. Tarkemmin sanottuna putinia tukevat valkoiset heteromiehet.

 

Törkeää, että putinistit kehtaavat voittaa huijauksessakin!

 

Juutalaiset eivät kestä varsinkaan sitä, että aitovenäläiset ovat käyttäneet systeemiä hyväkseen saadakseen itselleen jo nuorena suuret rahavoitot ja sponsorit, jolloin voivat saada suuret tukitiimit ja kehittyä huippupelaajiksi. Hyvänä esimerkkinä shakin maailmanmestaruuden finaaliotteluun päässyt sekä nopean että salamashakin maailmanmestaruuden voittanut Sergey Karjakin.

 

Eli putinisti!!

 

 

 

 

Many chess players say making side deals in chess is essentially harmless. But to others, Karjakin’s career has demonstrated that is not the case. …

In 2009, President Dmitri A. Medvedev of Russia granted him citizenship. In 2014, Karjakin sided with Russia against his native Ukraine by openly supporting its annexation of Crimea. In Crimea, he posed in a T-shirt bearing the face of Vladimir V. Putin, of whom he was by then a prominent and vocal supporter. …

Lucrative contracts with Russian corporations have bankrolled Karjakin, including one with a bank that brought him around $300,000. His face appeared on billboards around Moscow, and he was invited to the most popular talk shows, turning into a celebrity.

 

Tämä ei käy. Huijaukset on saatava loppumaan! Heti ja nyt!

 

 

 

Kuvassa linkki New York Timesiin

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

12 thoughts on “Bobby Fischer oikeassa. Sadat shakin suurmestarit ovat huijareita! Onko putinisti-Karjakin?

 1. 1, 2 ja 3 huijaukset samoja kuin ammattinyrkkeilyssä iät ajat. Mike Tysoninkin jotain 20 ekaa vastustajaa ammattilaisuralla olivat jotain juoppoja katutappelijoita tai lbtbm- ym. nössöyliopistopoikia. MUTTA MIKE TYSON EI OLE IKINÄ OLLUT BLM-ininöissä eikä pitänyt hametta eikä ole ollut ikinä polvillaan näkymättömän edessä kuten nössö-jalkapalloilijat ja F1-kuskit muut paitsi RAUTARISTI- KIMI RÄIKKÖNEN. HÄN EI KUMARTELE KETÄÄN.

 2. Myös minun vaatimattomalla tasollani joudun kohtaamaan huijareita. Olen pelannut chess.comissa tuhansia ns. pitkiä pelejä. Aika ajoin saan hieman rankkipisteitä koska ylläpidon koneet ovat havainneet hävinneeni huijareille.

 3. Hän on täysin oikeassa. Israel ja Yhdysvallat ovat molemmat laittomia valtioita joita ei ole olemassa, eikä pitäisi olla olemassa. He ovat rikollisia. Todellisuudessa Yhdysvallat ja Israelin valtio ajattelevat molemmat samalla tavalla, jonka takia Yhdysvaltojen on aina helppo olla Israelin puolella.

  Israelin valtio pitää lopettaa ja historian suurimmat pakotteet Israelin valtiolle ja heidän rosvoliittolaisilleen! Stop rosvot.

 4. Kasparov on esinahaton ja nyt olisi syytä pohtia, että minkälaisia kusetuksia hän on tehnyt menestyksensä eteen?

  Entäs kukas muistaa lusikkaa taivuttavan esinahattoman huijarin, eli Uri Gellerin?

 5. Shakkiartikkeleistä päätellen Marco on pelin ystävä. Tervetuloa haastamaan minut chess.comissa. Pelaan siellä nimimerkillä atamaani.

  1. Suurkiitos tarjouksesta, mutta en ole koskaan ollut kiinnostunut pelaamaan. Hyvin nuorena innostuin shakin luonteesta vähäksi aikaa, mutta sitten tajusin kyseessä olevan vain toisaalta ulkoa opettelua (jota vihaan) ja toisaalta loputonta laskemista, jolla ei ole yhtään mitään relevanssia reaalimaailmaan.

   Tässä mielessä monopolikin on tuhat kertaa parempi, koska se sentään opettaa jotain reaalimaailmasta. Shakki on minun MAKUUN liian vaikea huvipeliksi ja liian abstrakti opettavaiseksi.

   Minun nuoruudessani tietokoneshakkia ei vielä ollut, mutta 90-luku osoitti lopullisesti, että shakki on vain laskemista. Minusta pelissä pitäisi olla luovaa eikä vain epätoivoista yritystä laskea mitä tietokone tekisi. Peli, jonka tietokone voittaa aina ei ole peli, vaan mekaaninen laskusuoritus. Mutta kuten sanottu, niin nämä ovat siis vaan makukysymyksiä.

   Nykyään shakki kiinnostaa vain poliittiselta kannalta. Jos tietty porukka voi mädättää niinkin säännöiltään yksinkertaisen pelin kuin shakin, niin mitä he eivät voi mädättää?

 6. Globalistieliitti on täysin avoimesti kertonut suunnitelmistaan ja on päättänyt ajaa läpi näitä korona-pelkokampanjan avulla. Kansallisvaltioiden hallitukset on saatu noudattamaan globaalisti yhtä ja ainoaa muutosohjelmaa, joka tähtää NWO-orjajärjestelmän luomiseen. Näin hallitukset toimivat rikollisina välikäsinä omaa kansaansa vastaan. Voidaan tietenkin kysyä, että jos joku on aivan helposti huijattavissa, niin onko hänellä oikeutta elämään? Mielestäni on, mutta ymmärrän asiaan liittyvän evoluutio-aspektin. Esimerkiksi suomalaisten joukkotuho voisi jopa palvella evoluutiota, koska iso joukko pelokkaita typeryksiä poistuu maapallolta. Kristittynä en kuitenkaan usko tämäntapaiseen evoluutioon. Koronassa ei olla edes jalostamassa ihmisrotua, koska tuho-ohjelman kovin kärki tähtää älykkäimpien ja vastuskykyisten hävittämiseen pois esim leiritysjärjestelmän ym. murhaavan sorron avulla. Korona tähtää kovaotteiseen muovailuuun ja kontrolliin geenimuuntelun ja erilaisten implanttien avulla. Tämä häpäisee ja tuhoaa ihmisrodun lopullisesti ja raamatullisessa mittakaavassa.

  Niin tai näin, kansa ei suostu uskomaan, että pahantahtoisia suunnitelmia heidän ja heidän perusoikeuksiensa tuhoamiseksi on olemassa, vaikka ohjelma lähestyy kriittistä vaihetta, jossa oikeudet on lopullisesti menetetty tai alistettu korona-tohtoreille ja korona-kommunisteille, jotka voivat riistää kenen hyvänsä oikeudet omien poliittisten mieltymyksiensä ja päivänkohtaisten tarpeidensa mukaan. Kristillinen perusoikeuskäsitys pitää näitä oikeuksia luovuttamattomina, mutta kommunistien mielestä kaikki oikeudet on alistettavissa valtiolle ja sen kulloisellekin johdolle, jota tule kunnoittaa ja palvoa eräänlaisina jumalina.

  Nykyajan koulutuksen tarkoituksena on tappaa usko kuolemanjälkeiseen elämään, jolloin ihmisiin saadaan luotua syvä psyykkinen toivottomuus ja tarkoituksettomuuden tunne. Lääkkeeksi tuohon synkkyyteen tarjotaan nurkkajumalaa (televisiota), baarielämää, irtosuhteita, urhelijoiden palvontaa … siis leipää ja sirkushuveja. Samalla ihmisiin on iskostunut luja kuolemanpelko – onhan ainokaisesta elämästä pidettävä kiinni kynsin hampain.

  Tätä kuolemankauhua sitten psykopaattiset lääkefirmojen johtajat käyttävät härskisti hyväkseen tyrkyttämällä kelvottomia litkujaan pahasti säikäytetylle lammaslaumalle, joka seuraa pääpässiä vaikka lahtauspenkille. Kätevää.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*