13 thoughts on “Päivän kuva

 1. Äänestä Mikko Mäntymäki alue vaalien puheenjohtajaksi nyt vantaalla!!! Tehdään Mikosta suomen seuraava presidentti!!!

 2. Nuori älä rajoita virusten saantia. Kuoleminen ei ole rikos, se on sinun valintasi. Toisten tartuttaminen tahallisesti on rikos toisia ihmisiä ja omaisiasi vastaan. Maskien käyttämisessä ei ole kysymys hengittämisestä vaan itsesi suojelemisesta. Monissa ammateissa hengityssuojainten käyttö sääntö: sairaalat, rakennustyömaat.

  1. Eikun viruksia ei ole olemassa ja salaliitto. Bill Gates hallitsee ja aivopesee ja blaa blaa blaa..

   1. Sinulla ei ole mitään omia mielipiteitä. Hesarista ja iltapaskoista kopioit sen mitä mieltä tänään pitää olla.

  2. Maskit eivät estä virusten leviämistä. Maskien säännölinen käyttö joka kestää kerrallaan useita tunteja altistaa hengitystieinfektioille ja aiheuttaa happikatoa elimistöön. Maskit ovat erinomainen kasvualusta bakteereille ja sienille. Ihminen hengittää omia kuonakaasujaan maskin kanssa.
   Maskien käyttö on suurempi kansanterveydellinen riski kuin niiden käyttämättä jättäminen, kun kyseessä on koronataudin ehkäisy.
   Maskit ovar tarpeen lyhytaikaisessa käytössä kun pitää suojautua pienhiukkasilta.

  3. Varokaa tappavaa supernuhaa. Influenssat A ja B kadonneet mystisesti planeetalta. Samaan aikaan nuhatestien valmistajat ja muut nuhaan liittyvät tahot rikastuvat valtavasti.

  4. Maskit ei suojaa viruksilta. Tämä on tiedetty jo 100 vuotta. Virukset menee heittämällä maskin läpi.

   1. Eihän teidän mielestä mitään viruksia ole olemassakaan. Päättäkää jo miten asia on.

  5. Sinun kannattaa rakentaa suljettu hengitysjärjestelmä. Työnnä taipuisa letku persereikääsi ja toinen pää suuhusi. Jos kuitenkin käy niin ettei happimäärä riitä sinulle, ei hätää, sinulla on jo nyt aivovaurio, eikä huono happitilanne sitä pahenna.

 3. Jokainen tekee omaa kehoa koskevat päätökset itse. Siinä ei sinun boyn kommentteja tarvita. Kollektivisti olet. POJU olet!

  1. Näin se mielipidesensuuri teidän Aimo miesten keskuudessa toimii. On se mukava piipittää ja ottaa nimimerkiksi Aimo mies, se nostaa itsetuntoa kovasti vaikka vain näennäisesti.

Comments are closed.