Free speech 22 tammikuun, 2022

 

Kuten tämän päivän shakki-jutussa kerrotaan, niin geneettisistä syistä Suomesta puuttuu huijaamisen kulttuuri. Suomessa huijaavat vain luuserit ja hekin yleensä aina jäävät kiinni. Muissa kulttuureissa huijaaminen on nimenomaan yläluokan aktiviteetti, josta ollaan ylpeitä. Eivätkä he juuri koskaan jää kiinni.

 

Suomalaisia on todella helppoa huijata. Ja mikä pahinta: Suomalaiset eivät suutu vaikka heitä huijataan. Päinvastoin. He katsovat, ettei ole häpeällistä tulla huijatuksi, koska häpeä on huijaajalla!

 

Niinpä suomalaisten huijaajat nauravat itsensä kipeäksi matkalla pankkiin.

 

 

Ei siis todellakaan ole ihme, että suomalaisia vedätetään jatkuvasti maailmalla sekä taloudessa että politiikassa.

 

Tästäkin syystä on äärimmäisen tärkeää, että Suomi pysyy itsenäisenä ja puolueettomana. Se on ainoa keino pitää huolta suomalaisten eduista, koska muuten suomalaisilta taatusti huijataan paidatkin päältä.

 

 

 

 

2 thoughts on “Päivän video: Huijaus

  1. Mikä sinä dewit (huomaa pieni alkukirjain) haukkumaan suomalaisia hyväuskoisiksi. Sinä haukut samalla omaa lukijakuntaasi tyhmiksi ja tämä lausuma sinulta sisältää kätketyn ajatuksen, siitä että pidät itseäsi viisaampana ja älykkäämpänä kuin suomalaiset. Kirjoituksistasi kun lukee niin ei voi välttyä ajatukselta, että olet lapsellinen itkupotku raivareita saava pikkupoika.

Comments are closed.