Free speech 22 tammikuun, 2022

 

 

Ainoana mediana Laiton Lehti on paljastanut Riikka Purran ja tämän pomon Matti Putkosen juonen hallita persuja sähköisillä äänestyskoneilla. Huijauksen päämäärä on yksinkertainen: Viedä persujohto hallitukseen mersun takapenkeille ja Suomi Natoon.

 

Koko valtiovalta presidenttiä ja Demla-tuomareita myöten on valjastettu tukemaan Putkosta tehtävänsä suorittamisessa.

 

Demla-tuomarit suojelevat persujen takapirua Matti “Vapaaherra” Putkosta

 

Putkosen rooli on Suomen historiassa on kiistämättä valtavan suuri. Itse asiassa häntä voi oikeasti kutsua Suomen historian pahimmaksi takapiruksi ja mädättäjäksi. Tästä huolimatta kukaan ei uskalla puhua hänestä yhtään mitään.

 

Miksei MV-lehti ja sen päätoimittaja Janus Putkonen kerro Matti Putkosen juonista?

 

Niinpä Laittoman Lehden toimitus päättii kirjoittamaa Putkosesta epävirallisen elämänkerran.

 

Persujen takapiru Matti Putkonen RKP:n ja Serlachiuksien palkkasoturi? Osa 1.

 

 

Purralla ja Putkosella on kuitenkin yksi ongelma: Edes persujen rivijäsenet eivät ole niin tyhmiä, että mukisematta hyväksyvät persujen feminisoinnin ja natottamisen. Niinpä aluevaaleihin on löytynyt uusi teema: Bensan hinta. Sinänsä tärkeä asia ja hyvä populistisiin heittoihin makkarakojulla, mutta riittävän harmiton, että globalistinen valtaeliitti haastettaisiin ja EU esimerkiksi kyseenalaistettaisiin. Mutta hyvää tyhjänpäiväistä asiaa makkarakojuille hölistäväksi.

 

Purran operaatio alkaa vähitellen paljastua, pala palalta, vaihe vaiheelta. Mutta onko käymässä niin, että Purralle itselleen jää loppujen lopuksi tyhjä arpa, jos kokoomus vetäiseekin maton alta?

 

Kerrataanpa siis mitä on tapahtunut. Kokoomusvihreä Purra ilmestyi jostain kummallisella tavalla puoluetoimistolle vuonna 2016. Oli tietysti täydellinen sattuma, että Putkonen kutsui hänet apuun, kun persutkin olivat Brexitin jälkeen joutuneet Fixit-huumaan.

 

Kysymys Riikka Purraa fanittaville: Miksi Purra sabotoi Fixit-projektin?

 

 

Yht’äkkiä Purra oli joka paikassa ja joka tilaisuudessa. Hänestä oli alettu leipoa Halla-ahon seuraajaa. Tiettävästi yksi kaavailu oli tehdä hänestä puoluesihteeri eikä suoraan puoluejohtajaa.

 

Halla-ahon perintöprinsessa ja lemmikki sai mittavasti julkisuutta puolueen sanomalehdessä ja jopa enemmän kuin istuvat kansanedustajat. Tästä osa kansanedustajista oli pahoillaankin, istuihan Purra kuitenkin vain poliittisen suunnittelijan tittelillä puoluetoimistossa.

 

Iso julkisuus ja jatkuva esilläolo nostivatkin Purran vuonna 2019 eduskuntaan. Tällöin ihan oikeasti tehtiin uranousun maailmanennätys!

 

Mietipä: Tuntematon viherfeministi nousee tyhjästä suuren kansallismielisen puolueen puheenjohtajaksi vain parissa vuodessa!

 

Jahtaako ohituskaistafeministi Riikka Purra persujen konservatiiveja?

 

 

Purra väittää olevansa kansainvälisen politiikan asiantuntija (väitöskirja tekeillä ikuisesti), mutta siitä huolimatta hän ei puhu muuta kuin maahanmuutosta. Miksikö? Jotta ei tarvitse puhua siitä, mikä on esimerkiksi Purran Nato-kanta tai siitä, miten puolue yritetään kesyttää kokoomuksen apupuolueeksi ja Suomi syvemmälle EU:iin, euroon ja Natoon.

 

Yksi asia on varma: Itse itsensä puolueen kovapalkkaiseksi ”työmieheksi” nimittäin Matti ”CIA” Putkonen on tämän kaiken takana. Demareissa Lipposen kanssa euroa ja EU:ta innokkaasti ajanut Putkonen muuttui mukamas ”EU -ja eurokriittiseksi” liityttyään persuihin, mutta totuus on toinen. Putkonen on EU-mielinen ja kannattaa euroa ja Natoa. Oman ideologiansa hän paljastaa puolueen Euro vai ei -julkaisussa. (Suomen Perusta, 2013)

 

Isot ulkoiset voimat hallitsevat persuja nimenomaan Putkosen kautta.

 

 

 

Purra on puheenjohtajakaudellaan toiminut aivan odotetusti. Hän on tahallaan ajanut itsensä vähitellen nurkkaan. Kokoomuksen ovela Petteri Orpo veti jo yhden palan mattoa Purran alta lokakuussa 2021. Orpo nimittäin ilmoitti, ettei kokoomus lähde hallitukseen ilmastotoimia peruvan puolueen kanssa. Purra osasi vain ”yllättyä” eli tulee tässäkin alistumaan kokoomuksen ovimatoksi.

 

Edes maahanmuuttokriittisyydestä Purra ei tule pitämään kiinni. Tämän huomasi jo silloin, kun kokoomus lanseerasi oman maahanmuuttopaperinsa heinäkuussa 2021.

 

Kuvassa linkki Ylen juttuun

 

 

Kokoomuksen linja tarkoittaa, että paljon tuon kireämpiä maahanmuuttolinjauksia ei ole luvassa, jos kokoomuksen kanssa mielii hallitukseen. Myöskään EU-asioissa kokoomus ei varmasti tule kompromissaamaan milliäkään, joten mitä Purralle jää? Mistä hän voi neuvotella? Ei mitään, mutta se on tarkoituskin.

 

Ohjattuna valeoppositiona Purran tehtävä on niellä hallitusyhteistyö siimoineen ja vapoineen kokoomuksen kanssa. Purran oman ministeripaikan lisäksi PS saanee 2-4 ministeriä, toki kevyimmästä päästä. Edessä on siis tuhoutuminen kokoomuksen apupuolueena sinisten kohtalon mukaisesti. Purraa tämä ei toki haittaa, sillä ensinnäkin hän on oikeasti kokoomuslainen ja toiseksi hänellä on tiettävästi jo varasuunnitelma siirtymisestä uusiin asemiin, jopa Atlantin taakse.

 

 

Persujen Riikka Purra ja Ville Tavio loikkaavat kokoomukseen?

 

 

Purralle on luvassa suuri palkkio, koska hänellä on käytössään geopoliittisesti erittäin tärkeä jokeri-kortti: Nato-jäsenyys. On täysin mahdollista, että SDP hallituskumppanina ei halua nopeaa Nato-jäsenyyttä ja tuolloin PS:n ottaminen hallitukseen voisi tulla kysymykseen. Siis, jos PS täysillä sitoutuu Natoon. Tämä tuskin on ongelma, sillä Purraa kiihkoisampaa Nato-kannattajaa tuskin saa hakea.

 

Lisäksi puoluesihteeri Arto Luukkanen on tunnettu russofobi ja hölösuu, joka allekirjoittaisi Nato-paperit vaikka nyt niitä näkemättä. Mahdollinen paljon puhuttu tiivis yhteys Ukrainan tiedustelupalvelu SBU:hun tuskin haittaa tätäkään prosessia. Eihän äänestyskone-Putkonen olisi Luukkasta päästänyt puoluesihteeriksi, jos tämä olisi oikeasti milliäkään natovastainen.

 

Ainoana mediana Laiton Lehti on kertonut, että puoluetoimistolle rekrytoitu politrukki Mikael Lith on Purran oikea käsi. Lähdetietojen mukaan hän juuri hahmottelee uutta ulko- ja turvallisuuspoliittista ohjelmaa persuille. Lithille tehtävä lienee mitä mieluisin, sillä onhan Lith vankka EU:n, euron ja Naton kannattaja.

 

Persujen tilanne on siis toivoton, mutta niin sen kuuluukin olla, sillä Nato-jäsenyys on valttikortti tässä pokerissa. Purran voitto eli mersun takapenkki häämöttää jo!

 

Purran hoviin vahvistus: Pahoinpitelevä EU-fanaatikko Mikael Lith

 

 

Kaikki etenee juuri sillä tavalla kuin Laiton Lehti on ennustanut.

 

Eihän suurvallat niin tyhmiä ole, että omalla maallaan sotisivat.

 

Onneksi löytyy pieni kansa ja sen muka kansallismielinen puolue, joka on helppo huijata antamaan maansa suurvaltojen ydinaseiden testi- ja taistelutantereeksi.

 

14 thoughts on “Persujen viherpuheenjohtaja Riikka Purran viimeinen oljenkorsi ja ässä: Nato

 1. M. Putkonen ei ehtinyt prepata Purraa vaalitentteihin, koska M. Putkosella on pitänyt kiirettä persujen äänestyskoneiden päivityksissä ja niiden uusiin ominaisuuksiin tutustuessa. Villi veikkaus on, että M. Putkosta kiinnostaa nyt enemmän vaalikoneet kuin persujen äänet missään vaaleissa enää.

 2. Todella halveksittavia ihmisiä, jotka myyvät suomalaiset ja suomalaisten veren, koska ovat ihmisinä niin täydellisiä nollia ettei heistä itsestään ole yhtään mihinkään. Eiväthän he edes useimmat ole suomalaisia, vaan ruotsalaisia!

 3. Esinahattomat käskyttävät limaista mafia-Putkosta ja hän taas oudon näköistä Purraa.

  Viherpuheenjohtaja Purralla kasvonpiirteet viittaavat hänen sukujuurien mahdollisesti tulevan idästä päin. Tarkemmin ottaen Purra on sekoitus mongoolia ja kasaaria. Samanlaiset kasvonpiirteet on myös Kokoomuksen Antti Häkkäsellä ja Keskustan Antti Kurvisella, jolle tullaan tekemään covid-pyllytesti Kiinassa! https://www.dailymail.co.uk/news/article-10426431/China-brings-anal-swab-testing-Covid-two-weeks-Winter-Olympics-begin.html?ito=social-twitter_mailonline

  On vain ajan kysymys kun bile-ilmari, pyllyttäjä-Haavisto ja rodunsekoitushomo-Tynkkynen pakkaavat laukkunsa ja lähtevät Kiinaan ”kisaturisteiksi”!

  Suomi ei uskalla liittyä Natoon, koska Niinistö pelkää Putinia. Viime vuonna Suomen piti lähettää sotilaita Ranskan avuksi palauttamaan neekerivaltio Maliin järjestys, mutta kun tuli ilmi, että siellä on mahdollisesti vastassa venäläisiä ammattisotilaita, niin Suomi jänisti ja ei osallistunut operaatioon.

  Nato-keskustelu on muutenkin absurdia, koska jos haluaa taistella Venäjää vastaan, niin eturintama löytyy Ukrainasta ja käsittääkseni siellä toimii vapaaehtoispataljoona, joka kyllä antaa jokaiselle halukkaalle rynnäkkökiväärin, kypärän ja menolipun etulinjaan. Tietenkin nato-lobbaajat eivät tätä tee, koska todellisuudessa he pelkäävät Putinia.

  Suomalaiset pettivät myös kurdit lähi-idässä, kun Venäjä saapui paikan päälle palauttamaan kuria ja järjestystä. Toisaalta mitä järkeä on tehdä yhteistyötä ja suojella ympärileikattuja hiekkaneekereitä?

  Mitä hyötyä kurdeista ja Malin mustista neekereistä olisi Suomelle? Ei yhtään mitään!!! Entäs himokkaat afgaanit? Mitä hyötyä heistä on?

  1. 90 % suomalaisilla miehillä on itäisen haploryhmän geeni. Miksi vitussa meidän pitäisi kaivaa verta nenästä? Jos sinua kiinnostaa saada venäläiseltä nappi silmien väliin, niin ole hyvä ja mene sinne Ukrainan natsipataljoonaan, mutta oli hyvä älä tule takaisin. Minä en prkl taistele lännen kapitalistien takia yhtään ketään vastaan.

 4. Sanna Marinistakin saa toki olla montaa mieltä mutta hänen parin päivän takaiset nato-puheet nosti kyllä esille nato-kiirehtijöiden reaktiot hyvin mediaankin asti. Marinhan sanoi että on hyvin epätodennäköistä että tällä hallituskaudella Suomi liittyy natoon. Ja että myöskään USA ei päätä Suomen natojäsenyydestä ym.. Etupäässä kokoomuksen puolelta paheksuttiin Marinin nato-jarruttelua, mutta juu kyllä tosiaan myös mm. Riikka Purra oli paheksujissa mukana. Marinin puheet tuomittiin vaalipuheina sun muuna. Ja vedottiin siihen että tilanne Putinin ja Venäjän suhteen on akuutin tulenarka yms.

   1. Asiaan liittyvää keskustelua on tuoreeltaan sen verran hyvin että laittaa vaan googleen esim; Sanna Marin nato Riikka Purra kokoomus. Löytyy tuoreita lähteitä:-|

  1. Riikka arvosteli että Sanna ”paljastaa” asian joka jo oli julkinen ja ilmiselvä asiantila.
   Ei tartte olla edes pätevä diplomaatti ilmottaakseen maalleen nämä asiat.

   Lähinnä tämä paljastaa:
   1. Todellisuuden pyörittäjä/spindoctor (sic!) Riikka pitää salailua, täysin turhaa ja tehotontakin salailua ensiarvoisen tärkeänä.
   2. Riikka on Nato-kätyri, mutta salaa sen puolueen äänestäjiltä ja edustajilta, koska salailuhan on fiksua politiikkaa, eli valehtelu.
   3. Riikkaa harmittaa se tosiasia että ei eduskunta eikä kansa halua Natoon. Siksi Riikan viesti on että sitä ei saa puhua ja sanoa ääneen! Näin viestittää ainoastaan Natoon pyrkivä. Jos asioista pysytään hiljaa niin valmisteluita ja lobbauksia on helpompi harrastaa hämärässä. Sitten kun aika tulee, tiedotusvälineet mukana, niin homma hoidetaan kuin EU liittymiset konsanaan: Joku ryhmä on vaivihkaa allekirjoittamassa salaisia hakemus-sopimuksia ja asiat yksinkertaistetaan medioissa jotta äänestäjämummoilla, papparaisilla, persuilla a muilla pönttöpäillä ei ole totuudenmuksista käsitystä todellisista vaikutuksista, eikä tiedä kaikista kysymyksistä ja ulottuvuuksista, sekä kauaskantoisuudesta mitä asiaan liittyy.

 5. Matti Putkonen, Riikka Purra, Sanna Marin jne. ovat ihmisinä täysiä nollia ja evolutiivisesti geneettisiä epäonnistujia. Tämän takia he nyt pettävät oman kansansa, rotunsa ja maansa ja tekevät mitä tahansa rahasta ja omista eduista, koska heistä itsestään ei ole mihinkään.

  Joko noidista hankkiudutaan laillisesti eroon tai noidat eliminoivat meidät.

 6. Purraa on alettu nostaa myös valtamedian toimesta viime aikoina. IL otsikoissa vaalitentin jälkeen ainaostaan Purran kasvokuva, leijonat/lampaat äänestyksessä kärkitulos, TV:n kaksintaistelussa yhdessä toimittajan kanssa vedettiin Saarikko kölin ali…. Milloinkaan aiemmin ei ole tällaiseen törmätty PS:n kohdalla!

  Ilmeisesti Purra/PS on erittäin tärkeää saada kerättyä nyt ne ”protestiäänet” mahdollisimman kattavasti. Mikä olisikaan pahempi, jos alle 40% äänestysaktiivisuudella puolue putoaisikin siitä kontrolloidun oppositiopuolueen kiistattomasta ykkösstuntin vetäjän paikalta ja jos vaikka vaaleissa täysin vasemmalla rukkasella mukana oleva VKK olisi edes hajuetäisyydellä…

  Eliitti on huolissaan että peli paljastuu?

Comments are closed.