Free speech 22 tammikuun, 2022

 

Moni on ihmetellyt mihin hävisi koronatyranniaa ja lapsikauppaa vastaan taisteleva aluevaaliehdokas Mari Kosonen.

 

Video: Mari Kosonen (Pirkanmaa 209) vastailee kysymyksiin

 

 

Maria ei ole muutamaan päivään näkynyt Facebookissa, Youtubessa, kaduilla eikä edes Laittomassa Lehdessä.

 

Siis vaikka vaalikampanjan pitäisi olla kuumimmillaan!

 

 

Alla olevassa videossa paljastuu, että Mari on ollut pari vuorokautta sairaalassa!

 

Videon loppupuolella käy myös ilmi Marin rakkaimmat harrastukset: Kasvit, taide, piano ja koira.

 

 

Voit tukea rauhan ja vapauden puolesta vuosia taistelleen Marin vaalityötä. Hän jos kuka on laittanut nahkansa likoon taistellessaan islamisteja, anarkisteja, sossumafiaa, koronakulttia ja polpoa vastaan:

 

Tili: FI75 1432 5000 0564 60

Bitcoin tili: 3CweKZtwnLj8fXEBvshFCPSz6uanRBYuFn

 

2 thoughts on “Video: Mari Kosonen sairaalasta kukkia pelastamaan!

  1. Marcohan on aivan tossun alla kun joka puolelle on tuotu kasveja. Marco saa ainakin happea. Upeita perinteisiä valkoisen naisen harrastuksia Marilla. Mari on myös aina ollut hieno perinteinen kansallismielinen nainen.

    Upeat naiset löytyvät useimmiten kansallismielisten ja konservatiivisten miesten avioliittojen kautta, ei tuomalla viherpuna-feministinaisia puskista ja hakemalla heitä erikseen. Suurin osa naisista on mädättäjiä, mutta hyvin pieni osa on upeita naisia!

  2. Miesten ei aina tarvitse ymmärtää aivan kaikkia naisten juttuja. Naiset rakentavat kodin henkeä yhdessä miehensä ja lastensa kanssa.

    Jos naiset pitävät ahkerasti kodista, miehestään ja lapsistaan huolta niin ovat ansainneet myös perinteisen naisen roolin hyvät puolet. Laiskoja, kylmiä ja riitaisia naisia ei pidä katsoa ja sietää.

    Naisia ei pidä kuitenkaan koskaan päästää hyppimään silmille, määräilemään ja päästää heitä valtaan. Heitä pitää kuitenkin kohdella hyvin silloin kun he itse toimivat hyvin ja kuten Jumala on päättänyt. Samaan tapaan myös miesten pitää käyttäytyä kuten Jumala on halunnut.

Comments are closed.