10 thoughts on “Koululainen-lehden uusi Sanna-numero!

 1. Heh heh. Oikeassa paikassa oikeaan aikaan oikea henkilö ja oikeat rekrytoijat. Siinä on menestyksen resepti.

  1. Heh heh näin teitä dewit huijaa, väärentää lehden kannen. Koululainen kyllä ilmestyy mutta ei tuolla kannella. Osoittaa hyvin millaisia höynäytettäviä te dewitin perässäjuoksijat olette. Aikuistukaa jo.

   1. Sinä olet iki-BOY. Et miehisty ikinä. NAURETTAVAN SURKEA KOMMENTTI TAAS POJULTA. OLET SEKAISIN KUIN KÄKIKELLO. Etkö tajua tosiasioita, mammanpoika?

    1. Tosiasia on, tuo esitetty Koululainen lehden kansi on väärennös, siitä et pääse mihinkään sinäkään ”Aimo mies”. Huijauksilla ja väärennöksillä te pelaatte kokoajan. Eikö dewit uskaltanut vastata itse vaan lakeja yritti jotakin sekavaa selittää.

     1. Ei vieläkään dewit oikaise valehteluaan tuosta koululaisen kannesta. Pelkuri ja v-housu.

   2. En tiedä kuka on Jussiboyn takana kun ei uskalla omalla nimellä kirjoitella, taidat olla paskahousu…

 2. Mikä ihmeen nato ?!? Sitä juu kelpaa itsekunkin hieman tuumia että mikäs se semmoinen oikein onkaan. Välillä melkein tuntuu että olisiko Suomen vaan parempi ihan rehellisesti olla nato-jäsen eikä vaan suhmuroida epämääräisten sopimusten kanssa, kuten isäntämaasopimus, pommikonehankinnat yms. .. Jospa se juuri eniten ottaakin Putinin Venäjääkin pattiin? Tai sitten top tykkänään purkaa kaikki yhteistyökuviot naton kanssa. Kuin että liittyä avoimesti natoon. ?? Nykyinen tilanne on sillein jotenkin epämääräinen, sanoisinko. ?

 3. You on sen verran totuutta peilaava että saattaisi olla vain muutaman vuoden marginaalilla täysin todellinen. Kehitysvammaiset äänestäjät, kuten esim. demarit ja mamudemarit eli persut, aiheuttavat kehitysvammaisia valtioneuvostoja.

 4. Suomi on täysin yhteensopiva Naton kanssa. TÄYSJÄSENYYS puuttuu. Meinaa sitä, että suomalaisilla ei ole velvollisuutta lähettää sotilaitaan Naton operaatioihin sinne sun tänne, eikä Nato ole velvollinen puolustamaan suomalaisia. Ruotsi on enemmän ulkona Natosta, sillä on oma hävittäjä. Suomella kaikki on Nato-yhteensopivaa ja komentokieli on englanti.
  Mikä ero on avoliitolla ja avioliitolla, sama juttu.

Comments are closed.