Free speech 23 tammikuun, 2022

 

Ennen vanhaan naureskeltiin sitä kuinka mädätetyiksi eli politisoituneiksi humanistiset tiedekunnat olivat muuttuneet.

 

Kaikki ajattelivat, ettei sillä kuitenkaan ole kovin väliä, jos feministit sabotoivat kulttuurihistoriaa ja kielitiedettä.

 

Kenellekään ei tullut mieleenkään, että feministit tulisivat mädättämään myös biologian ja jopa fysiikan.

 

Nyt sitten onkin niin, että mitä koulutetumpi niin sitä vieraantuneempi todellisuudesta. Eli monet uudet liikunnanopettajatkin on aivopesty taistelemaan ”läskivihaa” vastaan.

 

Lue lisää:

Kehorauhanturvaajien vaakakapina kiihtyy!

 

 

12 thoughts on “Päivän kuva: Läskiviha

 1. Mitä koulutetumpi (marxilaisuuteen), sitä vieraantuneempi on todellisuudesta. Onneksi matem/luonnontieteisiin mädätys ei ole vielä iskenyt?

  1. Niin onneksi, kun sinä et niistä ymmärrä mitään kuten et muistakaan korkeakouopetuksesta. Ei tarvitse kuin lukea sinun kommenttejasi.

  1. Tuo kommentti kertoo sinusta kaiken ihmisenä. Et ainakaan ole parasta A-luokkaa, etkä edes B-luokkaa.

 2. Suurin osa ”koulutetuista” ihmisistä on täysiä idiootteja ja heidän ”tutkinnoillaan” ei tee yhtään mitään. Käytännössä kaikki lääkäritkin ovat täysiä huijareita ja valehtelijoita. Älä koskaan usko lääkäriä!

  1. Jos henkilöllä ei ole älyä, hänen pitää mennä yliopistoon kouluttautumaan. Kun älyä on luontaisesti tajuamaan että kaikki on huijausta, ei tarvitse mitään humanistisia titteleitä hankkia.

   Vain lahjattomat harjoittelevat sanotaan urheilupiireissä. Kyllä lahjakkuus aina kovan työn voittaa. Tyhmä paljon opiskelee, viisas pääsee vähemmällä.

   1. Totta. Lääkäriksikin voi mielestäni ryhtyä ilman opiskeluja. Yliopisto on huijausta ja liskomiesten johtama salaliitto.

   2. Uskon että täälläkin suurin osa lukijoista voisi hyvin suorittaa aivoleikkauksen ilman opiskeluja, ainakin toisilleen. Tuskin havaittavaa vahinkoa tulisi.

 3. Käytännössä kaikki ja joka ikinen lääkäri on valehtelija ja huijari. Eivät he halua, että potilas pysyy terveenä! Potilas on lääkärille vain iso pankkitili.

 4. Nykyisin se että jollakin on tutkinto ei kerro juuri yhtään mitään. Näin alkaa olla asian laita jopa kovilla aloilla.

  1. Niin pokeala vaatii kovuutta ja naiset on hoitajia, sihteereitä, lääkäreitä ym. moniosaajia

Comments are closed.