8 thoughts on “Päivän video: A-testi

 1. Enpä olisi uskonut, että Kiinan viranomaiset ovat noin pervoja. Kuka nauttii anusten tonkimisesta? Paskaduunien pohjanoteeraus.

  Sauli Niinistöllä oli kai ennakkotieto. Ulkomaiden päämiehetkin joutuvat tuohon nöyryytykseen. Muita pomoja kuin Kurvinen ei kai sinne mene. Ulkoministeri Haavisto? Ylen toimittajatkin joutuvat tuohon. Neljä kertaa A-testi. Jätän seuraamatta pervojen Pekingin olympialaiset.

  1. Minä kysyn sinulta sitten kisojen jälkeen noista testeistä. Testattiinko tuolla tavalla. Silloin paljastuu nämä valeuutiset.

 2. Kurvistahan ei urheilu kiinnosta pätkääkään. On vain tämä kommunistien tapa nöyryyttää ihmistä ja jos et saatanan sika ota tikkua perseeseen ja vingu kuin elukka niin olet ikuinen posso. Saatana että on tyhmä ”mies”…kuka tuotakin on muka äänestänyt?

 3. Tyyppi siis muutama kuukausi sitten haukkui koronarokottamattomat alimpaan helvettiin. Eli koronarokottamattomalla ei saisi olla ihmisoikeuksia. Mene vitun homo kiinaan ja näytä ihmisoikeutesi ja jää sinne, ei tule ikävä.

 4. 🇨🇳"Antichrist XI Jinping is hailed in Davos 2022."🐯"hail Xi, and belive in his powers"💱"Xi will get access to all sectors of your life" sanoo:

  https://ivarfjeld.com/2022/01/18/antichrist-xi-promise-new-tiger-with-wings/
  🇨🇳💸
  ”World Economic Forum (WEF) in the author of « The Great Reset », the plattform for the New World Order. Their new leader is Xi Jinping.” ”The tiger of the east has the technology to enslave the whole mankind to its rule.”
  🇨🇳💸
  https://www.yahoo.com/now/us-wades-digital-currency-arena-093000256.html?guccounter=1&guce_referrer=aHR0cHM6Ly9kdWNrZHVja2dvLmNvbS8&guce_referrer_sig=AQAAAEF7GQZLDeqypALtJiaEGRDmw3z79mJPxZPo1ihBZjFswB4RBJQ3O4tW6YJElcOrtPAEw4NUaXlganInGfKlYRp9RS-gn9MMdzJla6HTmim9T06UYVI9xmXsUm7MJNll5rhL3MXjCRcLDjJ_EfHWXDuLm_pRFHySDiIKHdSMQCWl
  🇨🇳💸
  January 22, 2022 ”strategic rival China has already piloted its e-yuan across the country, with more than 261 millistrategic rival China has already piloted its e-yuan across the country, with more than 261 million people having downloaded the wallet app for the digital yuan. And leaders hope it will eventually help internationalise the yuan.on people having downloaded the wallet app for the digital yuan. And leaders hope it will eventually help internationalise the yuan.”
  💲
  ”The US dollar’s dominance in international payments is already being challenged by the euro.”💶
  🇨🇳💸
  https://www.china-briefing.com/news/china-launches-digital-yuan-app-what-you-need-to-know/
  🇨🇳💸
  January 19, 2022 ”China has released the new digital yuan app for iOS and Android on domestic app stores. The app is available to users in 12 cities across China and will be available to foreign visitors at the Winter Olympics – but its audience will be limited.” ”the digital currency to over 1.2 billion users” ”allowing users to select e-CNY as a payment option to pay for services.” ”The digital yuan app is currently only available on Chinese app stores and only available in Chinese.”
  🇨🇳💸
  https://img.i-scmp.com/cdn-cgi/image/fit=contain,width=1098,format=auto/sites/default/files/styles/1200×800/public/d8/images/canvas/2022/01/10/1bde373f-9b89-4e1b-b9eb-105f0ed77aee_1ea1c32f.jpg?itok=tHZ5wN94&v=1641814332

 5. Hetkinen. Eli sitä ”koronaa” ei löydy nenästä, syljestä ja kurkusta, mutta ulosteesta se löytyy, jossa on kaikkea muutakin ja joka on ihanteellinen paikka taudinaiheuttajille. Eihän tässä ole siis yhtään mitään järkeä.

Comments are closed.