Free speech 24 tammikuun, 2022

 

 

Aluevaaleissa tapahtui todellinen ihme. Ei se, että persut romahti yli kolme prosenttiyksikköä, koska se oli odotettavissa feministin johtamalle puolueelle. Ihme oli se, että monenlaisesta sabotaasista huolimatta VKK sai 1,3 % äänistä ja läpi 10 ehdokasta.

 

Ai mikä sabotaasi?

 

Laiton Lehti on jo yli puoli vuotta yrittänyt varoittaa, että Suomen paras puolue VKK ei halunnut yhtään panostaa aluevaaleihin. Suuri osa puolueen johdosta ei edes halunnut puolueen osallistuvan vaaleihin!

 

Laiton Lehti ei kuitenkaan voinut tätä kaameaa faktaa sanoa ihan suoraan, koska ei halunnut ennen vaaleja luoda tappiomielialaa. Niinpä kuukaudesta toiseen Laiton Lehti kritisoi VKK:n johtoa vain juttujensa rivien välissä.

 

Tämä ei kuitenkaan auttanut, vaan VKK:n johto muuttui sabotaasissaan yhä törkeämmäksi. Viimeinen naula VKK:n olemattomalle vaalikampanjalle oli, kun se KIELTÄYTYI hakemasta vaaliehdokkaita edes kotisivuillaan!!

 

Mietipä sitä.

 

 

Puolue lähtee vaaleihin, mutta ei aktiivisesti yritä saada ehdokkaita! Ei edes omalla kotisivullaan!! Tiettävästi yksikään muu eduskuntapuolue ei ole KOSKAAN toiminut näin älyttömästi ja törkeästi.

 

Vaaleissa nimittäin kaikista tärkeintä on saada listat mahdollisimman täyteen. Aluevaaleissa se tarkoittaa joka alueelle 59-79 ehdokasta. Se takaisisi, että joka alueella pääsee ehdokkaita läpi. Nyrkkisääntönä nimittäin on, että jokainen täyte-ehdokaskin tuo puolueelle keskimäärin noin 30-40 ääntä. Sen verran jokaisella ehdokkaalla on keskimäärin ns. varmoja ääniä eli lähipiiri kavereineen ja sukulaisineen. Jos listat ovat täynnä tai edes puolillaan, niin se tuo puolueelle joka alueella automaattisesti tuhansia ääniä. Tämän varman äänipotin päälle on sitten hyvä rakentaa ns. pienillä ja suurilla ääniharavoilla, joita VKK:lla on paljon ja pystyisi halutessaan helposti hankkimaan vielä paljon enemmän. (Tosin ei riitä olla puolueen ääniharava, vaan pitää myös suostua lähtemään ehdokkaaksi. Uskomatonta, että VKK:n suurimmat ääniharavat KIELTÄYTYIVÄT lähtemästä vaaleihin.)

 

Vain kunnon listoilla on mahdollista menestyä laajalla rintamalla ja saada useamman prosentin valtakunnallisen kannatuksen, jonka jälkeen on sitten paljon helpompi lähteä realistisella vaalikampanjalla hakemaan eduskuntapaikkoja. Juuri näin persutkin aikanaan nousivat muutamassa vuodessa tyhjästä suurimmaksi puolueeksi.

 

Tästä huolimatta VKK:ta eivät vaalit juuri kiinnostaneet. Itse asiassa se ei panostanut yhtään rahaa ja – mikä pahinta – ei asettanut joillekin alueille YHTÄÄN ehdokasta. Pahinta oli, että kaikkialla VKK asetti vain murto-osan eli vain 0-30% tarvittavista ehdokkaista. Valtakunnallisesti se asetti vain noin 15% tarvittavista ehdokkaista. Monilla alueilla se ei edes yrittänyt saada listoja täyteen tai EDES saada listalle muutamaa ehdokasta.

 

Tämä on lähes rikollista välinpitämättömyyttä ja epäpätevyyttä varsinkin, kun se oli selvästikin tahallista! Puolue ei oikeasti yrittänyt pistää vastaan koronatyrannialle, vaikka poliisivaltio rakentuu silmiemme edessä.

 

Ainoana mediana Laiton Lehti paljasti tämän sabotaasin jo pari kuukautta ennen vaaleja tällä jutullaan.

 

Lähteekö VKK aluevaaleihin haastamaan myös persuja?

 

 

VKK:n johto ei kuitenkaan reagoinut paitsi entisestään heikentämällä vaalikampanjaansa. Kaiken kukkuraksi VKK:n johto ei edes yrittänyt rakentaa suurta kansanrintamaa ja vaaliliittoa. Päinvastoin. Se käytännössä sabotoi vaaliliittojen laatimista!

 

Jos VKK:n johto olisi tehnyt niin kuin lukuisat ihmiset pyysivät ja suorastaan rukoilivat eli olisi toisaalta täysillä yrittänyt saada listat täyteen ja toisaalta hyvissä ajoin luonut kansanrintamaa ja laatinut vaaliliittoja, niin VKK olisi TAATUSTI saanut kymmeniä paikkoja ja AINAKIN noin 3-4 % äänistä. Ehkä jopa enemmän, koska koronatyrannian vastainen aalto nosti selvästi VKK:n kannatusta.

 

VKK:lla oli REALISTINEN mahdollisuus saada useampi prosentti äänistä ja siten ohittaa myös Nyt-puolue. Pakkorokotukset antoivat VKK:lle kannatusnostetta. Nyt oli todellinen tuhannen taalan paikka iskeä laajalla rintamalla.

 

Mutta kun ei. Persujahan ei saa uhata.

 

 

Syyllinen Suomen historian epäpätevimpään vaalikampanjaan on päivänselvä: VKK:n vaalipäällikkö.

 

Mielenkiintoista nähdä kolkuttaako kyseisen vaalipäällikön omatunto edes sen vertaa, että eroaisi?

 

Vai toistuuko taas vanha laulu: Ennen maa repeää kuin vaalipäällikkö häpeää.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

33 thoughts on “Aluevaaleissa persut romahti. VKK nousi sabotaasista huolimatta. Eroaako sabotööri?

 1. VKK sai 10 läpi ja teki todellisen jytkyn. Persut sai maistaa omaa suolaista lääkettään, mitäs pettivät kansan. Hyvä VKK.

 2. Onko VKK:n johdossa Suojelupoliisin/pankkiirien sabotööri? Persut eivät tietysti voineet lähteä kritisoimaan lääketeollisuutta ja pakkopiikityksiä, jolloin sen piti keksiä jokin säälittävä vaaliteema, eli bensan hinta. Tämän takia persuja ei sitten saanut haastaa, jonka takia VKK:ta ja muita suositumpia vaihtoehtoja on pitänyt sabotoida, jotta persut saisivat toimittua valeoppositiona, eivätkä muut saisi kannatusta järkevämmillä vaaliteemoilla ja kampanjoilla. Sabotöörit ovat monta vuosia lähteneet siitä, että persuja ei saa haastaa, ei saa hajottaa, vaan äänet pitää mennä persuille, jotka sitten neutraloivat tyytymättömät äänet. Näin Suojelupoliisi sitten ohjaa persuista käsin myös väkivaltaista terrori ja kiristysrinkiä pitämään kilpailijat sekä persujen sisällä, että ulkopuolella kurissa.

 3. Satakunnassa VKK:lla yksi pääsi läpi pienestä Kokemäen kaupungista! Kaikki muut puolueesta pääsi keskuskaupungeista. Etelä-Pohjanmaalla vain kolmen hengen listalta yksi nainen voitti varapuheenjohtaja Tiaisen ja keräsi koko alueella jopa kuudenneksi eniten ääniä! Taakse jäi äänissä esim. keskustan pelleministeri Kurvinen! Isolla ja kovan tason Pirkanmaan alueella VKK läpipääsijä sai massiiviset liki 1800 ääntä eli yhdenneksitoista eniten koko alueella ja jätti taaksensa monta kansanedustajaa! Vantaalla Tiina Keskimäki sai ison potin ja myös ehdokas Oulusta vieden VKK:n aluevaltuustoon. Kaikkiaan 10 pääsi läpi ja on surullista että puolue oli välinpitämätön eikä panostanut kunnolla.
  Junes Lokkakin olisi taas puolueen listalla mennyt läpi vaikkei panostanut mitenkään ja oli blokattu pois kaikkialta.

 4. Nykyisen järjestelmän ”säännöillä” on täysin mahdotonta muuttaa yhtään mitään.

  Kun täällä piirrellään (lyijykynällä) numroita paperille niin jopa KANADASSA on ymmärretty aloittaa suora toiminta riistäjiä vastaan. Rekkakuskien FREEDOM CONVOY on käynnissä ja ainakin jewtuben pätkien perusteella kyseessä on VIHDOINKIN sellainen pöhinä joka saattaa ihan oikeasti vaikuttaa johonkin.

  Kannattaa seurata tilannetta. Lappuja täyttelemällä ei maailmaa muuteta.

  1. On turha rutista kun omien asioiden päätösvalta on annettu suomalasia vihaaville tahoille. Jokainen äänestämättä jätäminen on ääni huonompaan tulevaisuuteen. Siksi ei kannata marmattaa että täälä kaikki on huonossti kun itse osallistuu maamme tuhoamiseen.

   Ja mitä lyijykynään tulee, niin kai sinulla on varaa osta kuivamustekynä?

   Nämä vaalit olivat sikäli tärkeät että Suomen eduskunta tullaan lopettamaan ja nyt nämä ”alueihmiset” jatkossa hoitavat EU:n määräysten täytäntöönpanon. Seuraavat eduskuntavaalit tulevat olemaan Suomen osalta viimeiset. Jona aikana edukunta lakkautetaan ja siksi kolmen vuoden päästä pidetään seuraavat aluevaalit. Silloin se on toimielin joka palvelee EU:n eliittiä.

 5. ”VKK:lla oli REALISTINEN mahdollisuus saada useampi prosentti äänistä ja siten ohittaa myös Nyt-puolue.”
  Tuo lause nyt on oikeansuuntainen. Liike Nytin ohitaminen olisi varmaankin tuonut VKK:lle lisäpotkua tulevaisuutta silmällä pitäen. Perussuomalaisena en valita tältäosin tapahtunutta (-;

  1. Entisenä persujen äänestäjän en ole ollenkaan pahoillani että Persujen kannatus on nykyään 11%. Kannatus mitataan vaaleissa, vain vaaleissa ei gallupeissa. Persut ovat täysin väärässä koronapassinsa kanssa ja muutenkin puolue on turha Kokoomuksen apupuolue vailla kannatusta. VKK korvaa persut ja hyvä niin.

 6. Vaalit on käyty, joten pulinat pois!

  Itse seuraan mielenkiinnolla, miten vaalivoittajat laittavat hyvinvointialueet kuntoon ja poistavat esim. hoitovelan! Sen verran kovia oli nimittäin kepun ja demareiden puheet ennen vaaleja. Myös rkp:n puhe oli uhmakasta. Kokoomuksella oli sentään vähän varovaisuutta siitä mitä luvattiin vaalikarjalle.

  On syytä muistaa, että hyvinvointialueiden budjetti tulee valtiolta ja sen tulee kattaa lakisääteiset palvelut. Toisin sanoen valtio valvoo rahojensa käyttöä varmasti hyvin tarkkaan ja miksi ei näin toimisi, koska muuten hallituspuolueilla menee taas kasvot!

  Hetkinen! Valtion budjetti on alijäämäinen. Mistä valtio saa rahoituksensa? Sote-alueiden asiakkaita haalitaan kiihtyvään tahtiin kehitysmaista. Tästä on todisteena mm. kiintiöpakolaisten määrän nosto. Meneekö pääministeri Marin taas ”neuvottelemaan” esinahattomien kanssa lisälainasta, jotta korttitalo pysyy pystyssä?

  Persut ja VKK ei pelasta ketään. Ei vaikka yhdistyisivät tulevaisuudessa! Vain totaalinen valkoisten eurooppalaisten kansannosu on vaihtoehto!

  Toki tätä ennen pitää tulla talousromahdus. Eikös jenkeissä inflaatio jo laukkaa kovaa vauhtia? 20-luvusta tulee varmasti kuohuva ja erittäin mielenkiintoinen! Siiten onkin kultainen 30-luku ja Hitler-viikset on taas muotia!

  1. ”Meneekö Marin taas neuvottelemaan lisälainasta…”

   Menee…

   ”…Valtio suosii omia velkojaan. Esimerkiksi pankeilla ei tarvitse olla omaa pääomaa valtion velkakirjoja varten. Lisäksi ne saavat keskuspankin etuoikeutetun kohtelun hyväksymällä ne avomarkkinaoperaatioihin. Tämä lisää valtion velkakirjojen houkuttelevuutta sijoittajan näkökulmasta, ja ne lainaavat valtioille rahojaan ehdoilla, jotka olisivat käsittämättömiä ilman valtion omille veloilleen myöntämiä etuoikeuksia. Näin valtio saa huomattavan määrän yksityistä pääomaa.

   Sen seurauksena valtio ei vain kasva ja voimistu, vaan se saa myös valtavasti taloudellista valtaa, jota se käyttää ohjaustarkoituksiin – esimerkiksi tukemalla joitain teollisuudenaloja taloudellisesti, mutta toisia ei.

   Hyvin samanlainen pääoman hallinta, joka on toimialapolitiikkaa, tapahtuu nyt siten, että valtio määrittelee, mitkä ovat kestäviä investointeja ja mitkä eivät ja mitkä yritykset saavat hyväksyntämerkin ympäristö-, sosiaali- ja hallinto- ja ohjausjärjestelmästä ja mitkä eivät ( esim. EU:n taksonomia)…”

   https://mises.org/wire/rise-new-socialism-and-what-you-can-do-about-it

 7. Marco on metsässä, havumetsässä.

  Kun valta on kansalla, niin kansa päättää itse, onko ehdolla vai ei. Keskusjohtoinen ”sanelu” on silloin takanapäin. Vkk:n ideologia on kuunnella kansaa, ei kertoa kansalle mitä täytyy tehdä.

  Sinä itse olisit voinut kanavoida vkk:laisten mielipiteitä, ja sillä tavalla betonisoida kansan tahtoa enemmän, mutta et suostunut sitä tekemään. Olisit tuonut jokaisen ehdokaan esittelyt.

  1. Laiton Lehti mainosti useampaa ehdokasta, mutta ei sillä ole resursseja esitellä jokaista ehdokasta. Sitä paitsi moni näistä ehdokkaista ei olisi sitä edes halunnut, koska pitää Laitonta Lehteä liian radikaalisena ”virusdenialistisena” ja ”antisemiittisinä” lehtenä.

   1. Noista leimoista kannattaa hankkiutua eroon. Totuutta on paljonkin, valta kuuluu kansalle, kansan totuus on (silloin) se oikea. Kehua silloin kun pitää, haukkua vähemmän.

    Ei ollut tarkoitus loukata, pikkasen ravistella. LL voisi tuoda esille enemmän kansalaismielipiteitä, ne on aina arvokkaita. Työtä tehdään paljonkin teilläpäin ja siitä olemme kiitollisia.

    Amen!

 8. Kyllähän tätä ”kun se KIELTÄYTYI hakemasta vaaliehdokkaita” saa miettiä. Se ei suomenkielessä tarkoita mitään.

  Mutta ei siinä mitään. Ensi vaalit tulevat. Ja aina voi ilmoittautua paikalliseen tukiyhdistykseen ja ilmottautua ehdokkaaksi. Sieltä ne rattaat sitten alkaa rullaamaan.

  1. Aivan mahtava suoritus James Hirvisaarelta että sai kasaan yli 200 ehdokasta alle kuukaudessa ja 10 paikkaa vaaleissa. Vastaava ei ole Suomen politiikassa tapahtunut 20 vuoteen. PerusS sai prosentin kannatuksen vaaleissa 20 vuotta sitten. Tästä on hyvä jatkaa.

 9. Hirvisaari on kyllä taustoiltaan hyvinkin epäilyttävä mies vaikka kenties kaikkien aikojen kovimman eduskuntapuheen aikanaan pitikin. Uskonmiesten keskuudessa kun on montaa sorttia. Vielä kun puolueessa on näitä liki pelkästään haitallisia kansallismielisiä panuja, niin onhan tuon porukka hieman kyseenalainen.

  Jos nyt kuitenkin jättää epäilyt hetkeksi ja tarkastellaan toiselta kantilta. Mitä jos Hirvisaari onkin strategina osaava ja tässä olikin tarkoituksena katsoa mihin puolueen rahkeet ja kannatus riittää pelkällä rivijäsenistöllä? Nämä olivat ns. ilmaiset harjoitukset vaaleihin aktiivisesti osallistuneille ja kertoo paljon puolueen johdolle siitä missä mennään.

  BONUS: puolueella on nyt yhtäkkiä ennen eduskuntavaaleja 11 jo kansaa edustavaa henkilöä, pelkän Anon sijaan! Nämä 10 lisänimeä vieläpä hankittuna ihan vasemmalla kädellä puolihuolimattomasti! Nyt nämä nimet on syöpyneet äänestävän kansan mieliin alueiltaan ja tuohon päälle muutama julkkisehdokas ja pari loikkaria, puolueen oman kärkikaartin lisäksi…. PS vapisee jo nyt liitoksistaan!

  1. Eihän Hirvisaari ole pitänyt kuin yhden ainoan puheen ja muuten ei ole saanut yhtään mitään aikaiseksi! Samanlainen teeskentelijä ja perkelettä toistava kuin vaikka joku huijari Mauri Peltokangas.

 10. VKK taitaa olla Persujen raunioille rakennettu valeoppositiopuolue.
  Olen tätä aavistellut jo pidempään mutta nyt näitä merkkejä alkaa näkymään vähän siellä sun tuolla. Eduskunta on julkaissut vuonna 2018 raportin ”Suomen 100 mahdollisuutta” jossa mainitaan sana ”grafeeni” 273 kertaa eri yhteyksissä. Tämä on siis Eduskunnan virallinen mietintö, ei mikään foliohattutarina jostain netistä. Lukuisat tutkimukset ovat osoittaneet että koronarokotteista on tätä grafeenia löydetty eikä valmistajat suostu kertomaan ainesosaluetteloa julkisuuteen. Toisin sanoen Koronarokotteet ovat Troijan Hevonen jolla tämä myrkky saadaan injektoiduksi jokaiseen ihmiseen, ja tämä on se todellinen syy miksi jokaikinen ihminen maailmassa halutaan piikittää, keinolla millä hyvänsä.
  Ano Turtiainen poistelee kommentteja joissa tätä asiaa joku yrittää tuoda julki. Miksi? Kenenköhän lauluja tuokin laulelee loppupeleissä? Miksi juuri tästä aiheesta puhuminen on kiellettyä?
  https://www.eduskunta.fi/FI/naineduskuntatoimii/julkaisut/Documents/tuvj_1+2018.pdf

  1. Ano poistelee, alusta poistelee?

   Pitää luottaa oman tekemiseen – jumalan johdatuksen kautta. Ano on tavallinen pulliainen.

  2. Erittäin hyvä kommentti, samaa olen itsekin pohtinut. Onko Persujen bluffi alkanut paljastumaan (kiitos vaihtoehtomedian) niin eliitin on täytynyt luoda uusi vaihtoehto Persuille.

 11. Voisko Laiton Lehti muuten selvittää mitkä tahot olivat järjestäjän roolissa viime lauantain miekkarissa ja kuka päätti puhujalistasta? Jaana Kavoniusta ei päästetty ääneen ja hän jos joku sen olisi tositaistelijana ansainnut. Hän tekee lässyttämisen sijaan konkreettisia asioita. Hänelle tarjottiin lämmintä kättä ja kansanmikkiä kun suuri osa porukasta oli jo lähtenyt koteihinsa. Taitaa olla myyriä pesiytynyt vähän sinne sun tonne. Nimet olisi hyvä saada julki jotta osataan varoa.

  1. Eka puhuja oli Persu lääkäri jonka mukaan vaalissa pitää äänestää vain persuja. Kuulemma ääni muille on ääni hukkaan. No ei ollut ääni VKKlle vaaleissa hukkaan. Kova on pelko persuilla kun pitää antaa äänestys ohjeita miekkarissa kansalle. Jaana Kavanius on nähny ja kuultu jo. Jaanalla oli syksyllä oma miekkari jossa sai haluamaansa näkyvyyttä. Kavonius ei vaan ole mitenkään mielenkiintoinen ihminen ja puhujana erittäin raskasta kuultavaa.

   1. Tämä on totta, ikävä kyllä Kavonius on erittäin, erittäin raskasta kuunneltavaa. Olkoon sitten kuinka tosissaan ja hyvin aikein liikkeellä, niin ei tuollainen oikeussali paasaus sovi tuonne kylmään ulkoilmaan sitten millään.

    Kuitenkin, nimet jotka päättävät mm. näistä puhujista ym liittyvästä ovat oleellista tietoa, kun riski soluttautujiin on aivan ilmeinen! Onhan kaikki muukin kansallismielinen puoluetoiminta ja vastaava solutettu ennen pitkää!

   2. On ikävää jos mielenosoituksia käytetään jonkun puolueen mainostamiseen, varsinkin kun Persut ovat jo aikaa sitten korttinsa paljastaneet. Toivottavaa olisi, että jokaisesta puolueesta löytyisi myös niitä joita totuus kiinnostaa, eivätkä uskoisi kaikkea mitä mediassa sanotaan. Kavonius on monen mielestä hyvinkin mielenkiintoinen ja rohkea ihminen, moni mieskin voisi ottaa mallia hänestä.

 12. Aitokansallismieliset kippaa Marcon lehtokoneeseen tai ainakin rahtilaivaan, jonka kohteena Amsterdam, Rotterdam tai joku muu hollannin kaupunki. Eikös jokaisen pitänyt elää isänsä maassa vai mitä?

  Ps. Mitäs mieltä olette Ronald Bernardin haastatteluista?

 13. Voisiko Laiton Lehti uutisoida minkälaiset valkoisilta näyttävät ihmiset pyörittävät satanisti ja pedofiilirinkejä?

 14. Tässä Teille ”sisäpiirin” tietoa: Satakunnan piirin tulos on hämmästyttävä 10 henkilön noin 3 000 euron panokseen verrattuna; mukana työttömiä ja minimipalkkalaisia !

  Talkoilla jaettiin mainoksia ja kiinnitettiin julisteita; aina ei edes itse jaksettu uskoa ! Eräiden vaalikonevastauksia ”virkamedia poisti” ennen varsinaista vaalipäivää ja omalla kohdallani TÄMÄ LEHTI on ainoa, johon vielä saan kirjoittaa.

  Makkarakojua Porin keskustassa EI saanut mainostaa ja AINOAN rahankeruutilaisuuden POLIISI kielsi hieman aikaisemmin ilmeisesti Telegram-myyrän avustuksella .

  Mutta EI se tähän loppunut : Satakunnan Viikko ( 26.1. ) ja 2 artikkelia tulevasta aluevaltuustosta ILMAN sanaakaan koko VKK:n olemassaolosta; puhumattakaan edustajasta tulevassa valtuustossa.

  Me 10 emme muuten ihan paljon välittäneet ”ohjeista”; jotka meille annettiin.

  Ja Euran kunta muuten pystytti mainostelineet PÄIVÄÄ ennen ennakkoäänestystä; sanoohan laki: olisi suotavaa pystyttää telineet viikkoa ennen äänestyksen alkua .

  KAIKKI mahdollinen siis on tässä maassa tehty VKK:n näkyvyyden poistamiseksi ja olemassaolon piilottamiseksi .

  Näillä eväillä yhdenkin edustajan saaminen oli pienoinen ihme; josta kädet ristiin !

  Saavutimme itseasiassa sen mitä haettiin; yksi sisällä ja TIETOA saadaan jaettua kansalle aluehallituksen toiminnasta !

  KAIKKI tietääkseni lähtivät tähän kujanjuoksuun SUOMEN PELASTAMISEKSI TYRANNIALTA !

  Jotakin taisi jäädä hampaankoloon, mutta koen Suomen kaiken kokemani arvoiseksi .

  Kiitos kaikille kansanmatkaajille ja kiitos äänestäjille lämpimän halauksen kera !

  Kansa ei todellakaan vielä tiedä kaikkea; youtube on kaiken sanomani sensuroinut, mutta Tokentubessa löytyy: Kimmo Leino puhuu .

  Jos ja kun tulevaisuudessa saatte postilaatikkoonne TIETOA Suomen ”päättäjistä” jakaa se kaikelle kansalle kiitos !

  Tieto on VALTAA; ja kun tieto on kansalla; on valtakin !

  Kun tämä on saavutettu voin minäkin taas jatkaa normaalia elämää normaalissa maassa nimeltä Suomi, jossa mielipidekirjoittaminen on sallittua MUISSAKIN, kuin YHDESSÄ lehdessä. ( MV-lehteen en pääse verkkohyökkäyksen takia )

 15. Minusta koko VKK Anon haistattelun ja Convoy-vastaisuuden jälkeen alkoi tuntua oudolta. Jotakin on väärin tässä puolueessa ja tuntuu, että tätäkin Anon johtaama teatteria johdetaan jostain muualta. Joku tässä VKK-hommassa haisee nyt pahasti!!!

 16. Avoin kysymys lehdelle: Miksi tämä artikkeli on laittoman lehden mukaan vieläkin ns. kuuma uutinen, vaikka aluevaaleista on jo ikuisuus,.Vaalit oli, meni ja tulos on kaikkien nähtävissä!
  Nukkuuko lehden päätoimittaja sivuston päivittämisen kanssa vai onko vaaleista taas joku asia mennyt tunteisiin?
  Päivittäin, kun käyn lukemassa pääkirjoittajan ajatuksia maailmanmenosta niin tämä otsikko pärähtää ns. kuumana otsikkona ruutuun.
  Lieneekö jo vähän kulahtanut otsikko vai onko vaalitulos mennyt päätoimittajalla pahasti ihon alle?
  Voisiko itse Marco de Wit kommentoida vai meneekö kaikki aika Ukrainan sotastrategian suunnitteluun?

Comments are closed.