Free speech 24 tammikuun, 2022

 

 

Tähän ei tarvitse juuri muuta kommentoida kuin vain näyttää luvut. Jokainen pystyy itse laskemaan luvut eli useita ääniä näyttää kadonneen.

 

 

Kuvassa linkki MTV:n tulossivulle

 

 

 

 

 

Kuvassa linkki MTV:n vaalituloksiin

 

 

 

Kuvassa linkki MTV:n tulossivuun

 

 

Onko kyse jostain tietokonevirheestä vai olisivatko jotkut rokotefanaattiset ääntenlaskijat inhonneet kristallipuolueen ehdokkaita niin paljon, että ovat jättäneet merkitsemättä heidän ääniään?

 

10 thoughts on “Varastettiinko Kristallipuolueen ääniä vaalivilpillä? Katso luvut!

  1. Olen tullut siihen tulokseen, että Suomen kansan suuren enemmistön aika on kadota evoluutiosta. Kivistä peltoa, kovaa talvea tai muuta luonnon luomaa estettä vastaan härän raivolla taistelevat, mutta virkamiehen eteen kasvoilleen maahan makaamaan heittäytyvät – ja lapsensa poliisille tai lääkärille ilman vastarintaa luovuttavat – ihmiset ovat mennyttä. Ainoa, mikä meidät kansana voisi pelastaa, olisi vankka henkinen ja moraalinen tuli, mutta sen on jenkkikulttuuri meiltä vienyt. Ne, joilla tuo tuli vielä palaa, jättäkää tämä uppoava laiva. Itse olen jo muualla, jossa palaa sammumaton henkisyys ja jossa miehet ovat järkähtämättömiä ja naiset suloisia ja taivaallisia.

   1. Pitäisi sensuroida kommenttisi, koska olet liian hyvä kirjoittamaan. Monet valittavat, että Laiton Lehti levittää tappiomielialaa kertomalla – ja antamalla kertoa – Suomen kansan luonteen heikkouksista. Laiton Lehti uskoo kuitenkin, että vain totuudella pystyy voittamaan. On vain löydettävät tapa hakkeroida suomalaisluonto, joten ei kannata vielä luovuttaa.

    1. Asiantilan tajuaminen on tärkeää, mutta oletko Marco tajunnut asiantilasta vain negatiiviset puolet? Mitäpä jos kirjoittaisit puhtaasti positiivisen artikkelin, vaikka vain kerran kuussa? Ehdottaisin, että aloittaisit positiivisten kansallisominaisuuksien luotaamisella. Millaiset ovat meidän perusarvomme? Mitä positiivisia luonteenpiirteitä on suomalaisilla? Sitten kun tämä pesä on edes jossain määrin tajunnassa, niin voimmekin paremmin käydä selättämään päivän polttavia ongelmia.

     1. Ai että kansanluonteen positiviisia puolia? Jiisus kuinka heikoksi kansa degeneroitunut, jos pitää anoa hyväksyntää. Tulee mieleen se juttu elefantista, jonka näkivät amerikkalainen, saksalainen ja suomalainen. Amerikkalainen mietti, että mitäkön tuosta saisi rahaa. Saksalainen mietti, että miltäköhän tuo maistuu. Suomalainen mietti, että mitäköhän toi elefantti miettii minusta.

   2. Jusses: Jos tämmöiset on tunnelmat, niin ehdotan seuraavaa:

    ”Jos luulet nähneesi kaiken, niin katso uudestaan.”

    Nykyinen näkyvissä oleva ei ole kaikki, mitä tämä kansakunta pitää sisällään. Nähtäväksi jää, herääkö kansallishenkemme 1000 vuoden unosiltaan ennenkuin koko kansa pyyhkiytyy pois. Nyt on aika jokaisen löytää sydämestään se, mistä tässä poppoossa on oikeasti kyse ja tämän jälkeen jakaa muitten kanssa, jotta voimme koota palapelin kasaan uudestaan.

 1. Oot oikeilla jäljillä tässä, itse oon ollut vaalitoimijana joka vaaleissa 2010 alkaen ja tullut useesti monta ihmeellistä tilannetta vastaan. Mm viime presidentin vaaleissa meille tuotiin laskettavaksi merkkaamaton laatikollinen ”ennakkoääniä” joista taisi lähes kaikki mennä Saulille.

  1. Älä valehtele, et ole ollut vaalitoimitsijana, ja jos kuitenkin olet ollut, niin hyvin huonosti olet valvonnan hoitanut.

  2. Sauli ennakkoäänethän oli ihan kehitysmaa-tason klisee. Alkoiko ne lukemat jostain 70-80%? En muista, ja äijä on täysi suvakki. Tosin suomalaiset pitävät kyllä tuosta maanpetturista

Comments are closed.