Marco de Wit 24 tammikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

VKK:n Pirkanmaan puheenjohtaja Kari Virtanen teki aluevaaleissa jotain uskomatonta.

 

Ilman puoluetukea ja puolueorganisaatiota hän sai aluevaaleissa 1792 ääntä ja pääsi sisään, vaikka VKK:n listalla oli vain NELJÄ ehdokasta. Ajatelkaapa kuinka paljon VKK olisi voinut saada paikkoja Pirkanmaalla, jos sillä olisi ollut edes muutama kymmen ehdokasta puhumattakaan täydestä 79 ehdokkaan listasta.

 

Virtanen siis pääsi sisään, vaikka eniten kärsi sabotaasista eli naurettavan pienestä listasta. (Tosin kaksi muuta Pirkanmaalla paljon ääniä saanutta VKK:n ehdokasta eli Kimmo Holma (514 ääntä) ja Kristallipuolueesta VKK:een siirtynyt Maija-Sofia Ulmanen (475 ääntä) eivät päässeet sisään sabotaasin seurauksena.)

 

Aluevaaleissa persut romahti. VKK nousi sabotaasista huolimatta. Eroaako sabotööri?

 

 

Kaikista uskomattominta oli kuitenkin, että lähes kaikki Virtasen äänet tulivat vaalipäivänä. Tämä on käsittämätöntä, koska normaalisti noin puolet äänistä tulee ennakkoäänistä ja puolet vaalipäivänä.

 

Nämä luvut haisevat. Ja paljon.

 

 

Noin valtavaan epäsuhtaan ei ole mitään muuta selitystä kuin vaalivilppi. On erittäin todennäköistä, että Virtaselta on tuhottu satoja ennakkoääniä.

 

Toisaalta totta on, että suurin osa Virtasen äänestäjistä nimenomaan pelkäsi vaalivilppiä ja siksi äänesti vasta vaalipäivänä. VKK:ssa ollaan nimittäin muistutettu ihmisiä, että ennakkoääniä ei aina edes tarkistuslasketa. Ennakkoääniä on siten helppo tuhota eli suorittaa vaalivilppi. Tästä huolimatta tuntuu mahdottomalta, että epäsuhta äänestyspäivien välillä voisi olla noin suuri noin suurella äänestäjämäärällä.

 

 

Vaalijohtaja Arto Jääskeläinen johtaa vaalivilppiä?

 

 

Niinpä Virtasen ja VKK:n pitäisi ehdottomasti vaatia varsinkin ennakkoäänien tarkistuslaskentaa.  Sama pitäisi tehdä kaikilla äänestysalueilla. Itse asiassa tähän olisi pitänyt varautua jo kuukausien ajan. Juuri tämän takia olisi myös ollut erittäin tärkeä saada täydet listat eli paljon ehdokkaita, jotka sitten yhteistyössä auttavat vaalitarkkailussa ja tarkistuslaskennan suorittajina.

 

Nyt on tosi kova kiire järjestää tarkistuslaskennat ja nimenomaan yhdessä Kristallipuolueen kanssa, jonka äänissä on myös suuria omituisuuksia.

 

Varastettiinko Kristallipuolueen ääniä vaalivilpillä? Katso luvut!

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

22 thoughts on “Varastettiinko vaalivoittaja Kari Virtasen ennakkoäänet?

 1. Pirkanmaalla oli sentään Kristallipuoleen ehdokkaat vielä mukana, mutta Etelä-Pohjanmaalla VKK sai pelkästään KOLMELLA ehdokkaalla 2,4 prosenttia koko alueen äänistä.

  1. Jep. Todella rikollista, etteivät olleet edes yrittäneet saada ehdokkaita listalle. Ei ole mitään selitystä miksi eduskuntapuolueella olisi vaivaiset kolme ehdokasta, joista muuten kaiken lisäksi osa päätti lähteä ehdokkaaksi vasta viime hetkellä.

  2. Onko laskentakaava jotenkin sellainen että vaikka muut saisivat nolla ääntä ja yksi äänikuninkaana saisi kymmeniä tuhansia ääniä ja kyseisellä puolueella olisi täysi ehdokaslista,
   niin useampikin tulisi sisään luottamustehtävään?

   Ja vastaavasti niinpäin että jos on vain kourallinen ehdokkaita ja puolueen äänikuningas saa rutkasti ääniä, niin muut ehdokkaat kuin se äänikuningas eivät silti pääse luottamustehtävään, koska niitä nollaehdokkaita olisi pitänyt olla täysi lista?

   Aivan älytön systeemi siinä tapauksessa.

 2. 📢 🇼 🇦 🇰 🇪 🔜 🇺 🇵 ❗💉🛑🩸 19.1.2022 "Neljäs rokotus on joutunut vastatuuleen laajemminkin. Maailman terveys­järjestön mukaan tieteellinen tieto ei tällä hetkellä tue neljättä rokotuskierrosta."卐 💉🩸 sanoo:

  https://www.satakunnankansa.fi/koronainfo/art-2000008549869.html
  卐 💉🩸
  ”pistoksena annettu rokote herättää nimenomaan verenkierrossa olevien vasta-aineiden tuotannon, Rämet kertoo, mutta ylähengitysteissä virusta vastaan tarvitaan toisenlaisia vasta-aineita.”
  卐 💉🩸
  Omikron-rokote perusterveille ei välttämättä ole tarpeellinen.
  卐 💉🩸
  https://www.satakunnankansa.fi/satakunta/art-2000008551143.html
  卐 💉🩸
  ”Soile Mäkelä pitää järjettömänä tilannetta, jossa sote-alan rokotekieltäytyjältä loppuu palkanmaksu, mutta samalla työsuhde jatkuu, jolloin hän ei kuulu edes työttömyyskorvauksen piiriin.”
  卐 💉🩸
  https://www.satakunnankansa.fi/satakunta/art-2000008555889.html
  卐 💉🩸
  Tommy Oksan työt loppuvat Satakunnan pelastuslaitokselta hänen kieltäydyttyään koronarokotteesta.

  1. Kyllä ne kansallissosialistit sitten ovat pahoja! Ajatella: oikein kehtasivat mennä pelastamaan Suomen ”Josef Stalinilta” ja kommunismiltakin II maailmansodassa! Sitten vielä ovelasti luikertelivat sodan päätteeksi Amerikkaan ja nyt siis pyörittävät USA:n – tuon maailman juutalaisimman valtion — rokotebisnestä ja pankkeja!

 3. Äänestyksen keskittäminen vaalipäivään saattaa olla tehokas lääke vaalivilppiä vastaan, sillä vaalipäivän ääniä ei taida olla niin helppo poistaa.

  1. Äänestin meidän kylässä numeroa 5 . Jussi Kankaristoa. Tulospalvelu näyttää 0 ääntä Jussille meidän kylästä. Valokuvasin äänestyslipukkeeni. Mihin voin valittaa? En minä ennenkään ole uskonut tähän järjestelmään.” Ei ole tärkeää ketä vaaleihin osallistuu, vaan ketä äänet laskee” Josef Stalin. Niinpä.

  2. Siksi en anna koululaisille pyyhekumia, eihän niissä ole edes pyyhettä. Blondi meni pyyhkeen kans suihkukoneeseen ja kysyi missä golden shower, kävin vessassa näyttämässä mistä kana pissii, aasialaisilla on aina ylimääräiset ruoat mukana niin lainasin. Nostin kissankin pöydälle, sai astmakohtauksen ja joudun maksamaan kuolin kulut. Yhdellä haaviston hoomoilasella oli kihomatoja, sanoin laita viinaa ja bepantenia korkillinen niin kuolee ja luisuu pois, nyt se on leikattavana. Ketsuppipullo ja sinappipullo ylitti tien ja jäi auton alle ja muovin kierrätykseen. Nainen kertoi kaupassa olleen miehen olevan ex-pertti, toinen kysyi missä asiassa, naurattaa naisia, toinen tokaisi varsinainen huuliveikkoko, ei ole kun mutta nykyinen on, isot huulet niinkuin nkerillä ja puoleksi onkin. Blondilla oli ripa pois ettei kukaan saa vessaa auki kun lukko rikki, ei kun lukko oli rikki niin blondi piti vessaa auki ettei kukaan voi aukaista sitä kun hän käy kullan kanssa suihkussa lentokoneessa. Blondi pääsi kymppikerhoon kun Marco pani witt:uun muttei muistanut olla vessassa ja hylättiin.

 4. Yleisimmin käytetyssä vaalivilpissä ääniä ei ”tuhota”. Ne lasketaan jonkun toisen ehdokkaan hyväksi.

  1. Aki kommari Linden vai syökö ne turussa gmo hunajaa ja menettää aivotoiminnan. Aki hoiti hussiakin nii hyvin.

 5. Minä näin että Tamperelaisella äänestyspaikalla poltettiin tynnyrissä ääniä!!!! Klo 20.17 oli iso roihu äänestyspaikan pihalla!!! Tämä Tesomalla!!

  1. Nyt kuule todisteita kehiin ja hyvin äkkiä. Vai kuulitko tämän kumminkaiman äidin kaimalta. Sinulla on luultavasti puhelin, jossa on kamera niin miksi et kuvannut asiaa. Ei ole kovin uskottavaa tuo sinun provosi. Sattumalta olin äänestyspaikat läheisyydessä kävelyllä enkä nähnyt mitään tuollaista. Älä siis valehtele, valheilla on lyhyet jäljet.

 6. > jos sillä olisi ollut edes muutama
  > kymmen ehdokasta puhumattakaan
  > täydestä 79 ehdokkaan listasta

  Tuo menee noin perinteisen, kymmeniä vuosia vallinneen ajattelutavan mukaan. Sotaoloisa kaava ei välttämättä päde. Ja nyt OLEMME SODASSA, informaatiosodassa.

  Sodan sääntö numero yksi: Älä joudu ammutuksi.

  Kuvittelepa, että VKK olisi saanut valtavan voiton suurella äänivyöryllä. Mitä olisi tapahtunut?
  – Ano Turtiainen olisi pidätetty ja internoitu «koronaleirille».
  – Puolueen pankkitilit olisi suljettu ja omaisuus takavarikoitu.

  Puolueiden muodostama mafia-järjestelmä ei hyväksy kilpailijoita omalle apajalleen.
  – Tuo apaja on rajaton käyttöoikeus koko kansan omaisuuteen.

 7. Ano Turtianen kehotti äänestämään vaalipäivänä eikä ennakkoon. Lähde oli MVMedia ja linkkiä ei jaksa kaivaa:) Tämä ehkä vaikutti asiaan.

 8. 🇨🇦🚛📢 🇼 🇦 🇰 🇪 🔜 🇺 🇵 ❗💉🛑🩸 truckers against covid tyranny🇺🇸卐 💉🩸🛻 sanoo:

  https://gettr.com/post/pqbacl449c
  🇨🇦🚛
  https://strangesounds.org/2022/01/freedom-over-fear-national-truckers-freedom-convoy-on-its-way-to-ottawa-from-all-over-canada-thousands-trucks-hundreds-of-thousands-people-videos-and-pictures.html
  🇨🇦🚛
  ”Thousands trucks, Hundreds of thousands people” ”A national truck convoy is making its way through British Columbia, Alberta on Sunday, before heading toward Ottawa, to protest the COVID-19 vaccine mandate for truckers that cross the Canada-United States border.”🇺🇸
  🇨🇦🚛
  https://twitter.com/Based__UK/status/1485671530013118472?cxt=HHwWkMC-9dKYlZ4pAAAA
  🇨🇦🚛
  Jan 24, 2022 ”More vehicles join #FreedomConvoy2022 at Leduc Alberta”
  🇨🇦🚛
  https://twitter.com/Based__UK/status/1485668420351836166?cxt=HHwWjICykdLjk54pAAAA
  🇨🇦🚛
  Jan 24, 2022 #FreedomConvoy2022
  🛻⚖️🚛
  https://twitter.com/risex100/status/1485693179580096515?cxt=HHwWhoC94eiEn54pAAAA
  🇨🇦🚛
  https://twitter.com/risex100/status/1485676700658806790?cxt=HHwWjMC9nc_Fl54pAAAA
  🇨🇦🚛
  Jan 24, 2022 ”Canada – Moncton 23/01/2022”
  🇨🇦🥪
  https://twitter.com/risex100/status/1485670275119210503?cxt=HHwWjoCznc3PlJ4pAAAA
  🇨🇦🥪
  Jan 24, 2022 ”An army of patriotic women making sandwiches”
  🇨🇦🛻🇺🇸
  https://twitter.com/risex100/status/1485666465713954818?cxt=HHwWhIC5-e7xkp4pAAAA
  🇨🇦🛻🇺🇸
  Jan 24, 2022 #FreedomConvoy2022
  🇨🇦🛻
  https://twitter.com/EcoFashionByBG/status/1485657732879245312?cxt=HHwWgICjocb1jp4pAAAA
  🇨🇦🛻
  Jan 24, 2022 ”footage of the truckers freedom convoy, I am realizing how much trauma our canadian government has caused”
  🇨🇦🛻
  https://twitter.com/Hannah_Bananaz/status/1485704780081098755?cxt=HHwWhsCrnYeopJ4pAAAA
  🇨🇦🛻
  Jan 24, 2022 ”a fair and honest assessment of what I witnessed”
  🇬🇧⚖️
  https://odysee.com/@ResistanceGB:f/barrister-ody-HB:0
  🇬🇧⚖️
  January 24th, 2022 ”Barrister, Richard Orme: ”It IS Against The Nuremberg Code””
  🇬🇧⚖️
  https://stjohnsbuildings.com/people/richard-orme
  🇬🇧⚖️
  ”Richard has been a specialist Rape and Sexual offences prosecutor for many years and undertakes both Defence and Prosecution work in this area.”
  🇬🇧⚖️
  https://stjohnsbuildings.com/people/level/barristers

 9. Ennakkoäänistä tulee äänestäjien määrä ja kuoret suljettuna, joten kuorien / äänien katoaminen matkalla huomattaisiin ennakkoääniä laskiessa. Ääniä lasketaan niin kauan, että äänestäjien määrä ja äänien lopullinen tulos täsmää. Tiedän, koska olin mukana laskemassa ääniä (minun vastuullani 500-599).

  Vaalipäivänä äänestetyt lappuset toimitetaan samalla tavalla ja tarkistuslasketaan vasta seuraavana päivänä. Äänistä on valmis lista olemassa mihin verrataan tarkistettaessa eikä seuraavaa aluetta aloiteta ennen kuin ilmoitetut loppusummat täsmäävät laskettuihin ääniin ja jokainen numero pitää paikkaansa. Ääniä / merkintöjä tarkistetaan uudelleen kunnes kaikki täsmää.

  Suurta määrää ääniä ei voi kovin helpolla kadottaa, koska joka pisteessä on useita henkilöitä eri puolueista sekä mahdollisesti jopa puolueettomia.

  Ainut asia mitä en itse voi hyväksyä on se, ettei Holma päässyt läpi vaikka hänellä oli enemmän ääniä kuin kahdella vihreiden ja yhdellä perussuomalaisten edustajalla. Äänien tulisi ratkaista eikä puolueiden koko.

 10. Hieno vaalitulos Virtaselta, mutta herättää myös hieman kysymyksiä kun noinkin paljon ääniä yhtäkkiä tuli. Kuntavaaleissa Virtanen sai Persujen riveissä 167 ääntä, joten melkoinen loikka ylöspäin ja paljon pienemmässä puolueessa. Kun tiedetään, että koronakriittiset usein äänestää Kristallipuoluetta niin äänimmäärä herättää vieläkin enemmän kysymyksiä. Toivottavasti nyt ei olla luomassa VKK:sta uutta valeoppositiota Persujen tilalle kun Persut ovat korttinsa paljastaneet ja usko kansan silmissä alkanut laskemaan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*