Marco de Wit 25 tammikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Ainoana mediana Laiton Lehti on paljastanut miten Suomen EU:iin, euroon ja Natokumppanuuteen vienyt Matti Putkonen aikoo persujen avulla viedä Suomen yhä syvemmälle Natoon suurvaltojen taistelukentäksi.

 

Niinpä Putkonen on mädättänyt persut äänestyskoneillaan ja nostanut marionettinsa Riikka Purran puheenjohtajaksi, jotta persut voisivat olla mukana luomassa porvarihallitusta. Näin Suomi vietäisiin vielä syvemmälle Natoon, EU:iin ja euroon, jotta suomalaisilta voidaan nyhtää viimeisetkin rahat.

 

Lupaamalla pettää Suomen sekä Putkonen että Purra ovat saaneet uskomattoman urakehityksen ja tiedustelupalvelujen täyden tuen. Mikäpä on äänestyskoneita säädellessä, kun suojelua riittää Suposta valtamediaan ja ulkomailtakin asti.

 

Aika paljon tästä kuviosta kertoo, ettei yksikään muu media ole näitä päivänselviä kuvioita uskaltanut paljastaa.

 

Mietipä kuinka mätä täytyy kansallismielisen kentän ja vaihtoehtomedian olla, että Putkonen ja Purra saavat huseerata ihan vapaasti?

 

 

Persujen viherpuheenjohtaja Riikka Purran viimeinen oljenkorsi ja ässä: Nato

 

 

Putkosen suunnitelmassa on kuitenkin yksi heikko kohta: Riikka Purra on hermoheikko feministi, joka ei todellakaan innosta persujen junttiäänestäjiä. Ei varsinkaan, kun Purra usein esiintyy housuihinsa suorassa lähetyksessä ulostaneen ja mustan maahanmuuttajamiehen kanssa suhteessa olevan Sebastian Tynkkysen kanssa.

 

Persujohdon pridetys ja homoilu on saanut rivipersut niin raivoihinsa, että Purra jopa pelkää omia jäseniään.

 

Valtamedia: Riikka Purra pelkää kotikuntansa Kirkkonummen persuja!

 

 

Niinpä persut saivat vaaleissa murskatappion.

 

Kuvassa linkki Iltalehden juttuun ja videoon

 

 

Mutta sitten tapahtui jotain todella ihmeellistä. Valtamedia ei ilakoikaan persujen romahduksella. Päinvastoin. Toimittaja Mika Koskisen johdolla vähätellään rökäletappiota ja jopa kehutaan Purran persuja. Vahingossakaan ei kysytä aikooko Purra erota. Sen sijaan luodaan legendaa pääministerin paikkaa havittelevasta Purrasta. Siis vaikka persut sai vain 11% äänistä ja vieläkin vähempi kannattaa Purraa. Tällaista nuoleskelevaa pehmohaastattelua ei ole edes persujen puudeli Mika Koskinen aiemmin tehnyt. Katso yllä oleva Iltalehden video, jos et usko!

 

Ei ole myöskään mikään sattuma, että nimenomaan Putkosen ja Purran läpimätä luottotoimittaja Mika Koskinen valittiin haastattelemaan rökäletappion kokenutta Purraa. Himonatottaja Koskinenhan on systemaattisesti persujen sisälläkin vainonnut Purran vastustajia. Mitä enemmän kannatat persuissa itsenäisyyttä ja puolueettomuutta eli Sveitsin mallia, niin sitä varmemmin sinut heitetään ulos puolueesta valtamedian tuella.

 

Operaatio Purra: Toimittaja Mika Koskinen demonisoi persujen 1. vpj-ehdokas Nico Giansantia

 

 

Valtamedia haluaa kahta asiaa:

 

1. Suomi Natoon vaikka väkisin

 

2. Persut on ”sivistettävä” eli mädätettävä sisältä päin

 

Tämän takia valtamedia auttoi Matti Putkosta järjestämään Riikka Purran puheenjohtajaksi vaalivilpillä. Tämän takia valtamedia ei enää nykyään kerro ihmisille, että persujen puoluekokouksessa on maailmanlaajuisesti ainutlaatuiset äänestyskoneet. Suurimmalla osalla persujen kannattajista ei ole asiasta hajuakaan, koska valtamedia pitää heidät pimennossa suojellakseen Purraa.

 

Niinpä on selvää, ettei valtamedia tule kritisoimaan Purraa, vaikka hän saisi minkälaisia vaalitappioita. Taatusti yksikään toimittaja ei kysy aiotko erota. Päinvastoin. Valtamedia tekee kaikkensa pitääkseen Purran puheenjohtajana ainakin vielä pari vuotta, jotta Suomi saadaan Natoon ennen seuraavia arvaamattomia presidentinvaaleja.

 

Iltalehden jutun kommenteissa kuitenkin ihmeteltiin Purran epäpätevyyttä ja miksei hän eroa.

 

 

 

 

 

 

 

Persuissa todellakin on ihan aito puoluediktatuuri, koska Matti Putkonen ja Riikka Purra hallitsevat äänestyskoneita. Niinpä kukaan puolueessa ei uskalla kritisoida Purraa edes rökäletappiosta. Jos kritisoit, niin lennät puolueesta. Simppeliä, mutta tehokasta.

 

Tämän sai muutama viikko sitten todeta myös persujen rehellisin mies, Ossi Tiihonen.

 

Purrapersut voitti: Ossi Tiihonen erosi persuista!

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

14 thoughts on “Miksei Riikka Purra eroa murskatappion jälkeen? Nato kieltää ja toimittaja Mika Koskinen puudeloi!

 1. Putkonen seuraa kuin varjo Purraa haastatteluihin ja tuijottaa rintavakoon. Seuraako vessaankin kätilöksi? Feministin mielestä kaikki se on ihan ok.

 2. Purra on niin surkea marionetti että onnistuu oppositiossakin laskemaan persujen vaalikannatusta melkein Soinin hallitusajan petturilukemiin. Pelkästään Purran habitus on hyvin tuskaisen ja teennäisen näkönen ja koko nainen täysin karismattoman virkailijan oloinen. Hänen ainoa todellinen fanikuntansa ja ohjauskeskuksensa löytyy persujen puoluetoimistosta ja muut vain pelokkaasti pesaavat Putkosen nyrkin alla. Onneksi moni potkittu persu sai nyt niittää menestystä VKK:n listoilla.

  1. Purralle puheentuottaminen näyttää vaikealta. Ei ole sujuvaa teknisesti. Tarvitsee puheterapeutin apua. Kiristelee äänijänteitään, huuliaan ja leukalihaksia puhuessaan. Hampaita vaikea saada irti toisistaan, siis suu ei meinaa aueta normaalisti. Ohuet huulet sitä paitsi. Hehkeää naista kaunistaa pusuhuulet, ei ohuet kireät viirut.

   1. Vaikuttaa fas-lapselta. Ohuet huulet ja tollanen outo leikellyn näköinen naama vaikka tuskin on missään kirurgilla käynyt

 3. Kaikkeen on syyllinen Jussi Halla-aho joka myös on Naton ja Usan puolella. Edelleen on epäselvää miksi Halla-aho erosi. Leveli vihjasi että honeytrap mutta mitään todisteita tästä ei ole. Purraa pahempi ongelma on persujen koronapolitiikka. Persut olisi voinut estää koronapassin tulon mutta he eivät tehneet sitä.

  1. Olisikohan googlen hakutulokset ym nousseet jo riittävän isoiksi mitä tulee Halla-ahon Naton kannattamiseen ja moneen muuhun asiaan missä on ollut globaalien jättiyritysten puolella, että puheenjohtaja oli pakko vaihtaa ettei Persujen(Putkosen?) todellinen agenda paljastuisi?

 4. Jussi Halla-aho on ollut hyvin helppo saada sänkyyn vieraiden naisten kanssa. Ukrainassakin on ollut paljon kauniita naisia joita Jussi Halla-aho on luultavasti jahdannut silmät kiiluen ja pettänyt vaimoaan. Hänellä on ainakin yksi avioliiton ulkopuolinen lapsi, mahdollisesti useampiakin.

 5. Kertoo hyvin kuinka säälittäviä ja raukkamaisia, sekä tyhmiä persut ovat, kun ensin antavat CIA-operaattorin häärätä puoluetoimistolla ja hallita puoluetta äänestyskoneilla ja sitten alistuvat jollekin Purralle, joka on vielä umpipunainen feministi.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*