16 thoughts on “Päivän video: Tuomio

 1. "Vantaan kaupunki kehottaa koronavirustartunnan saaneita kuntalaisiaan menemään töihin tartunnasta huolimatta, jos he ovat oireettomia" sanoo:

  https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000008562079.html

  ”On perusteetonta kirjoittaa eristämispäätös oireettomille, jos emme sitä oireellisillekaan pysty tekemään. Varsinkin kun oireettomien positiivisen testituloksen merkitys on vielä epävarmempi.”

  https://hs.mediadelivery.fi/img/658/728c0233eb5936ded24bc8182d990b51.jpg.webp

  ”jos oireeton saa positiivisen testituloksen, emme tiedä, onko kyseessä tuore tartunta vain vanhan tartunnan jäämä vai onko se jopa väärä positiivinen”

  ”jokainen kohtaamamme ihminen voi olla tartuttava vaikka sitä ei olisi testillä varmennettukaan”

  1. Voihan vattu kun noilla vattupäillä kestää pari vuotta saada selville että se mitä haukkumansa ”denialistit” sanoi jo 2020 alkupuolella pitääkin paikkaansa ja nytkin johtopäätökset jäävät vajaavaisiksi. No, aina löytyy uusi kirves millä lyödä ”denialisteja” eikä juuri kukaan kuitenkaan muista mitä keskusteltiin edes pari kuukautta sitten.

 2. 🇫🇮⚓🇷🇺18.1.2022 "Suurvaltojen sotilaallinen näytelmä ja aseellinen kilpavarustelu heittävät sodan uhan myös Suomen päälle." sanoo:

  https://www.kansalainen.fi/sotilaallinen-lasnaolo-vahvistuu-itamerella-suomen-puolustusvoimat-lisaavat-alueellista-valvontaa/
  🇫🇮⚓🇷🇺
  ”Tarvittaessa tämä voi tarkoittaa varoituslaukauksia tai jopa merimiinoitusta, jos tilanne kärjistyy.”
  🙈🌴🙉
  https://mvlehti.net/2015/05/18/tauskista-ja-jethrosta-tulossa-sotilaskarkureita/
  🙈🌴🙉
  ”Puolustusvoimat tiukkana Tauskille ja Jethrolle: Pakenijat haetaan ulkomailta vaikka vasten tahtoaan”

 3. On täysin varma että erittäin ankarat tuomiot ovat tulossa hyvin monille. Me emme antaudu, me emme alistu! Jumala voittaa satanistit.

   1. Eihän noilla ole hätäpäivää: maailman kaikki voima, raha ja väkivaltakoneisto selustan turvana. Turha odottaa että täällä tapahtuisi sama kuin Romaniassa ’89.

 4. Tästä näkee että suomalaiset eivät ole radikaaleja. Jos olisivat niin miekkareiden sijaan vastaavia tempauksia olisi kymmenitttäin. Kuten euroopassa.

  1. Miljoonat käyttävät rauhoittavia psyykenlääkkeitä Suomessa. Lääkärit kirjoittavat rutiinilla reseptejä. Siinä syy miksi kukaan ei reagoi vaikka päätä irti sahattaisiin. Kommentoikaa.

 5. Monien poliisien, rajavartijoiden, tullimiesten, sotilaiden, poliitikkojen, virkamiesten, opettajien ja sossurikollisten tuomiot pitää saada nopeasti käyntiin.

 6. Poliisilla ei ole minkäänlaista oikeutta toimia Suomen maaperällä. Älä koskaan luota poliisiin!

 7. Jos Puolustusvoimissa on enää yhtään kansan puolella olevaa, vaadimme heitä aloittamaan välittömästi aseiden jakamisen laillisella tavalla kansalaisille!

Comments are closed.