11 thoughts on “Riikka Pöntinen: Puolueellinen vaalitarkkailija?

 1. Jälleen yksi itsenäistä ajattelua vailla, joka poseeraten leikkii parhaimmistoa, puhuen ”toksisuudesta” sun muusta, mutta onkin itse se toksisista toksisin yhteiskunnallinen myrkyttäjä.

  Ja kuten huomaa, on myös äärimmäisen ylpeä.
  On siinä esimerkillinen ihminen. -Mutta esimerkkinä mistä? Siinäpä kysymys.

 2. Täysi sekopää ja koulutus on sopiva sekopäälle. Vain sekopään kaaliin uppoaa seta-*****. Seksuaalikasvatus ja neuvonta tarkoittaa, että heteroudesta, tytöistä ja pojista, naisista ja miehistä puhuminen pitää kieltää ja tytöt ja pojat pakotetaan heille luontaisesta käytöksestä homomuottiin. Se on täyttä seksuaalista pakottamista ja ahdistelua. Heteronormatiivisuus. Ja paskat! Suomesta pitää tehdä maa, jossa *********** levittämisestä ja heterojen vihaamisesta rangaistaan *********. ********* ******** ******* kuten Ta le ban- porukka tekee noille ********. Upeaa työtä heiltä. Saisivat tulla kouluttamaan Suomeen teemalla, kuinka käsitellään oikein seksuaalikasvattajia.

   1. Nyt ole dewit väärässä, ei tuo ”aimo miehen” kirjoitus ole mitään tuohtumista, hän vain elää jossain rinnakkaistodellisuudessa. Kyllä poliisikin näkee, että tuollainen ”mies” on täysin vaaraton, mitä nyt purkaa omassa kammiossaan turhautumistaan. Onko ”aimo mies” homofoobinen? Kyllä on ja hän projisoin homovihansa toisiin, koska pelkään homopiirteitä itsessään.

 3. Jaa jaa… Seksualineuvojalle kaikki lienevät natseja jotka rikkovat mielikuvaa omasta Shangri La:sta. Natseiksi on nimettu viimeisten 10 vuoden aikana niin monta ryhmää että mietityttää ketkä eivät olisi natseja: Narsistitko?

  Näkyikö ikkunan alla natsikulkue?

 4. Pöntisellä on miehekäs leuka! Onko feministipuolueen Pöntisen oikea etunimi kenties Risto?!!

 5. Mielestäni jotkut seksuaalineuvojat häiritsee ja ahdistelee tyttöjä ja poikia päiväkodissa ja koulussa pakottamalla yhteen muottiin eli pois ihmisen luontaisesta suuntautumisesta. Seksuaaliagenda on väkivaltaa ja sillä on tarkoituksena alistaa kaikki yhteen muottiin. Lapsille ei pidä edes puhua mitäänseksuaalijuttuja. Turha ammatti.

 6. Tietääkö nämä huutelijat itsekään mitä sillä natsi-sanalla tarkkaan ottaen tarkoittavat?

Comments are closed.