Free speech 25 tammikuun, 2022

 

Mietipä kuinka surkea puheenjohtaja pitää Riikka Purran olla, jotta vain 5,23 % äänioikeutetuista jaksaa lähteä äänestämään persuja. Eli vain noin 3-4% miehistä!

 

Tosin ei ole paljon hurraamista VKK-puolueellakaan, koska se sai 0,65 %.

 

Ruma totuus on, että suomalaiset miehet ovat totaalisia sohvaperunoita. Heitä ei kiinnosta, vaikka femakoilla on valta. Ei vaikka femakot käskevät pistämään kuonokopan ja sossut veisivät heidän lapset myrkytettäväksi.

 

Suomalainen sohvasoturi

 

 

Tässä on kuitenkin voiton siemen: Pitää tehdä kuten Trump eli nostaa äänestysaktiivisuutta suoralla puheella. Äänestysaktiivisuus on kaiken ydin. Ei kannata Purran tavoin nuoleskella suvakkeja tai Hirvisaaren tavoin kaveerata kaikkien kanssa, vaan riittää kun saa kovalla puheella ja polarisoinnilla omat ydinporukat liikkeelle.

 

Tässä on VKK:lle todellinen tuhannen taalan paikka eduskuntavaaleissa!

 

 

 

 

 

 

22 thoughts on “Tässä aluevaalien todellinen tulos. Persuille vain 5,23%

 1. Jo parivaljakko vasemmisto-vihreät peittoaa persmyyjät. Myös sortinsakki eli ”muut” peittoaa persmyyjät. Äänestäjätuloksista päätellen, vaikuttaa siltä, että Abraham Lincolnin kuuluisassa sanonnassa ”Kaikkia ihmisiä voi huijata jonkin aikaa, persuäänestäjiä voi huijata kaiken aikaa, mutta kaikkia ihmisiä ei voi huijata kaiken aikaa.” on sittenkin vähän viilattavaa.

  1. Turha pulista. Miksi, ette äänestäneet? Kaikki tekosyyt olla äänestämättä ovat pelkkiä tekosyitä. Montakos ehdokasta ”nukkuvien puolueella” oli aluevaaleissa. Ei sitten yhtä ainutta. Tämä on vaalitulos ja sitä noudatetaan. Ei äänestämättä jättäminen tuo yhtäkään päättäjää aluevaltuustoihin.

   1. Jussiboy, kasva aikuiseksi….tai edes kapinoivaksi teiniksi. Et tunnu ymmärtävän suhteellisuutta sekä loogista tapaa prosessoida probleemoita. Luulen että olet vain paremman väen jälkeläinen, joka on nyt innostunut lukemaan politiikkaa… tosin ymmärtämättä siitä muuta kuin mitä isi ja äiti kertoo.

  1. Trollausvaalit

   Yle tilaa kannatus kyselyt entiseltä Kokoomuksen kansanedustaja Eero Lehdeltä.

   Eero Lehti omistaa Taloustutkimus Oy:n

   Yhtiön omistaa sen perustaja Eero Lehti.[4]

   Puoluegallupeista paljastuu perussuomalaisia hyödyttävä ”bandwagon-efekti”. Tieto
   gallupmenestyksestä voi lisätä puolueen tai ehdokkaan kannatusta. Suosion kasvu siis ikään kuin kertautuu.

   http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/109998-tiede-uusi-paljastus-ylen-gallupeista

  2. Mielestäni olisi hyvä jos Laitonlehti valittaisi Ylen toiminnasta ETYJille ja vaatisi että
   YLE lopettaa trollauksen.

   Wikipedia:
   Vaalitarkkailu ei rajoitu pelkästään vaalitoimituksen valvontaan, vaan myös joukkotiedotusvälineiden tasapuolisuutta sekä vaaleihin ehdokkailla osallistuvien poliittisten ryhmien mahdollisuutta saada tasapuolisesti julkisuutta kiinnitetään huomioon

   https://fi.wikipedia.org/wiki/Vaalitarkkailu

   15.4.2015

   Dnro 580/4/15
   Ratkaisija: Apulaisoikeusasiamies Maija Sakslin
   Esittelijä: Vanhempi oikeusasiamiehensihteeri Mikko Sarja
   YLEISRADION MENETTELY VAALIGALLERIAA KOSKEVASSA ASIASSA

   Muuta aineistoa
   Euroopan turvallisuus- ja yhteistyöjärjestön (ETYJ) demokraattisten instituutioiden ja
   ihmisoikeuksien toimiston (ODIHR) 27.2.2015 julkaistussa maaraportissa (s. 8) on kiinnitetty
   huomiota Ylen Vaaligalleriaan pitämällä sitä positiivisena kehityksenä edellisiin vuoden 2011
   vaaleihin nähden, jolloin ODIHR moitti Suomea siitä, että eduskunnan ulkopuoliset puolueet
   eivät olleet saaneet Ylen vaaliohjelmissa riittävästi näkyvyyttä.

   http://www.eduskunta.fi/triphome/bin/thw.cgi/trip/?${APPL}=ereoapaa&${BASE}=ereoapaa&${THWIDS}=0.57/1476496737_23892&${TRIPPIFE}=PDF.pdf

 2. Yle veroa maksetaan 5000 miljoonaa 10 vuodessa, vaikka se trollailee noita kannatuslukuja.

 3. Goldman sachs juutalainen omistaa tieto oy ym muut tulokset ovat aina rapparien ja jutkujen manipulointiA

  1. Tieto Oy on niitä firmoja, jotka laskuttavat 100 000 euroa jostain yhden uuden vaihtoehdon laittamisesta johonkin alasvetovalikkoon (koodarille minuutin homma). Ja laskuttavat sen täytenä erikseen joka ikiseltä Suomen kunnalta.

   Sopii etniseen sterotyyppiin kyllä :D

 4. Äänestysaktiivisuudella ei ole sinänsä mitään merkitystä sillä oli se kuinka pieni tahansa niin vaalit on aina pätevät. Äänestämättä jättäminen ei ole siksi mikään protesti vaan pelaa aina korruptiopuolueiden pussiin kun taas pahinta mitä niille voi tehdä on viedä niiltä paikkoja ja saada yksikin aidon opposition ehdokas mukaan samaan saliin ja vieläpä paljastamaan heidän keskinäisiä sikailuja.

 5. Vain hyvin marginaalinen määrä seuraa edes mitään valtuustojen kokouksia tai edes eduskunnan istuntoja silloin kun niitä ei näytetä telkkarista. Sinänsä hyvä sillä kaikki päätöksethän tehdään kulisseissa ja kokoukset sekä täysistunnot on vain poliittista teatteria jossa niitä pannaan täytäntöön julkisesti. Seuraava vähän isompi ryhmä saa tietonsa mediasta, seuraava siitä mitä vaalimainoksissa sanotaan ja loput ei edes äänestä.

 6. Niin tai näin… Kaverin kanssa hoksattiin että Persuja eivät äänestäneet edes omat. Sen verran laihaksi jäi äänisaalit.

  Nyt sitten VKK:ssa katsotaan kuinka moni persu liittyy paikallisyhdistykseen seuraten Ossi Tiihosen viitoittamaa tietä. Ne ovat niitä jotka ovat kyllästyneet Persujen ”harjaus politiikkaan” ja joilla ei ole mahdollisuutta hillotolpalle. Sielä roikkuvat vielä purrat ja putkoset sekä Huhtasaaret pitkään.

 7. Onko tuossa laskettu Helsinki mukaan? Hesassa ei saanut äänestää. Se on ihan oma vika jos ei äänestä joten Persujen kannatus on 11%.

   1. Hesassa persuilla on 10% kannatus niin ei se olisi laskenut persujen tulosta mutta kepulla on hesassa vaan 2% kannatus niin kepua se on olisi laskenut ja vihreitä nostanut. Ek vaaleissa persut voi nousta 14%n mutta tuskin enää 20% Purran aikana, koska koronapassista on tulossa pysyvä niin rokottamattomille ainut puolue tällähetkellä on VKK.

 8. ”Heitä ei kiinnosta, vaikka femakoilla on valta.”

  Ai että hölmölän ”femakoillako” olisi ”valta”???!
  Just joo.. Tyhmempi voisi luulla että valta olisi omistajilla. Pää-osin kahdella suurella omaisuudenhoitoyhtiöllä jotka omistaa keskenään kaiken mitä ylipäätään omistaa kannattaa.

  https://www.bitchute.com/video/EHrd2p3HkTEj/

 9. Persuja ei toivottavasti enää nähdä tai kuulla jatkossa. Heistä on tullut isänmaallisille isompi riesa kuin vasemmisto puolueista. Jos sanoo ei etnonationalismille niin ei voi olla isänmaallinen.

 10. Ajatuksia herättävä kuva ja mediassa silti hehkutettiin kuinka isot ja tärkeät nämä vaalit ovat.

Comments are closed.