Marco de Wit 26 tammikuun, 2022

 

Tiivistelmä:

 

Tässä normaalin valikampanjan tusina perusaskelta, joita entinen persujen kansanedustaja ja nykyinen VKK:n vaalijohtaja James Hirvisaari EI ole halunnut toteuttaa:

 

1. Osallistutaan täysillä kaikkiin vaaleihin

2. Vaaliehdokkaiden aktiivinen etsiminen

3. Ehdokaslistat täyteen

4. Ehdokkaiksi myös sitoutumattomia

5. Avoimet ovet ehdokkaaksi paitsi murhaajille, yms.

6. Aktiivisesti pyydetään ihmisiä ehdokkaiksi

7. Kansanrintama-vaaliliitto

8. Kuukausittaisia mielenosoituksia

9. Vaalikampanjaa myös kaduilla

10. Valtakunnallinen vaalikiertue

11. Aktiivinen mediastrategia

12. Puolueen tuettava vaalikampanjaa rahallisesti

13. Persujen haastaminen 

 

Siinä kaikki. Ei ole monimutkaista, mutta jostain syystä Hirvisaarta ei ole kiinnostanut toteuttaa noita 13 perusasiaa. Siitähän olisi vielä voinut syntyä VKK:lle jytky ja mitä persutkin olisivat sanoneet.

 

Ai missä todisteet? Tässä:

 

1. Hirvisaari ei ole VKK:n vaalijohtajana eikä itse asiassa KERTAAKAAN viimeiseen kymmeneen vuoteen suostunut kritisoimaan persujen puoluekokousten äänestyskoneita, vaikka niissä ei ole mahdollisuutta tarkistuslaskentaan.

 

2. Hirvisaari ei ole KOSKAAN suostunut kritisoimaan Suomen limaisinta poliittista operaattoria eli persuja johtavaa Matti Putkosta, joka aikanaan yhdessä Niinistön ja Lipposen kanssa vei Suomen EU:iin, euroon ja Natokumppanuuteen. Hirvisaari ei suostunut kritisoimaan Putkosta edes silloin, kun tämä hankki ne äänestyskoneet persuihin.

 

3. Hirvisaari ei suostunut kritisoimaan Putkosta edes viime kesänä, kun tämä äänestyskoneillaan järkkäsi Purran puheenjohtajaksi, jotta persuista tulisi Kokoomuksen apupuolue ja porvarihallitus veisi Suomen Natoon.

 

4. Hirvisaari ei yrittänyt hankkia VKK:lle aluevaaleihin ehdokkaita edes VKK:n omilla kotisivuilla. Hirvisaaren jarruttelun takia VKK menetti jytkynsä.

 

Jos nuo faktat ei saa sinun hälytyskelloja soimaan ja ymmärtämään Hirvisaaren olevan Suomen historian epäpätevin vaalijohtaja, niin alla lisää todisteita.

 

 

Pidempi versio:

 

 

Eilen aluevaaleissa tehtiin historiaa. Tai siis melkein. VKK oli nimittäin lähellä räjäyttää pajatson.

 

VKK melkein tuhosi Suomen politiikan rautaisen lain, jonka mukaan pienpuolueet eivät voi koskaan menestyä ja uhata suurpuolueita.

 

VKK melkein rikkoi tuon rautaisen lain, VAIKKA puoluejohto ei panostanut vaaleihin yhtään. VKK:lla oli nimittäin naurettavan pienet listat eli ehdokasmäärät. Pahinta oli, että lähes koko puolueen johto ja muut ääniharavat eivät suostuneet lähtemään oman puolueensa ehdokkaiksi!

 

Kaikissa muissa puolueissa johto ja ääniharavat olivat vaaleissa ehdokkaana paitsi VKK:ssa. Mietipä sitä.

 

Pakkorokotusten synnyttämä kansan kapinahenki oli kuitenkin niin kova, että VKK silti sai 1,3 prosenttia äänistä. Moni VKK:n tuntemattomuus saikin paljon ääniä ja peräti 10 pääsi läpi olemattomilta listoiltaan. Tämä taitaapi olla Suomen ennätys nanolistalta läpipääsyssä.

 

Myrskyvaroitus

 

 

Pelkästään tuosta noin prosentin tuloksesta femakot päästivät jo melkein housuihinsa.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Ajatelkaapa millaisen massiivisen vaalivoiton VKK olisi saanut, jos sillä ei olisi ollut jarrut päällä, vaan olisi edes vähän yrittänyt! Jytky olisi ollut niin veret hyytävä, että femakot olisivat romahtaneet ja suurpuolueet olisivat paniikissa alkaneet purkaa koronatyranniaa ja poliisivaltiota!

 

Mutta kun ei. Alusta asti VKK:n vaalijohtaja James Hirvisaari sabotoi oman puolueensa vaalikampanjaa nynnyilevällä jarrustrategialla. Tämä on jotain ennenkuulumattoman käsittämätöntä. Tajuaakohan Hirvisaari vastuunsa? Eroaako hän vaalijohtajan paikalta?

 

 

Aluevaaleissa persut romahti. VKK nousi sabotaasista huolimatta. Eroaako sabotööri?

 

 

Nyt kuitenkin näyttää siltä, että Hirvisaarta ei hävetä ollenkaan. Päinvastoin. Hän edelleen pitää itseään erinomaisena vaalijohtajana ja vaalistrategina. Niinpä näyttää siltä, että Hirvisaari aikoo jatkaa VKK:n vaalijohtajana ja strategina eduskuntavaaleihin!!

 

Siis siitä huolimatta, että Hirvisaaren poliittinen ura on ollut Suomen suurin poliittinen katastrofi. Siis ihan liioittelematta James Hirvisaarta voidaan pitää Suomen historian surkeimpana poliittisena strategina. Onhan se nyt selvä, että jos kutsuu Seppo Lehdon eduskuntaan ja sitten ottaa vielä tästä kuvan hailaamassa eduskunnan lehterillä, niin tällaisella tyypillä ei ole yhtään mitään asiaa vaalistrategin ja vaalijohtajan paikalle!

 

Suomessa ja varsinkin Suomen kansallismielisessä liikkeessä kukaan ei kuitenkaan koskaan ota vastuuta mistään. Kaikki vain hyssyttelevät. Niinpä yhä uudestaan ja uudestaan täysin epäpätevät henkilöt väkisin pyrkivät ja myös pääsevät tärkeisiin avaintehtäviin.

 

Vain Laiton Lehti on uskaltanut kritisoida James Hirvisaarta, joskin vain rivien välissä tai sitten syvällä juttujen sisällä. Tässä yksi esimerkki kolmen kuukauden takaa.

 

3. VKK nynnyilee

Vuoden alussa Turtiainen tykitti lähes joka päivä persujen suuntaan, mutta keväällä lopetti käytännössä kaiken kritiikin. Ano ei kritisoinut persuja silloinkaan, kun persut tekivät EU:sta velkaunionin. Tai silloin, kun Purra valittiin puheenjohtajaksi farssimaisilla äänestyskoneilla.

VKK olisi siis voinut todella LUJAA iskeä persujen kimppuun. Onhan se selvä, että jos asia tuodaan kunnolla esille, niin lähes koko kansallismielinen kenttä – rivipersut mukaanlukien – pitäisi persujen puoluekokouksessa käytössä olevia äänestyskoneita absurdeina. Varsinkin, kun niitä johtaa Matti Putkonen. Tässä olisi VKK:lle tuhannen taalan paikka kyseenalaistaa persupuolueen rehellisyys.

VKK-puolue ei myöskään sanonut mitään silloin, kun viikko puoluekokouksen jälkeen persut luopuivat turvisten nollalinjasta vaatien Suomen armeijan erikoisjoukkoja hakemaan pedoafgaaneja Suomeen. Ei silloinkaan, kun persut luopuivat liukuhihna-aborttien vastustamisesta. Eikä nytkään, vaikka Purra pitää rokotekriittisiä valehtelijoina ja suorastaan tyrkyttää kokeellisia rokotteita lapsille

VKK-puolue on selvästi valinnut Muutos-puolueen strategian toisinnon, jossa persuja ei haasteta. Tämä nynnystrategia tuhosi Hirvisaaren kansanedustajauran ja koko Muutos-puolueen, mutta jostain syystä strategiaa ollaan nyt toistamassa. Tämän vuoksi persut saivat kerätä kaikki pisteet koronapassin (näennäis)vastustamisesta, vaikka natsipassin voimaantulon varmistivatkin. VKK menetti jälleen tuhannen taalan paikkansa tieten tahtoen.

Tietysti voi olla, että VKK:n johto kuvittelee olevansa ovela. Ehkä siellä oikeasti kuvitellaan, että säilyttämällä hyvät puhesuhteet persujen kanssa on sitten mahdollista saada sieltä paljon loikkareita maakunta- ja eduskuntavaalien aikaan. Strategiana näyttää olevan kaveerata tiettyjen persujen, kuten esim. Niikon kanssa.

Anon oikeana kätenä toimiva uskovainen James Hirvisaari korostaa yhteistyötä, kun taas Ano usein tykittää twitterissä vaatien jopa vallankumousta ja kovia otteita. VKK:n strategia on täysin ristiriitainen. Ja tämän päälle sitten vielä nynnyily persujen suhteen. VKK ei ole edes kunnolla kritisoinut persuja lasten kokeellisten koronarokotusten hyväksymisestä! Olisikin mielenkiintoista tietää kuinka pitkälle myrkkypiikkien ja poliisivaltion kannattamisessa purrapersujen oikein pitää mennä, jotta heitä alettaisiin kritisoida?

VKK:lla oli niin kiire kaveerata ja ”neuvotella” persujen kanssa, etteivät edes oikeasti yrittäneet pysäyttää koronapassia. Silloinhan olisi vielä joutunut järkkäämään miekkarin persuja vastaan. Eikä se käy varsinkin, kun VKK:n hallituksen jäsenillä on persuissa niin paljon hyviä kavereita.

Kaiken kaikkiaan VKK:n nynnystrategia on ollut totaalinen katastrofi ja yksi suurimpia syitä koronapassiin ja nyt taas tiivistyviin koronasulkuihin. Eiköhän nyt viimein olisi aika todeta faktat ja vaihtaa strategiaa?

 

 

Purrapersut taas vaatimassa lisää koronasulkuja!! VKK jatkaa nynnyilyä?

 

 

Jos Hirvisaari olisi suostunut luopumaan nynnystrategiastaan, niin VKK oli saanut valtavan jytkyn. Mutta kun ei. Persuillehan olisi voinut käydä huonosti.

 

Tuossa yllä olevassa Laittoman Lehden analyysissä paljastettiinkin rivien välissä se kauhea tosiasia, että se oli nimenomaan Hirvisaari, joka noin vuosi sitten sai poliittisesti erittäin kokemattoman VKK:n puheenjohtajan, Ano Turtiaisen LUOPUMAAN persujen haastamisesta.

 

Eikä siinä kaikki. Hirvisaari on tehnyt tätä jarrutyötä useissa eri puolueissa. Se on nimenomaan Hirvisaari, joka on lähes kymmenen vuotta yhä uudelleen ja uudelleen kansallismielisessä liikkeessä ajanut tuhoon tuomittua nynnyilevää jarrustrategiaa. Näin hän on estänyt aitokansallismielisiä haastamasta persuja ensin Muutoksen (2015 vaalit), sitten Reformin (2019 vaalit) ja nyt VKK:n (2022 vaalit) johdossa.

 

Ei olisi yhtään ihme, jos persut antaisivat sionistiselle uskovaiselle, James Hirvisaarelle mitalin persukriittisen aitokansallismielisen liikkeen systemaattisesta jarruttamisesta. Hirvisaari on käytännössä pelastanut valeoppositio sionistipersut yhä uudestaan ja uudestaan.

 

 

Vuosien ajan monet kansallismieliset ovat raivoissaan ottaneet yhteyttä Laittomaan Lehteen ja vaatineet sitä paljastamaan tämän Hirvisaaren pelin. Itse asiassa Laiton Lehti oli lähellä paljastaa Hirvisaaren pelin silloin, kun tämä älyttömällä Reformi-virityksellään jarrutteli kansallismielistä liikettä viime eduskuntavaaleissa. (Reformi yritti valitsijayhdistysten kautta eduskuntaan, vaikka vaalilainsäädäntö tekee sen mahdottomaksi, kuten Hirvisaari on myöhemmin myöntänyt.) Laittoman Lehden toimitus ei ole kuitenkaan ollut varma jarrutteleeko Hirvisaari tahallaan vai onko hän vain käsittämättömän epäpätevä sekoilija.

 

Niinpä Laiton Lehti on viimeiset puoli vuotta yrittänyt ystävällisesti saada Hirvisaarta luopumaan nynnystrategiastaan, mutta se ei ole onnistunut. Päinvastoin. Hirvisaarella oli OTSAA ryhtyä VKK:n vaalijohtajaksi ajamaan entistä voimakkaammin nynnystrategiaansa, jossa persuja ei haasteta. Siis vaikka persut käytännössä mahdollistavat pakkorokotukset, lasten injektoinnin kokeellisilla geenirokotteilla ja poliisivaltion koronapasseineen.

 

Ainoana mediana Laiton Lehti ihmetteli miksei VKK ole tähän persujen petturuuteen reagoinut.

 

Lopullinen takinkääntö: Persut hyväksyivät nyt myös hoitajien pakkorokotukset! Mitä tekee VKK?

 

 

Hirvisaari onkin erittäin suuressa vastuussa koronapassin läpimenosta varsinkin, kun ei entisenä persukansanedustajana ja VKK:n eduskuntaryhmän sihteerinä edes yrittänyt painostaa perustuslakivaliokunnan persujäseniä. Mutta eihän vanhoja kavereita voi painostaa!

 

There’s a method in the madness, kuten englantilaiset sanovat. Hirvisaaren toiminta ei ole vain haihattelevan uskovaisen sekoilua, vaan pelottavan systemaattista jarrutusta. Epäilyttävästi hyvin suuri osa kansallismielisesta kentästä vuodesta toiseen tukee tätä jarrutusta ja näin estää aitokansallismielisten menestymisen.

 

Näistä asioista on kuitenkin ollut hyvin vaikea kertoa ennen vaaleja. Niinpä Laiton Lehti on nyt vaalien jälkeen päättänyt nopeasti puhua suunsa puhtaaksi, jotta tämä vuodesta toiseen jatkuva jarruttelu vihdoin lopetettaisiin. Alla siis lista asioista mitkä VKK:n johto jätti tekemättä. Jytky on mahdollista aikaansaada eduskuntavaaleissa, kunhan virheitä ei toisteta, vaan huolehditaan edes näistä palikkatason asioista:

 

1. Osallistutaan täysillä kaikkiin vaaleihin

Alunperin Laiton Lehti ehdotti ja kannatti, että VKK keskittää kaiken vallan kansanedustaja Ano Turtiaisen käsiin, jotta puoluetta ei voi vaaleissa sabotoida jarruttamalla samalla tavalla kuin on käynyt SKE:lle, Vapauspuolueelle ja lukuisille muille puolueille.

 

Laittoman Lehden toimitukselle ei kuitenkaan tullut mieleenkään, ettei VKK:n johto haluaisikaan osallistua vaaleihin! Mitä tekoa on puolueella, joka ei halua osallistua vaaleihin!?!

 

Ensin oli suuri pettymys, ettei VKK:n porukka halunnut osallistua kunnallisvaaleihin. Siis vaikka heillä oli lähes vuosi aikaa valmistautua niihin. Eivät tukeneet edes Anon kampanjaa, joka sitten menettikin paikkansa. Tämä oli täysin käsittämätöntä. Laiton Lehti ei tästä flegusta epäpätevyydestä kuitenkaan valittanut, koska uuden puolueen synnyttämisprosessi on aina vaikea. Oli kuitenkin valtava shokki tajuta, ettei VKK halunnut lähteä aluevaaleihinkaan!

 

On täysin vastuutonta olla lähtemättä vaaleihin juuri silloin kuin pitäisi vastustaa koronatyranniaa ja poliisivaltiota. Varsinkin, kun vaalit ovat aina erittäin hyvä keino verkostoitua valtakunnallisesti. Uuden puolueen on osallistuttava kaikkiin vaaleihin, jotta se sitten voi vaali kerrallaan luoda yhä paremmat listat ja tehokkaamman vaaliorganisaation. Eihän sitä organisaatiota tyhjästä voi luoda, vaan nimenomaan osallistumalla kaikkiin vaaleihin. Samalla voi vaalikampanjoiden kautta myös hankkia paljon julkisuutta.

 

Eli Anon kesällä 2020 erotettua persuista oli tulossa seuraavat vaalit:

 

1. Kunnallisvaalit kevät-kesä 2021

2. Aluevaalit tammikuu 2022

3. Seurakuntavaalit marraskuu 2022

4. Eduskuntavaalit huhtikuu 2023

 

On täysin järjetöntä tähdätä vain eduskuntavaaleihin, koska ne edellyttävät aina suurta vaaliorganisaatiota ja paljon ehdokkaita eli TÄYSIÄ listoja. Eduskuntavaaleihin pitää harjoitella kaikilla muilla vaaleilla, koska silloin luodaan se vaaliorganisaatio ja ne joka vaaleissa parannetaan ehdokaslistoja.

 

(Toivottavasti joku neropatti ei ole keksinyt, ettei eduskuntavaaleihinkaan tarvita tehokasta vaaliorganisaatiota, vaan riittää ”kansan jyrähtävä tahto”.)

 

Oli myös epäreilua, että juuri silloin, kun Sinimustat keräsivät kannatuskortteja puolueeksi rekisteröitymiseksi, niin perustetaan VKK-puolue, joka sitten ei *kuitenkaan* vielä halua panostaa vaaleihin! Tällöin myös huijattiin kaikkia VKK:n kannatuskortin täyttäneitä, joille annettiin ymmärtää VKK:n lähtevän TÄYSILLÄ vaaleihin taistelemaan koronatyranniaa vastaan. Nähtävästi juuri tämän takia VKK ei sitten kehdannutkaan jättää vaaleja väliin, vaan lopulta sitten osallistuikin. Tosin lähinnä vain näön vuoksi.

 

Siis ihan OIKEASTI VKK ei halunnut lähteä aluevaaleihin. Ai miksikö? Laiton Lehti ei halua mennä yksityiskohtiin, koska syyt ovat niin käsittämättömiä. Yleistä tietoa kuitenkin on, että osa VKK:n johdosta ei lähtenyt ehdokkaaksi, koska raukkamaisesti pelkäsi saavansa liian vähän ääniä. Varsinkin Hirvisaari pelkäsi, ettei saa yhtään ääniä ja näin kieltäytyi ehdokkuudesta, vaikka hänen entisenä kansanedustajana ja uuden puolueen vaalijohtajana olisi ehdottomasti pitänyt olla ehdokkaana vetämässä vaalivankkureita.

 

Lisäksi ihan oikeasti moni oli varma, ettei aluevaaleja tule! Jotkut olivat jopa ihan oikeasti maailmanlopun tunnelmissa kuvitellen harhoissaan, että yhteiskunta romahtaa ennen vaaleja.

 

Kyllä. Tämä on niin farssimainen fakta, että parempi unohtaa koko juttu. Pääasia, että Hirvisaari vetää johtopäätökset. Vaalijohtajana Hirvisaaren tehtävänä on valmistaa ja viedä puolue vaaleihin eikä ruokkia harhoja ja antaa harhaisten sabotoida vaalikampanjaa.

 

Miksi et lähde ehdokkaaksi aluevaaleihin?

Vaaleja ei tule!

Miten niin?

Vaalit peruutetaan.

Miten niin? Ootko ihan sekaisin?

Tämä on varmaa tietoa.

Miten niin?? Eihän sitä voi tietää varmasti. Joka tapauksessa pitää vaaleihin valmistautua siltä varalta, että ne pidetään.

Ainakin aluevaalit peruutetaan. Luultavasti eduskuntavaalitkin. Tärkeämpää on nyt luoda varmuusverkosto ennen kuin kaikki romahtaa.

**%*&*%**¤**#*¤**&%*&*

 

 

2. Vaaliehdokkaiden aktiivinen etsiminen

Tuntuu hullulta todeta tämä päivänselvä fakta: Vaaleihin lähteneen puolueen pitää hankkia listoilleen ehdokkaita! Tätä VKK ei kuitenkaan tehnyt edes omilla puolueen kotisivuillaan. Eikä edes sen jälkeen, kun Laiton Lehti asiasta huomautti. Mietipä sitä.

 

Tämä on kiistämätön todiste Hirvisaaren käsittämättömästä tasosta ja epäpätevyydestä. Hän ei silti myönnä mitään eikä häpeä mitään.

 

Kertoo myös todella paljon kansallismielisten tasosta, ettei kukaan edes huomaa, ettei puolue yritä hankkia ehdokkaita edes omalla kotisivullaan. Niinpä Hirvisaari voi loputtomiin sekoilla ihan täysillä.

 

Lähteekö VKK aluevaaleihin haastamaan myös persuja?

 

 

 

3. Listojen täyttäminen

Lisää järisyttäviä paljastuksia: Ei riitä, että ehdokaslistalle laittaa vain muutaman ehdokkaan, vaan listat pitää saada täyteen!

 

Jälkikäteen Hirvisaari on väittänyt tehneensä parhaansa, mutta se on törkeä vale. Totta on, että pienpuolueilla on yleensä vaikea hankkia ehdokkaita. VKK:lla tilanne on kuitenkin paljon parempi. Se on eduskuntapuolue, jonka vaalijohtaja voi hyvissä ajoin kutsua joka maakunnasta vaalitiimin EDUSKUNTAAN (ei lehterille) kahviteltavaksi, valokuvattavaksi ja videoitavaksi. Tämä taatusti innostaa lähtemään ehdokkaaksi, värväämään ehdokkaita ja tekemään aktiivista vaalityötä.

 

Tietysti tämä tarkoitaa, ettei olla nokka pystyssä, vaan ihan oikeasti kutsutaan tavalliset ihmiset eduskuntaan vierailulle. NYT-puolueen elitismi on yleistä tietoa, mutta miksei myöskään VKK halua kutsua eduskuntaan vierailulle paljon potentiaalisia ehdokkaita ja aktivisteja?

 

Hirvisaarelle ehdotettiin jo kesällä, että VKK:n voisi kutsua joka maakunnasta aktivisteja ja aktivistiryhmiä vierailulle eduskuntaan ja näin luoda verkostoa aluevaaleihin. Hirvisaari ei tätä kuitenkaan tehnyt, vaikka puolueella olisi ollut noin puoli vuotta aikaa valmistautua vaaleihin. Niinpä VKK:lla oli listoillaan ehdokkaita keskimäärin vain 15 % tarvittavasta määrästä. Joillakin alueilla luku oli 0 eli ei yhtään ehdokasta! Tämä on kansallismieliseltä eduskuntapuolueelta käsittämättömän vähän varsinkin kun ottaa huomioon kuinka paljon aktivisteja on kansallismielisessä kentässä.

 

 

4. Sitoutumattomia ehdokkaita

Kannustetaan KAIKKIA vapausmielisiä tulemaan ehdokkaaksi, joko suoraan VKK:n listalle tai sitoutumattomana. Näin on paljon helpompi saada listat täyteen. Hirvisaari ei kuitenkaan halunnut listalle sitoutumattomia. Tämäkin on anteeksiantamatonta.

 

Joku voi tietysti sanoa, että ehkä tämä älytön päätös tuli puoluehallitukselta, mutta silloinhan Hirvisaaren pitäisi erota vaalijohtajan asemasta. Ei yksikään vaalijohtaja voi hyväksyä täysin älyttömiä päätöksiä.

 

Tosin Hirvisaari näytti oikeasti kannattavan sitoutumattomien ehdokkaiden tyrmäämistä. Käsittämättömänä logiikkana oli, että jokaisen ehdokkaan piti maksaa VKK:n kannatusmaksu. Tässä ei ole mitään järkeä. Se 20 euron summa on niin pieni, ettei sen takia kannata luopua sitoutumattomista ehdokkaista.

 

 

5. Hyväksytään monenlaisia ehdokkaita, muttei murhaajia

VKK olisi halutessaan voinut hyväksyä ehdokkaiksi lähes kaikki halukkaat. Siis lukuunottamatta murhaajia, lastenraiskaajia, yms. Eli olisi voinut hyväksyä kaikenlaisia vapaus- ja kansallismielisiä ehdokkaita. Nyt olisi ollut aika unohtaa kaikki riidat ja laittaa listat täyteen myös monilla hieman radikaaleimmilla kansallismielisillä. (Mukaanlukien myös tiettyyn ryhmään kriittisesti, mutta asiallisesti suhtautuvat ”as-tyypit”.) Radikaaleja olisi myös hyvin voinut päästää listalle esim. sitoutumattomina ehdokkaina varsinkin, kun he ovat sitä aktiivisinta porukkaa.

 

Tätä Hirvisaari ei kuitenkaan halunnut, vaan lukuisia ehdokkaita ei päästetty listoille. Siis vaikka samaan aikaan Hirvisaari päästi ehdokkaaksi murhaajia.

 

Loppujen lopuksi Hirvisaarella ei ollut mitään logiikkaa ehdokasasettelussa. Paitsi tietysti vanhat riidat ja väännöt, joten tämäkin synnytti monilla alueilla riitaa ja negatiivisen ilmapiirin mikä entisestään vähensi ihmisten halua asettua ehdolle.

 

Kaiken kukkuraksi Hirvisaari selitti valtamedialle, että kyllä murhaajien ja raiskaajienkin pitää päästä ehdokkaaksi. Olemme kuulemma kaikki syntisiä. Kuka heittää ensimmäisen kiven? (Yleensä ne uskovaiset, joilla on kova tarve korostaa omaa jalouttaan ja pyhyyttään ovat yleensä niitä pahimpia tekopyhiä. Ei hätää. Aina kun jäät kiikkiin tekopyhyydestä, niin voitkin selittää, että olemme kaikki syntisiä. Voila!)

 

 

Kuvassa linkki Iltalehden juttuun

 

 

 

6. Aktiivisesti pyydetään ehdokkaiksi

Vaalijohtajan ja puoluejohdon ei pidä odotella, että ihmiset ilmoittautuvat ehdokkaiksi, vaan pitää PYYTÄÄ ihmisiä lähtemään ehdokkaiksi. Pitää suorastaan hurmata ja houkutella. Eduskuntapuolueelle tämä on helppoa, koska aina voi kutsua käymään eduskunnassa, jne.

 

Erityisen tärkeää on pyytää ehdokkaiksi ihmisiä, jotka ovat olleet aiemmin jonkun muun puolueen ehdokkaita eli ovat kokeneita ehdokkaita. Olisi ollut hyvin helppoa pyytää esim. Väyrysen entisen Seitsemän Tähden -liikkeen 2019 ehdokkaita ja lukuisten muiden puolueiden entisiä vaaliehdokkaita. Kansallismielisessä kentässä on valtavasti pieniä puolueita ja aatteelliset erot ovat niin pieniä, että monet taatusti olisi ollut helppo saada VKK:n ehdokkaiksi.

 

Lukuisia korkean profiilin kansallismielisiä ei koskaan tullut VKK:n listalle. Miksei Hirvisaari yrittänyt enemmän houkutella esimerkiksi Lokkaa, Wiikkiä ja heidän kavereitaan listoille? Entä Sinimustat? Miksei heitä yritetty värvätä listoille? Sama kysymys voidaan esittää Kavoniuksesta sekä monista muista henkilöistä ja ryhmistä, jotka Hirvisaari taatusti tuntee.

 

Jos ei jaksa hurmata ja houkutella, niin edes kysyisi. Hirvisaaren tai tämän avustajan ei olisi tarvinnut tehdä muuta kuin katsoa viime vaalien ehdokaslistat ja alkaa soittelemaan äänijärjestyksessä. Tietysti tämä olisi vienyt kymmeniä tunteja, mutta sen takia Hirvisaari saa palkkaa eduskuntaryhmän sihteerinä. Ehdokkaiden hankkiminen pitäisi olla tärkein työ eli prioriteetti. Ilman vaaliehdokkaita puolue ei ole oikea puolue.

 

 

7. Kansanrintama-vaaliliitto

Jos näyttää siltä, ettet saa listoja ihan täyteen, niin sitten alat luomaan ja solmimaan suuren vaaliliiton. Tämäkin olisi ollut eduskuntapuolueelle erittäin helppoa, mutta Hirvisaarta ei kiinnostanut. Tämäkin on anteeksiantamatonta, koska vaaliliitot ovat erittäin tehokas tapa saada listat täyteen.

 

Hirvisaarelta pyydettiin jo viime keväänä, että VKK voisi syksyllä kasata todellisen kansanrintaman yhdistämällä kaikki vähänkään vapaus- ja kansallismieliset järjestöt ja pienpuolueet yhteen suureen Kansanrintama-vaaliliittoon. Olisi ollut helppoa kutsua monien poliittisten järjestöjen ja pienpuolueiden johtajat eduskuntaan ja suurella äänellä ilmoittaa Kansanrintama-vaaliliitosta. Tämä olisi antanut jokaiselle järjestölle ja pienpuolueelle paljon voimaa ja optimismia, kun jokainen ehdokas olisi tajunnut omaavansa realistisen mahdollisuuden päästä läpi. Näin useimmat listat olisi TAATUSTI saatu täyteen.

 

Täysillä listoilla VKK olisi saanut useiden prosenttien vaalivoiton ja noussut jopa kristillisdemokraattien ohi! Niinpä oli Hirvisaarelta järjetöntä kieltäytyä samanhenkisten puolueiden vaaliliitoista. On täysin idioottimaista, että VKK:lla oli lähes tyhjät listat, mutta siitä huolimatta se ei solminut vaaliliittoja kuin parilla alueella. On mahdotonta kuvitella, että laaja vaaliliitto esim. Kristallipuolueen kanssa olisi millään tavalla voinut vahingoittaa VKK:ta. Vaaliliitosta olisi ollut vain hyötyä varsinkin, kun Kristallipuolueen ehdokkaat saavat lähes aina kohtuullisesti ääniä.

 

Itse asiassa vaaliliitto Kristallipuolueen kanssa oli tuhannen taalan tilaisuus, koska sen kautta olisi ollut helppo houkutella ääniä pakkorokotuksia vastustavilta sairaanhoitajilta, joilla on yleensä suuret verkostot. Monet hoitsuthan vierastavat VKK:n kovaa mainetta, joten mieluummin olisivat äänestäneet Kristallipuolueen ehdokkaita, jota kautta äänet olisivat silti tulleet useimmiten VKK:n ehdokkaille.

 

Esimerkiksi Varsinais-Suomessa vaaliliitto olisi tuonut VKK:lle paikan jo siitäkin syystä, että vaaliliitto olisi lisännyt Kristallipuolueen ehdokkaita ja äänimääriä. Myös Länsi-Uudenmaalla ja Vantaa-Keravalla olisi ehdottomasti kannattanut tehdä vaaliliitto ja yhteistä kampanjointia. VKK kuitenkin kieltäytyi.

 

Kaiken kukkuraksi niissäkin maakunnissa missä oli vaaliliitto Kristallipuolueen kanssa, niin VKK ei ollut kiinnostunut vaaliyhteistyöstä. Tämäkin on todella typerää, koska silloin vain ampuu omaa jalkaansa. Jos VKK olisi Pirkanmaalla suostunut vaaliyhteistyöhön, niin VKK olisi lähes varmasti saanut toisen ja parhaassa tapauksessa jopa kolmannen paikan. Kanta-Hämeessä VKK:n puoluejohto taisi jopa lähes kieltää yhteistyön Kristallipuolueen kanssa. Tämä kaikki siitä huolimatta, että Pirkanmaalla ja Kanta-Hämeessä Kristallipuolueella oli erittäin asiallisia ja hyviä ehdokkaita.

 

Hirvisaari tietysti väittää, ettei hän ehdi joka paikkaan ja joka tapauksessa paikallisyhdistykset voivat itse päättää ehdokkaista. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa, koska jarrukäskyt tulivat usein ylempää. Itse asiassa VKK käyttäytyy jatkuvasti hyvin tylysti ja diktatoorisesti jopa vaaliliittolaisiaan kohtaan.

 

Toiseksi, VKK:n säännöt antavat vallan puoluehallitukselle ja käytännössä vaalijohtajalle. VKK:ssa vaalijohtaja myös vie paperit vaalilautakuntaan eli hänellä on siinäkin täysi valta ja sitä kautta koko vaaliprosessiin.

 

Kolmanneksi, VKK:n paikallisorganisaatio oli liian nuori. Ennen ehdokasasettelua vain muutamassa Suomen 300 kunnassa oli VKK:n paikallisyhdistys. Ei yhden ainoan kunnan paikallisyhdistyksen voi sallia yksipuolisesti jyrätä vaalijohtajaa ja päättää koko maakunnan asioista. Eikä voi olla niin, että se kuka ehtii perustaa maakuntaan yhden paikallisyhdistyksen voi blokata kilpailijansa ja vanhat riitakumppaninsa pois vaaleista koko maakunnassa. Puolueen johdon ja nimenomaan vaalijohtajan on pidettävä huoli, ettei ehdokasasettelussa ja vaalikamppailussa kiilailla ja makseta vanhoja kalavelkoja. (Tosin herää epäilys, että vaalijohtaja taisi haluta itse maksaa kalavelkoja.)

 

Se on vaalijohtajan tehtävä pitää kuri ja järjestys niin, että kaikki voivat päästä ehdokkaaksi ja yhteistyö myös vaaliliittolaisten kanssa toimii tehokkaasti. Yhteiseen pottiinhan ne äänet menevät.

 

 

8. Kuukausittaisia suurmielenosoituksia

Kristallipuolue ja Kansanrintama-vaaliliitto olisi joka kuukausi voinut järjestää yhden yleismielenosoituksen koronatyranniaa vastaan, joka olisi koonnut aktivistit kokoon ja entisestään tehostanut verkostoutumista. Hirvisaari on kuitenkin aina vastustanut katu- ja mielenosoitusstrategiaa ja kannattanut pönttöstrategiaa. Viimeisen kymmenen vuoden aikana hän ei ole puhunut kaduilla ja mielenosoituksissa kuin pari kertaa. Hänestä riittää, että puolueen edustaja pitää pari kertaa kuukaudessa puheen eduskunnan pöntössä.

 

Niinpä Hirvisaari ei myöskään halunnut yhteistyötä Jaana Kavoniuksen ja muiden erittäin aktiivisten mielenosoitusten järjestäjien kanssa. On sitten Kavoniuksesta mitä mieltä tahansa, niin hän on erittäin ahkera ja aikaansaava ihminen. Viime syksynä Kavonius sai valtavalla työllä järjestettyä yli tuhannen ihmisen mielenosoituksen. Hirvisaari ei puolestaan ole koskaan saanut mihinkään mielenosoitukseen läheskään samanlaisia määriä. Onko Hirvisaari kateellinen?

 

Jos VKK ja Kansanrintama-vaaliliitto olisi liittoutunut monien katuaktivistien kanssa, niin olisi helposti saatu suurmielenosoitus kerran kuukaudessa.

 

Onneksi maailmanlaajuinen WWD6-mielenosoitus sattui osumaan juuri päivää ennen aluevaaleja. Tämä varmasti lisäsi VKK:n äänimäärä.

 

Helsingin koronatyrannian vastaisessa WWD6-mielenosoituksessa yli 4000 osallistujaa!

 

 

9. Vaalikampanjaa myös kaduilla

Kansallismielisiä on aina saatu aktivoitua nimenomaan vaalikojuilla ja -tapahtumilla. Tästä huolimatta Hirvisaarta ei juuri kiinnostanut järjestää katutapahtumia. Totta on, että vuodenvaihteessa ne kiellettiin, mutta sitä suuremmalla syyllä niitä olisi pitänyt järjestää. Tällöin olisi tapahtumille saanut valtavasti huomiota, kun poliisi olisi ne yrittänyt estää. (Tosin kielto oli niin älytön, että poliisi olisi tuskin tehnyt mitään muuta kuin olisi käynyt kääntymässä, mutta tästäkin olisi saanut mehukkaita videoita ja satoja tuhansia katsontakertoja.)

 

Nyt se oli persut ja heidän erittäin tehokas puoluesihteerinsä Arto Luukkanen, joka nosti asiasta metelin ja taisteli koronatyranniaa vastaan. Näin VKK menetti MAHTAVAN mahdollisuuden nostaa profiiliaan juuri vaalien alla ja antoi taas persujen ottaa pisteet.

 

 

Kuvassa linkki Iltalehden juttuun

 

 

10. Vaalikiertue

Kaikki Suomen eduskuntapuolueet järjestävät ennen vaaleja vaalikiertueita, joissa puolueen johto kiertää ympäri Suomea. VKK ei tätä tehnyt. Toisaalta ei ihmekään, koska muutenhan ihmiset olisivat kysyneet miksi entinen kansanedustaja Hirvisaari, nykyinen kansanedustaja Turtiainen ja lähes koko VKK:n johtoporukka EI ollut vaaleissa ehdolla.

 

 

11. Aktiivinen mediastrategia

Näitä palikkatason asioita on vaikka kuinka paljon mediastrategiasta alkaen. Hirvisaarella ei kuitenkaan ole mitään kykyä kehittää mediastrategiaa. Paras todiste tästä on hänen oma Youtube-kanavansa, jota hän ei hyvistä pönttöpuheista huolimatta saanut kunnolla toimimaan edes kansanedustajakautenaan.

 

 

Kuvassa linkki Hirvisaaren Youtube-kanavaan

 

Syksyllä Laiton Lehti yritti painostaa VKK:ta ottamaan edes mediastrategian perusasiat haltuun, mutta kävikin päinvastoin eli VKK:n mediastrategia käytännössä lopetettiin pönttöpuheita lukuunottamatta.

 

Mediapeli: Tynkkynen vs. Turtiainen 6 – 2

 

 

 

12. Puolueen tuettava vaalikampanjaa rahallisesti

Tästä tullaan myös yhteen arkaan aiheeseen eli rahankäyttöön. LL ei tätä kommentoi muuten kuin sanomalla, että vaikkei puolueesta erotettu kansanedustaja puoluetukea saakaan, niin käytännössä eduskuntaryhmä saa. Lisäksi on se edustajankin palkka kaikkine etuineen on edelleen jättimäinen. Eikä se kansanedustajan avustaja-sihteerinkään eli Hirvisaaren palkka mikään pieni ole. Kaiken lisäksi puolueella on vielä oikeus käyttää eduskunnan tiloja sekä monenlaisia muita etuja. Niinpä VKK:n olisi ehdottomasti pitänyt käyttää rahaa vaalikampanjaan.

Erikoistahan oli, että esimerkiksi Kristallipuolueella näytti olevan enemmän rahaa kuin eduskuntapuolue VKK:lla. Niinpä Kristallipuolueella oli hyvät mainokset ja monenlaista muuta puolueen rahoittamaa toimintaa. Samaan aikaan VKK:lla ei monin paikoin ollut vaalimainoksia lainkaan.

 

 

13. Persujen haastaminen

Nyt tullaan asian ytimeen. Vaalikampanjassa kritisoidaan aina muita puolueita. Hirvisaari ei kuitenkaan halua kritisoida persuja. Ei vaikka ainakin puolet VKK:n äänistä tulee nimenomaan persuihin kyllästyneiltä. Tai juuri siksi.

 

Hirvisaari ei ole halunnut, että VKK kritisoi edes purrapersujen tusinaa takinkääntöä.

 

Vieläkin paljastavampaa: Noin kymmeneen vuoteen Hirvisaari ei ole suostunut kritisoimaan edes Matti Putkosen johtamia persujen farssimaisia äänestyskoneita. Tämäkin on käsittämätöntä ja haisee taivaaseen asti.

 

Jos persujen kannattajat tietäisivät, ettei persujen puoluekokouksen äänestyskoneissa ole tarkistuslaskumahdollisuutta, niin taatusti suuri osa siirtyisi kannattamaan VKK:ta. Jostain syystä Hirvisaari ei tätä halua.

 

 

Valtamediakin kysyy: Mihin katosi persujen pj-kisan 700 ääntä?

 

 

Tuossa yllä siis yli tusina erittäin yksinkertaista tapaa tehdä hyvä vaalikampanja. Kaikille muille vaalijohtajille ne ovat itsestäänselviä. Miksei James Hirvisaarelle?

 

Hyvä uutinen on, että jos Hirvisaari astuu syrjään vaalistrategin ja vaalijohtajan paikaltaan, niin lähes kuka tahansa pystyy viemään VKK:n suureen vaalivoittoon, JOS ja kun koronatyrannia ja lamakausi edelleen syvenee.

 

VKK:lla on ihan oikeasti avaimet suureen jytkyyn varsinkin, jos suostuvat haastamaan persuja. Kyse on vain siitä halutaanko niitä avaimia käyttää.

 

 

Mutta hetkinen. VKK:n jytky tarkoittaisi persujen romahtamista alle 10% puolueeksi.

 

Ja sehän ei käy. Moni Hirvisaaren ja VKK:n johtoporukan läheinen persukaveri menettäisi kansanedustajan paikkansa. Lisäksi menisi mahdollisuus palata takaisin persuihin sitten kun Putkonen vihdoin jää eläkkeelle.

 

 

VKK:n vaalikampanja on vähän kuin suomalainen MM-jääkiekko. Jos rakastat vastustajaa, etsit hyväksyntää ja vieläpä säälien tuet vastustajaa hänen heikkoina hetkinään, niin et ikinä voita.

 

Tosin ehkä se ei ole tarkoituskaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

19 thoughts on “Eroaako Suomen epäpätevin vaalijohtaja? Vai pelastaako James Hirvisaari taas persut?

 1. Niin harmittaa, kun nynnymyyrät kaappasi Sken (äänimääräärä 80!), koska Marcon johdolla edustajia olisi voitu saatu jo melko todennäköisesti läpi aluevaaleissa…

 2. Jotenkin arvelen, ettei kyse ole Hirvisaaren, kuten ei Halla-ahon, Turtiaisen tai kenenkään muunkaan suht tervejärkisen suomalaisen kohdalla sekoilusta, virheistä tai kyvyttömyydestä. Tämä arkailu, pakoilu, viime hetkellä juuri onnistumisen kynnyksellä paniikkimainen peruutusvaihteen iskeminen ja todellisen muutoksen välttäminen on niin systemaattista, etten itse näe sille muuta selitystä kuin uhkailun. Eiköhän homma mene niin, että kun poliitikko tai aktiivi saavuttaa tietyn näkyvyyden tai tietyn verran potentiaalista vaikutusvaltaa tämän maan politiikassa, niin supolta/natolta/eu:lta/jenkeistä/((eräästä maasta)) jne. (synonyymejähän nuo ovat) tulee puhelinsoitto tai muu viesti, jossa sanotaan että ole nyt ihan rauhassa ja kaikki menee hyvin, voimme vaikka vielä tarjota vähän rahaa/huoria/huumeita/kansikuva-artikkeleja… mutta jos otat esille yhtään kiellettyä aihetta / päästät tiettyä henkilöä ehdokkaaksi / päästät tietyt aloitteet läpi / puolueen kannatus tai ehdokasmäärä nousee yli tietyn luvun, niin yöllä tulee tappotiimi ja sinä (tai lapsi, tai muu sukulainen) lennät vessassa ”selittämättömästi” päin seinää ja murrat kallosi. Tai tulee joku ”yksin asunnossa ammuskelu” kuten Halmeen tapauksessa.

  1. Toi voi hyvinkin pitää paikkaansa, sillä niin kummaksi meno aina muuttuu, kun henkilö pääsee tietylle tasolle politiikassa.

  2. Juuri näin.Todelliset vastavoimat on aina hiljennetty,ja tullaan hiljentämään, puoluerintamalla. Kansalaistottelemattomuus ja kansannnousu ovat ainoa keino pysäyttää maamme ja sen kansalaisten täydellinen haltuunotto (((NWO-tyranneille))).

  3. Juu, ei vaaleilla voi vaikuttaa suomessa yhtään mihinkään. On täysin irrelevanttia onko Ano Turtiainen ehtaa tavaraa, feikkioppositio jne. Muutosta ei tule nykysysteemillä, se on satavarma.

  4. Jos näin olisi, se ei missään nimessä poista kyseisen henkilön hyödyttömyyttä tai suoranaista haitallisuutta. Tämä mahdollinen uhkailu ei siis mielestäni ole mikään peruste valkopestä huonosti toimivan poliitikon likapyykkiä.

   Toisena huomiona. Mikäli Hirvisaarta olisi uhkailtu niin vakavasti ettei uskalla toimia politiikassa, miksi hän kuitenkin uskaltaa olla siellä mukana vuodesta toiseen?

   En oikein usko tuohon, kun vielä muistaa kuinka pienillä asioilla Hirvisaari on saanut mainetta kriittisenä ja jopa äärimielisenä kansanpuolesta taistelijana: S.Lehto ja avustajansa hihamerkkikohu.

 3. Hmm… nyt tässä on varmasti joku väärinkäsitys, vkk:han ei ole samalla tavalla puolue kuin perinteiset puolueet ovat, se on kansanliike… Puolueella on kannatusyhdistyksiä, ja kannatusyhdistykset ovat niitä jotka ottavat jäsenikseen sekä asettavat ehdolle ehdokkaita. Henkilä voi kuulua paikallisyhdistykseen mutta hänen ei tarvitse maksaa jäsenmaksua puolueelle, jolloi halua kuulua siihen. Tämäkin eroaa perinteisistä puolueista. Ja periaatteessa vain ne jotka asettuvat ehdolle, maksavat puolueen jäsenmaksun.

  Jollei siis omassa pitäjässä/kunnassa/kaupungissa ole kannatusyhdistystä, niin silloin sellainen pitää perustaa. Ja tehdä oma ilmoitus omista ehdokkaista, eli ehdokasasettelu. Ei kai tässä ole mitään sen kummempaa. Puolue ei tällä hetkellä ota jäsenikseen suoraan ketään. Mutta sehän löytyy jo sielä www-sivuiltakin.

  Mitä tulee vaalikampanjaan niin silminnäkijähavaintojen mukaan James oli laittelemassa kylttejä vaalimainksille varattuihin telineisiin ainakin Tampereen ympäristössä. Ja jakoi halukkaille rullia joita sitten sai liimailla omiin pinkopahveihinsa ja asettaa näkyville niihin osoitetuille paikoille. Samalla hän puhui ihmisten kanssa. Mutta ei yksi mies ehdi kaikken kanssa kahville kun on asioita jotka pitää saada hoidettua.

  Niin että ei kun paikallisyhdistykseen vain yhteyttä. Kyllä se siitä etenee. Eduskuntavaalit ovat ovella.

 4. Eduskuntavaaleihin mennessä ollaan jo palattu todennäköisesti normaaliin ja nytkin ollaan jo sen kynnyksellä että suunta kääntyy. VKK:lla olisi ollut tuhannen taalan paikka ottaa kaikki irti mahdollisista plandemian viime hetkistä, sote-henkilöstön turhautumisesta, rajotusten järjettömyydestä ja mielenosotusten kasvamisesta. Persut olivat heikkoja ja sekaisin eikä liike nytilläkään ollut edes Harkimot ehdolla ja hekin kannatti rajotuksia. VKK:lla olisi ollut paikka iskeä ja kovaa murskavoitolla, joka olisi tuonut täysin vastustamattoman buustin eduskuntavaaleihin. Hirvisaari ja puoluekin osaltaan on pakko saada vastuuseen tuosta!

 5. James Potkukelkka roikkuu aina siellä, missä saa huomiota ja on mahdollista tehdä rahaa. On oltu persua, rajat kiinni -aktivistia jne. Jos VKK kasvaa isoksi, niin se tuhotaan sisältä päin yliherralta tulevien käskyjen mukaan, kuten PS:kin. Silloin Shalom Hirvisaari etsii uuden kohteen itselleen.

 6. ”Osallistutaan täysillä kaikkiin vaaleihin”

  Ensimmäisessä menee jo metsään. Sä et ikinä voi, eikä sun edes kannata osallistya vaaleihin, mutta ennen kaikkea, sä et voi pelata vihollisen systeemiä. On luotava jotain omaa juttua.

  Kyllä kansalaiset tietävät, että äänestämällä äänestät vain ne samat naamat sinne takaisin. Täysin turhaa hommaa.

 7. Ei Putkonen eikä Hirvisaari kelpaa minkään lehden kansikuvaan. Suomessa on ennakkokansikuvasensuuri. Vain nuoret feministit kelpaavat. Mies kannessa kartkoittaa ostajat. Voi olla uhkailua tai ei vaan noin lyhyessä ajassa ehdi saada ehdokkaita. Pitäisi ne listat saada täyteen tai vaaliliittoon esim. kristillisten kanssa, se on selvä. Vajailla ei pääse, kun piilevä äänikynnys on korkea varsinkin eduskuntavaaleissa

 8. Eiköhän tämä ole ollut Hirvisaarelta aivan tietoista ja suunnitelmallista sabotaasia. Hirvisaari varmasti palkitaan vielä sabotaasistaan.

 9. Kohtaan 6. Taitaa Vkk:n linjalla olla ettei se yritäkään kysellä aiempia pienpuolueiden ehdokkaita. Outoa, mutta jos he haluavat riveihinsä vain uusia politiikkaan mukaan tulevia. Jos ei hyväksytä tukijäseneksi, niin sellaista ei oteta ehdokkaaksi sitoutumattomana. Kynnys on korkea päästä edes tukijäseneksi. Se on vkk:n asia tietenkin.

 10. Marso on oikeassa että jos näillä ihmisillä ei ole muuta tekemistä kuin vetää tuota puoluetta eteenpäin niin ihan turhan hidas alku. Toisaalta sitten kun puolue on ahmittu täyteen kaikkia ihme naamoja niin ne alkavat kaappaamaan ja pilaamaan puoluetta sisältäpäin (VKKn ongelma että vain muutama noista naamoista on edes tuttu jostain)

 11. Eräs juontaja on päässyt jo kunniajäseneksi. Se on Vkk:n oma asia, mutta kansan valtaan kuuluu myös palaute ja sananvapaus. Pelaavatko he upporikasta ja rutiköyhää? Kaikki tai ei mitään. Kritiikin sieto on eräs poliitikon ominaisuus. Harva tavis kestää kritiikkiä, mutta joidenkin täytyy, jos on julkisuudessa.

 12. Politiikassa mikään ei ole sattumaa. Myyrä mikä myyrä. Marko nyt unohtaa yhden asian: koko muukin VKK:n johto on tämän touhun hyväksynyt eli eiköhän meillä ole ehta-aito valeoppositio syntynyt Persujen raunioille. Jos Turtiainen ei tajua mitä Hirvisaari puuhaa niin mitä se kertoo hänestä?
  Persut on auttamattomasti ryssinyt oppositiopelleilynsä ja tätä tyhjiötä ja ihmisten turhautumista varten täytyy olla joku varaventtiili, eli uusi puolue, jonka perustamishiekkalaatikolla saadaan tärveltyä taas pari vuotta. Siinä vaiheessa globalistien agendat onkin jo edennyt siihen vaiheeseen että populismin aika on ohi, kuten Sipiläkin tokaisi jo vuosia sitten. Hän antoi takarajaksi vuoden 2025, tämän jälkeen peli on pelattu ja voidaan lopettaa tämä vaalipelleily ja -näytelmäkerho, maailma makaa taatusti tuossa vaiheessa sellaisessa tilassa että äänestäminen on ihmisten ongelmista pienin.

  1. Siksikö VKK:n johto ei halua ehdokkaaksi ketään, jolla on taustaa jossakin muussa puolueessa, koska sellainen on lähtökohtaisesti uhka nykyiselle johdolle, kun nämä huomaisivat nopeasti, että kaikki asiat menevät keskusjohdon kautta? Ehdokasasettelussa ei ollut mitään ideaa, kuten Marco on todennut. Samaa mieltä kaikesta. Ei kunnollista strategista ajattelua. Mikä on tavoite, mitä tavoitellaan, kuinka siihen päästään? Siis johtamista puuttuu ja valta puolueessa on harvoilla.

   Turtiainen ei hyväksy muiden puolueiden entisiä jäseniä tukijäseniksi, uuden jäsenen pitää olla täysin poliittinen neitsyt, mutta silti kelpaa vanha kettu Hirvisaari toimintaa pyörittämään. Samanlainen vahti hän taitaa olla VKK:ssa kuin Putkonen persuissa.

   Ehdokkaat täysin tuntemattomia, pitääkö näille sympatiaääniä antaa, vai? Ehdokkailla ei ole järjestökokemusta, ei näyttöä organisointikyvystä, liekö olleet kokouksissakaan ikinä, yhdistystoiminta heille tuntematonta. Pitkältä takamatkalta lähtevät, jos täysin kokemattomat aatteen palolla lähtevät eduskuntavaaleihin. Riittääkö puoluejohdolle helposti johdateltavissa oleva kokematon ja kouluttamaton lauma, vai onko tärkeintä, että johdon valtaa ei uhkaa sisältäpäin kukaan.

   1. VKK ei juuri median huomiota saanut mutta VKK:n ehdokkaiden rikostaustoista kyllä tehtiin juttu, aika monta sinne oli pesiytynyt heti kättelyssä eli olen hiukka eri mieltä Markon kanssa siitä että puolue joka vasta yrittää saada uskottavuutta ei voi aloittaa näin. Mahtoikohan tämäkin olla ihan suunniteltu juttu ettei suuri massa ota vakavasti? On tässä tahallaan häviämisen ja jarruttelun makua. Tiihosen manooverit tähän päälle, hän roikkui Persuissa niin kauan kunnes tuli piste että ihmiset tosissaan alkoivat epäilemään onko hänen ainoa tarkoitus roikottaa ihmisiä Persuissa mahdollisimman pitkään. Tiihonen on selkeä kontrolloidun opposition häiskä joten taisi löytää kotinsa VKK:sta? Summa summarum: Tätä laivaa ei enää millään vaaleilla ja politiikalla käännetä. Kansalaistottelemattomuus ja paskojen lakien noudattamattajättäminen on ainoita keinoja mitä on jäljellä. Miekkarit ovat yhtä pelleilyä myös, valtaapitäville yks paskanhailee vaikka miljoona ihmistä siellä kylttejä kantaen marssisivat vaikka joka viikko. Suuri osa niistäkin marssijoista taatusti maskit naamalla bussissa käydessään ja monessakon koronatestissäkin tultu käytyä?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*