Free speech 26 tammikuun, 2022

 

Laiton Lehti ja sen sisarlahti Holy Crusade News ovat maailman ainoat lehdet, joissa uskalletaan täysillä kritisoida kaikkia pahiksia. Mukaanlukien äärijuutalaiset.

 

Itse asiassa Holy Crusade News on AINOA lehti maailmassa, jossa radikaalin rationalistisen koulukunnan oppien avulla analysoidaan perusteellisesti maailmahistoriallinen käkiongelma ja liitetään se nimenomaan laki- ja rahamonopoliin. (Jos lehden äärijuutalaisjuttuihin linkataan, niin Helsingin juutalainen seurakunta nostaa välittömästi syytteen.)

 

 

Moni Laittoman Lehden lukija on kuitenkin mennyt vielä pidemmälle olettaen Hitlerin oppien olevan ratkaisu nykymaailman ongelmiin.

 

Laiton Lehti on kuitenkin jyrkästi eri mieltä, koska Hitler oli SOSIALISTI.

 

Kyllä. Hän oli sekä talous- että kulttuurisosialisti. Hitler ja Natsi-puolue siis sosialisoi talouden järjettömällä autarkialla ja hintasäännöstelyllä. Tämä oli myös syy miksi Saksa hävisi toisen maailmansodan.

 

Natsit olivat oikeasti talousidiootteja. Uskomattominta tässä kaikessa on, että natsit ovat niin tyhmiä, etteivät vieläkään myönnä tätä tosiasiaa. Jos maolaisetkin lopulta tajusivat autarkian ja hintasäännöstelyn tuhoavan talouden, niin miksei natsit??

 

Miksi Saksa hävisi II maailmansodan?

 

 

Ei siinä kuitenkaan kaikki. Kaiken kukkuraksi natsit sosialisoivat myös kulttuurin eli hyökkäsivät rajusti kristinuskoa vastaan. Ei puhdistaakseen sen juutalaisista soluttautujista, vaan tuhotakseen koko kristinuskon. Tämä oli valtava virhe.

 

Ensinnäkin kristinusko on historiallisesti ollut AINOA keino vastustaa äärijuutalaisten voimaa. Juutalaisethan voittivat lopulta jopa Rooman. Ainoat, jotka ovat pystyneet pistämään äärijuutalaiset kuriin olivat ristiretkeläiset. Ristiretkivaltioissa ei nimittäin ollut mitään kuninkaan korvaan kuiskuttelevia juutalaispankkiireja ja muita hovijuutalaisia.

 

 

Deus Vult! Temppelinherrojen marssi

 

 

Tämän takia juutalaiset sitten tekivät kaikkensa lopettaakseen ristiretket. Toisaalta he liittoutuivat turkkilaisten kanssa ja toisaalta tukivat kirkon pirstaloitumista ja maallistumista. Borgiatkin olivat nimenomaan juutalaisten jälkeläisiä ja juutalaisten pankkiirien rahoittamia.

 

 

 

 

Mitä heikommaksi kristinusko on tullut, niin sitä voimakkaammaksi ovat tulleet juutalaiset.

 

 

TV-sarja Knightfall: Ristiretkeläiset vs. juutalaiset ja muslimit

 

 

Toiseksi natsit eivät sosialisteina tajunneet kuinka GENEETTISTÄ on uskonnollisuus ja kuinka se korreloi perhearvojen ja syntyvyyden kanssa. Uskonnollisuus on käytännössä ainoa keino saada valkoiset miehet ja naiset synnyttämään paljon lapsia.

 

Huvittavaa on, että Himmler tuntui tämän tajuavan vasta liian myöhään. Hän yritti ensin luoda geneettistä eliittiä antamalla huippunatseille oikeuden moniavioisuuteen. Lisäksi sai monenlaista rahallista tukea, jne. Himmler oli järkyttynyt, kun tajusi, etteivät nämä hänen eliittisoturinsa silti saaneet aikaiseksi suuria perheitä!

 

Muutenkin Himmler ei tuntunut tajuavan, ettei valtio noin vain voi muuttaa tuhansien vuosien perinteitä. Kristinusko on iskostunut suorastaan geneettiseen rakenteeseemme. Se on helppo aktivoida ja saman tien tehdä kansasta sekä konservatiivinen että rohkea.

 

Rukoile ja hyökkää.

 

(Kiitos lukijalle videosta.)

 

 

 

 

 

33 thoughts on “Ovatko natsit syyllisiä suvakkiaaltoon? Lopullinen ratkaisu: Kristinusko

  1. Tämä on joku rikollisen Yhdysvaltojen laulu. Ei jatkoon ja peukku alas. Ei lisää kiitos.

  1. Kansallissosialistit olivat valtiojohtoisen korporaatiokapitalismin juoksupoikia, siitä nimitys fasismi. Ei siellä pienyrittäjyys kukoistanut. Vertailukohtia nykyhetkeen monellakin tavalla. Koronarajoitusten takia tapetaan pienyrityksiä tarkoituksella. Seurauksena valtion suojelema suuryritysten monopoli, ilman että on kilpailua markkinoilla tai kuluttajilla vaihtoehtoa suuryritysten kartelleille.

   1. Olivat nimenomaan pienyrittäjien ja maanviljelijöiden asialla. Korporaatiofasismit ovat salaliittohörhöjen juttuja. Hakuuvat natseja juutalaisten sijaan. Korporaatio nyt tarkoittaa kaikenlaisia yrityksiä ja Italian korporatismi tulee sanasta, joka tarkoittaa ammattiyhdistystä. Fasismi oli myös vastaisku ja vastavoima jättiyritysten ja pankkien monopolikapitalismille ja kv. rahavallalle.

  2. Käytännössä ateisteja. Kansallissosialistit itsekin korostavat kuinka he eivät ole kristittyjä, vaan kansallissosialisteja. Heille kansallissosialismi menee aina kaiken muun edelle. Jos kristinusko on jollain tavalla ristiriidassa kansallissosialismin kanssa, he seuraavat kansallissosialismin oppeja. Kristinuskon mukaan Jumalan tahto ja opit menevät kaiken muun edelle joka asiassa. What the fuck is this?

    1. Suurkiitos linkista. Hyvä kirjoitus, mutta siinäkin korostettiin kuinka tämä kristinuskon puolustaminen tapahtui 1933-35. Tämän jälkeen Göringin linja hävisi Himmlerin linjalle, joka oli vihamielinen kristinuskolle.

     1. Himmler ei ollut vihamielinen kristinuskolle. Natsit eivät vastustaneet kristinuksoa. Hitlerin pöytäpuheiden mukaan se jäisi eloon, jos sen ansaitsisi. Mutta todennäköisesti kuoilisi hiljalleen pois. Vastarintaliike levitti väitteitä ja huhuja kristinuskon vastaisuudesta. Hanna Reitsch meni kysymään asiast asuoraan Himmleriltä. Sodan jälkeen valheen orgiat ovat kattavasti johtaneet lisää harhaan suurta yleisöä

  1. Voittajat kirjoittavat aina historian. Tuo voi olla uudistuvan historiankirjoituksen totuus. Historiaa aina voi kertoa eri näkökulmista.

   1. Paskaa tuo on, historiasta tuossa ei ole hajuakaan. Sama asia teidän yleissivistyksen kanssa.

    1. Hermostunut trolli on paras trolli. Olette naurettavia, anteeksi, HAASKOJA, kuten savolaisisäntä sanoo hauskasti, tiedoksi sinun yleisivistyksellesi.

 1. Itse näen yhtenä suurena syynä tappioon Hitlerin sotkeutumisen joka asiaan. Hänhän halusi alun jälkeen olla ylipäällikö ja sivuutti usein ammattikenraalien ohjeet. ME 262 hävittäjä myöhästui paljon, koska herra H. halusi koneesta pommittajan, kun taas lentäjät kaipasivat kipeästi suihkaria. Myös suuruudenhullut 1000 tonnin tankkiprojektit sun muut söivät resuja vaikka eivät toki ratkaisseet sotaa, mutta se Hitlerin joka paikan besserwisseriys oli kyllä tuhoisaa.

 2. Kansallissosialistit eivät olleet kristittyjä. Katolinen kirkko auttoi heitä vaikenemalla ihmisoikesuloukkauksista. A.Hitler oli jonkinlainen esivihreä, oli lapseton, yksi kiveksinen, kasvissyöjä ja koirien ystävä. Hän käytti kiihdyttäviä aineita pitäessään raivoisasti propagandapuheita. Väitetään, viimeiset kahdeksan elinvuottaan hän oli täyspäiväinen narkkari. Stalinin mielenterveysongelmista ei ole yhtä tarkkaa tietoa historiankirjoituksessa, koska hänen lääkärinsä olivat aika lyhytikäisiä jostakin syystä. Väitetään myös, että Putinin isoisä olisi ollut sekä Leninin että Stalinin kokki. Liekö perää? Tai Ovatko RasPUTIN ja Putin jotain sukua keskenään. Pienet piirit sielläkin. Kuka tietää?

  1. Itse asiassa tuo yksikiveksisyys on pelkkää voittajien valehtelua. Amerikkalaiset ovat julkaisseet arkistoistaan Hitlerin lääkärien kuulustelut. Tri Morell antoi seikkaperäisen selvityksen perusteellisesta tutkimuksestaan 1944 ja siinä tutkittiin ihan kaikki. Alapäässä ei ollut mitään epänormaalia.

   Asiasta on suollettu propagandaa. Osa perustuu venäläisten väitteisiin siitä, että olisivat löytäneet ruumiin. Osa taas hiljattain lehdissä esitettyyn Landsbergin vankilan tulotarkastukseen, joka haisee kyllä vahvasti väärennökseltä.

 3. Epäile ja koettele kaikkia vallanpitäjiä, etsi totuutta, vihaa vääryyttä, vapaaksi synnin orjuudesta. Usko, toivo ja rakkaus.

  Jeesus keksi yksilön. Hän oli nuori kapinallinen kollektiivisessa sen ajan juutalaisuudessa. Taisteli sekä roomalaisia valloittajia että vanhoja kalkkiksia vastaan. Hänellä oli valtakunta, mutta se ei ollut maallinen valta, vaan rajaton taivasten valtakunta. Katsokaa taivaan lintuja ja kedon kukkasia, älä huolehdi ja pelkää, vaan usko että kaikki järjestyy.

 4. Tämä natseista vouhkaaminen koronarokotteen ja kapitalistien epäonnistuneen fiat rahan tiimoilta on hämäystä. Kapitalistit itse tuhosivat taloutensa maahanmuutolla, fiat rahalla ja inflaatiolla, natsit ei ole koskaan ollut vallassa Suomessa eikä Usassa ja euroopan kansallisossut ei menee Hitlerin opeilla nykypäivänä. Maailma on muuttunut 80 vuodessa. Länsimaiden tuhon takana on Usa ja niiden demokraattinen voke -kulttuuri ja rebublikaaninen isojen korporaatioiden puolue. Eurooppalaiset ovat alistuneet Usan mädätykseen, poikkeuksen muutama maa kuten Puola. EKPtä ja FEDiä johtaa rikolliset jotka eivät välitä kansasta ja Usaa ja EUta johtaa poliitikot jotka eivät välitä kansasta vaan siitä miten voivat saada itselleen isoja voittoja.

 5. Pakko olla eri mieltä joiltakin osin.
  Natsi-saksan ’sosialismi’ oli samantapaista kuin Pohjoismaissa oli talous ja sosiaalipolitiikka 1945-1987. Tätä systeemiä kutsuttiin nimellä ’hyvinvointivaltio’. Itseasiassa se kopioitiin Saksasta mm. Ruotsiin. Tietenkin rotupuolta ei enää sodan jälkeen korostettu.
  Natsi-saksan talouspolitiikkahan oli suuri menestys! Tämä näkyi siinä että tavallisen saksalaisen nettotulot nousivat 1933-1938 keskimäärin 14% ja inflaatio oli vain 1,2%. Vuonna 1939 oli Natsi-saksa oli se todellinen ’työläisten paratiisi’. Oli valtion takaama sairausvakuutus, työttömyysturva, eläkkeet, tuetut lomat ym.
  Entä se syntyvyys? Vuoden sisällä Hitlerin valtaan noususta syntyvyys kasvoi Saksassa 22 % ollen korkeimmillaan vuonna 1938. Se pysyi korkealla jopa 1944, viimeisenä täytenä toisen maailmansodan sotavuotena. Täytyy muistaa että lähtötaso oli todella matala. Natsi-saksassa oli vain reilut kuusi rauhan vuotta.
  Kristinusko ei ole ainoa syntyvyyttä kasvattava tekijä, vaan usko sinänsä. Tämä näkyy mm. Kiinan ja Intian rajussa väestönkasvussa. Totta on että juutalaiset ovat vaikuttaneet valkoisen rodun syntyvyyden romahtamiseen. Tähän on vastalääke sekä kansallissosialismi että kristinusko.

 6. ”Kristinusko on iskostunut suorastaan geneettiseen rakenteeseemme.” Naurettava väite.
  Älytön ei riitä kuvaamaan sitä älyttömyyttä mitä kristinusko, etenkin raamattu kokonaisuuksina ja kaikkine implikaatioineen vaatii. Nimenomaan sen takia silloin ei ajatella vaan uskotaan. Ei loogisuutta omaava sellaiseen edes yrittämällä kykene uskomaan. Eikä silloinkaan kun on henkisiä kokemuksia. Kristityillä vaikuttaa olevan mitä rajoittunein kyky edes hahmottaa henkisyyttä ilman raamatulliskristillistä raamitusta. Väsyttävää touhua. Vastaa joskus jopa aidon muslimiuskovaisen touhua.

  Kyllä nyt kristittyjen on vain hyväksyttävä tai ainakin ymmärrettävä ensinnäkin se tosiasia että kristittyjen % määrä tulee jatkossakin vähenemään ja olisi syytä ymmärtää sekin, ettei se maata muutenkaan pelasta. Ihmisillä on henkinen puolensa ja sitä tarvitsee toteuttaa, mutta se ei tapahdu siinä kontekstissa. Jos suomalaiselle on jokin tyypillinen ulkoinen pyhyys niin se on luonnossa, ei kirjoissa ja jäykissä ideologioissa.
  Pikemminkin olisi syytä saada suomalaiset kääntymään luonnon lakeihin, luonnon ”viisauteen” ja löytää vastaava voima ja voimasuhteiden tasapainoilun sen lahjomattomista luonnonlaeista. Se on universaalia, kantaa yli aikajaksojen, eikä keinotekoisesti tee ulkoisia auktoriteetteja. Jo ideologia itsessään on ihmisen manipulaatiota. (Suuri) ”Totuus”, mikä sanana viittaa täydelliseen ymmärrykseen, ei mahdu ihmisen kalloon. Se voi osittain virrata sen läpi, mutta mitä enemmän jäykkää ideologista uskoroinaa on täytteenä padottamassa, sitä huonommin totuutta pääsee virtaamaan.

 7. Saksan historia vuosilta 1933-1945 on sikäli haasteellinen, että luotettavaa ja puolueetonta tietoa tuosta ajasta on vaikea löytää. Saksahan teki uskomattoman talousnousun siitä 20-luvun kurjuudesta Euroopan ehkä kehittyneimmäksi maaksi aikoinaan. Harvoin lehdistä saa lukea mistään hyvästä mitä vuoden 1933 jälkeen Saksassa tehtiin, sen sijaan lähes viikottaisn tulee dokumentteja tai elokuvia Saksan hirmuteoista toisessa maailmansodassa. Jokainen itseään kunnioittava historiantutkija tietää, että esim niissä kaasukammiojutuissa on niin paljon aukkoja ettei miljoonien ihmisten kaasuttaminen hengiltä olisi mitenkään ollut mahdollista niillä välineillä mitä on väitetty.

 8. ”Ensinnäkin kristinusko on historiallisesti ollut AINOA keino vastustaa äärijuutalaisten voimaa. Juutalaisethan voittivat lopulta jopa Rooman.”

  Mitä järkeä tässä lauseessa on? Rooma hajosi lähestulkoon suoraan sen jälkeen kun kristinusko oli pakotettu valtinouskonnoksi ja pakanoita alettiin vainoamaan. Codex Theodisianus on kokoelma lakeja jotka suosivat vahvasti juutalaisia ja krisittyjä tehden pakanoista eräänlaisia henkipattoja. Varmaan kirjaimellisesti ainoa asia josta vahvasti kanssanne erimieltä on tämä kristinusko hömpötys.

  Ainoat järkevät puheet kristinuskon puolesta on pidetty koskien juutalaisen Jeesuksen alkuperäisiä oppeja , joita yllätys yllätys kirkko tai kristinusko ei ole koskaan toteuttanut. Kristinusko on yksin merkittävin syy valkoisten kansojen surkeaan tilaan.

  1. Minäkin pidän kristinuskoa merkittävimpänä syynä alennustilaan. Rooma luhistui kun se suosi juutalaisia ja kristinuskoa ja nyt on seuraava luhistumisen vaihe.

   Kristillisyys on luonteeltaan ihmiselle itseään ja maailmaa kieltävä, ota vallankäyttäjiltä toiseenkin poskeen, käännä poskea, koska siinä on kaikki kaikessa tuo päämäärä nimeltä Paratiisi, toinen maailma, johon päästään nöyrän ja alistuvan kärsimyksellä ja joka ulottuu perheeseen ja yhteisöön ja yhdistetään rukoilemiseen. Samalla vältytään ikuisesta Helvetistä joka on vallankäyttäjien päätepysäkki. Se on siis tehty uskonnoksi orjille ja esivallan hyödyksi, koska sen oppeja seuraava pysyy lauhkeana seuraajana esivallalle ja toisaalta sopivasti kumartelee juutalaisille.
   Sitähän voisi hyvinkin ajatella jutien masinoimaksi kun taas juutalaisuuden ydin on nimenomaan ylivertaisuus ja maallinen voima sekä koko maailman hallitseminen kun sen aika tulee. Talmudhan sanoo että jokaiselle judelle tulee aikanaan gentiiliorjia jopa tuhansittain
   https://fromthetrenchesworldreport.com/gentiles-will-be-slaves-of-the-jews/270284
   Miten siinä tapauksessa tämä kehitys saattoi tapahtua? Siitä enemmän KMN kanavalla
   https://odysee.com/@KnowMoreNews:1/Jesus-Hoax-Interview:c

 9. Eivät natsit halunneet tuhota kristinuskoa. Adolf Hitler kirjoitti kristinuskosta kirjassaan näin:
  Adolf Hitler: Mein kampf. Osa 1. Tilinteko.
  1.Luku. Isänkodissa:
  -Kun loma;aikoina hain laulunopetusta Lambachin tuomiokapitulissa, minulla oli mitä parhain tilaisuus kerta toisensa perästä hurmautua loistavien kirkollisten juhlien äärimmäisestä upeudesta. Mikäpä siis sen luonnollisempaa, kuin että herra apotti oli mielestäni mitä suurimmassa määrin tavoittelun arvoinen ihanne, samoin kuin vaatimaton herra kyläpastori oli aikoinaan ollut isäni mielestä? Ainakin aika ajoin asianlaita oli sillä lailla.

  3.Luku. Yleisiä poliittisia mietteitä Wienin ajaltani:
  -Valtiollisen johtajan tulee aina pitää kansansa uskonnolliset opit ja laitokset loukkaamattomina, tai muuten hän ei saa olla poliitikko, vaan hänen pitää olla uudistaja, reformaattori, mikäli hänessä on oikeaa ainesta siihen!

  8.Luku. Poliittisen toimintani alku:
  -Kuta abstraktisesti oikeampi ja siten valtavampi aate on, sitä mahdottomammaksi käy sen täydellinen toteuttaminen, niin kauan kuin se on ihmisten varassa. Jos asia olisi toisin, ei uskontojen perustajia voitaisi lukea tämän maapallon suurimpien ihmisten joukkoon, koska kerran heidän eetilliset tarkoituksensa eivät ikinä pääse edes lähimainkaan täydellisesti toteutumaan.

  12.Luku.Saksan kansallissosialistisen työväenpuolueen ensimmäinen kehitysaika:
  -Liike torjuu päättävästi kaiken asennoitumisen sellaisiin kysymyksiin, jotka joko ovat sen poliittisen toiminnan puitteiden ulkopuolella tai jotka periaatteellista merkitystä vailla olevina ovat sille merkityksettömiä. Sen tehtävänä ei ole uskonnollinen uudistus, vaan Saksan kansan uudestijärjestely.
  -Varsinkin muinaisgermaanisella perustalla toimivista ns.uskonnollisista uudistajista minulla on aina mielessä tunne, kuin he olisivat juuri sellaisten valtojen lähettämiä, jotka eivät toivo Saksan kansan uutta nousua. He vihaavat liikettä sinä mahtina, joka tekee heidän vallattomuudestaan lopun.

  Ja tässä viimeisessä 12 luvussa Adolf Hitler sanoo ettei hyväksy germaanien alkuperäistä uskontoa.

 10. Menee usko tähän julkaisuun! Sinä et tajua vittuakaan hitlerin saksasta! Muuten hyvä lehti mutta sota ja historia ja kansallissosialistisestä saksasta olet täysin kuutamolla!

  1. No, Laiton Lehti perustaa analyysinsä itävaltalaiseen taloustieteeseen. Historia on kuitenkin aina monimutkaista ja mielellään tutkitaan kaikkia vaihtoehtoisia tutkintoja. (Tosin moni kielletty.) Eli anna vaan linkkejä vaihtoehtoisiin näkemyksiin.

 11. Hitler auttoi monin tavoin Suomea hädän hetkellä, kun muu maailma käänsi selkänsä ja vain tällä on merkitystä!

  Suomi on ikuisessa kiitollisuudenvelassa Hitlerille.

  Lepää rauhassa pyhä Adolf!

  1. En ole löytänyt sieltä minkäänlaista syvällisempää historiallista aikajanaa tai edes analyysiä viimeisen 3000 tuhannen vuoden juutalaisten historiasta. Vielä vähemmän siellä on analyysiä praxeologiasta ja siihen perustuvasta talous- ja valtiotieteestä. Kommunisteilla on sentään syvälliset ja kattavat teoriat sekä historian teoria, mutta kansallissosialisteilla sellaista ei löydy eikä Mein Kampf todellakaan käy tieteestä.

Comments are closed.