8 thoughts on “Kymsote: Rokottamattomia saamattomat miehet ja elämänhaluiset naiset

 1. Täytyy olla sadisti ja pää vialla, kun valitsee työkseen pamputtamisen. Ei tuosta pidä maksaa palkkaa, vaan kunnon rangaistus kuten muillekin pahoinpitelijöille.

  Tuosta takaa-ajavasta äijälajista tulee väkisin mieleen eräs melko tunnettu tyyppi, joka harrastaa ahkerasti kiihottavaa sekalaista twiittailua, josta ei sen enempää. Ei ole poliisi.

  1. Se on luultavasti soldier of odinin tai sinimustien pamppuosaston jalo edustaja, joka ajaa takaa normaalia kunnon kansalaista ja joka olisi halunnut mennä ottamaan koronarokotuksen. Taas koko kyhäelmä täynnä valheellisia tietoja. Sama toistuu kuin koululainen lehden valekannen tapauksessa. Pelkuri dewit ei uskalla oikaista väärää tietoa.

 2. Kukaan elämänhaluinen ei myrkytä itseään.

  Nämä listat ovat todiste siitä että olemme tekemisissä todella sairaiden ”ihmisten” kanssa.

  Tämä on sotaa.

 3. Vitun kytät atonkultti rikollisen eliitin suojelija!

  Eliitin esoteeriset symbolit suosittelen marcolle! Ei toki puhu jutkuista mutta paljastaa rappari eliitin symboliikkaa!

 4. Saamattomaksi keski-ikäiseksi mieheksi olen veroja maksanut prkl…..:sti, pari vuotta sitten verottaja lahjoitti 26K jälkiverot jotka taistelun jälkeen muuttuivat 760 egun mätkyiksi. Myrkkypiikkejä en ole ottanut enkä ota, vaimoni (Sairaanhoitaja) saanut kolme rokotetta joista yksi jäänyt kirjaamatta johon esimiehensä ehdotti että ota vielä yksi joka olisi neljäs! Voi prkl…. sanon nyt suoraan…

 5. Vain kommunisti käyttää rokotepassia!

  Huomioitavaa kymsoten tiedotteessa on se, että siinä puhutaan epidemiasta, eikä pandemiasta.

  *******lapsen synnyttänyt Maria Ohisalo lobattessaan rajoituksia ja myrkkypiikkejä houri jossain vaiheessa ”globaalista pandemiasta” ja ”kyse on meidän lasten turvallisuudesta”. Minun lapseni, jotka naiseni on minulle synnyttänyt eivät ole ole kommunistien lapsia!

  Ohisalo saa aivan vapaasti kiduttaa ja alistaa omaa *********lastansa, mutta tavallisten suomalaisten lapsista näpit irti!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*