Free speech 27 tammikuun, 2022

 

Hiukan epäselvää mistä tässä on kyse. Jotkut väittävät, että kyse maskin käyttämättä jättämisestä.

 

Oli sitten tilanne mikä tahansa, niin poliisit käyttäytyivät erittäin raukkamaisesti.

 

Nähtävästi ärsyyntyivät siitä, että sisukas tyttö ei suostunut alistumaan.

 

 

Ikävä sanoa, mutta jännä juttu miten naiset ja jopa tytöt uskaltavat haastaa polpoa enemmän kuin miehet.

 

 

 

 

 

6 thoughts on “Polpo vs. 14-v. tyttö

  1. Ainakin videon perusteella tyttö ei esimerkiksi ole mitenkään erityisen vahva, mutta otteet ovat hyvin kovat ja annetaan nyrkistä naamalle.

    Ikävä sanoa näin, mutta tytöt ja naiset ovat itse halunneet kaikkea tätä ja he elävät nyt omassa unelmavaltiossaan ja maailmassaan juuri kuten he ovat halunneet. Perusongelma ovat kuitenkin raukkamaiset ja pelkurit suomalaiset ja valkoiset miehet, jotka eivät yleisellä tasolla pistä naisia kuriin ja ota tilannetta ja maata haltuun. Voitte kuvitella mitä vaikka venäläiset miehet tekevät poikia, tyttöjä tai naisia ahdisteleville tai raiskaaville matuille tai jos rajan yli alkaa tulla matuja, sekä poliisit käyttäytyvät törkeästi. Letti vain heiluu. Eivätkä venäläiset naisetkaan myös paljoa katsele jos suomalaiset miehet juoksevat karkuun. Kyllä siellä naisetkin pitävät suojelevista ja elättävistä miehistä, täällä kun jotkut lukijat ajattelevat ottavansa venäläisen naisen, niin eivät he pitkään katsele kun suomalainen mies juoksee karkuun ja pelkää. Venäläiset naiset pitävät usein tappajista ja vaarallisista miehistä.

    1. Olen myös tuomittu pedofiili sekä talousrikollinen. Täytyykin heti hakea vaimo taikka pari itänaapurista!

  2. Poliisilla on helppo hakata ja ampua kun heitä on monta, aseet ja rajaton valta. Älä koskaan luota poliisiin. Jokainen heistä on petturi ja kansan vihollinen. Mitään kansan puolelle loikkaamisia ei tule koskaan tapahtumaan, vaan jokainen poliisi tulee vainoamaan ja tuhoamaan sinut tai ovat kavereidensa rikoksista hiljaa. Jokainen suomalainen poliisi tulee joutumaan tuomiolle, tietysti täysin laillisesti.

    1. Näin on näreet. Poliisi on virassaan laillistettu eliittimafian ”vakuutusmies” joka tekee mitä ylhäältä käsketään. Ei vaivaa päätään moraalikysymyksillä tai muulla, kunhan saa palkkaa. Toki hän tylsimyksenä saattaa poisselittää ilmeistä ongelmaa poliittisideologisella DOGMATIIKALLA, tyhjillä pseudomoraalisilla lentolauseilla jne. Hän joka siinä virassa pystyy olemaan, on jo ennen kuin on edes ehtinyt kentälle mitään tekemään, se rivisotilas jonka koko olemassaolo ylipäätään on mafian alamaisten alistaminen, pitää alamaisia ojennuksessa ja pelossa. Vai onko kukaan kuullut monestakin tai ainoastakaan poliisista joka olisi kieltäytynyt käskystä, saanut potkut tai eronnut virastaan nyt ilmiselvän tyrannihallinnon aikana ja vaikkapa valtion lastenryöstöjen yhteydessä?

  3. Olisi surullinen tapaus jos tytön lähimmäiset etsisivät tuon poliisin käsiinsä ja antaisivat palautetta.

Comments are closed.