Free speech 28 tammikuun, 2022

 

Tämä tytteli selittää, että meillä on paljon oppimista Afrikan Hatsoilta.

 

Suuri lapsikuolleisuuskaan ei ole niin vakava juttu.

 

 

Toisaalta videolla on aika hyviä evoluutiopsykologisia juttuja. Tosiaan ennen teollista vallankumousta lapsikuolleisuus oli noin 50 %. Tämä varmisti, että joka sukupolvi oli edellistä älykkäämpi ja terveempi.

 

On kuitenkin turha ihailla kivikautta tai Afrikkkaa, vaan on paljon järkevämpää nostaa älykkyyttä positiivisesti eli eugeniikalla.

 

 

 

 

7 thoughts on “Oppia Afrikasta?

 1. ☎️"”…se nyt vaan on niin, että ihmiset eivät ole eläimiä, eikä eläimiä koskaan olleet. On ihan mahdoton teoria, että eläimistä tai eläimestä ajan saatossa tulisi ihminen.”" sanoo:

  https://distrowatch.com/images/k/bgmsaocc
  🦧
  https://suomenkuvalehti.fi/tarinoitatieteesta/opettaja-kansanedustaja-kiistaa-evoluution/?shared=1100-0b614d53-999
  🦍
  14.9.2015 ”Huhtasaaren argumentit kertovat ennen kaikkea syvästä ymmärtämättömyydestä: ”…kehitysopin mukaan nytkin pitäisi olla kehitysvaiheessa olevia ‘puoli-apina-ihmisiä’ jossakin, ei kuitenkaan ole. Apinat syntyvät aina apinoina niinkuin kaikki muutkin lajit. Ihminen syntyy aina ihmisenä”.”

 2. Kuvassa fanaattinen kasvissyöjä. Lapsen on hyvä saada ravinnossaan monipuolisesti aivoja kehittäviä rasvahappoja, joita ei kasveista saa. Siinä yksi syy lisää älykkyyden laskuun huumeiden ja mt- lääkkeiden sekä tyhmentävän teoriaopetuksen ja tyhmentävän hömppäviihteen lisäksi. Teorian kautta selittävät kaiken ja jos joku ei täsmää teoriaan, sitä ei ole. Käytännön taidot kuten kengännauhojen solmiminen ei onnistu. Parempi kun tytöt kävisivät marttakerhoissa kapsuudessaan, niin edes jotakin hyödyllistä osaisivat aikuisena itsensä ja miesten iloksi.

 3. Meillä vaan ei ole yhtä anteliasta sossua kuin afrikkalaisilla, jonka piiriin siirtyä.

 4. Eihän tollasta narinaa kukaan jaksa kuunnella, kun ei edes sano mitään!?

 5. Mikä tää narisella äänellä nieleskelevä piku oikein on? Tuollaista ei jaksaisi pidemmän päälle kuunnella.

  Ja sitten ottaa todesta Tiede-lehden. Lehden jonka tilasin koska luulin että siinä on tiedettä. Jo ensimmäiseltä sivulta löysin viisi virhettä ja otin yhteyttä päätoimittajaan. Hän selitti että Tiede-lehti ei ole tiedettä vaan tieteen tapaan kerrottuja tarinoita. Eli että ihan niinkuin Apu tai MeNaiset, mutta erilaisessa formatissa. Siinä meillä kiveen hakattuja lähteitä.

 6. Alkuperäistä kommenttiani ei Marco ”sananvapuden airut” kyennyt julkaisemaan, joten kokeillaas sensuroitu versio. Ihan alkuun, olen ollut sitä mieltä, että Marco on pääsääntöisesti fiksu kaveri, jolla ajatuksia, mutta esittämistapa vaan ei uppoa massoihin. Tosin tällä kertaa syyllistyi melko vahvasti älylliseen epärehellisyyteen tämän jutun osalta. Jos Marco teet taustatyösi, niin havaitset, ettei kyseessä ole viherpiipertäjä, eikä edes kasvissyöjä, kuten yksi elaMankvakolulainen kommenteissa väitti:D Kyseinen neito mielletään vihervassarikuplassa lähinnä konservatiiviksi, sekä fasistiksi. Ja hänen retoriikkansa ei selvästikään tavoittanut tässä videossaan..tämän sivuston lukijakunnan tajuntaa, minkä ymmärrän hyvin, mutta sinuun Marco..olin hiukan pettynyt, sinun olisin luullut tajuavan tuon videon pointin :D Mutta…näiden kommenttiosioiden karajalalippis-patriootit tarjoavat monet hersyvät naurut, kiitos siitä! Aimo Mies etenkin…jatka hyvää työtä!!!! :D

Comments are closed.