30 thoughts on “Päivän kuva: Variantti

 1. Viimeisin variantti on paras. Kysymys kuuluu: kenen joukoissa seisot? Mielenvikaisten marxilaisten hallinto- ja korporaatio eliitin valta kumotaan.

  1. Marxsismi on suvulleni kirosana joten valitsen toisen antamasi vaihtoehdon. Prkl….

 2. Ainoastaan hyvin likaiset, mutta lailliset keinot vapauttavat Suomen valkoisen kansan.

 3. Lääkesalailun taustalle ei olekaan BigPharma vaan USA:n puolustusministeriö. Ja heti alusta alkaen.

  FDA Broke Pfizer’s EUA Shield: Liability Protection Gone, Time to Bring Down the Gavel

  Kyseessä on siis sodankäynti rokotteita käyttäen.
  – Miksi ensimmäinen uhri on oma kansa?
  – Miksi rokotehyökkäys kohdistetaan omiin asevoimiin.

  Onko tarkoituksena heikentää asevoimia niin, että ulkomailta komennettujen (YK + NATO) joukkojen on helppo ottaa maa haltuun?

  PigPharmalle annettu syytesuoja ei koske puolustusministeriötä.
  – Voidaanko nyt taistella rokotteita vastaan myös lainsäädännöllisin keinoin?

  1. Suomen valtaaminen ja miehittäminen on globalistien märkä unelma. Eivät tiedä paskiaiset Mihin suohon tulevat uppoamaan.

   1. Näin on, tulevat katkerasti katumaan jos koteihimme tunkeutuvat. Biden kätyreineen pysyköön mökissään ja tosin se dementoitunut papparainen saa lähinnä myötähäpeää osakseen samoin kuin maamme ns. ”Päättäjäfemakot” Prkle…

 4. Nyt tulee hubbabubba-variantti. Hubbabubba-variantti on tosi vaarallinen, se tarttuu kaksi kertaa nopeammin. Nyt tulee hubbabubba-variantin muunnosvariantti. Älkää liikkuko mihinkään, kaikki seis!

  1. hubba bubba variatti on paras ¦D luin täälä etsin että onko joku kirjoittanut sen ja olihan! paras !!!

   JUHA, 3b

 5. Naiset totaaliseen kuriin ja kova kurinpalautus naisille. Kansanmurhan jälkeen naisten tuhottua yhteiskunnan, perheet, lapset ja kristinuskon kurinpalautus tulee olemaan erittäin kova, sillä kansanmurhasta pelastuneet miehet eivät tule olemaan mitään nynnyjä miehiä.

 6. Tämä variantti on nyt pääsemässä valtavariantiksi muutaman vuoden valehtelun, vainon, korruption, maanpetoksen ja kansanmurhan jälkeen.

 7. Nyt sitten kaikki koronakieltäjät dewitin johdolla vain muuttamaan Paraguayhin. Sinnehän on muuttanut jo saksalaisia ja itävaltalaisia. Kyllä sinne muutama suomalainenkin koronakieltäjä sekaan mahtuu. Siellä teidän on hyvä olla ja keskenään jutustella salaliittoteorioista ja kaikenmaailman typeryyksistä. Lehteäkin voi sieltä käsin ihan hyvin tehdä, ja kerätä sivuille samoja valheita kuin tähänkin asti. Koululainen -lehden valhekantta ei dewit ole vieläkään uskaltanut oikaista. ”aimo mieheltä” dewit saa hyvää taustatukea.

   1. Sanna Emma Marin, Äiti Watson(ottivat toisen äidin sukunimen Marin nimeksi vanhemmat koska poika on toisessa nimessa). Femakko tuo Watson kattokaa waikka wikistä niin ei tarvi Marista. Harryhan tuo on Marinin pomoteltava mies Harriksi sanotaan. https://m.youtube.com/watch?v=Z36buekZpFI Marinin kultaranta bileet

   2. Valhekantta vain ei löytynyt, eikä löydy koskaan. dewit tunnusta jo että kansi oli feikki.

  1. Taidat Jyrkiboy olla valtavalemedian päätoimittaja, kun tunnet valheet ja toimittamisen läheisesti. Noita valheita sinä levität Naton ohjaamasta Mediapoolista.

 8. Olen sairastanut malarian, myyräkuumeen ja pari kertaa on skorpioni tykitellyt koipeen…. Ai niin jonkun kerran myös meduusa on lonkeroillaan poltellut ynnä daesh terroristit ovat yrittäneet huonoin tuloksin lähi-idässä ollessani sotatoimissa. Tuo korona vaan ei tahdo meikäläiseen tarttua kun noi kausittaiset flunssatkin on jääneet kokematta… Olenko outo kun olen elämästä hengissä selvinnyt?

 9. Huomaa että nämä rokotevastaiset ovat mitä naurettavimpia salaliittohörhöjä ilman älykkyyttä m

  1. Olet sitten älykkäänä käynyt Mensan testeissä? Itselläni iq 160…. Vaatimatonhan se on mutta selviän elämässä ilman myrkyllistä piikkiä…..

  2. En osallistu tutkimuksiin kokeellisilla rokotteilla, ota itse vaan niitä injektioita mielinmäärin niin saatat jopa hörhöydestäsi vapautua….

  3. Mitäz sitten. Mihin sinä nykyään tarvitset älykkyyttä? Mitä typerämpi, sitä suuremmat mahikset pärjätä julkisen sektorin viroissa. Eivät ne edes halua sinne hallitsevaan joukkoon älykkäitä. Idioottien maailmassa äly ei ole suositus vaan haitta.
   Työhaastattelussa rekrytoija ei kysy äo-tulosta, vaikka se on nopein tapa selvittää hakijan älyllinen soveltuvuus kuhunkin työtehtävään. Täsmäkoulutuksella sitten työssä hankitaan pätevyys tehtäviin.

   Idiootit palkkaavat työhön itseään tyhmempiä, joita on helppo hallita pelolla. Tyhmä ja pelkuri on ihanneyhdistelmä ominaisuuksina.

   Noita ”avuja” suositaan kaikkialla ja vielä kun kuulut johonkin vähemmistöön, niin siitä saat lisäpisteitä. Länsimainen yhteiskunta ei kannusta, vaan lannistaa. Se on tuhon tiellä. Se hyvä puoli on, että idiootitkin tuhoutuvat oman luomuksensa mukana.

 10. Kanadan pääministeri Trudeau on paennut pääkaupungista.

  Trudeau Can’t Hide

  – Aikooko hän hakea turvapaikka ulkomailta?
  – Mistä?
  – Lähettääkö Schwab NATO:n panssareita Kanadaan estääkseen «koronan leviämisen».

Comments are closed.