9 thoughts on “Päivän video: Rekkakapina

  1. Teillä ole mitään jakoa kulttuurikansan Kiinalaisten ja älykkäiden Afrikkalaisen edessä taivutte lopullisesti historian unohdukseen. Kovat on luulot!

 1. Rautaa peliin. Noille pärjää vain armeija. Mielenvikaisten hallinnot nurin kaikkialla lännessä konevoimalla.

  1. ”aimo mies” se vain jaksaa tuvastansa kirjoitella omassa päässään viriäviä mielikuvituksellisia hallinnon kaatamisyrityksiä. Ei tuota voi ottaa vakavasti.

   1. Jyrkiboy ei edes kykene itsenäiseen omaehtoiseen riippumattomaan omaan ajatteluun. Kaikki kopioitu Hesarista,Yleltä ja iltapäiväkakoista. Etäpääte.

 2. Jyrkiboy. Miksi kaikki pitäisi ottaa vakavasti. Onko se jokin uusi uskonto. Nykyään kaltaisesi ultrafeministit ja marxilaiset kieltävät kaiken huumorin. Oletteko vähän tyhmiä ja jälkeenjääneitä, vaikka kehuttu olevanne edistyksellisiä? Kunnon nauru pitää lääkärin loitolla. Onko teidän idolinne Karl Marxin Pääoma jokin vitsikirja, vai? Satoja miljoonia ruumiita se on tuottanut ja suunnatonta kärsimystä kaikille kansoille.

 3. 🇨🇦📢🆘🚚🚛🛻🆓Jan 27, 2022 Toinen perspektiivi: "Jan-Erik Petäjä, rekkakuski Kanadasta, kertoo tunnelmat paikanpäältä" sanoo:

  https://www.youtube.com/watch?v=HV1fw7Uh2lc&t=1s
  🇨🇦📢🆘🚚🚛🛻🆓
  ”22,339 views” ”Freedom Convoy Ottawaan etenee ja kasvaa päivä päivältä. Jan-Erik Petäjä on ajanut rekkaa nyt kaksi vuotta Kanadassa”

Comments are closed.