Marco de Wit 28 tammikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Valtakunnanvainoajan toiminta sekä Laitonta Lehteä että varsinkin Päivi Räsästä vastaan osoittaa punaisten olevan jälleen kapinan tiellä.

 

Onkohan valtakunnanvainoaja miettinyt mitä tulee tapahtumaan, jos hän jatkaa tällä tiellä?

 

Viimeksikin noin sata vuotta sitten valkoisilla kesti herätä punakapinan vaaraan, mutta lopulta pistivät punaiset kuriin.

 

 

 

 

Tulevatko punaiset saamaan jälleen kylmän loppulaskun?

 

 

 

 

 

Eilen oli punakapinan alkamisen vuosipäivä.

 

Alla olevia twiittejä ei jostain syystä voi jakaa. Jos twiitit eivät aukea, niin alla niistä kuvakaappaukset.

 

 

https://twitter.com/KariHar/status/1486600975414861828

 

 

https://twitter.com/KariHar/status/1486537494699118600

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

34 thoughts on “Tarvitaanko taas valkoinen terrori pysäyttämään punakapina?

 1. Ei ole mitään punaiset-valkoiset asetelmaa. Jakolinja on yksinkertaisuudessaan globalistit vs perustuslailliset.

  1. Just näin. Kokoous, rkp ja kepu on nykyään punaisten puolella ja vain VKK suomen puolella. Päivi Räsänen itse toi Suomeen vihapuhe lain ja joutui sen uhriksi niin ei käy Räsästä yhtään sääli.

 2. Jo v. 1866 eräs juutalainen rabbi (Isak M. Wise) eräässä Amerikan juutalaisten sanomalehdessä julistikin, että »vapaamuurarius on juutalainen laitos: sen historia,asteet, virat, tunnussanat ja selitykset ovat juutalaisia alusta loppuun».

 3. Hengen aseilla kukistetaan marxilaisten sekopäämädättäjien valta. Heitetään saatanalliset televisiot, radiot, ja amerikkalainen korporaatioviihde HELVETTIIN. Tuo hiljainen kapina ei maksa mitään. Ylijäänyt vapaa-aika käytetään fyysisen kunnon ja taistelutahdon kehittämiseen ja strategioiden luomiseksi vihollisen juonia vastaan.

 4. Satanistien kannattaa olla varovaisia, sillä lopulta jotkut heidän vainon uhrit saattavat tulla vastustamaan vainoa ja terroria. Nyt on tietysti hauskaa vainota ihmisiä voimiensa huipulla, mutta kannattaa pitää mielessä miten vaino ja terrori voi kääntyä.

  1. Ei tarvita kuin että jenkeiltä pommitetaan muutama laiva seulaksi etteivät pääse israelin apuun, ja jäljellämainitun ydinohjussiiloihin osuu muutama sopiva perinteinen ohjus, ja popcornit voidaan vihdoin ottaa esille. Sitten voidaan myös alkaa kaivella esiin erinäisiä uudenseelannin ja muiden pakopaikkamaiden bunkkereita tai valaa niihin betonia.

 5. Jatkossa ei sitten kirjoitella mitään paskaa siitä kuinka jotkut pahat valkoiset teloittivat hyviä punaisia, vaan ihmisille kerrotaan tasan tarkkaan oikeaa historiaa, mitä silloin tapahtui, kuka punaisia rahoitti ja hallitsi jne. Jotkut valkoisilta näyttävät eivät tietenkään halua, että ihmisille kerrotaan oikea historia.

 6. Tällä kierroksella ei riitä uudelleen avatut Tammisaaren ja Hennalan suljetut eheytyskeskukset, vaan näitten lisäksi tarvitsemme tietenkin Äänislinnan kaltaisen demokraattisen suljetun siirtoleirin, jonne kerätään matut ennen kuin ne siirretään Vuosaaren sataman kautta rahtilaivoilla Afrikkaan!

  Tässä on muuten nerokas Sotasedän musiikkivideo kiimaisesta valtakunnansyytäjästä! https://www.bitchute.com/video/gPtJkmeROkbJ/

 7. Suomen Rahapaja julkisti uuden juhlarahasarjan, jolla juhlistetaan Suomen itsenäisyyden vuosikymmeniä(yllä oleva kuva). Jonka sitten sai torpattua kommarit ja isänmaan petturi. Tämä jatkuva perseen nuoleminen ja alistuvaisuus syö miestä rotan lailla. Linkeissä kolikon historia lyhykäisyydessään:
  https://www.uusimaa.fi/paikalliset/1523189
  https://demokraatti.fi/punavankien-teloitus-itsenaisyyden-juhlarahassa-sdpn-kansanedustaja-taydellinen-rimanalitus-suomen-rahapajalta/
  https://suomenkuvalehti.fi/hupparihorho/paivan-wtf-hetki-punavankien-teloitus-juhlarahassa/?shared=1285-ff045425-999

 8. Voi että, kylläpäs minulla on niin hirmuisesti sympatiaa satanistisia kommunisteja ja rahaeliittiä kohtaan. Valkoiset tekivät historiassa aivan oikein kommunisteille. Eivät tehneet mitään väärää historiassa.

 9. Jos oikeudenkäynti on vähänkään merkittävämpi, oikeudenkäynnin tulos on jo etukäteen päätetty. Kyse on vain näytösoikeudenkäynnistä.

 10. Historiallisesti valkoinen terrori oli oikein. Valkoiset lopettivat punaterrorin ja vapauttivat Suomen kansan. Kommunistit alkoivat pelkäämään ja perääntymään.

 11. Valkoisia sankareita pitää muistaa. Nyt on meidän vuoromme lopettaa punaterrori, tietysti vain laillisesti.

 12. Joukkoja pitää alkaa perustamaan, tietysti laillisesti. Meillä on esimerkiksi reservijohtajia olemassa. Pitää lähteä liikkeelle ja vapauttaa Suomi, tietysti laillisesti.

  1. Mistä aloitetaan. Onko lähtöasetelma sama kuin v. 1918. TAMPERE-Turku- Helsinki-Kotka linjan eteläpuolella oli punaisten hallinnassa. Valkoinen Suomi oli Itä-, Pohjois- Länsi-Suomi, mistä saamme koulutetut lääkärit ja uuden marsalkan? Tietysti täysin laillisesti ja kunnioittaen kansan valtaa, hallintoa ja perustuslakia.

 13. Toivottavasti. Tosin vastavaa tarvittaisiin jo koko länsimaailmassa, sillä kulttuurimarxilaisuus on tunkeutunut jo lähes jokaiseen maahan.

  1. Rekkakuskit Kanadassa aloittaNeet jo vastarinnan. Lieneekö tarkoitus tarjota eliitille menokyyti Jäämeren rantaan?

 14. Kommunistit aina riesanamme.

  Siksi lainsäädäntömonopoli pitäisikin vapauttaa (private law society), jolloin kommunistit voisivat perustaa oman alueensa. Jokainen voisi sitten päättää haluaako moiseen.

  1. Nimenomaan. Kaikille omat alueet. Saataisiin olla rauhassa. Ylen kuuluvuusalue vain kommareille. Mädättäjäfeministeiile omat alueet myös. Mitään järkeä, että kaikki tappelevat yhdestä vallasta. Asutetaan alueet uudelleen, jaetaan porukat uskontojen, ideologioiden mukaan ettei tarvitse nähdä eikä sietää erilaisuutta.

   1. Älä nyt tuollaista ehdottele. Eihän teitä sinne omalle pikkusaarelle tule kuin muutama elämäänsä pettynyt ihminen. dewit pääsee teitä sielläkin huijaamaan valekuvilla ja -kansilla.

    1. Haloo, Jussiboy. Olet valittanut asiasta jo useamman kerran, joten vastataan: Kyse oli humoristisesta kansisivusta. Näitä on paljon julkaistu esim. Iltapäivälehdistä. Koululainen-lehti on myös muuttunut niin politisoituneeksi, että sekin ansaitsi humoristisesti manipuloidun kannen. Kyllä. Se oli manipuloitu ja et saa pisteitä asian huomaamisesta. Manipulointi oli tehty niin päivänselvällä tavalla, että ainostaan yksinkertainen ihminen ei tajua sen olevan humoristinen kuvamanipulaatio.

     1. No niin, Jboy. Sait vastauksen. Alfauros on puhunut. Toivottavasti olet nyt tyytyväinen.

     2. No mitä muita seurakuntaasi kuuluu juin näitä yksinkertaisia? Tehän kommenteissa suorastaan halveksitte ihmisiä jotka kouluttautuvat.

 15. Suvussani naiset palvelivat lottina ja miehet liittyivät suojeluskuntaan jo teini-ikäisinä….. Kommunisteja ei suvaittu eikä tulla suvaitsemaan…..

 16. Hienoja ihmisiä! Lotat olivat myös upeita naisia. Suojeluskuntien lisäksi lotat pitää perustaa uudelleen. Vihollisemme kielsi upeat järjestömme ja alkoi välittömästi tuhoamaan ja mädättämään kansaamme!

 17. En halveksi ammattiin kouluttautumista.

  Halveksin peruskoulun ja humanististen yliopistojen mädättävää aivopesua, joka tuhoaa terveet lapset ja nuorison ja samalla suomalaisuuden perinteet ja tulevaisuuden ainutlaatuisena kulttuurina ja kansana.

  1. Ja mitähän ainutlaatuista suomalaisissa on? Tai Suomen kulttuurissa, joka on pitkälti lainatavaraa, aluksi ruotsista ja venäjältä ja sitten ympäri maapallon.

 18. Valtakunnanpedofiili de wit ainakin suorastaan syyhyää päästä taas lapsia raiskaamaan aatteen varjolla… #sananvapaus

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*