11 thoughts on “Päivän video: ÄO

  1. Ei äijä saanut kovin korkeita pisteitä naistuomarllta: ”Tommottis nuo nykymiehet o” .

        1. Me kaikki niin tahdoimme kuulla sinun omasta kivasta lentokoneen vessassa. Kiitos tästä ja ei, sillä ei pääse kymppikerhoon.

  2. Olisiko Simpanssi suoriutunut tehtävästä heti ilman mitään vatulointia? Apina on voittanut sijoitusasiantuntijat pörssiosakkeisiin sijoittamisessa. Siihen nähden ei ole yllättävää, että monet pitävät lemmikkieläintä parempana ja mielenkiintoisempana seuralaisena kuin ihmistä. Esim. koira on kuuloltaan ja hajuaistiltaan ylivertainen ihmiseen nähden. Eläinten kanssa touhuaminen on hauskaa, voiko sanoa samaa useimmista ihmisistä? Ihmisillä on ainakin länsimaissa muista ihmisistä hyötymis – ja alistamistarkoitus.

  3. Minä olen myös ihmetellyt sitä että jos otat mukaan sellaisen laukun mikä on ohjeiden mukaan maksimikokoinen, niin se ei mahdu kuin jalkatilaan siten, että ei edes penkin alle. Miksi niitä ohjeita sitten tehdään jos kerran tuonne hattuhyllylle ei mahdu kuin 5cm pienempi laukku? Ja usein marmateetaan että jaloissa ei saa pitää laukkuja.

Comments are closed.