Marco de Wit 30 tammikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

👉🏻 Avainsana on ”valtakunnansyyttäjä” 👈🏻
Valtakunnansyyttäjän virka perustettiin 1996. Se on siis varsin tuore palli ja täysin politisoitunut. Syyttäjät valitaan poliittisina virkanimityksinä. Ei pätevyyden perusteella. Suomessa toki ei ole korruptiota. Ainoastaan maan tapa.
Nykyinen viranhaltija, Raija Toiviainen on nimitetty 2018. Sen jälkeen hän on kunnostautunut syyttämällä poliitikkoja joista vihervasemmisto ei pidä erilaisista mielipiderikoksista. Osansa ovat saanet Tynkkynen, Peltokangas ja nyt Räsänen. Kaikille on yhteistä se että poliisin mielestä mitään tutkittavaa tai syyttämistä ei ole. Toiviainen on käskenyt poliisia tutkimaan hänen elämänkatsomuksensa vastaisia mielipiteitä esittäneet poliitikot.
Kun poliisi halusi Syyriassa sotarikoksia tehneet Suomen kansalaiset syytteeseen Toiviainen ei suostunut syytteitä nostamaan koska hänen mielestään Islamin nimissä tehdyt sotarikokset eivät ole yhtä vakava rikos kuin Raamatun siteeraaminen julkisuudessa.
Tämä kertonee jotakin valtakunnansyyttäjän tavasta toimia…
En halua laskea paljonko Toiviaisen tekemiset veronmaksajille maksavat… Paljon. Tosi paljon.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

2 thoughts on “Jenni Uotila vs. valtakunnanvainoaja

  1. Kaksintaistelussa kaikin puolin heikkotasoinen valtakunnanvainoja ei pärjäisi sekuntiakaan seksikkäälle ja rohkealle Jenspalle!

    Luultavasti muutama rento läpsäisy avokämmennellä riittäisi Toiviaiselle ja tämän jälkeen hän jo anelisi armoa!

  2. Toiviaisen kovin vainon kohde on ollut lukuisat aivan tavalliset kansallismieliset aktivistit, joita halutaan rangaista taloudellisesti mielipiteistään. Isommat poliitikot on vain se näkyvin huippu.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*