Free speech 30 tammikuun, 2022

 

 

Valtamedia on vaiennut rekkakapinasta, vaikka se on varsinkin Kanadassa laajentunut valtaviin mittasuhteisiin. Rekkoja, lava-autoja ja muita autoja on letkoissa jo kymmeniä tuhansia. Ja kaikki matkalla kohti pääkaupunki Ottawaa, josta pääministeri on jo karannut.

 

 

Jan-Erik Petäjä kertoo Kanadan rekkakapinasta

 

 

Pari päivää sitten Laiton Lehti kertoi myös, että rekkakapinaa suunnitellaan myös Suomeen.

 

 

Koronatyrannian vastainen rekkakapina tulossa myös Suomeen?

 

 

Aivan kuten Kanadassa, niin myös Suomessa monet naiset kannustavat rekkakapinallisia. Osa haluaa jopa hypätä kyytiin.

 

 

 

Polpo on tietysti hyvin huolissaan. Toivovat jonkun ilmoittautuvan, jotta voisivat tuhota hänen elämänsä.

 

 

 

 

 

18 thoughts on “Naiset haluavat hypätä rekkakapinallisten kyytiin. Polpo huolissaan!

 1. NAISET. Suurin osa NAISISTA on naisia. Pieni vaikutusvaltainen vähemmistö on mädättäjäfeministejä.

  Surkea on Suomessa vapauksien tila. Vääryyksiä oikaisevia pidetään häiriköijinä ja rikollisina lähtökohtaisesti viranomaisten toimesta.

  Mikä on vastatoimi. Ei totella, ryhdytään hiljaiseen lakkoon, kun ei huvita ja homma ei toimi. Ei mennä huonosti palkattuihin töihin. Ei käytetä korporaatioiden kauppoja ja palveluita. Ei ilmianneta toisinajattelijoita. Ei olla vapaaehtoisessa yhteistyössä järjestelmän palvelijoiden kanssa. Täysin laillisesti tietenkin kaikki.

  Lammas suomalainen ei herää vaikk päätä sahattaisiin irti. Ihmisiä on helppo huijata, mutta he eivät usko sitä että heitä on huijattu. Mark Twain. Tavis tallukka suomalainen on mieluimmin orja kuin vapaa. Unelma on päästä riistämään ja sortamaan muita. Surkeaa ja sisutonta porukkaa.

  Liian helppo ja mukava elämä on kestänyt liian kauan. Lopullinen ratkaisu eli luonnollinen yhteiskunnan tuho on päivä päivältä lähempänä. Tuhoutuu ihmisten laiskuuteen, kukaan ei ota vastuuta mistään.. Hallinto näyttää mallia vastuun pakoilusta.

  Valitettavasti järjestelmän pitää romahtaa, ei tähän pakkotoimet ja pienet korjaustoimet auta.

 2. Eikös tuota saane yksityiset kuljetusyrittäjät ajella minne huvittaa? Jos vähän sattuupi isommalla autolla eduskuntatalon edessä olemaan niin kuka estää. Jos sattuupi olemaan useampi auto niin kuka kykenee estämään? Olihan nuo eloapinatkin siellä huudeilla…. Prkle….

  1. Juuri väärin. Suuri osa naisista on mädättäjiä ja vain pieni osa naisista on oikeita naisia, aivan samaan tapaan kuin vain pieni osa miehistä on oikeita miehiä. Lopettakaa naisten turha nöyristely vain sen takia että ovat naisia. Eivät he ole pelkästään sukupuolensa takia millään lailla parempia ja hyveellisempiä ihmisiä.

 3. Mekin pyydämme pandemian ja pakkorokotusten järjestäjiä ilmoittautumaan Police for Freedomille sekä Reiner Fuellmichin ryhmälle. Vai tuliko ”altistus” tai ”äitiysloma”? Ehkä paskat housussa jossain uudenseelannin bunkkerissa?

  1. Ja polpo huolissaan. Matun kyytiin kyllä saa hypätä ja sitä ihan jopa suositellaan.

 4. Kyllä pitää pistää stop näille sairaille maanpetturipoliiseille, tietysti laillisesti. Älä koskaan luota poliisiin. He ovat pahimpia vihollisiamme!

 5. Poliittiseen poliisiin otetaan tällaista geneettistä pohjasakkaa, jolle annetaan rajaton valta ja aseet vainota ihmisiä. En tule koskaan alistumaan poliiseille. He eivät ole suomalaisia. He ovat vihollisiamme.

 6. Suomessa on vapaa liikkuvuus, joten on täysin demokraattista ajaa autolla Helsinkiin!

  Polpon velvollisuus on turvata kansalaisten oikeudet ja palvella heitä!

 7. Marco!

  Ilmeisesti Suomeenkin tulossa tuo Convoy 2022. Huolestuttaa kuitenkin, ettei vaan olisi kaapattu PS-puolueen vaalikampanjan ohjelmanumeroksi koko showta, sillä meillä ilmeisesti lisätty yksi vaatimus enemmän mitä kanadalaisilla: Polttoaineverotuksen alentaminen 50%:lla!

  Tämähän on kuin suoraan PS aluevaaliohjelmasta? Miksi hyvää asiaa ajava kulkue, halutaan vesittää täysin tällaisten täysin sekundääristen asioiden vaatimisella ja valjastaa koko kulkue yhden puolueen asiaa ajamaan? Tuo polttoaineveron sotkeminen tähän on silkkaa typeryyttä! TYPERYYTTÄ!!!

  Ihan kuin tämä koko homma haluttaisiin vesittää, ennen alkujaan jo!

  **********

  Hieman tietysti hälytyskelloja soittaa tämänkin että kansan syvissä riveissä näin laajalti (useissa maissa) onnistutaan luomaan liki nollista kulkueita kohti pääkaupunkeja. Ei, ei se mahdotonta ole nykyaikana varsinakaan, mutta hieman kuitenkin nostattaa kulmakarvoja, niin vauhdilla tuntuu etenevän. No ehkä hommaa on vain järkkäämässä erittäin kyvykkään henkilöt… Kuitenkin mieleen vaan tulee: ”jos joku on liian hyvää ollakseen totta, niin….”

  1. Hyvähän siihen juuri on yhdistää polttoaineen hinnanalennus vaatimukseksi kun kerran autoletkana ollaan ajamassa. Kanadassa polttoaine ei ole niin kallista että se olisi yhtä iso ongelma kun täällä. Siellä taas koronarajotukset on kovempia ja viimenen pisara oli kun rekkamiehille asetettiin pakkorokotukset.

   1. Miksei tähän voisi lisätä myös autoveron poistoa ja vaatimusta autokannan uudistamiseksi valtiontuella?

    Myös ajoneuvoverosta voitaisiin viimeistään nyt hankkiutua eroon, se kun tuli pelkästään tilapäisveroksi käyttöön. Vähintään pitäisi vaatia käyttövoimaveron osuuden tasapuolistamista, mutta pitäisikö siinä huomioida ammattiautoilijoita erikseen vai ei?

  2. Epäilyttää kyllä, kun niin nopeasti nousee kansanliikkeet. Joko mitta on oikeasti täynnä kuten monella on, tai takana on feikkioperaatio, kuten Capitolin valtaus 6.1.2021. Vallanpitäjät nuijivat kapinallisten johtajat. Viesti on, näin käy jos pullikoitte vallanpitäjiänne vastaan.

 8. Suomen rekka-convoy taitaa olla coronatyrannian informaatioagenttien kaappaama. Nyt pitäisi toimia heti, että Canadan convoy saa tukea ja Suomen convoy ei jää myöhemmin yksin. Persujen johtosääntö on aina ollut pitää kansallismieliet odottamassa loputtomiin. Polttoaineen hinta – joo tuhnu paska ei ole mitään verrattuna coronatyranniaan.

Comments are closed.