Free speech 30 tammikuun, 2022

 

 

No niin. Laittoman Lehden päätoimittaja tulee luultavasti saamaan syytteen tästäkin jutusta.

 

Alla nimittäin musiikkivideo valtakunnanvainoaja Raija Toiviaisesta.

 

 

Videossa on loistavan paljastava kohta, jossa valtakunnanvainoaja selittää sanojenkin olevan tekoja. Sananvapaus muka johtaa aina massamurhaan.

 

Videossa on myös mielenkiintoinen laulu, mutta välillä on vaikea saada selvää sanoista. Laittoman Lehden toimitus ei kuullut mitään yllytystä väkivaltaa. Jos jotain sellaista kuulette, niin kertokaa kommenteissa, jotta voimme sellaiset kohdat poistaa. Tosin toimitus ei ainakaan sellaista sieltä löytynyt.

 

Jos jollakin on laulun sanat, niin laittakaa kommentteihin. Olisimme erittäin kiitollisia.

 

 

 

 

 

24 thoughts on “Sotasetä: Valtakunnanvainoaja

 1. Sananvapaus aina kohtaa nassamurhaan? Viittaako tuo valtavalemedian valheisiin ja joihinkin k-asioihin ja ehkä siihen liittyviin piikkeihin ja seurauksiin. Miksi vk-vainooja ei saa vainota tyhjiä tarinoita suoltavia valevaltamedioita. Mielipidevaikuttaminen eli aivopesu on suurin tuotannonala. Paskan työntämisellä ihmisten tajuntaan ei ole mitään ylärajaa. Ainakin monien
  herkkien mielenterveys järkkyy pelottelulla. Ilmastonmuutos, korona, Venäjä…

 2. Mutta kommunistien sanat ja massamurhat ovat tietysti eri asia. Kyllä hän tietää puhuvansa tietoisesti paskaa.

 3. Todella hienoa, että Suomessa tuomari, syyttäjä ja valamiehet voivat istua samassa pöydässä ja keskustella ja sitten se syytetty on tietysti pöydän ulkopuolella.

 4. Ette kannata väkivaltaa, mutta fantasioitte pakolaisten ampumissesta rajalle. Marcoliinikin omalla nimimerkillään. Miksi te nyt yritätte käyttäytyä kuin sivistyneet ihmiset? Korjataan.. jätetään sivistynyt sana pois.

  1. Mikä on Te? Kuka muka on ampumassa ketään? Syyttömiä pakolaiset ovat tilanteeseensa. Isommat voimat niitä siirtelee.

 5. Kiimainen valtakunnansyyttäjä leuhkii sillä, että syyttäjä ja tuomari istuu saman pöydän ääreen neuvottelemaan vainon kohteeksi joutuneen pienen kansalaisen tulevista sanktioista. Monesti myös puolustusasianajajat lounastavat näitten uuskommunisten kanssa ja miksi he eivät näin toimisi? Suomessa on pienet piirit ja monesti syyttäjä, tuomari ja asianajaja ovat opiskelleet lakia samoilla vuosikursseilla ja ovat ystäviä keskenään!

  Monilla Helsingin poliisin femakoilla on myös juristin koulutus. Esim. viherkommunistit Pekka Hätönen ja Teemu Hokkanen.

  Helsingin feministinen poliisi ei edes kyennyt selvittämään erittäin raakaa ja rotuvihaan perustuvaa terroristista murhaa, jossa väkivaltaiset matut hyökkäsivät suomalaisen nuoren miehen päälle ja verisesti murhasivat hänet. Murhaamista oli valvomassa Helsingin poliisin partio ja kiinniottoja ei tehty, eikä rikosilmoitusta otettu vastaan, vaan käännettiin selkä suomalaisille nuorille miehille. Feministinen Helsingin poliisilaitos on nyt jostain syystä salannut näiden ”sankaripoliisien” henkilöllisyyden. Herää kysymys miksi?

  Videon lopussa on hieno kuva suippokorvaisesta valtakunnansyyttäjästä Afrikassa, jonne hän on päässyt viimein omien, niin ihanien ja älykkäiden ruskeanahkaisten neekerien joukkoon. Ilmeestä näkee, että Toiviainen on extaasissa ja ehkä myös pöksyt kosteena!

  Make Vihtijärvi great again! Valtakunnansyyttäjä Afrikkaan!!

 6. Sitäpaitsi holokausti oli aivan eri asia mitä meille ollaan valehdeltu.
  Totuus holokaustista:
  1: Valkolaiset eivät ole arjalaisia, vaan arjalaiset ovat lähi-itäläisiä ja Adolf Hitler tiesi tämän vallanhyvin. Adolf Hitler kirjoittikin aiheesta kirjassaan näin: Adolf Hitler: Mein kampf. Osa 2. Kansallissosialistinen liike. 13 Luku. Saksan sodanjälkeinen liittopolitiikka:
  -Sen sijaan, että kohdistaisi vihansa toisiin arjalaisiin, joista meidät kyllä voi erottaa melkein kaikki… https://fi.wikipedia.org/wiki/Iran -Persiankieliset iranilaiset ovat sassanidien kaudesta alkaen käyttäneet maasta nimitystä Iran, joka tarkoittaa ”arjalaisten valtakuntaa”,

  2: Juutalaiset itse polttivat sekarotuiset pois keskitysleireillä, koska eivät huolineet sekarotuisia Israeliin ja juutalaisten uskonnon mukaan kukaan sekarotuinen ei voi olla juutalainen. Nyt he paasaavat rotujen sekoittumisesta valkolaisille. Aika naurettavaa sakkia. Sekä väittävät että heitä on muka aina sorrettu ja vainottu. https://fi.wikipedia.org/wiki/Sonderkommando_(tuhoamisleiri)
  Viides Mooseksen kirja: 23:2 Älköön kukaan sekasikiö pääskö Herran seurakuntaan; älköön sellaisen jälkeläinen edes kymmenennessä polvessa pääskö Herran seurakuntaan.
  Nehemia: 10:30 Me emme anna tyttäriämme maan kansoille emmekä ota heidän tyttäriänsä pojillemme vaimoiksi. 13:3 Kuultuaan lain he erottivat kaiken sekakansan Israelista.

  3: Natsit auttoivat puhdasrotuisia juutalaisia(arjalaisia) muuttamaan Israeliin ja juutalaiset olivat yhteistyössä natsien kanssa. https://en.wikipedia.org/wiki/Haavara_Agreement

  4: Saksan lippuun laitettiin juutalaisten(arjalaisten) uskonnollinen hakaristi. SS-tunnuskin otettiin heiltä, sekä kotka ja tervehdys. http://www.proswastika.org/news.php?extend.141.6 https://fi.wikipedia.org/wiki/Natsitervehdys -Persialaiset käyttivät samantyylistä tervehdystä jo lähes 2 500 vuotta sitten Akemenidien valtakunnassa.

  5: Arjalaiset kansat, kuten natsi-Turkki, natsi-Iran ja natsi-Italia olivat Saksan puolella ja Adolf Hitler väitti heidän olevan valkolaisten ystävyyskansoja, vaikka tämä ei lainkaan pidä paikkaansa. Miksi he muuten olisivat polttaneet valkolaisiin sekoittuneet pois keskitysleireillä.

  6: Adolf Hitlerin Saksassa ihailtiin filosofi Friedrich Nietzscheä, joka on kirjoittanut kirjan: ”Näin puhui Zarathustra”. Ja kas kummaa, zarathustralaisuus on Iranin-arjalaisten hakaristi-holocaust uskonto, jota harjoittavat myöskin juutalaiset, sillä ovathan juutalaiset Iranin-arjalaisia. Zarathustralaisuuden uskonnollisia symbooleja ovat hakaristi ja kotka. Nämä symboolit olivat Saksassakin aikoinaan Adolf Hitlerin valitsemina.
  Adolf Hitler: Mein kampf. Osa 2. Kansallissosialistinen liike. 7 Luku. Taistelu punarintamaa vastaan.
  -Kuitenkin minun täytyi poikkeuksetta hylätä kaikki lukemattomat ehdotukset, joita tuli siihen aikaan nuoren liikkeen piirissä ja joissa useimmissa oli hakaristi piirrettynä vanhan lipun sisään. Itse en-johtajana-halunnut heti paikalla esittää julkisuudessa omaa ehdotustani, koska oli mahdollista, että joku toinen keksisi ehdottaa yhtä hyvää tai ehkä parempaakin. Todellakin lähetti Stranbergistä muuan hammaslääkäri ehdotuksen, joka ei ollut ollenkaan hullumpi ja muistutti aika suuresti omaani, se vain siinä oli vikana, että hakaristi oli vinosakaraisena sovitettu valkoiseen kenttään. Itse olin sillä välin loppumattomiin yriteltyäni sommitellut lopullisen muodon:
  lipussa on punainen pohja, siinä valkoinen ympyrä keskessä ja ympyrän sisässä musta hakaristi. Pitkään kokeiltuani keksin myös oikeat suhteet lipulle ja valkoisen ympyrän koolle samoin kuin myös hakaristin muodolle ja leveydelle.

 7. Meillä on armeija ja rajavartio sen takia, että tunkeutujat pysäytetään rajalle. Tai siis oli. Piccoloitahan nämä ovat enää vain kaikki tyynni.

 8. Entä thaimaalaisen naisen joukkoraiskaus ja ryöstömurha Vaasassa marraskuussa 2021. Katsokaa mv-lehdestä haulla.

  Media vaikenee, poliisi vaikenee. Tekijöinä väitetään olleen viisi mustaa miestä. Pidetään mielessä tuo tapaus.

  1. Faktat aiheesta? Mihin perustat väitteesi? Onko sinulla osoittaa todisteet aiheesta?

   1. Ei ole parempaa. MV on omilla aivoillaan ajattelevien media, kuten Laiton Lehtikin. Valevaltamediat ovat so last season samoin humanistiset yliopistot. Aivopesua ja feministimädätystä. Kaikkeen syyllinen on valkoinen heteromies. Näköjään sinäkin olet antihetero.

 9. On, katso mv-lehti aihehaulla. Enempää en voi kertoa tässä. Asiaa seurataan ja se tulee julkiseksi viimeistään oikeudenkäynnin aikana, mikäli poliisi ja oikeuslaitos ei peittele, mikä olisi ennenkokematonta piilottelua, eikä oikeusvaltion käytänteiden mukaista. Kysy vaikka suurlähetystöstä. Tosi asiavalitettavasti, muuta malttia tässä vaiheessa.

 10. Erittäin hyvä kirjoitus ja musiikkivideo Suomen oikeusjärjestelmän täydellisesti romuttaneesta, suomalaisvastaisesta ja antikristillisestä, trotskilaisesta kommunistista, kansanmurhaaja, valtakunnansyyttäjä Raija Toiviaisesta, joka on Suomessa heittänyt romukoppaan oikeuslaitoksen lisäksi ihmisoikeudet; EUn perussopimuksen; Suomen perustuslain ja lukuisia muita lakeja; Law of the Landin; Oikeuskaaren; Nurembergin säännöt; oikeuden; totuuden; hyvyyden; kohtuuden ja rakkauden kotiin, uskontoon ja isänmaahan sekä Suomen alkuperäiskansaan ja Suomen etniseen kulttuuriin.
  Toiviaisen tavoin toimivalle yhteistyökyvyttömälle ja -haluttomalle ja poliittisista, uskonnollisista ja etnisistä syistä joukkotuhoavalle kansanmurhaaja-Mengelelle kuuluu ilman muuta rangaistuksena vähintään hirttäminen, ihan jo Nurembergin sääntöjen perusteella sekä Law of the Landin ja Oikeuskaaren perusteella.
  Hänet ja häntä avustaneet etnisiä alkuperäiskansaan kuuluvia kantasuomalaisia kristittyjä vastaan kiihottaneet henkilöt tulisi ilman muuta erottaa virasta välittömästi, toimittaa vankimielisairaalaan ja myöhemmin hirteen tai muilla tavoin tuomiolle pitkään jatkuneiden, jatkettujen, toistuvien ja organisoitujen kansanmurhatekojensa, maanpetostensa, valtiopetostensa ja kansanpetostensa ja sellaisissa avustqmisten ja sellaisiin kiihottamisten mukaisesti.

 11. Rukoilen lähes päivittäin kaikkivaltiasta Taivaiden ja maan Jumalaa antamaan anteeksi Suomalaisvastaiselle, antikristilliselle valtakunnanvainoaja Raija Toiviaiselle kaikkine kansanmurhaaja-avustajineen ja kaikkine perheineen, sukuineen ja synagogineen, kuten he antavat anteeksi vihollisilleen, velallisilleen ja uhreilleen. INRI X
  ***
  Toivottavasti Toiviaiselle mainittuine rikos- ja pahuudentekotovereineen on jo koitunut etukäteismaksuna rikoksistaan ja pahoista teoistaan joitakin seurauksia tämän rukouksen mukaisesti.

 12. Valtakunnanvainoaja Raija Toiviainen ei edusta etnistä kantasuomalaista kristittyä alkuperäiskansaa eikä tämän kansan arvomaailmaa, vaan on suomalaisvastainen, antikristillinen kansanmurhaaja ja kantasuomalaisen kristityn alkuperäiskansan oikeustajun vastaisesti toimiva kansanpetturi, maanpetturi ja valtiopetturi ja illegitiimi toimimaan missään Suomen kansan asioissa.

  1. Ja mihin perustat tämän väitteesi? Onko peräti jumalallinen ilmoitus? Anna minun kaikki kestää.

   1. Jaa minkä väitteen? Kansanmurhaajako se siellä ihan itse vollottaa? Asia on itsestään selvä kaikille, joilla silmät on ja katsovat niin näkevät.

   2. Marco se vaan on. Kun heittelee eri nimimerkeillä kommenttia niin vaikuttaa että hulluja on enemmänkin.

    1. Jospa aloitetaan vaikka niistä valtakunnansyyttäjän suoraan roskikseen tai siis ”arkistoon” tutkimatta heittämistä alkuperäiskansaan kuuluvien etnisten kantasuomalaisten kristittyjen tekemistä kanteluista liittyen mm. vihapuheeseen, häirintään ja poliittiseen/ideologiseen/uskonnolliseen antisuomiittiseen vainoon;
     ammatin perusteella syrjintään; sananvapauden riistoon; liittymisvapauden riistoon; kutsumusammatin harjoittamisen välineiden riistoon poliittisin/ideologisin/etnisin perustein;
     poliittisiin lynkkausvaatimuksiin kantasuomalaisia kristittyjä vastaan mm. valtakunnansyyttäjän esimiehen toimesta, samoihin aikoihin mm. suomalaisvastainen, antikristitty vasaramurhanyritys; viranomaisten osallistumisesta kommunistisiin lustraatioihin; antifalaisten kiihottamisista joukkoyuhoon, terrorismiin js kansanmurhatoimiin kantasuomalaisia kristittyjä vastaan; median ja TV-ohjelmayhtiöiden suomalaisvastaisesta ja antikristillisestä black propagandasta, indoktrinaatiosta ja vihapuheista;
     kantaduomalaisten kristittyjen jättämisestä vaille ansiodidonnaisia etnisistä, uskonnollisista ja poliittisista syistä;
     kantasuomalaisten kristittyjen ajamisesta asunnottomiksi sydäntalven pakkasiin eväämällä heille laillisesti kuuluvat asumistuet, vanhempiensa poliittisten/uskonnollisten/ideologisten kantojen ja liittymisen vuoksi;
     henkeä pelastavaa hoitoa vaille jättämisestä eli heitteillepanosta kantasuomalaisen kristityn puolustettua oikeuttaan Nurembergin sääntöjen suojaan jne.
     ”Jätetään tutkimatta. Jatkossa kirjeenne toimitetaan suoraan tutkimatta arkistoon.” Kyse järjestään siis kanteluista, ei kirjeistä.

     Toiviainen on suomalaisvastainen, antikristillinen kansanmurhaaja mikä kansanmurhaaja. Kommunistinen lustroija.

    2. Meitä on kuulepa tuhansia, kymmeniä tuhansia, hyvinkin satoja tuhansia Toiviaisen kaadereineen sortamia ja pakkovallallaan kansanmurhaamia.
     Pelkästään heidän Nurembergin vastaiset rikkomuksensa ovat aiheuttaneet jo hyvinkin 95 %:lle naisista hedelmättömyyden mikäli nämä luvut pitävät paikkansa.
     Normaalistikin jopa 1/3 raskauksista menee kesken (mm. Väestöliiton aborttikansanmurhaajien mukaan) ilman mitään erityistä ehkäisyä.
     Nyt Nurembergin sääntöjen rikkojat, ”Toivanen kaalimaan vartijana” ovat aiheuttaneet leskenmenojen määrän lähes kolminkertaistumisen!
     Toivanen kaadereineen todellakin ansaitsee Nurembergin rangaistukset, kovimman kautta.

     Attorney Thomas Renz, who in the short time allotted to him, testified that three military medical professionals had become whistle blowers, putting their careers on the line, to expose data contained in the Department of Defense Medical Database, under oath and under penalty of perjury, regarding the explosion of miscarriages which increased by almost 300% in 2021, an almost 300% increase in cancer, and over a 1000% increase in neurological injuries, which have a direct impact over the pilots flying in the military.

     Renz stated:

     ”Our soldiers are being experimented on, injured, and sometimes possibly killed (due to the COVID-19 vaccines.)”

 13. Urgent! :

  Rate of miscarriages has tripled because of the covid ”vaxxinations”, according to researchers.
  Please count from this: Usually, traditionally, it is said, that up to 1/3 of all pregnancies miscarry during the first 12 weeks.
  Now, the rate of miscarriages has tripled, which would mean that 1/3 x 3 = 3/3 = 100 % !!!
  Id est, all or nearly all pregnancies are miscarried
  = the GMO death jabs make women INFERTILE
  = the GMO death jab is GENOCIDAL =
  Human species is being death jabbed into EXTINCTION in one generation
  = ILLEGITIMATE GENOCIDES INTO EXTINCTION, against the Nuremberg Codex.
  https://rumble.com/vt8clg-attorney-tom-renz-covid-19-vaccine-data-released-by-whistleblowers.html

  and

  https://www.bitchute.com/video/OUTk9wOjH3MX/

Comments are closed.