13 thoughts on “Tuomas Malinen: Digivaluuttojen suuret vaarat

 1. Ei mikään ihme, että rahaeliitti pyrkii tuhoamaan vapausliikkeen avainhenkilöitä myös kaiken maailman huorilla.

 2. Valuuttojen arvo ei ole sidoksissa mihinkään kiinteään, kuten kultaan. Valuutan arvo perustuu luottamukseen ja yhteiseen sopimukseen ja mielikuviin.

   1. Koulutusta löytyy. Se ei kuulu sinulle. Etsä tajuu Malistakaan. Talous kaikkinensa on vain psykologiaa, pelkoa ja ahneutta.

     1. Selitä mitä tarkoitat ei millään? Miksi kenenkään pitäisi kertoa sinulle koulutuksensa tai mitä muutakaan? Mitä ajaa takaa?

 3. Tuomas Malinen: ”… se pitäisi tulla markkinatoimijoilta itsenäisesti. Valtion ei pitäisi puuttua. Säätely on erikseen kun otetaan vaikka esimerkiksi joku kemikaali joka on myrkyllinen ja se kielletään niin se on hyvä, mutta sen jälkeen kun pitäisi investoida tonne tai tehdä tota ja muuta niin valtion puuttuminen tähän prosessiin niin siinä on harvoin löydettävissä mitään hyvää.

  Jos tää järjestelmä toimisi siis tällainen valtiojohtoinen niin Neuvostoliitto olisi ollut valtava menestys, mutta sen sijaan se oli kaikkien aikojen suurin ympäristö-, ilmasto-, humaaninen ja talouskatastrofi.”

  19:49

  17:50 Sääntelyprosessi energiakriisin syy

 4. Tuomas Malinen: ”Tässä tullaan sääntelyyn. Säätely on erikseen kun otetaan vaikka esimerkiksi joku kemikaali joka on myrkyllinen ja se kielletään niin se on hyvä, mutta sen jälkeen kun pitäisi investoida tonne tai tehdä tota tai muuta niin valtion puuttuminen tähän prosessiin niin siinä on harvoin löydettävissä mitään hyvää.

  Jos tää järjestelmä toimisi siis tällainen valtiojohtoinen niin Neuvostoliitto olisi ollut valtava menestys, mutta sen sijaan se oli kaikkien aikojen suurin ympäristö-, ilmasto-, humaaninen ja talouskatastrofi.”

  19:49

  17:51 Sääntelyprosessi syy energiakriisiin

 5. Olenkin miettiny missä tämän maan yhteiskunnallista keskustelua käydään, mutta sehän löytyy tuolta kanavalta.

  1. Ei täällä missään mitään keskustelua käydä. Suomi on yhden totuuden dystopia. Näkee sen kommenteistakin täällä. Joku eri mieltä oleva säikäyttää niin kovin , että se yritetään vaientaa. Yliopistomaailmasta peräisin tuo tarve oikeassa olemiseen. Ei sillä ole mitään tekemistä kahdenvälisen keskustelun kanssa.

   Hevon vittuun humanistiset ja marxilaiset yliopistojeesustelijat. Ovat vain turhia veronmaksajien elättejä ja loiseläjiä ja tyhjäntoimittajia. Jo monessa sukupolvessa eivät ole tehneet rehellistä ja tuottavaa työtä. Ovat vain yhteiskunnan kehityksen jarru. Hokevat kritiikittä sitä paskaa mitä professorit valuttavat opiskelijoiden tajuntaan.

   1. Olen aivan samaa mieltä kuin Aimo Mies.
    Kiva jos Malinen on alkanut puhua Pohjolan Auringon tai sen kaltaisen rahan puolesta. Tosin Pohjolan Aurinko on yksiselitteisesti Suomen kuningaskunnan raha ja kenen tahansa alkuperäiskansaan kuuluvan etnisen kantasuomalaisen shamaanikristityn ihmisen (eli non-GMO) käsin valmistama pitsiraha, jonka voi vaihtaa vain kädestä käteen (siis ei koronkiskurien eikä sortajien eikä keinottelijoiden kautta) ja ilman minkäänlaista korkoa.
    Pohjolan Auringon voi vaihtaa vain työtä tai sen hedelmiä vastaan.
    Kaikki koronkiskonta ja sorto rangaistaan kuolemalla ja ikuisilla helvetin tulilla, mutta
    muuten voi olla varsin vapaasti kuin Ellun kanat, Jeesuksen Kristuksen antamien lakien mukaan.
    Pohjolan Auringon arvo on kahdeksan tuntia työtä. Jos ei pysty sitä hankkimaan, voi rahana käyttää myös sen symbolia (ns. 8-sakarainen Auseklis), jonka arvo on aina kelluva.
    Suomen kuningaskuntaan pääsee Kasteen, velkojen & synnintunnustuksen ja niiden anteeksiannon eli Ripittäytymisen ja yhteisen Ehtoollisen kautta.
    Tervetuloa.

Comments are closed.